HŠK Zrinjski - ARHIVA POSTOVA
Re: HŠK Zrinjski Mostar
Jeli ikad igrao ovaj Zizovic za nasu repku? Meni se cini da ga je jednom pozvao Meho ali nisam bas siguran.
U inat svima.
Uredu brate kako ti kazes.muamer_15 je napisao/la:kakve to gluposti valjas nemoj mi glumiti budalu znas i sam da je zrinjski jedan mali klub kojeg sarajevo omlati kada zeli i zato jezik za zube hahahahaahaha
- antipolitika
- Kontakt:
Igrao je Zizovic ja mislim 3,4 puta jednom u zenici u prijateljskoj i meni se cini u japanu na turniru .
I kad izgube i kad pobjede uvjek pjevamo Zrinjski volim te ,Zrinjski volim teeeeeee
- antipolitika
- Kontakt:
Evo sve ali tko stavi Harisa Handzica za izbor za fudbalera BiH,Semir Stilic proglasen najboljim strancem u poljskoj a ovdje na listi Haris,nidje veze!
Nepravda!a ovog harisa netko opasno gura te cak ce ovdje te cak ce ondje!Jel igdje otiso vise?
Nepravda!a ovog harisa netko opasno gura te cak ce ovdje te cak ce ondje!Jel igdje otiso vise?
I kad izgube i kad pobjede uvjek pjevamo Zrinjski volim te ,Zrinjski volim teeeeeee
- RođeniMostar
- Kontakt:
Otišao je u Lech ! kod Štilićaantipolitika je napisao/la:Evo sve ali tko stavi Harisa Handzica za izbor za fudbalera BiH,Semir Stilic proglasen najboljim strancem u poljskoj a ovdje na listi Haris,nidje veze!![]()
![]()
...kraj Neretve rođeni,mi smo raja iz Mostara...
U Zrinjskom nista novo.Upitno je jedino odlazak Zizovica,odnosno dolazak D.Džidica.Odlaskom Bake Sliskovica iz albanske Tirane prestalo se govoriti o odlasku Stanise Nikolica u Albaniju.
Ovo zadnje kolo nas ne ide ove jeseni.Prvo nogometasi prekinu niz nepobijedivosti u Trebinju od Leotara,zatim rukometasi prekinu niz od 10 pobijeda u Sarajevu protiv Zelje,a veceras i kosarkasi prekinu niz nepobjedivosti na svom terenu protiv igosa i propuste priliku za jesenji naslov.
- antipolitika
- Kontakt:
Ozlijedio se Toni Sunjic,dva mjeseca minimalno out...nek su se oni rjesili puljiza,tko ce sad igrati stopera ?Musa?heheh.vjerovatno anicic mali koji samo jos nije branio umjesto melhera.Evo cak i Velez uspjeva zaraditi nesto na igracima pa koliko toliko a nasi svi dzaba odu...znali itko jeli se ista zaradilo od diarre i smajica?
Od Diarre jeste 50,000 EUR, a za Smajica nisam nista cuo...
Cuo sam dobre stvari o ovome Sunjicu, meni se cini da sam ga gledao protiv francuza u onoj U-21 tekmi na Kosevu.antipolitika je napisao/la:Ozlijedio se Toni Sunjic,dva mjeseca minimalno out...nek su se oni rjesili puljiza,tko ce sad igrati stopera ?Musa?heheh.vjerovatno anicic mali koji samo jos nije branio umjesto melhera.Evo cak i Velez uspjeva zaraditi nesto na igracima pa koliko toliko a nasi svi dzaba odu...znali itko jeli se ista zaradilo od diarre i smajica?
U inat svima.
Mogao bi Šunjić vrlo lako biti i najbolji stoper lige dogodine ako se nastavi razvijati kao ove sezzone. I sada je sigurno jedan od najboljih. Velike zasluge za to idu i treneru Joviću.
Jebote, mislim da bi čovjek harao ligom da mu je ekipa koju je Baka imao. Nikad nismo imali više domaćih juniora u ekipi,a bolje rezultate.
Jebote, mislim da bi čovjek harao ligom da mu je ekipa koju je Baka imao. Nikad nismo imali više domaćih juniora u ekipi,a bolje rezultate.
Vjerojatno kocka u FeniksuJure je napisao/la:Sta je s Bakom?
Od novih igraca (Frljic, Sarac) vece je pojacanje Dzidic, pa se nadam da ce doci jos neko jace ime...
Ubi ova neizvjesnost.Evo Nikolic i Zizovic traze klubove po europi,Sunjic ozlijeđen,Melher ima problema s leđima.D. Dzidic se jos ne moze smatrati igrac Zrinjskog,a jos nema pravog pojacanja.
Editovao, razlog je nebitan.
Zadnja izmjena: Neutral, dana/u 19 avg 2013, 01:29, ukupno mijenjano 1 put.
Sljedece godine osvaja Modrica,Laktasi,Orasje ili LeotarRz88 je napisao/la:zrinjski osvaja i to je to, nadam se da se dudenlage nece ponoviti, sljedeci godine osvaja sarajevo,zeljo , celik, velez(ako ostane) ili sloboda, to se zove Premier liga BiH
Rz88 je napisao/la:zrinjski osvaja i to je to, nadam se da se dudenlage nece ponoviti, sljedeci godine osvaja sarajevo,zeljo , celik, velez(ako ostane) ili sloboda, to se zove Premier liga BiH
HKK ŠIROKI - Ponos Hercegovine ® NK ŠIROKI BRIJEG
Eagles je napisao/la:Sljedece godine osvaja Modrica,Laktasi,Orasje ili LeotarRz88 je napisao/la:zrinjski osvaja i to je to, nadam se da se dudenlage nece ponoviti, sljedeci godine osvaja sarajevo,zeljo , celik, velez(ako ostane) ili sloboda, to se zove Premier liga BiH
HKK ŠIROKI - Ponos Hercegovine ® NK ŠIROKI BRIJEG
hajduk - zrinjski poljud 12.2.2009.
informacija iz samog kluba, ostaje da vidimo koliko je točna!
informacija iz samog kluba, ostaje da vidimo koliko je točna!
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.