Grupa E (Brazil, Švicarska, Kostarika, Srbija)
Moderatori/ce: insider,ribery,rio_Ferdy88
Re: Grupa E (Brazil, Švicarska, Kostarika, Srbija)
Joj ove Svice, ko da je Kosovo na SP. 
R.I.P
MIRZA RASCIC
Željezničar za život cijeli!
MIRZA RASCIC
Jedina zamjerka što Thiago Silva igra umjesto Marquinhosa.
Remember, remember the 5th of November.
"On je nogometni Christoph Waltz – savršeni glumac za ulogu lošeg momka kojeg je lako voljeti i kad na terenu radi odvratne stvari."
"Three for me, two for them."
"On je nogometni Christoph Waltz – savršeni glumac za ulogu lošeg momka kojeg je lako voljeti i kad na terenu radi odvratne stvari."
"Three for me, two for them."
Sjecas se sta smo jos prije god. dana pricali za Milenkovića?Rooney88 je napisao/la:.
Evo Atletico nudi 35 mil. za njega, vide ga kao zamjenu za Savića!
Crveno-bela boja kad se razlije svud', suze mi jurnu u oči, a srce iz grudi nema kud'...
kreće babuka

"Last time they count me out, what I do Game 6?"
Govorio sam ti i tada koliko mi podsjeca na kapitena. I to ce ATLM bas profitirati ako ga dovedu.marconato je napisao/la:Sjecas se sta smo jos prije god. dana pricali za Milenkovića?Rooney88 je napisao/la:.
Evo Atletico nudi 35 mil. za njega, vide ga kao zamjenu za Savića!
R.I.P
MIRZA RASCIC
MIRZA RASCIC
Tesko ce ga Fiorentina pustiti, barem ne ovo ljeto..Rooney88 je napisao/la: Govorio sam ti i tada koliko mi podsjeca na kapitena. I to ce ATLM bas profitirati ako ga dovedu.
Crveno-bela boja kad se razlije svud', suze mi jurnu u oči, a srce iz grudi nema kud'...
Fantazija od sastava za Brazil, još da je tu Dani umjesto Danila, perverzija bi bila. Svakako sam ih najavio kao jednog od najvećih favorita, još ako iskoriste ovu "priliku" i nakucaju samopouzdanje na Njemačkoj u osmini, finale je minimum.
41.21.1.
25.05.2013. - First treble
23.08.2020. - First (*) treble
11-0-0. The first team ever to win the Champions League with a perfect record. #HansiFlick
25.05.2013. - First treble
23.08.2020. - First (*) treble
11-0-0. The first team ever to win the Champions League with a perfect record. #HansiFlick
Ko mu je menadzer?marconato je napisao/la:Tesko ce ga Fiorentina pustiti, barem ne ovo ljeto..Rooney88 je napisao/la: Govorio sam ti i tada koliko mi podsjeca na kapitena. I to ce ATLM bas profitirati ako ga dovedu.
Mozda bi mu bolje bilo da saceka malo. Godin moze jos potegnuti dobro a Gimenez je ionako mlad jos.
R.I.P
MIRZA RASCIC
MIRZA RASCIC
Šuko, Spaho i Mitrović do sad najveći klocevi na SP
Kakav sastav Brazila , čudo opasno.
Sreća ne igraju imena, valja malo se i potruditi
FK SLOBODA 1919 ❤️🖤
T.Silva ispred Marquinhosa 
Strasan sastav Brazila.
Rezultat je trend, ideal je vječan!
Joj Naymara...sta je ovo majko moja 
- Goalgetter
- Kontakt:
Kakve su ovo spagete na glavi kod Neymara 
- BoixosNois1899
- Kontakt:
Ufurana amazonska plačipička.jelle je napisao/la:Joj Naymara...sta je ovo majko moja
"I can't remember the last time I saw something like this. Extraordinary scenes at the Nou Camp. Sergi Roberto – the substitute – is the hero of the hour and it is the greatest Champions League knock out comeback of all time!"
FC Grizzlies
FC Grizzlies
Ne znam, ali je izgleda Ramadani ovlasteni zastupnik u poslu od strane Atletika...Rooney88 je napisao/la:Ko mu je menadzer?marconato je napisao/la:Tesko ce ga Fiorentina pustiti, barem ne ovo ljeto..Rooney88 je napisao/la: Govorio sam ti i tada koliko mi podsjeca na kapitena. I to ce ATLM bas profitirati ako ga dovedu.
Mozda bi mu bolje bilo da saceka malo. Godin moze jos potegnuti dobro a Gimenez je ionako mlad jos.
Kako ga nije stid izac pred milione ljudi s onim na glaviBoixosNois1899 je napisao/la:Ufurana amazonska plačipička.jelle je napisao/la:Joj Naymara...sta je ovo majko moja
- Goalgetter
- Kontakt:
Citav prvi sastav Svicarske osim Lichtsteinera igra ili je jednom igrao u Bundesligi 
Ajmo Siptari braco
"My wife doesn't like football. One day she called me 10 minutes before a game to find out where I was."
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.