Sjeverna Irska - BiH & BiH - Austrija 8/11.9.
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
Re: Sjeverna Irska - BiH & BiH - Austrija 8/11.9.
izgleda da i Civic i Todorovic mogu igrati, dakle sastav tipa:
Sehic - Civic, Zukanovic, Sunjic, Todorovic - Cimirot, Besic, Pjanic - Duljevic, Dzeko, Visca
Vjerovatno ce staviti Cimirota iako prizeljkujem Krunica.
Sehic - Civic, Zukanovic, Sunjic, Todorovic - Cimirot, Besic, Pjanic - Duljevic, Dzeko, Visca
Ma igra Sarić šta ti je bolanVucevich je napisao/la:izgleda da i Civic i Todorovic mogu igrati, dakle sastav tipa:
- JavierBosnia
- Kontakt:
Nastic normalno trenirao, ako bude ok mislim da on upada u prvu. Samo je nepoznanica hoce li staviti cimirota da ima osiguraca nazad, sarica da nema nista ili krunica da pojaca ofanzivuVucevich je napisao/la:izgleda da i Civic i Todorovic mogu igrati, dakle sastav tipa:
Ne vjerujem da ce mu igrac debitovati pod njegovom palicom od prve minute. Ici ce na sigurno i pas igru, znaci saric ili cimi
EDIN DŽEKO! <3 EDIN DŽEKO! <3 EDIN DŽEKO! <3
Ja očekujem Sarića uz Bešića i Pjanića.
"Kako nemamo trofeja? Pa jel se druga liga igra za trofej? A i da nemamo trofeja,imamo vise navijaca. Jeste vidili utakmicu sa Jedinstvom?"
Ozbiljno?Raonffa je napisao/la:Ja očekujem Sarića uz Bešića i Pjanića.
Najbolju utakmicu (daleko) smo odigrali kad je on bio na klupi a Cimirot u prvoj.
Dakle ocekujem isti sastav kao protiv Juzne Koreje
Da, iz J. Koreje ista ekipa, opet het trik lagani Višće.
Al u qrtzu, poješće ga oni međedi bojim se.
MERCEDES - MISTRIJA - MIA SAN MIA
Kažem ti da očekujem Sarića, a najviše bih volio vidjeti Krunića umjesto njega.Vucevich je napisao/la:Ozbiljno?Raonffa je napisao/la:Ja očekujem Sarića uz Bešića i Pjanića.
Najbolju utakmicu (daleko) smo odigrali kad je on bio na klupi a Cimirot u prvoj.
"Kako nemamo trofeja? Pa jel se druga liga igra za trofej? A i da nemamo trofeja,imamo vise navijaca. Jeste vidili utakmicu sa Jedinstvom?"
Znam, a pitam zasto ga ocekujesRaonffa je napisao/la:Kažem ti da očekujem Sarića, a najviše bih volio vidjeti Krunića umjesto njega.Vucevich je napisao/la:Ozbiljno?Raonffa je napisao/la:Ja očekujem Sarića uz Bešića i Pjanića.
Zato što ga je Robi forsirao maksimalno od kako je postao selektor.Vucevich je napisao/la:
Znam, a pitam zasto ga ocekujes
Nadamo se da neće ličiti na onaj baraž protiv Irske kad je Višća morao da pravi proboj preko igrača, a uvjerili slo se više puta da mu teško ide protiv postavljenog beka..Osim13 je napisao/la:Da, iz J. Koreje ista ekipa, opet het trik lagani Višće.
Ako se isprazni njegova strana i on dobije loptu na brisan prostor, kao protiv J. Koreje, onda možemo očekivati najviše od Višće..
Tesko ce biti sa ovim grmaljima koji igraju timski organiziran nogomet. I ovako oslabljeni smo bolji ali se bojim da oni nece igrati kao Korea vec ce nama prepustiti loptu. Nadam se da ce Dzeko proci jednom i da ce to biti dovoljno. Zadovoljan i sa nerijesenim iako ocekujem pobjedu.
- JavierBosnia
- Kontakt:
Ne razumjem ljude koji se zadovoljavaju bodom protiv Sjeverne Irske, kao da Spaniji gostujemo
Tarabe ljudi teske, imamo ekipu za euro, jos samo da pocnemo razmisljati tako
Tarabe ljudi teske, imamo ekipu za euro, jos samo da pocnemo razmisljati tako
EDIN DŽEKO! <3 EDIN DŽEKO! <3 EDIN DŽEKO! <3
Tarabe teške koje su u zadnje 4 godine postigli mnogo više od BiH. 
Oni nemaju napadacki kvalitet, da bi nasi hendikepi u odbrani dosli do irazaja.
Treba paziti da ne gubimo lopte na svojoj polovini, pripaziti se prekida.
Dakle odgovorno i bez srljanja, sanse ce sigurno doci s nasim napadackim kvalitetom.
Najgore bi bilo da nam nametnu trku, da nam uvale gol, pa da ih ganjamo.
Mislim da pobjeda ne bi trebala doci u pitanje, uz odgovornu igru.
Treba paziti da ne gubimo lopte na svojoj polovini, pripaziti se prekida.
Dakle odgovorno i bez srljanja, sanse ce sigurno doci s nasim napadackim kvalitetom.
Najgore bi bilo da nam nametnu trku, da nam uvale gol, pa da ih ganjamo.
Mislim da pobjeda ne bi trebala doci u pitanje, uz odgovornu igru.
Na tu organizaciju odgovoriš također organizacijom.. I igra bez lopte je također dio igre... Na takvu odbranu uglavnom do izražaja dolaze igrači iz drugog plana.. Ne vjerujem da će proći Džeko, ali da će se izboriti za skok, zagraditi/izaći po loptu i odložiti na stranu ili šut.. To nam u ovakvim utakmicama treba..dubrovnik je napisao/la:Tesko ce biti sa ovim grmaljima koji igraju timski organiziran nogomet. I ovako oslabljeni smo bolji ali se bojim da oni nece igrati kao Korea vec ce nama prepustiti loptu. Nadam se da ce Dzeko proci jednom i da ce to biti dovoljno. Zadovoljan i sa nerijesenim iako ocekujem pobjedu.
Tesko je ocekivati da nasa krila bljesnu protiv Iraca kao protiv Koreje. Volio bih da uz Pjanu i Besica zaigra Krunic. Nisam siguran tko ce na lijevi bok ali mi se cini da tu Robi iz nekog razloga gura Kodra sto mi se nimalo ne svidja. Vise bih voli tu vidjeti Duljevica ali mi se cini da ga Prosinecki ne mirise zbog nepostojanja defanzivne igre. Nadam se da ce igrati tehnicki najbolji igraci jer bi nam to trebao biti plus nad Ircima. Svako upadanje u nadtrcavanje sa njima bi bilo veliko kockanje. Bolji jesmo ali oni zadnjih godina i nisu kanta za napucavanje da ne bi bio zadovoljan i sa bodom koji bi pratila dobra igra. Naravno.damir_82 je napisao/la:Na tu organizaciju odgovoriš također organizacijom.. I igra bez lopte je također dio igre... Na takvu odbranu uglavnom do izražaja dolaze igrači iz drugog plana.. Ne vjerujem da će proći Džeko, ali da će se izboriti za skok, zagraditi/izaći po loptu i odložiti na stranu ili šut.. To nam u ovakvim utakmicama treba..dubrovnik je napisao/la:Tesko ce biti sa ovim grmaljima koji igraju timski organiziran nogomet. I ovako oslabljeni smo bolji ali se bojim da oni nece igrati kao Korea vec ce nama prepustiti loptu. Nadam se da ce Dzeko proci jednom i da ce to biti dovoljno. Zadovoljan i sa nerijesenim iako ocekujem pobjedu.
Samo se nadam da ćemo što više igrati "po zemlji", a ne kao u baražu protiv Iraca da Spahić i Zukanović šalju duge lopte na Džeku, a oni otočki jablani ih čiste k'o iz piččke.
- Goalgetter
- Kontakt:
Ja se nadam da Zukanovic neke svaku drugu loptu slati u noge protivniku, kao sto je to vecinom slucaj kad igra stopera.Raonffa je napisao/la:Samo se nadam da ćemo što više igrati "po zemlji", a ne kao u baražu protiv Iraca da Spahić i Zukanović šalju duge lopte na Džeku, a oni otočki jablani ih čiste k'o iz piččke.
Povedi nas Miraleme 
Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
The flowers of English football, the flowers of Manchester
The flowers of English football, the flowers of Manchester
Trenutno korisnika/ca: jasmin10, napapijri1987, nebeskasila i 31 gost.