Moderatori/ce: nerminh74,KK_Bosna,CashMan
Dosadni su koliko su teški
Meni je najjace kad napisu da ABA liga nije liga svih klubova vec samo nekih, a samo se oni zalekraljttbvb je napisao/la: ↑12 feb 2020, 23:43Dosadni su koliko su teški![]()
Valjda vide da gube dominaciju, pa im sad svak kriv. Treba opravdati potrošenu lovu, a rezultati ispod očekivanja...
Samo Partizan i Zvezda dovode? A Buducnost,Mornar i Cedevita ne dovode? Pa Zvezda je od jula prosle godine dovela samo Puntera,os skupih stranaca,s tim da su otisli D.Brown i Faye...a ovi ostali po najmanje 3-4 crnca.akisarajevo92 je napisao/la: ↑13 feb 2020, 16:19Nevjerovatno mi je na koji nacin PAR i CZV dovode skupe strance kao na traci, vise nego neki mega bogati turski ili ruski klubovi
#otkudpare
Pa demantuj..objasni..kakvi su vam to komentari?
Sve to stoji,ali imaj na umu da uspjeh nije zagarantovan samo ako dovedes skupa pojacanja,treba tu jos nesto.Treba dobar trener,treba sklopiti tim,imati hemiju u ekipi,dobre navijace koji ce praviti razliku kad igras kuci,dobru dvoranu i atmosveru i jos svasta nesto..Epidaurus je napisao/la: ↑13 feb 2020, 22:37Zar se stvarno treba dokazivat da Zvezda i Partizan imaju ubjedljivo najvece budzete u ABA ligi ? Nemam ja nista protiv toga, i trebaju imat jer su i najveci klubovi al prodavanje price bilo grobara bilo delija kako eto i ostali trose vece pare od njih je jadno. Pogledaj samo kakav je roster sklepala Zvezda na pocetku sezone, pa je.bi me ako je u zadnjih 10ak godina bilo skupljeg rostera na Jadranu. Ni Partizan nesto puno ne zaostaje sa ovim svim pojacanjima koja su uzeli u toku sezone plus Trinki kao sigurno daleko najskuplji trener.
Objasnih gore u prethodnim postovima,ali nikako da shvatite,LlullSergio je napisao/la: ↑13 feb 2020, 22:59Kakve to sve ima veze s pricom da Zvezda i Partizan bas zestoko trose ove godine ?
Pa o tome ti pricam..gomila crnaca i totalni promasaj..u EL u 30 utakmica samo 6 pobjeda i ni jedna u gostima..u finalu ABA minus 100 razlike u PioniruFoSte95 je napisao/la: ↑14 feb 2020, 13:49Po meni je logično da Zvzeda ima najjači budžet ako ništa zbog toga što je prethodnih godina bila stalni član Evrolige i što je finih tu rezultata imala. Naravno to stoji a se od države dobija para + jaki spomzori.
Budućnost je prošle sezone strašne plate davala strancima pa smo vidjeli kako je prošla, da to nije nikakva garancija uspijeha.
valaj ovaj im play i nije nešto ako mu CV gledamoSanfrancisco je napisao/la: ↑14 feb 2020, 14:55Pa o tome ti pricam..gomila crnaca i totalni promasaj..u EL u 30 utakmica samo 6 pobjeda i ni jedna u gostima..u finalu ABA minus 100 razlike u PioniruFoSte95 je napisao/la: ↑14 feb 2020, 13:49Po meni je logično da Zvzeda ima najjači budžet ako ništa zbog toga što je prethodnih godina bila stalni član Evrolige i što je finih tu rezultata imala. Naravno to stoji a se od države dobija para + jaki spomzori.
Budućnost je prošle sezone strašne plate davala strancima pa smo vidjeli kako je prošla, da to nije nikakva garancija uspijeha.
nema koncepta,nema hemije..sukob izmedju domacih i stranih igraca...itd..
Nego..izgleda da Zvezda dovodi playaKalin Jay Lucas, pa tako sad onaj Akijev status i ima smisla
![]()
A navodno se suska da dolazi i centar![]()
![]()
![]()
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.