BiH - Turska

Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,insider,Monolog

Virtu4l
Kontakt:

Re: BiH - Turska

Post Postao/la Virtu4l » 06 sep 2009, 17:05

Veoma bitne informacije @Genghis. Ovo nam svakako ide u korist.
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.

am333
Kontakt:

Post Postao/la am333 » 06 sep 2009, 17:06

još jednom nemaju svi iste rasporede i slijed utakmica ....mi recimo imamo još 3 utakmice, škoti samo jednu, hrvatska dvije

U principu od trenutnih na 2. mjestu samo mi rusija i mađarska imamo još 3 tekme
"na stadionu se nalazi tacno 10 kilometara raznih vrsta kablova"
"Riješio Chielini da i večeras nešto ubode, mislim na terenu"
"Takvo je pravilo: u fudbalu, kao i u ljubavi, ko ga ne zabije, mora ga primit."
-Sasha Vugdalich

irfan41
Kontakt:

Post Postao/la irfan41 » 06 sep 2009, 17:06

Genghis je napisao/la:@irfan - Skoti su u najgoroj situaciji, jer oni imaju 6 bodova protiv islanda, ako se to oduzme oni iz 5 susreta imaju samo 4 boda , a sledeca tekma im je protiv Holandija, znaci u najboljem slucaju jos bod ...
@am333 - ja sam obisao Fifa i nasao ovaj dokument http://www.fifa.com/mm/document/tournam ... _17180.pdf
Bitno je naglasiti da se ni u njemu nista ne spominje. Znaci vjerovatno i nece biti nosioca(seedera) ?!

jarane njima se bodovi ne oduzimaju jer ih je pet ekipa u grupi, i zbog te grupe se nama i uzimaju bodovi
Kada dodje taj trenutak,Kad mi dodje sudnji dan,i pred Bogom ja sam spreman
ljubav da ti dam.Kada umrem i odem
i kad me ne bude,ja cu zaliti samo
sto nisam uz tebe.I na onom svijetu tamo
cut ce se moj glas:Bordo-bijeli cijeli zivot
ja navij'o sam za vas!

niccolo
Kontakt:

Post Postao/la niccolo » 06 sep 2009, 17:07

Genghis je napisao/la:@irfan - Skoti su u najgoroj situaciji, jer oni imaju 6 bodova protiv islanda, ako se to oduzme oni iz 5 susreta imaju samo 4 boda , a sledeca tekma im je protiv Holandija, znaci u najboljem slucaju jos bod ...
@am333 - ja sam obisao Fifa i nasao ovaj dokument http://www.fifa.com/mm/document/tournam ... _17180.pdf
Bitno je naglasiti da se ni u njemu nista ne spominje. Znaci vjerovatno i nece biti nosioca(seedera) ?!
drug moj skotima se broje svi bodovi.

Genghis
Kontakt:

Post Postao/la Genghis » 06 sep 2009, 17:09

irfan41 je napisao/la:

jarane njima se bodovi ne oduzimaju jer ih je pet ekipa u grupi, i zbog te grupe se nama i uzimaju bodovi
Upravu ste vas dvojica moja greska, ali ja sam 100% ubijedjen da mi ne mozemo biti tu 9. Jer nemamo nikako remija dva gostujuca poraza, vjerovatno cemo i ovdje ugrabiti dobrih bodova, dok neke druge grupe su daleko u goroj situaciji od nase.
★ 32 SCUDETTI ★ VINTI SUL CAMPO ★

Juventus (32) ★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★
Sebastian Vettel (4) ¤ ¤ ¤ ¤
Jose Mourinho (7+4+1+2) + * # + ★ + + * + + * ★ * +

am333
Kontakt:

Post Postao/la am333 » 06 sep 2009, 17:10

Ni ja nisam nigdje našao al bojim se da to fifa čeka s odlukom oko toga zbog malo kalkulacija da atraktivnije ekipe idu ns SP. Kad gledaš sa strane bolje im je za gledanost da idu Portugal i Francuska nego mi i recimo Mađari
"na stadionu se nalazi tacno 10 kilometara raznih vrsta kablova"
"Riješio Chielini da i večeras nešto ubode, mislim na terenu"
"Takvo je pravilo: u fudbalu, kao i u ljubavi, ko ga ne zabije, mora ga primit."
-Sasha Vugdalich

-Barcelona-
Kontakt:

Post Postao/la -Barcelona- » 06 sep 2009, 17:11

starmo76 je napisao/la:
dbr je napisao/la:
starmo76 je napisao/la:mene ne cudi ako terim kaze da dolazi po pobjedu....turci su takvi...igraju najbolje kad im je najteze i nebi me iznenadilo da pobjede....moraju pobjediti da bi ostali u igri...to je sve sto znam...ako ih ne pobjedimo onda nismo za svjetsko...nemoj da se brukamo ko srbi ili emirati ili saudijska arabija....zamisli grupu:BIH-NJEMACKA-OBALA SLONOVACE-BRAZIL...........oca mi mog nebi gola dali....
kao prvo ti nisi nikakav navijac bih! kao drugo od turske nemozemo izgubiti jer smo sigurno bolji!! a kao trece imamo napadace koji mogu svakoj reprezentaciji zabit go!! i kao cetvrto ne pisi takve gluposti..pozz ;)
kao prvo gledao sam vise tekmi nego sto ti imas godina,kao drugo neznamo jos jesmo li bolji barem do srijede,to moramo dokazati pobjedom,kao trece i turci mogu svima i ama bas svima da zabiju 1,2 pa i 3 gola i da se vrate iz mrtvih,primjer je ZADNJE EP ,kao cetvrto pisem realno jer turci su velesila u svijetu fudbala.. I PETO MOJE,zec je u sumi a ti vatru upalio,jbg kad se sjetim danske,spanije i srbije nemam puno optimizma i euforije..9 bodova je u igri..a turci imaju laksi raspored ako nas pobjede...i slucajem da se plasiramo na SP ja idem u AFRIKU...a ti? pozz :D :D
hehe gledo sam i ja vise tekmi nego sto ima godina najstariji covjek na svijetu,a vjerujem da su i ostali gledali :lol:
DŽEKO, KONAČNO, POTPISAO ZA CITY!

rob do bagro
Kontakt:

Post Postao/la rob do bagro » 06 sep 2009, 17:11

ovdje ce da bude puno :mrgreen:
slika
,,DUSA BOGU...TIJELO ZEMLJI...SRCE CELIKUUU,,

SMRT FASIZMU!!!

Genghis
Kontakt:

Post Postao/la Genghis » 06 sep 2009, 17:13

am333 je napisao/la:Ni ja nisam nigdje našao al bojim se da to fifa čeka s odlukom oko toga zbog malo kalkulacija da atraktivnije ekipe idu ns SP. Kad gledaš sa strane bolje im je za gledanost da idu Portugal i Francuska nego mi i recimo Mađari
Mozda je Platini umjesao svoje prste ? Znamo mi da voli on ove manje da se malo guraju, iako je on na celu UEFE, ja mislim da se kvalifikacije organizuju pod okriljem UEFE (Euro zona) ?
★ 32 SCUDETTI ★ VINTI SUL CAMPO ★

Juventus (32) ★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★
Sebastian Vettel (4) ¤ ¤ ¤ ¤
Jose Mourinho (7+4+1+2) + * # + ★ + + * + + * ★ * +

EnZo_85
Kontakt:

Post Postao/la EnZo_85 » 06 sep 2009, 17:15

Ma eto nek nam se oduzmu bodovi protiv armenije, i u najgorem slučaju remi protiv turske i spanije, i pobjeda u estoniji i to je to. Mislim ako prokockamo ovakvu sansu onda i nismo za SP. Od svih drugoplasiranih reprezentacija Bosna je u najboljoj poziciji ako izuzmemo Rusiju i Škotsku
Jedan Grad, Jedan Klub F.K.Sarajevo

irfan41
Kontakt:

Post Postao/la irfan41 » 06 sep 2009, 17:17

EnZo_85 je napisao/la:Ma eto nek nam se oduzmu bodovi protiv armenije, i u najgorem slučaju remi protiv turske i spanije, i pobjeda u estoniji i to je to. Mislim ako prokockamo ovakvu sansu onda i nismo za SP. Od svih drugoplasiranih reprezentacija Bosna je u najboljoj poziciji ako izuzmemo Rusiju i Škotsku
ma skotima uopste nece biti lako obezbjediti prolaz, norvezani i makedonci su im i dalje za petama, sve se moze desiti u toj grupi
ja navij'o sam za vas!

bayer 04
Kontakt:

Post Postao/la bayer 04 » 06 sep 2009, 17:19

Slušajte...Dobijemo Tursku i to je to!!!
Šta ima Škotska pobijediti Holandiju...
A eto neka i pobjedi,onda nam treba iz sljedeće dvije utakmice 4 boda...

rob do bagro
Kontakt:

Post Postao/la rob do bagro » 06 sep 2009, 17:20

Evo intervju sa Cirom pred mec sa Turskom
http://www.sarajevo-x.com/sport/nogomet ... /090906057

SMRT FASIZMU!!!

emir_

Post Postao/la emir_ » 06 sep 2009, 17:22

bayer 04 je napisao/la:Slušajte...Dobijemo Tursku i to je to!!!
Šta ima Škotska pobijediti Holandiju...
A eto neka i pobjedi,onda nam treba iz sljedeće dvije utakmice 4 boda...
NEMOJTE BEZVEZE RASPRAVLJATI O GLUPOSTIMA KADA S POBJEDOM PROTIV TURSKE SIGURNO IDEMO U BARAŽ... VEĆ SADA SMO KAO DRUGOPLASIRANA U SREDINI NAJBOLJIH DRUGIH REPKI... amo rusija ima vise od 15 bodova trenutno...
4-IN-A-ROW

EnZo_85
Kontakt:

Post Postao/la EnZo_85 » 06 sep 2009, 17:28

Ima li ko onu himnu BHF da posalje?
Jedan Grad, Jedan Klub F.K.Sarajevo

miki32
Kontakt:

Post Postao/la miki32 » 06 sep 2009, 17:29

Ruku na srce Turska nije ni po cemu kvalitetnija ekipa od nas ama bas ni po cemu, ono mi nemozemo izdrzati taj pritisak oni ko nesto mogu , pa od nedavno su poceli fudbala igrati ,,,,,....................PA PA Turkia

irfan41
Kontakt:

Post Postao/la irfan41 » 06 sep 2009, 17:31

miki32 je napisao/la:Ruku na srce Turska nije ni po cemu kvalitetnija ekipa od nas ama bas ni po cemu, ono mi nemozemo izdrzati taj pritisak oni ko nesto mogu , pa od nedavno su poceli fudbala igrati ,,,,,....................PA PA Turkia
a jos plus mi hamn i nemamo pritiska, nas kiks u srijedu i dalje ostavlja u igri, a njima kiks u srijedu znaci pa pa afrika
ja navij'o sam za vas!

rob do bagro
Kontakt:

Post Postao/la rob do bagro » 06 sep 2009, 17:31

EnZo_85 je napisao/la:Ima li ko onu himnu BHF da posalje?
idi na njihovu stranicu i skini sebi pjesmu koju zelis

SMRT FASIZMU!!!

ibrakadabra
Kontakt:

Post Postao/la ibrakadabra » 06 sep 2009, 17:33

irfan41 je napisao/la:
Genghis je napisao/la:Ovo je najrealnije stanje u barazu:
Nosioci: Hrvatska/Ukrajina, Rusija/Njemacka, Portugal/Svedska, Francuska
Ostali: BiH, Irska, Sj. Irska, Grcka*,
Otpada: Skotska
* - vrlo moguce da budu i nosioci

Najbolje po nas : Bosna - Svedska
Zasto? Zato sto kao prvo Svedska nema neke specijalne igrace osim naravno Ibrahimovica, i objektivno gledajuci jaca smo selekcija od njih. Kao drugo imali bi ogromnu podrsku dijaspore u Svedskoj. Kao trece, samim prolaskom Svedske pored Portugala sto je vise nego realno (Iako jos ne treba otpisivati ni Madjare koji su trenutno drugi, medjutim imaju dvomec protiv Portugala sto im ne daje neke ogromne sanse, jer treba biti realan Portugal je velesila) izbjegli bi vjerovatno najneugodnijeg protivnika. Mozda rezultati Portugala ne pokazuju njihovu trenutnu snagu, ali ko god je jucer gledao Danska (Prva i igra kod kuce) - Portugal, znao je da bi realan ishod trebao biti u najmanju ruku minimalna pobjeda Portugala ako ne i vise, jer se vecinu susreta igrala viktorija. Ono sto se zaista treba izbjeci su Rusi i Francuzi. Mozda Rusi i ne izgledaju "na papiru" kao toliki favoriti, ali stvarnost je sasvim drukcija, pogotovo jer Rusi i dalje imaju lijepe sanse da se plasiraju direktno ukoliko na domacem terenu savladaju Njemacku. Takva Rusija predvodjena vjerovatno najboljim trenerom danasnjice je vec iprasila velesilu Holandiju na Euro 2008, a dovoljno je pogledati tabelu u kojoj se nalazi Holandija da se dobije jasna slika o kakvoj se selekciji radi. Donekle bi volio izbjeci i Hrvatsku , jer su mnogo iskusna selekcija, a vjerovatno za nijansu i jaca od nase, tako da bi vise volio da dobijemo Ukrajinu, jer Ukrajinci u najmanju ruku nisu nista specijalno. Medjutim, tesko je da mi mozemo dobiti Ukrajinu jer je Grcka bolje plasirana od Ukrajine, tako da ukoliko Ukrajina prodje oni ce vjerovatno biti u istom koshu sa nama. Sto se tice Grcke, oni su takodje visoko na listi mojih zelja, jer su prosjecna ekipa sto su pokazali samim tim da imaju isto bodova kao i Latvija, te jos nisu osigurali ni izbliza svoj baraz. O Latviji necu pricati, jer cak iako se plasiraju oni ce 100% biti u istoj grupi kao i mi - onih koji nisu nosioci.

Sta jos reci nego sretno nasim momcima da vec u srijedu obezbijedimo baraz, sto bi bio daleko najveci uspjeh nase selekcije ikad.

tesko d ace skoti otpasti, znas li da se nama brisu bodovi protiv armenije tako da ih trenutno imamo 9, a skoti 10, isto tako jos repki ima manje bodova od skotske a vec su odigrali osam tekmi
tacno ali skotska ima jos jednu tekmu protiv holandije a mi jos tri

bayernovac
Kontakt:

Post Postao/la bayernovac » 06 sep 2009, 17:35

Čuj Terima mićemo im morati čestitati kad nas "pobjede".Smiješno
zwei Mullers Gerd und Thomas ein Team FC Bayern Munchen

Zaključano

Natrag na “Arhiva”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.