NK Žepče

Signore
Kontakt:

Re: NK Žepče

Post Postao/la Signore » 07 apr 2014, 14:53

Jest. To je Panter, vidio sam sinoc na facebooku da nesto komentiraju, valjda nije nista ozbiljno.

lucif3R666
Kontakt:

Post Postao/la lucif3R666 » 07 apr 2014, 16:39

Kad ste vec kod ti Šija , jednom hm prije par godina bio na rastoku u Jelahu to je kao festival i td..
i sad trebam stopom kuci i meni likovi nemoj samo da te ko ostavi u Šijama nema boga da bih ti ko tu stao , takvo je mjesto baksuzno i bas me tu kod prodavnice lik ostavi i cijeli dan sam stopao a niko stao nije , morao pjeske do Maglaja da na voz se ukrcam hahah **** ti Šije :lol:
Nema neprijatelja koji može biti toliko opasan kao bivši prijatelj,jer ovaj tačno zna gdje treba da udari!

Signore
Kontakt:

Post Postao/la Signore » 07 apr 2014, 19:02

lucif3R666 je napisao/la:Kad ste vec kod ti Šija , jednom hm prije par godina bio na rastoku u Jelahu to je kao festival i td..
i sad trebam stopom kuci i meni likovi nemoj samo da te ko ostavi u Šijama nema boga da bih ti ko tu stao , takvo je mjesto baksuzno i bas me tu kod prodavnice lik ostavi i cijeli dan sam stopao a niko stao nije , morao pjeske do Maglaja da na voz se ukrcam hahah **** ti Šije :lol:
Gdje nece bit baksuzno. Koga nikad nije uslikalo dovoljno je da prodje kroz Sije :lol: Koliko ljudi znam da mi je reklo kako je islo za Doboj, zna da imaju kameru i opet zaborave i blic :lol:

Adi_Zepce
Kontakt:

Post Postao/la Adi_Zepce » 08 apr 2014, 00:31

Jel ovo veceras s doma bio vatrome u cast NK Žepče? :mrgreen: (šalim se znam zbog čega je ) :lolno: . Nego, sta je bilo to s Pantera?. Jel u bolnici ili??
De pequeño yo te empecé a seguir! Poco a poco me enamoré de ti! Cuando juegues siempre estaré a tu lado! No me falles Valencia! Yo nunca te he fallado!!!

www.valencia-balkan.net

Signore
Kontakt:

Post Postao/la Signore » 08 apr 2014, 01:21

Adi_Zepce je napisao/la:Jel ovo veceras s doma bio vatrome u cast NK Žepče? :mrgreen: (šalim se znam zbog čega je ) :lolno: . Nego, sta je bilo to s Pantera?. Jel u bolnici ili??
Ma nije, koliko sam ja skuzio samo je bio u bolnici i pusten je kuci. Bit ce on dobro, iako sad Koca moze komotno da odmori malo igrace, sad nema nista bitno do Rudara. Sljedece dvije utakmice s punim sastavom ako ne prodju s 15 komada sramota :mrgreen:

Signore
Kontakt:

Post Postao/la Signore » 13 apr 2014, 17:08

Pobjeda protiv Proletera 5-2. Cini se lako, al je bila patnja 20 minuta u drugom poluvremenu. To nije ni bitno, Zepce dobilo, Rudar izgubio 2-1 i ja sretan :mrgreen:

Adi_Zepce
Kontakt:

Post Postao/la Adi_Zepce » 13 apr 2014, 17:48

Nisam zbog nekih obaveza bio na tekmi, a vidim 5:2...Rezultat dobar, nova tri boda su tu. Jos ako je istina da je Rudar kiksao :lolno:
De pequeño yo te empecé a seguir! Poco a poco me enamoré de ti! Cuando juegues siempre estaré a tu lado! No me falles Valencia! Yo nunca te he fallado!!!

www.valencia-balkan.net

Signore
Kontakt:

Post Postao/la Signore » 13 apr 2014, 17:53

Bilo 2-2 nekih pola sata prije kraja i onda Koca vice igracima da Rudar igra 1-1 i krece ludilo :lol: . Na kraju su igraci na izlazu s terena na upit gledatelja govorili da je Rudar izgubio 2-1. Koca je vise visio na telefonu nego sto je gledao kako njegovi igraju :lol:

Adi_Zepce
Kontakt:

Post Postao/la Adi_Zepce » 13 apr 2014, 17:57

Signore je napisao/la:Bilo 2-2 nekih pola sata prije kraja i onda Koca vice igracima da Rudar igra 1-1 i krece ludilo :lol: . Na kraju su igraci na izlazu s terena na upit gledatelja govorili da je Rudar izgubio 2-1. Koca je vise visio na telefonu nego sto je gledao kako njegovi igraju :lol:
Jao znaci dramu sam propustio :mrgreen: ...Ali super je sve ispalo, znaci sada nam je i bod kuci protiv Rudara garancija za 2.ligu ;). Nego, jel bilo Pivarica? :D

www.valencia-balkan.net

Signore
Kontakt:

Post Postao/la Signore » 13 apr 2014, 18:23

http://www.nkzepce.com/index.php/2013-0 ... na-tablici

Rudar ipak 2-2, al i to je dobro :mrgreen: Bod protiv njih je dovoljan, ali ih treba dobit, pokazat tko je bolji i obezbijedit titulu sto prije.

Navijaca je bilo, 2-3 puta zapjevali nesto kratko, nista ozbiljno.

Adi_Zepce
Kontakt:

Post Postao/la Adi_Zepce » 14 apr 2014, 12:08

Ma bitno da je Rudar kiksao, sada smo na korak od 2.lige ;)

www.valencia-balkan.net

Signore
Kontakt:

Post Postao/la Signore » 14 apr 2014, 13:06

Bit ce nesto od nas. Veseli me cinjenica da imamo jako dobru generaciju juniora koja bi iduce sezone mogla dati 3-4 kvalitetna igraca. Neki dan sam ih gledao protiv Zeljeznicara. Potpuno su izdominirali, dobili 2-1, a kako vidim i u Sarajevu su ih dobili 3-1. Neki od njih su jucer bili na klupi prvog tima. Idriz je usao 15-20 minuta, promasio nesto sto bi i ja zabio :lol: Al ajde, desava se svakome, nije nas kostalo, zabio je momak Zelji 2 komada :mrgreen: .

Dizdarevic je po svemu sudeci bivsi. Steta, odlican igrac, ne znam razloge, ali sam nacuo da ne dolazi na treninge. Neozbiljno od njega. Barem njemu to nebi trebao biti problem, jer ne radi, a zivi 100 metara od stadiona.

1988risha
Kontakt:

Post Postao/la 1988risha » 14 apr 2014, 15:24

Signore je napisao/la:Bit ce nesto od nas. Veseli me cinjenica da imamo jako dobru generaciju juniora koja bi iduce sezone mogla dati 3-4 kvalitetna igraca. Neki dan sam ih gledao protiv Zeljeznicara. Potpuno su izdominirali, dobili 2-1, a kako vidim i u Sarajevu su ih dobili 3-1. Neki od njih su jucer bili na klupi prvog tima. Idriz je usao 15-20 minuta, promasio nesto sto bi i ja zabio :lol: Al ajde, desava se svakome, nije nas kostalo, zabio je momak Zelji 2 komada :mrgreen: .

Dizdarevic je po svemu sudeci bivsi. Steta, odlican igrac, ne znam razloge, ali sam nacuo da ne dolazi na treninge. Neozbiljno od njega. Barem njemu to nebi trebao biti problem, jer ne radi, a zivi 100 metara od stadiona.
[youtube][/youtube]
Ti nisi više san.
Ti si suza iz sna Bossanium moja Bossnium moja.
Bolna mi ne bila.
Ti privjesak ničiji nisi.Ni čest. Ni prćija.
Bosna si bila.Bosna ćeš biti.Bosna bosanska sva.
Osvajača tvojih silnih tko više i imena zna?

tillman
Kontakt:

Post Postao/la tillman » 14 apr 2014, 21:57

Signore je napisao/la:Bit ce nesto od nas. Veseli me cinjenica da imamo jako dobru generaciju juniora koja bi iduce sezone mogla dati 3-4 kvalitetna igraca. Neki dan sam ih gledao protiv Zeljeznicara. Potpuno su izdominirali, dobili 2-1, a kako vidim i u Sarajevu su ih dobili 3-1. Neki od njih su jucer bili na klupi prvog tima. Idriz je usao 15-20 minuta, promasio nesto sto bi i ja zabio :lol: Al ajde, desava se svakome, nije nas kostalo, zabio je momak Zelji 2 komada :mrgreen: .

dino je postao sad instruktor u onom novom fitnes centru kod Zovke :mrgreen: :clap:
on i onaj maneken Tarik Sečić

Signore
Kontakt:

Post Postao/la Signore » 14 apr 2014, 22:35

Znam, al to je od neki dan, a on od priprema propusta treninge. Doduse, svasta cujem jucer, a i danas, sto se mene tice vise ne mora nikad doc igrat. Imamo dobru ekipu koja se uigrala i ne ovisi o individualcu kao sto je to bio slucaj jesenas. U nedjelju se vidjelo jako puno lijepih akcija, tocnih dodavanja, sve je funkcioniralo savrseno, osim onih 15tak minuta na pocetku drugog poluvremena. Za ekipu je bolje da nema pojedinca o kojem ovisi, jer je lakse nadomjestiti igraca o kojem ne ovisi sve.

Ova ekipa djeluje puno mocnije nego jesenas iako je eto ostala bez Duspare i Dizdarevica, prakticki je bez cistog spica. Tu vise nema ni drugog Duspare, nema ni Marincica, njega je zamijenio Vehab koji me opet u nedjelju razocarao, ali je bio bolji nego prije. Nema ni Lose, a on je takodjer bio standardan. Kad pogledam, puno igraca koji su bili medju glavnim je napustilo ekipu, a opet sve djeluje savrseno. Dosao je Hadzic, lik je prekucao svojim partijama i neizmjerno mi je drago da je zabio jucer. Dosao je Vehab, ne igra dobro, ali se ustabiluje, bit ce dobar do iduce sezone. I jos steta sto Krdzalic nije mogao dobiti papire, ali vidim da trenira covjek, mozda zaigra iduce sezone.

Takodjer danas dobih informaciju da bi trebali dobiti novog igraca, ne znam kako ce ga registrirat, vjerojatno je bez kluba. Pokusat cu saznat o kome se radi.

Ako udjemo u visi rang, treba zadrzat ove igrace, bit ce par dobrih juniora, dovest 2, maksimalno 3 pojacanja i mozemo se borit za vrh, ali prije svega treba osvojit ovu ligu. U nedjelju se ide Gradini, nadam se da ce to izmijenit, ta utakmica ce bit 3-0, nitko im na Uskrs nece igrat, a i oni koji dodju bit ce mamurni.

1988risha
Kontakt:

Post Postao/la 1988risha » 16 apr 2014, 14:50

Ima li kakvih novinA u Žepčeloni ??? Ima li nekih stranih akvizicija ??? :D
Ti nisi više san.
Ti si suza iz sna Bossanium moja Bossnium moja.
Bolna mi ne bila.
Ti privjesak ničiji nisi.Ni čest. Ni prćija.
Bosna si bila.Bosna ćeš biti.Bosna bosanska sva.
Osvajača tvojih silnih tko više i imena zna?

DonFufa
Kontakt:

Post Postao/la DonFufa » 17 apr 2014, 23:51

Rudar ce vas opet dobiti !

Adi_Zepce
Kontakt:

Post Postao/la Adi_Zepce » 18 apr 2014, 00:00

Ima da nas Rudar samo dobro povuce za.... :mrgreen:

www.valencia-balkan.net

Signore
Kontakt:

Post Postao/la Signore » 18 apr 2014, 00:27

Napravio racun na forumu samo da to napise :lol:

DonFufa
Kontakt:

Post Postao/la DonFufa » 18 apr 2014, 18:47

Tesko ce te kupiti utakmicu protiv rudara hhh kao sto ste do sada vecinu kupili :P
Pobjedit ce vas kao u Zenici :P

Odgovori

Natrag na “Niže lige”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.