Davis Cup

Moderatori/ce: Monolog,Unofficialpage

alfarouqaminu
Kontakt:

Re: Davis Cup

Post Postao/la alfarouqaminu » 06 feb 2011, 20:25

Svaka cast za nase teniserke,iako oslabljene, odigrale sjajno...Posle pomalo glupog poraza Aleksandre Krunic u prvom mecu protiv Moreno, danas je dominirala i zajedno sa Bojanom Jovanovski pokazala da ce biti sjajna za koju godinu...Bojana vec pokazuje da je strasna igracica...Ove godine ocekujem je medju prvih 30 teniserki...strasno je popravila formu u poslednjih nekoliko meseci.... sjajno igrala australijan opennn......samo napred.... 8-)

Devil
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Devil » 06 feb 2011, 20:38

Sjajna pobeda liseni usluga dve najbolje teniserke,te predvojeni novim nadama tenisa Aleksandrom Krunic,i Bojanom Jovanovski uspevamo da pobedimo Kanadu sa 3:2.Tezak mec iza nas,ono sto je Jovanovic odigrala danas protiv Wozniak je kriminalno i jedva dostojno nekog rekreativnog tenisa,tako da je ipak moralo da se odlucuje u dublu,gde se ocekivalo da ce izadju Wozniak/Marino na crtu no desilo se da su ipak usle meni dve nepoznate devojke koje su bile lagan zalogaj za Krunic i Jovanovski.
Pozdravlja vas Cika Devil. Secajte me se. :)))

retro
Kontakt:

Post Postao/la retro » 06 feb 2011, 21:54

Aleksandra odigrala strasno. Ona je prakticno vukla dubl i bila bolja danas od Bojane.

Ruskinje preokrenule 0-2 na 3-2. :lol: Ukleo sam Francuskinje.
retro je napisao/la:Ruskinje razocarale, izgleda da ce ih Francuskinje pomesti, jedino ako Pavly ne preokrene, a onda i Kuzzy da dobija pa i dubl na kraju.
:lol:

Pavly dobila Cornet, pa Kuzzy Razzano i onda Pavly/Kuzzy lagano dubl.
Genius, outrageous, the best ever! RF!

MaGiCa
Kontakt:

Post Postao/la MaGiCa » 09 feb 2011, 12:32

alfarouqaminu je napisao/la:Svaka cast za nase teniserke,iako oslabljene, odigrale sjajno...Posle pomalo glupog poraza Aleksandre Krunic u prvom mecu protiv Moreno, danas je dominirala i zajedno sa Bojanom Jovanovski pokazala da ce biti sjajna za koju godinu...Bojana vec pokazuje da je strasna igracica...Ove godine ocekujem je medju prvih 30 teniserki...strasno je popravila formu u poslednjih nekoliko meseci.... sjajno igrala australijan opennn......samo napred.... 8-)
Pa "vase" su izgubile od "nasih", apatridu jedan. Oh, Canada, we stand on guard for thee...

:lol:

melanholicar
Kontakt:

Post Postao/la melanholicar » 09 feb 2011, 16:11

Devil je napisao/la:Sjajna pobeda liseni usluga dve najbolje teniserke,te predvojeni novim nadama tenisa Aleksandrom Krunic,i Bojanom Jovanovski uspevamo da pobedimo Kanadu sa 3:2.Tezak mec iza nas,ono sto je Jovanovic odigrala danas protiv Wozniak je kriminalno i jedva dostojno nekog rekreativnog tenisa,tako da je ipak moralo da se odlucuje u dublu,gde se ocekivalo da ce izadju Wozniak/Marino na crtu no desilo se da su ipak usle meni dve nepoznate devojke koje su bile lagan zalogaj za Krunic i Jovanovski.
Ne pratim taj tenis,naročito te reprezentativne kupove,ali sam dosta dobro upoznat sa dvije vaše najbolje teniserke jer za njih je čuo svak,osim naravno šatro one švajcarske kompanije. Ta mala Jovanovski je medju 60 :?: :!: ili griješim, a ta mala Krunićka je juniorka još uvijek,nešto sam čitao da bi ona mogla za koju godinu bit medju 10 na svijetu jer posjeduje ogroman kvalitet,pa ako ima ko da nam malo više o ovim curama kaže.
Sve mi diraj samo mi ne diraj Fiorentinu i Gabriela Omara Batistutu!

Devil
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Devil » 09 feb 2011, 16:27

melanholicar je napisao/la:
Devil je napisao/la:Sjajna pobeda liseni usluga dve najbolje teniserke,te predvojeni novim nadama tenisa Aleksandrom Krunic,i Bojanom Jovanovski uspevamo da pobedimo Kanadu sa 3:2.Tezak mec iza nas,ono sto je Jovanovic odigrala danas protiv Wozniak je kriminalno i jedva dostojno nekog rekreativnog tenisa,tako da je ipak moralo da se odlucuje u dublu,gde se ocekivalo da ce izadju Wozniak/Marino na crtu no desilo se da su ipak usle meni dve nepoznate devojke koje su bile lagan zalogaj za Krunic i Jovanovski.
Ne pratim taj tenis,naročito te reprezentativne kupove,ali sam dosta dobro upoznat sa dvije vaše najbolje teniserke jer za njih je čuo svak,osim naravno šatro one švajcarske kompanije. Ta mala Jovanovski je medju 60 :?: :!: ili griješim, a ta mala Krunićka je juniorka još uvijek,nešto sam čitao da bi ona mogla za koju godinu bit medju 10 na svijetu jer posjeduje ogroman kvalitet,pa ako ima ko da nam malo više o ovim curama kaže.
Jovanovski je 54 mislim na zadnjoj listi,dok je Krunicka po meni veliki talenat,ne pratim nesta preterano tenis,ali i laik primeti da ima fenomenalan rad ruku,ali mislim da joj ipak treba jos mase da se tako izrazim,a po onome sto sam video ni servis joj nije jaca strana.
Pozdravlja vas Cika Devil. Secajte me se. :)))

Dino14
Kontakt:

Post Postao/la Dino14 » 22 feb 2011, 21:56

Novi izazov za reprezentaciju BiHDelić će biti spreman
Vranić objavio spisak za MarokoPiše: M. Maksimović
Utorak, 22.02.11. 19:58.

Davis Cup reprezentacija BiH od 4.do 6.marta igra meč prvog kola II Grupe Euroafričke zone protiv Maroka. Četvrti put zaredom naši teniseri su gosti, a ovaj meč se igra u gradu Marrakechu, odnosno u Royal Tennis Club de Marrakechu.

V.d. selektor Davis Cup reprezentacije Daver Vranić danas je odredio putnike za Maroko, a na spisku se našli Aldin Šetkić, Amer Delić, Ismar Gorčić i Damir Džumhur.Reprezentacija BiH se nalazi u donjem dijelu ždrijeba, a naš naredni protivnik stiže iz meča Estonija - Litva.U slučaju pobjede naša selekcija bi igrala kao domaćin, u slučaju poraza protiv Estonije bi igrali kao domaćini, protiv Litve kao gosti. S obzirom da Litva u ovom trenutku ima Ricahrda Berankisa, 74.igrača na svijetu, realno je očekivati trijumf Litve u Talinu.

Što se tiče našeg narednog domaćina, oni su se odlučili za zemljanu podlogu, a njihov selektor Mounir El Aarej na raspolaganju ima Redu El Amranija, Hichama Khaddarija, Yassinea Idmbareka i Talala Ouahabi koji je najiskusniji u ovoj postavi.El Amrani je trenutačno 200. na ATP rang listi, Khaddari je 962.dok je Idmbarek 997, Ouhabi 1059.

Dino14
Kontakt:

Post Postao/la Dino14 » 22 feb 2011, 22:37

Hmm. A gdje je Mirza?

Begonja
Kontakt:

Post Postao/la Begonja » 22 feb 2011, 23:02

Dino14 je napisao/la:Hmm. A gdje je Mirza?
Jeko taj?

retro
Kontakt:

Post Postao/la retro » 22 feb 2011, 23:27

Moramo dobiti ovo, jer protiv Litvanije nemamo nikakve sanse tamo.

Berankis bi objasnio svim nasim igracima, a i drugi mladi Litvanac, Grigelis je opasan, prosle godine je on sam donio trijumf protiv Evansa u petom mecu i tako Britaniju poslao u play off za opstanak.

A i red je da docekamo repku na nasem terenu. 8-)
Genius, outrageous, the best ever! RF!

Begonja
Kontakt:

Post Postao/la Begonja » 23 feb 2011, 01:51

retro je napisao/la:Moramo dobiti ovo, jer protiv Litvanije nemamo nikakve sanse tamo.

Berankis bi objasnio svim nasim igracima, a i drugi mladi Litvanac, Grigelis je opasan, prosle godine je on sam donio trijumf protiv Evansa u petom mecu i tako Britaniju poslao u play off za opstanak.

A i red je da docekamo repku na nasem terenu. 8-)
A i red je da se popuni Skenderija na turniru, prošle godine moja 4 druga, djevojka i ja, još 7-8 momaka i roditelji igrača u dvorani.

Ma sa Delićem i uigranim dublom (odličan potez ovo u Casablanci) imamo šanse sa svima iz ove grupe. Pa i prošle godine da je dubl bio uigraniji izbacili bi Portugal, na jako sporoj zemlji.

eldintyson
Kontakt:

Post Postao/la eldintyson » 23 feb 2011, 12:38

gorcic nema zive veze bolje da je basic tu

Virtu4l
Kontakt:

Post Postao/la Virtu4l » 23 feb 2011, 14:04

eldintyson je napisao/la:gorcic nema zive veze bolje da je basic tu
Slažem se sa tobom.
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.

edo3majka
Kontakt:

Post Postao/la edo3majka » 23 feb 2011, 14:14

Virtu4l je napisao/la:
Slažem se sa tobom.
I ja se slazem sa ovim, kakav Gorcic, nas najslabiji teniser od ova 4 odnosno nasih najboljih 5 tenisera, jer i Basic je bolji. JEdva cekam jer cemo Maroko lagano uzeti. A onda ocekujem da Delic uzme Sarajevo Open 8-)
Penny Hardawaay & Tracy McGrady 2 no°1

legenda reala
Kontakt:

Post Postao/la legenda reala » 23 feb 2011, 14:17

edo3majka je napisao/la:
Virtu4l je napisao/la:
Slažem se sa tobom.
I ja se slazem sa ovim, kakav Gorcic, nas najslabiji teniser od ova 4 odnosno nasih najboljih 5 tenisera, jer i Basic je bolji. JEdva cekam jer cemo Maroko lagano uzeti. A onda ocekujem da Delic uzme Sarajevo Open 8-)

a da ,Džumhur ,Bašić i Šetkić dođu do polufinala ,sjajan rasplet bi to bio :D :D

kad počinje ovaj turnir i dali će gdje biti prenosa :?:
Španski bijeli vuk, neprevaziđeni El Matador. Anđeo Madrida. Šef lob udaraca. Njegovo istinsko kraljevsko visočanstvo. Raul Gonzalez Blanco.

edo3majka
Kontakt:

Post Postao/la edo3majka » 23 feb 2011, 14:20

legenda reala je napisao/la:

a da ,Džumhur ,Bašić i Šetkić dođu do polufinala ,sjajan rasplet bi to bio :D :D

kad počinje ovaj turnir i dali će gdje biti prenosa :?:
Pocinje 05.03.11 a prenos ce biti sigurno, ako ne na TV-u bit ce na BET365 kladionici kao i prosle godine.

odsutraopetultra
Kontakt:

Post Postao/la odsutraopetultra » 25 feb 2011, 09:42

Begonja,u cemu je fol s Basicem,navodno odbio igrati za reprezentaciju ? :o

edo3majka
Kontakt:

Post Postao/la edo3majka » 25 feb 2011, 17:25

odsutraopetultra je napisao/la:Begonja,u cemu je fol s Basicem,navodno odbio igrati za reprezentaciju ? :o
Joj ko da je Sampras, koga zasto ako nije ponosan sto je Bosanac nek igra za Hrvate ili srbe ili Uzbekistance, dosta mi je vise ovih sto se nezna sta ce i kako, mala Burgic izjavila da nikad nebi zaigrala za drugu drzavu kad je imala 15 godian a ja znam da ima ponuda od amerike i Hrvatske da predje kod njih, ali Cale kaze ne samo Bosna 8-)

Begonja
Kontakt:

Post Postao/la Begonja » 25 feb 2011, 17:59

odsutraopetultra je napisao/la:Begonja,u cemu je fol s Basicem,navodno odbio igrati za reprezentaciju ? :o
Nw bih znao, ja sam jednom razgovarao sa njegovim ocem i on mi kaže da će igrati za Hrvate. Ima tome 3-4 godine, i ja nazovem A.N. iz Avaza i on to objavi. A onda Mirzin tata to demantuje :) Inače tata mu je lola neviđena, tjerao je Mirzu da igra košarku da se razvije, a Mirza više sjedio na klupi nego igrao, pa mu se tata potukao dvaput sa trenerima. Čudna porodica, Džumhuri su po tom pitanju mnogo normalniji.

Ted Mosby
Kontakt:

Post Postao/la Ted Mosby » 01 mar 2011, 15:17

"HRVATSKA ima prednost zbog toga što igra kod kuće, ali izgledi za pobjedu u ovom susretu su podjednaki", rekao je njemački tenisač Florian Mayer na konferenciji za novinare održanoj povodom predstojećeg susreta u 1. kolu Svjetske skupine Davis Cupa u maloj dvorani zagrebačkog Doma sportova.

"Istina jest da sam pobijedio Marina Čilića u oba međusobna dvoboja, ali Davis Cup je drugačije natjecanje od turnira. Igrat će se na podlozi koju su odabrali hrvatski tenisači i bit ćemo pred hrvatskom publikom. Ipak, imamo dobre šanse i rekao bih da su izgledi podjednaki", izjavio je drugi reket njemačkog sastava, trenutno 36. na ATP listi. Čilića je pobijedio lani u Wimbledonu i ove godine u Zagrebu.

Kohlschreiber: Zadovoljniji sam svojom igrom nego rezultatima, ali nadam se da će oni stići već ovog vikenda

Prvi reket njemačkog sastava bit će Philipp Kohlschreiber, 35. na ATP listi: "Očekujem težak susret. Obje momčadi su imale odlične rezultate u ovom natjecanju a i danas imaju odlične igrače. S igralištem smo zadovoljni, dobro smo trenirali", izjavio je Kohlschreiber.

"Ove godine sam zadovoljniji igrom nego rezultatima. Moglo je biti bolje, ali sam dvaput izgubio od odličnih igrača, Robina Soderlinga i Ive Karlovića, u 'tie breaku' trećeg seta. Nadam se da će rezultati stići ovog vikenda."

Izbornik reprezentacije Patrik Kuhnen je bio pomoćni trener Njemačke koja je u istoj dvorani igrala protiv Hrvatske u Davis Cupu 2002. godine. Hrvatska je, predvođena Goranom Ivaniševićem i Ivanom Ljubičićem, pobijedila 4:1.

Njemački izbornik: Čeka nas izazovan meč

"Hrvatska je tada bila bolja, sjećam se i da je atmosfera bila odlična. Nakon toga smo se sreli 2007. u Krefeldu, kad je Hrvatska imala dvojicu igrača rangiranih među deset najboljih na svijetu, ali i mi smo imali odličan sastav i pobijedili te otišli kasnije do polufinala. Čeka nas izazovan meč ovog vikenda", rekao je Kuhnen.

Na konferenciji je bio i treći njemački igrač Philipp Petzschner, a nedostajao je Christopher Kas, koji je u Zagreb došao u utorak u dva sata. Kasnio je zbog toga što je u nedjelju u Delray Beachu igrao u finalu konkurencije parova na tamošnjem ATP turniru.

Susret je na rasporedu od 4. do 6. ožujka, a prvi pojedinačni meč treba početi u petak u 13 sati. Tko će igrati i kada bit će odlučeno na izvlačenju parova u hotelu Westin u četvrtak, s početkom u 13 sati. Uvrste li oba izbornika u postavu najbolje rangirane igrače u petak će se sastati Marin Čilić i Florian Mayer te Ivan Dodig i Philipp Kohlschreiber. Ždrijebom će se odlučiti tko će na igralište prvi, a tko drugi.
Only ONE UNITED
Kimi Raikkonen:"How does it feels to drive at 300 km/h? - It feels normal."
Srcu mome tiha patnja, oku mome radost i sjaj, Dinamo Zagreb najbolji si znaj
Podrška Jackyu

Odgovori

Natrag na “Tenis”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.