FK Budućnost Banovići
Moderator/ica: GracanicaAA
Re: F.K.Buducnost Banovici
I ja bio na utakmici.Buducnost ima super dobru odbranu.Primili su go iz neke polukontre,golman uspio da odbrani ali Ivan Milić natrčao na odbijenu loptu i dao go.Imala je Drina jos jedno dvije prilike i to je to.Zatvorili se i nisu prelazili više centar. I kad imaju priliku za neku kontru ili polukontru nece da idu u napad.Budućnost imala mnogo prilika,lijepo igrali pravo ali nemaju završnice. Najslabiji igrač na današnjoj utakmici bio Haskić(najbolji strijelac prošle sezone u ligi federacije) i postigao je go i danas za Budućnost,ali je propusti jos 5 puta da šutira ili da postigne go.Budućnost ima nekog Halilovića koji igra u veznom redu,super mu je tehnika i pravo dobar.Dobar i Zrnanovic u odbrani igra,baca loptu iz auta u peterac i svaki put bude prilika.Drina ima nekog visokog napadača,dobar je,a ostali mi se čine jako neiskusni.Puno grijese na sredini terena i daju protivnicima lopte,a i odbrana ima nije baš nešto.

- Ljumani_Banovici
- Kontakt:
EMIR HALILOVIĆ......a za ZRNANOVICA da ne pricam....igrac je STIJENA...r_emir je napisao/la:I ja bio na utakmici.Buducnost ima super dobru odbranu.Primili su go iz neke polukontre,golman uspio da odbrani ali Ivan Milić natrčao na odbijenu loptu i dao go.Imala je Drina jos jedno dvije prilike i to je to.Zatvorili se i nisu prelazili više centar. I kad imaju priliku za neku kontru ili polukontru nece da idu u napad.Budućnost imala mnogo prilika,lijepo igrali pravo ali nemaju završnice. Najslabiji igrač na današnjoj utakmici bio Haskić(najbolji strijelac prošle sezone u ligi federacije) i postigao je go i danas za Budućnost,ali je propusti jos 5 puta da šutira ili da postigne go.Budućnost ima nekog Halilovića koji igra u veznom redu,super mu je tehnika i pravo dobar.Dobar i Zrnanovic u odbrani igra,baca loptu iz auta u peterac i svaki put bude prilika.Drina ima nekog visokog napadača,dobar je,a ostali mi se čine jako neiskusni.Puno grijese na sredini terena i daju protivnicima lopte,a i odbrana ima nije baš nešto.
1947!
						- _amel_13_BHf_
- Kontakt:
pa ito...nemos rec klinci kad smo svi stariji od tebe..nemoj sad zafrkavat jbgti..Ljumani_Banovici je napisao/la:de pa sta cu rec...LJUDI ???....._amel_13_BHf_ je napisao/la:sta ti pokusavas amire da kazes sa tim klinci??ti to sad star jel??Ljumani_Banovici je napisao/la:sad ti kazem jos uvijek se nezna tacan broj....nesto su klinci pokusavali ali bezuspjesno sto mozes i sam da vidis ali lani je na grbavicu islo preko 6 buseva.....al na odmet nas je vise od stotinjak 100%

nakon 5 godina BUDUCNOST opet u pl !!!! <3
						- _amel_13_BHf_
- Kontakt:
omere djes to bio na kojoj tribini??? a b c ??? eheh pa djes iz tz doc da gledas seronje...cija uprava neda navijacima besplatan ulaz??? :S :SOmerbavarac je napisao/la:Sad sa utakmice. Dug put sam prevalio da pogledam novog Premijerligasa i nisam ostao ocaran. Moze se i mora se bolje. Jeste da je Drina igrala totalno zatvorenu varijantu i pokusavala iz kontri nesto napraviti, sto su i uspjeli u jednom navratu pa cak i gol postici, ali definitivno nisu zasluzili ovaj bod. Buducnost je dosta bolja, mnogo sansi, ali sve to nekako u zavrsnici traljavo izgleda.
Za Drinu je ovo fenomenalan rezultat, dok Buducnost mora traziti iskupljenje za ove propustene bodove na nekom drugom stadionu.
						- _amel_13_BHf_
- Kontakt:
bi to da nam murija nedade uci na tekmu traze po pet maraka za ulazAulleTa je napisao/la:Šta vama bi Ljumani

cigani jedni
  cigani jedni   

- Ljumani_Banovici
- Kontakt:
- _amel_13_BHf_
- Kontakt:
staj amire???..okupis se da navijas za njih a oni ti traze pet maraka da bi uso na tekmu..pa de imal to dje de mi reci??Ljumani_Banovici je napisao/la:haj ne seri bgt....

pa zamisli dodje na zeljin stadion 10 hiljada ljudi i kaze mi smo se okupili da navijamo a vi nam kartu naplacujete_amel_13_BHf_ je napisao/la:staj amire???..okupis se da navijas za njih a oni ti traze pet maraka da bi uso na tekmu..pa de imal to dje de mi reci??Ljumani_Banovici je napisao/la:haj ne seri bgt....

- Ljumani_Banovici
- Kontakt:
niko nidje te nece pustiti dzaba...JOS KAKVA SU DANAS VREMENA teskooo amele.....a mi se medjusobno svadjamo,,,,to je zalosno jbg...._amel_13_BHf_ je napisao/la:staj amire???..okupis se da navijas za njih a oni ti traze pet maraka da bi uso na tekmu..pa de imal to dje de mi reci??Ljumani_Banovici je napisao/la:haj ne seri bgt....
1947!
						- husein veličanstveni
- Kontakt:
r_emir je napisao/la:I ja bio na utakmici.Buducnost ima super dobru odbranu.Primili su go iz neke polukontre,golman uspio da odbrani ali Ivan Milić natrčao na odbijenu loptu i dao go.Imala je Drina jos jedno dvije prilike i to je to.Zatvorili se i nisu prelazili više centar. I kad imaju priliku za neku kontru ili polukontru nece da idu u napad.Budućnost imala mnogo prilika,lijepo igrali pravo ali nemaju završnice. Najslabiji igrač na današnjoj utakmici bio Haskić(najbolji strijelac prošle sezone u ligi federacije) i postigao je go i danas za Budućnost,ali je propusti jos 5 puta da šutira ili da postigne go.Budućnost ima nekog Halilovića koji igra u veznom redu,super mu je tehnika i pravo dobar.Dobar i Zrnanovic u odbrani igra,baca loptu iz auta u peterac i svaki put bude prilika.Drina ima nekog visokog napadača,dobar je,a ostali mi se čine jako neiskusni.Puno grijese na sredini terena i daju protivnicima lopte,a i odbrana ima nije baš nešto.
Pa kakvi su onda Banovići ako Drina za koju ti kažeš da nije nešto uzme im bod u sred Banovića

Čovjek je najsavršenije biće na svijetu, kojega svaka budala može napraviti!
Vlatko Glavaš "Lako je biti navijač i aplaudirati kada se dobro igra, ali treba biti navijač i kada ne ide"
						Vlatko Glavaš "Lako je biti navijač i aplaudirati kada se dobro igra, ali treba biti navijač i kada ne ide"
- Ljumani_Banovici
- Kontakt:
i vama travnik zamal da uzme usred Gradačca....prvo kolo najNEizvjesnije jos novajlije pfff....vidjet cemo u nastavku sezone kako ce teći stvarihusein veličanstveni je napisao/la:r_emir je napisao/la:I ja bio na utakmici.Buducnost ima super dobru odbranu.Primili su go iz neke polukontre,golman uspio da odbrani ali Ivan Milić natrčao na odbijenu loptu i dao go.Imala je Drina jos jedno dvije prilike i to je to.Zatvorili se i nisu prelazili više centar. I kad imaju priliku za neku kontru ili polukontru nece da idu u napad.Budućnost imala mnogo prilika,lijepo igrali pravo ali nemaju završnice. Najslabiji igrač na današnjoj utakmici bio Haskić(najbolji strijelac prošle sezone u ligi federacije) i postigao je go i danas za Budućnost,ali je propusti jos 5 puta da šutira ili da postigne go.Budućnost ima nekog Halilovića koji igra u veznom redu,super mu je tehnika i pravo dobar.Dobar i Zrnanovic u odbrani igra,baca loptu iz auta u peterac i svaki put bude prilika.Drina ima nekog visokog napadača,dobar je,a ostali mi se čine jako neiskusni.Puno grijese na sredini terena i daju protivnicima lopte,a i odbrana ima nije baš nešto.
Pa kavi su onda Banovići ako Drina za koju ti kažeš da nije nešto uzme im bod u sred Banovića

1947!
						- husein veličanstveni
- Kontakt:
Ja nisam ovdje spomenuo Travnik, nego Banoviće, tako da si trebao da odgovoriti kakvi ste a uostalom skoro smo vas marnuli 2:0 a vi ono prvi udarac na gol Zvijezde uputili u 85 minuti. Sramota  

- Ljumani_Banovici
- Kontakt:
Sramota nije izgubiti..to ti dadne dodatni moral da vas poderemo u sezoni.....a rek'o si uzme bod usred Banovica.....vi ste lagano moglihusein veličanstveni je napisao/la:Ja nisam ovdje spomenuo Travnik, nego Banoviće, tako da si trebao da odgovoriti kakvi ste a uostalom skoro smo vas marnuli 2:0 a vi ono prvi udarac na gol Zvijezde uputili u 85 minuti. Sramota

od Travnika ali eto sreca vas posluzila....a 2:0 nije veliki rezz hajde da je bilo 4 ili cak 5:0 pokrio bi se ...
  od Travnika ali eto sreca vas posluzila....a 2:0 nije veliki rezz hajde da je bilo 4 ili cak 5:0 pokrio bi se ...1947!
						- _amel_13_BHf_
- Kontakt:
ma aj bar da su navijacke uveli nebi mi bilo zao dat marku dvije..ali petLjumani_Banovici je napisao/la:niko nidje te nece pustiti dzaba...JOS KAKVA SU DANAS VREMENA teskooo amele.....a mi se medjusobno svadjamo,,,,to je zalosno jbg...._amel_13_BHf_ je napisao/la:staj amire???..okupis se da navijas za njih a oni ti traze pet maraka da bi uso na tekmu..pa de imal to dje de mi reci??Ljumani_Banovici je napisao/la:haj ne seri bgt....

...al ajd bilo pa proslo...i necemo vise spamat
 ...al ajd bilo pa proslo...i necemo vise spamat  
  zalostnoj kako ti rece
 zalostnoj kako ti rece  
						- husein veličanstveni
- Kontakt:
Ma šalim se malo. Što se ljutiš odmah. Pa pobogu nismo štrumfovi da se prepucavamo. Sretno u nastavku  i da namijerite to negdje. Normalno ne nama.  

- Ljumani_Banovici
- Kontakt:
ma ja .....idemo u Vrapčiće p 3 bodahusein veličanstveni je napisao/la:Ma šalim se malo. Što se ljutiš odmah. Pa pobogu nismo štrumfovi da se prepucavamo. Sretno u nastavku i da namijerite to negdje. Normalno ne nama.

1947!
						- Ljumani_Banovici
- Kontakt:
Pa po mom mišljenju,Drina nije ekipa koja se moze nositi sa većinom ekipa iz PL,a u Banovici su uzeli bod samo zato sto ovi napadači iz Banovica nisu bili efikasni.Sve je bilo dobro samo nije lopta htjela u go.Da su bili napadači malo pribraniji Buducnost bi danla najmanje 4 gola.Realno je budućnost bila bolja u svim segmentima igre samo su napadači usrali stvar,prvenstveno mislim na Haskića,koji je od 7 šansi iskoristio samo jednu.husein veličanstveni je napisao/la:r_emir je napisao/la:I ja bio na utakmici.Buducnost ima super dobru odbranu.Primili su go iz neke polukontre,golman uspio da odbrani ali Ivan Milić natrčao na odbijenu loptu i dao go.Imala je Drina jos jedno dvije prilike i to je to.Zatvorili se i nisu prelazili više centar. I kad imaju priliku za neku kontru ili polukontru nece da idu u napad.Budućnost imala mnogo prilika,lijepo igrali pravo ali nemaju završnice. Najslabiji igrač na današnjoj utakmici bio Haskić(najbolji strijelac prošle sezone u ligi federacije) i postigao je go i danas za Budućnost,ali je propusti jos 5 puta da šutira ili da postigne go.Budućnost ima nekog Halilovića koji igra u veznom redu,super mu je tehnika i pravo dobar.Dobar i Zrnanovic u odbrani igra,baca loptu iz auta u peterac i svaki put bude prilika.Drina ima nekog visokog napadača,dobar je,a ostali mi se čine jako neiskusni.Puno grijese na sredini terena i daju protivnicima lopte,a i odbrana ima nije baš nešto.
Pa kakvi su onda Banovići ako Drina za koju ti kažeš da nije nešto uzme im bod u sred Banovića

Skuplja nego da platis svaku po 5 km,smijesno,8 utkmica igrate kod kuce po 5 km je 40,ako uzmes treba da bude jeftinija od 40km a ono 50,i jos da vam napisem izborite se navijaci za slobodan ulaz,svi koliko ja znam ulaze besplatno,trazite od uprave da vam da ulaznica koliko vas ima pravih navijaca,ali ne dajte nikome ko ne navija,to morate dogovoriti dok je vrijeme.Ljumani_Banovici je napisao/la:GODIŠNJA KARTA:50 KM
					Zadnja izmjena: Žbljohar, dana/u 01 avg 2010, 19:01, ukupno mijenjano 1 put.

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 5 gostiju.