FK Budućnost Banovići

Moderator/ica: GracanicaAA

r_emir
Kontakt:

Re: F.K.Buducnost Banovici

Post Postao/la r_emir » 31 jul 2010, 22:40

I ja bio na utakmici.Buducnost ima super dobru odbranu.Primili su go iz neke polukontre,golman uspio da odbrani ali Ivan Milić natrčao na odbijenu loptu i dao go.Imala je Drina jos jedno dvije prilike i to je to.Zatvorili se i nisu prelazili više centar. I kad imaju priliku za neku kontru ili polukontru nece da idu u napad.Budućnost imala mnogo prilika,lijepo igrali pravo ali nemaju završnice. Najslabiji igrač na današnjoj utakmici bio Haskić(najbolji strijelac prošle sezone u ligi federacije) i postigao je go i danas za Budućnost,ali je propusti jos 5 puta da šutira ili da postigne go.Budućnost ima nekog Halilovića koji igra u veznom redu,super mu je tehnika i pravo dobar.Dobar i Zrnanovic u odbrani igra,baca loptu iz auta u peterac i svaki put bude prilika.Drina ima nekog visokog napadača,dobar je,a ostali mi se čine jako neiskusni.Puno grijese na sredini terena i daju protivnicima lopte,a i odbrana ima nije baš nešto.

Ljumani_Banovici
Kontakt:

Post Postao/la Ljumani_Banovici » 31 jul 2010, 23:03

r_emir je napisao/la:I ja bio na utakmici.Buducnost ima super dobru odbranu.Primili su go iz neke polukontre,golman uspio da odbrani ali Ivan Milić natrčao na odbijenu loptu i dao go.Imala je Drina jos jedno dvije prilike i to je to.Zatvorili se i nisu prelazili više centar. I kad imaju priliku za neku kontru ili polukontru nece da idu u napad.Budućnost imala mnogo prilika,lijepo igrali pravo ali nemaju završnice. Najslabiji igrač na današnjoj utakmici bio Haskić(najbolji strijelac prošle sezone u ligi federacije) i postigao je go i danas za Budućnost,ali je propusti jos 5 puta da šutira ili da postigne go.Budućnost ima nekog Halilovića koji igra u veznom redu,super mu je tehnika i pravo dobar.Dobar i Zrnanovic u odbrani igra,baca loptu iz auta u peterac i svaki put bude prilika.Drina ima nekog visokog napadača,dobar je,a ostali mi se čine jako neiskusni.Puno grijese na sredini terena i daju protivnicima lopte,a i odbrana ima nije baš nešto.
EMIR HALILOVIĆ......a za ZRNANOVICA da ne pricam....igrac je STIJENA...
1947!

_amel_13_BHf_
Kontakt:

Post Postao/la _amel_13_BHf_ » 01 avg 2010, 11:50

Ljumani_Banovici je napisao/la:
_amel_13_BHf_ je napisao/la:
Ljumani_Banovici je napisao/la:sad ti kazem jos uvijek se nezna tacan broj....nesto su klinci pokusavali ali bezuspjesno sto mozes i sam da vidis ali lani je na grbavicu islo preko 6 buseva.....al na odmet nas je vise od stotinjak 100%
sta ti pokusavas amire da kazes sa tim klinci??ti to sad star jel?? :mrgreen: :mrgreen:
de pa sta cu rec...LJUDI ???.....
pa ito...nemos rec klinci kad smo svi stariji od tebe..nemoj sad zafrkavat jbgti.. :)
nakon 5 godina BUDUCNOST opet u pl !!!! <3

_amel_13_BHf_
Kontakt:

Post Postao/la _amel_13_BHf_ » 01 avg 2010, 12:00

Omerbavarac je napisao/la:Sad sa utakmice. Dug put sam prevalio da pogledam novog Premijerligasa i nisam ostao ocaran. Moze se i mora se bolje. Jeste da je Drina igrala totalno zatvorenu varijantu i pokusavala iz kontri nesto napraviti, sto su i uspjeli u jednom navratu pa cak i gol postici, ali definitivno nisu zasluzili ovaj bod. Buducnost je dosta bolja, mnogo sansi, ali sve to nekako u zavrsnici traljavo izgleda.

Za Drinu je ovo fenomenalan rezultat, dok Buducnost mora traziti iskupljenje za ove propustene bodove na nekom drugom stadionu.
omere djes to bio na kojoj tribini??? a b c ??? eheh pa djes iz tz doc da gledas seronje...cija uprava neda navijacima besplatan ulaz??? :S :S

AulleTa
Kontakt:

Post Postao/la AulleTa » 01 avg 2010, 12:59

Šta vama bi Ljumani :P
Spammer

1.000.000 $ Man ! - Maybe in future... #

_amel_13_BHf_
Kontakt:

Post Postao/la _amel_13_BHf_ » 01 avg 2010, 13:04

AulleTa je napisao/la:Šta vama bi Ljumani :P
bi to da nam murija nedade uci na tekmu traze po pet maraka za ulaz :cry: :cry: cigani jedni :o :shock:

Ljumani_Banovici
Kontakt:

Post Postao/la Ljumani_Banovici » 01 avg 2010, 15:25

haj ne seri bgt....
1947!

_amel_13_BHf_
Kontakt:

Post Postao/la _amel_13_BHf_ » 01 avg 2010, 16:40

Ljumani_Banovici je napisao/la:haj ne seri bgt....
staj amire???..okupis se da navijas za njih a oni ti traze pet maraka da bi uso na tekmu..pa de imal to dje de mi reci?? :o :o

lottdogg
Kontakt:

Post Postao/la lottdogg » 01 avg 2010, 16:43

staj amire???..okupis se da navijas za njih a oni ti traze pet maraka da bi uso na tekmu..pa de imal to dje de mi reci?? :o :o
pa zamisli dodje na zeljin stadion 10 hiljada ljudi i kaze mi smo se okupili da navijamo a vi nam kartu naplacujete :mrgreen:

Ljumani_Banovici
Kontakt:

Post Postao/la Ljumani_Banovici » 01 avg 2010, 16:45

niko nidje te nece pustiti dzaba...JOS KAKVA SU DANAS VREMENA teskooo amele.....a mi se medjusobno svadjamo,,,,to je zalosno jbg....
1947!

husein veličanstveni
Kontakt:

Post Postao/la husein veličanstveni » 01 avg 2010, 16:53

r_emir je napisao/la:I ja bio na utakmici.Buducnost ima super dobru odbranu.Primili su go iz neke polukontre,golman uspio da odbrani ali Ivan Milić natrčao na odbijenu loptu i dao go.Imala je Drina jos jedno dvije prilike i to je to.Zatvorili se i nisu prelazili više centar. I kad imaju priliku za neku kontru ili polukontru nece da idu u napad.Budućnost imala mnogo prilika,lijepo igrali pravo ali nemaju završnice. Najslabiji igrač na današnjoj utakmici bio Haskić(najbolji strijelac prošle sezone u ligi federacije) i postigao je go i danas za Budućnost,ali je propusti jos 5 puta da šutira ili da postigne go.Budućnost ima nekog Halilovića koji igra u veznom redu,super mu je tehnika i pravo dobar.Dobar i Zrnanovic u odbrani igra,baca loptu iz auta u peterac i svaki put bude prilika.Drina ima nekog visokog napadača,dobar je,a ostali mi se čine jako neiskusni.Puno grijese na sredini terena i daju protivnicima lopte,a i odbrana ima nije baš nešto.

Pa kakvi su onda Banovići ako Drina za koju ti kažeš da nije nešto uzme im bod u sred Banovića :o :o :o
Čovjek je najsavršenije biće na svijetu, kojega svaka budala može napraviti!
Vlatko Glavaš "Lako je biti navijač i aplaudirati kada se dobro igra, ali treba biti navijač i kada ne ide"

Ljumani_Banovici
Kontakt:

Post Postao/la Ljumani_Banovici » 01 avg 2010, 16:55

husein veličanstveni je napisao/la:

Pa kavi su onda Banovići ako Drina za koju ti kažeš da nije nešto uzme im bod u sred Banovića :o :o :o
i vama travnik zamal da uzme usred Gradačca....prvo kolo najNEizvjesnije jos novajlije pfff....vidjet cemo u nastavku sezone kako ce teći stvari :( :(
1947!

husein veličanstveni
Kontakt:

Post Postao/la husein veličanstveni » 01 avg 2010, 16:58

Ja nisam ovdje spomenuo Travnik, nego Banoviće, tako da si trebao da odgovoriti kakvi ste a uostalom skoro smo vas marnuli 2:0 a vi ono prvi udarac na gol Zvijezde uputili u 85 minuti. Sramota :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
Vlatko Glavaš "Lako je biti navijač i aplaudirati kada se dobro igra, ali treba biti navijač i kada ne ide"

Ljumani_Banovici
Kontakt:

Post Postao/la Ljumani_Banovici » 01 avg 2010, 17:01

husein veličanstveni je napisao/la:Ja nisam ovdje spomenuo Travnik, nego Banoviće, tako da si trebao da odgovoriti kakvi ste a uostalom skoro smo vas marnuli 2:0 a vi ono prvi udarac na gol Zvijezde uputili u 85 minuti. Sramota :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
Sramota nije izgubiti..to ti dadne dodatni moral da vas poderemo u sezoni.....a rek'o si uzme bod usred Banovica.....vi ste lagano mogli :cry: od Travnika ali eto sreca vas posluzila....a 2:0 nije veliki rezz hajde da je bilo 4 ili cak 5:0 pokrio bi se ...
1947!

_amel_13_BHf_
Kontakt:

Post Postao/la _amel_13_BHf_ » 01 avg 2010, 17:04

Ljumani_Banovici je napisao/la:
niko nidje te nece pustiti dzaba...JOS KAKVA SU DANAS VREMENA teskooo amele.....a mi se medjusobno svadjamo,,,,to je zalosno jbg....
ma aj bar da su navijacke uveli nebi mi bilo zao dat marku dvije..ali pet :shock: :shock: ...al ajd bilo pa proslo...i necemo vise spamat :D :D zalostnoj kako ti rece :)

husein veličanstveni
Kontakt:

Post Postao/la husein veličanstveni » 01 avg 2010, 17:06

Ma šalim se malo. Što se ljutiš odmah. Pa pobogu nismo štrumfovi da se prepucavamo. Sretno u nastavku i da namijerite to negdje. Normalno ne nama. ;) ;)

Ljumani_Banovici
Kontakt:

Post Postao/la Ljumani_Banovici » 01 avg 2010, 17:07

husein veličanstveni je napisao/la:Ma šalim se malo. Što se ljutiš odmah. Pa pobogu nismo štrumfovi da se prepucavamo. Sretno u nastavku i da namijerite to negdje. Normalno ne nama. ;) ;)
ma ja .....idemo u Vrapčiće p 3 boda :D
1947!

Ljumani_Banovici
Kontakt:

Post Postao/la Ljumani_Banovici » 01 avg 2010, 17:35

1947!

r_emir
Kontakt:

Post Postao/la r_emir » 01 avg 2010, 18:35

husein veličanstveni je napisao/la:

Pa kakvi su onda Banovići ako Drina za koju ti kažeš da nije nešto uzme im bod u sred Banovića :o :o :o
Pa po mom mišljenju,Drina nije ekipa koja se moze nositi sa većinom ekipa iz PL,a u Banovici su uzeli bod samo zato sto ovi napadači iz Banovica nisu bili efikasni.Sve je bilo dobro samo nije lopta htjela u go.Da su bili napadači malo pribraniji Buducnost bi danla najmanje 4 gola.Realno je budućnost bila bolja u svim segmentima igre samo su napadači usrali stvar,prvenstveno mislim na Haskića,koji je od 7 šansi iskoristio samo jednu.

Žbljohar
Kontakt:

Post Postao/la Žbljohar » 01 avg 2010, 18:52

Ljumani_Banovici je napisao/la:GODIŠNJA KARTA:50 KM
Skuplja nego da platis svaku po 5 km,smijesno,8 utkmica igrate kod kuce po 5 km je 40,ako uzmes treba da bude jeftinija od 40km a ono 50,i jos da vam napisem izborite se navijaci za slobodan ulaz,svi koliko ja znam ulaze besplatno,trazite od uprave da vam da ulaznica koliko vas ima pravih navijaca,ali ne dajte nikome ko ne navija,to morate dogovoriti dok je vrijeme.
Zadnja izmjena: Žbljohar, dana/u 01 avg 2010, 19:01, ukupno mijenjano 1 put.

Odgovori

Natrag na “Prva liga FBiH”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 5 gostiju.