Olympique Lyonnais

Moderatori/ce: ribery,Monolog,geronimo,hammers

neno#4
Kontakt:

Re: Olympique Lyonnais

Post Postao/la neno#4 » 22 apr 2010, 23:18

CollegeGunner je napisao/la:
geronimo je napisao/la:
CollegeGunner je napisao/la: Ja sam i napisao da ste kontrolisali igru, al i da sa igracima tipa Mullera, Olica, Svinje, itd. tesko dajete golove. Da su juce bili imalo ozbiljniji saigraci pored Robbena vec bi sad slavili nekih 3:0, al ono su klocevi teski, tako da sumnjam da neko od njih moze dati go golmanu poput Llorisa.
O jeeeeh :D Igraci kao sto su Muller, Olic itakako znaju zabijati golove. Ako to do sada nisi primjetio, onda ti mrznja prema istima zatvara oci. Sweinsteiger igra sezonu karijere, na novoj poziciji, daleko od protivnickog gola. Ali ti to izgleda ne znas, bitno je pljuvati. Imao razloga za to ili ne. Ponovo kazem, nedaj Boze da je Lyon sta pokazao...ti bi i Robbena nazvao klocem.
Ja taman spremam potpis i avatar kad se pojavi ovaj post :D Znaju oni zabijati golove,ali to nije nikakav dokaz da su dobri igraci. Svinju neubrajam tu, dobar je on igrac. Onaj Muller je strasno precjenjen, Olic je veliki borac, al je i strasno smotan. Tebi ljubav prema njima zatvara oci. U kojem bi jos vecem timu takvi igraci imali mjesta?!
reci za covjeka koji tek igra prvu pravu sezonu u karijeri da je precijenjen onda ne znam sta dalje...sta reci onda o bendtneru, walcottu.....
Nenad Markovic & Drazen Petrovic

Ostalo je samo ime.....

CollegeGunner
Kontakt:

Post Postao/la CollegeGunner » 22 apr 2010, 23:22

neno#4 je napisao/la: reci za covjeka koji tek igra prvu pravu sezonu u karijeri da je precijenjen onda ne znam sta dalje...sta reci onda o bendtneru, walcottu.....
Kakve veze ima jel mu prva sezona ili ne?! Kakve veze imaju sada Bendtner i Theo?! Tema Lyon, a mi pricamo o Bayernu. Uostalom i Theo i Bendtner su bolji od Mullera, a sad se drzi teme...
Before Wenger, Arsenal had finished top four in 23 out of 92 seasons. Under him, it is 15 out of 15.

........................................With Wenger until the end...........................................

CoDe
Kontakt:

Post Postao/la CoDe » 22 apr 2010, 23:23

geronimo je napisao/la:
CollegeGunner je napisao/la: Ja sam i napisao da ste kontrolisali igru, al i da sa igracima tipa Mullera, Olica, Svinje, itd. tesko dajete golove. Da su juce bili imalo ozbiljniji saigraci pored Robbena vec bi sad slavili nekih 3:0, al ono su klocevi teski, tako da sumnjam da neko od njih moze dati go golmanu poput Llorisa.
O jeeeeh :D Igraci kao sto su Muller, Olic itakako znaju zabijati golove. Ako to do sada nisi primjetio, onda ti mrznja prema istima zatvara oci. Sweinsteiger igra sezonu karijere, na novoj poziciji, daleko od protivnickog gola. Ali ti to izgleda ne znas, bitno je pljuvati. Imao razloga za to ili ne. Ponovo kazem, nedaj Boze da je Lyon sta pokazao...ti bi i Robbena nazvao klocem.
Ja taman spremam potpis i avatar kad se pojavi ovaj post :D Znaju oni zabijati golove,ali to nije nikakav dokaz da su dobri igraci. Svinju neubrajam tu, dobar je on igrac. Onaj Muller je strasno precjenjen, Olic je veliki borac, al je i strasno smotan. Tebi ljubav prema njima zatvara oci. U kojem bi jos vecem timu takvi igraci imali mjesta?!
To Arsenal veliki Klub sta ches veci Klub od BAYERNA nemate TiTuLe sampiona LP i prichas nesto dijete moje samo 3 Kluba su veca od Bayerna:ReaL,Milan,Liverpool niko vise jao sto mrzim ovakve likove ako je Olic smotan onda je onaj Bendnter igrac za OFC PODGRMEC HAHAHA..JoJ BoZE STO nemogu ljubomorne duse

FC BAYER :arrow: :arrow: FINALE 22 MADRID
Ja volim volim samo tebe i samo tebi tebi dajem sve i sa Sjevera ces cuti nasu pjesmu Sarajevo VOLIM TE !

harishp
Kontakt:

Post Postao/la harishp » 22 apr 2010, 23:24

Trasimaco je napisao/la:Ja kao da gledam da ce Lyon u revansu rano dobiti crveni karton ili ce protiv njih biti sviran penal.
Ma dobro nije ni Lyon kokuz.UEFA je ta koja vedri i oblaci a glavni Francuz.
Ali ebo to ako ce sudije opet ukenjati u ovoj odlucujoj tekmi.Bez obzira na koju stranu se naginjalo.
Kome opanci kome obojci.I tako bi trebala cjela tekma da pici.Ali hajde de.
P.S Muler je samo mlad i ''neukusan''. :mrgreen:
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu

CollegeGunner
Kontakt:

Post Postao/la CollegeGunner » 22 apr 2010, 23:27

@Gero
De pobrini se malo za ove svoje Bavarce, nauci ih malo ponasanju na forumu. Ne smetaju meni, al mi zao mog prijatelja @BiHfan-a, unistise mu temu. ;) Ja stvarno ne kontam cime likovi poput ovog @CoDe doprinose ovom forumu(iskreno,ne zna ni recenice sastaviti). :roll:
Before Wenger, Arsenal had finished top four in 23 out of 92 seasons. Under him, it is 15 out of 15.

........................................With Wenger until the end...........................................

geronimo
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la geronimo » 22 apr 2010, 23:34

CollegeGunner je napisao/la: Ja taman spremam potpis i avatar kad se pojavi ovaj post :D Znaju oni zabijati golove,ali to nije nikakav dokaz da su dobri igraci. Svinju neubrajam tu, dobar je on igrac. Onaj Muller je strasno precjenjen, Olic je veliki borac, al je i strasno smotan. Tebi ljubav prema njima zatvara oci. U kojem bi jos vecem timu takvi igraci imali mjesta?!
Ti si napisao da sa takvim igracima tesko daju golove. Treba li te demantovati?
Da li su dobri igraci, to njihove zasluge i doprinos uspjehu ekipe vise govori nego je l' se oni nama svidjaju i zasluzuju li igrati u takvom klubu kao sto je Bayern. Jedan je dosao kao free igrac, sta je pokazao u svojoj prvoj sezoni je iluzorno govoriti. Drugi je, po misljenju velikog strucnjaka, veliki talenat. Isto tako igra svoju prvu sezonu, dosto toga je ispravno uradio, hoce li biti top-igrac, to niko ne zna. Valjda van Gaal zna vise od nas dvojice, dok ga trpa u ekipu i kada mu nije mijesto. Momak moze postati veliki igrac, ima predispozicije za to. Ima u sebi ono nesto, za sto bi se moglo reci da moze postati s vremenom jedan od nosilaca igre Bayerna. Nesto vezano za sinocnju utakmicu....kaze Muller da je imao namjeru da se osisa, posto je zarastao, obaveze mu nisu dopustile da ode kod frizera, to se pokazalo kao vrlo sretna okolnost. :D

Sorry navijacima Lyona na ovakvoj prepirki, jer se malo toga odnosilo na njihov tim.
Vom Jäger zum Gejagten

CollegeGunner
Kontakt:

Post Postao/la CollegeGunner » 22 apr 2010, 23:47

geronimo je napisao/la:Ti si napisao da sa takvim igracima tesko daju golove. Treba li te demantovati?
Da li su dobri igraci, to njihove zasluge i doprinos uspjehu ekipe vise govori nego je l' se oni nama svidjaju i zasluzuju li igrati u takvom klubu kao sto je Bayern. Jedan je dosao kao free igrac, sta je pokazao u svojoj prvoj sezoni je iluzorno govoriti. Drugi je, po misljenju velikog strucnjaka, veliki talenat. Isto tako igra svoju prvu sezonu, dosto toga je ispravno uradio, hoce li biti top-igrac, to niko ne zna. Valjda van Gaal zna vise od nas dvojice, dok ga trpa u ekipu i kada mu nije mijesto. Momak moze postati veliki igrac, ima predispozicije za to. Ima u sebi ono nesto, za sto bi se moglo reci da moze postati s vremenom jedan od nosilaca igre Bayerna. Nesto vezano za sinocnju utakmicu....kaze Muller da je imao namjeru da se osisa, posto je zarastao, obaveze mu nisu dopustile da ode kod frizera, to se pokazalo kao vrlo sretna okolnost. :D

Sorry navijacima Lyona na ovakvoj prepirki, jer se malo toga odnosilo na njihov tim.
Realno, koliko ste imali sansi koje su upropastene zbog tih igraca. Tako da je istina da tesko dajete golove sa tim igracima. Muller je imao 2-3 sanse od kojih je jedna bila 1000000000000000000000000000000000%, Svinja je imao 2 sanse i Olic 1 kada je sa 5 metara prebacio Allianz Arenu. Cak je i Robbenov go usao jer se odbio od Mullerovu(usput, ja bi taj go i pripisao njemu) glavu. Tako da mi je cudno da ste tako samouvjereni da cete se nadavati golova protiv Lyona :roll:
Evo malo dobrih vijesti o Lyonu:
Olympique Lyon sporting director Marino Faccioli has stated today : "Contrary to recent rumours, we are not interested in Fiorentina goalkeeper Sebastian Frey. We already have Hugo Lloris, who is staying with us for at least two more seasons. .... The only Fiorentina player we once tracked was Alberto Gilardino, but that was in the past".

geronimo
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la geronimo » 22 apr 2010, 23:54

Ti sad prebacujes samo na sinocnju utakmicu, ja sam govorio u globalu...
Ali hajd', nema veze, samouvjerenost crpimo iz bogate proslosti. Dovoljan razlog? :D

Sad raspalite o Lyonu......... :)
Vom Jäger zum Gejagten

CollegeGunner
Kontakt:

Post Postao/la CollegeGunner » 23 apr 2010, 00:06

Lovren:Vjerujem da ćemo u finale
Nakon tekme sa Bordeauxom i onih nereda evo ko je i koliko kaznjen;
-Jussié has been banned 2 matches
-Réveillère has been banned 1 match with another one reprieved
-Tremoulinas has been banned 1 match
-Sané has been banned 1 match

Then, considering the Viewing Committee made several “suggestions” to the Discipline Committee after viewing the images of the last Bordeaux-Lyon game, the following players have been summoned to next Committee meeting on May 12:
- Carrasso (for insulting the refs)
- Chalmé
- Henrique

Navodno je Lyon besplatno doveo Mahamadoua Daboa iz Saint-Ettiena kao zamjenu za Clerca koji nije produzio ugovor. Dobar posao...

neno#4
Kontakt:

Post Postao/la neno#4 » 23 apr 2010, 00:33

neno#4 je napisao/la: reci za covjeka koji tek igra prvu pravu sezonu u karijeri da je precijenjen onda ne znam sta dalje...sta reci onda o bendtneru, walcottu.....
Kakve veze ima jel mu prva sezona ili ne?! Kakve veze imaju sada Bendtner i Theo?! Tema Lyon, a mi pricamo o Bayernu. Uostalom i Theo i Bendtner su bolji od Mullera, a sad se drzi teme...
imaju itekako imaju.....ova dvojica pominjana nece osvojiti nijedan trofej, ovaj muller ce da osvoji itekako...igrat ce na SP zapazenu rolu u dresu njemacke...bendtner ako je bolji od mullera onda ne znam koji fudbal ti gledas...pricali smo o precijenjenosti igraca....tema je lyon naravno.....
Nenad Markovic & Drazen Petrovic

Ostalo je samo ime.....

BIHfan
Kontakt:

Post Postao/la BIHfan » 23 apr 2010, 12:30

CollegeGunner je napisao/la:Lovren:Vjerujem da ćemo u finale
Nakon tekme sa Bordeauxom i onih nereda evo ko je i koliko kaznjen;
-Jussié has been banned 2 matches
-Réveillère has been banned 1 match with another one reprieved
-Tremoulinas has been banned 1 match
-Sané has been banned 1 match

Then, considering the Viewing Committee made several “suggestions” to the Discipline Committee after viewing the images of the last Bordeaux-Lyon game, the following players have been summoned to next Committee meeting on May 12:
- Carrasso (for insulting the refs)
- Chalmé
- Henrique

Navodno je Lyon besplatno doveo Mahamadoua Daboa iz Saint-Ettiena kao zamjenu za Clerca koji nije produzio ugovor. Dobar posao...
Mislim da Jussie nije krivac a dobio 2 suspenzije,sudac ga je pomijesao sa nekim drugim igracem nisam ni ja dobro vidjeo.Uglavnom nadam se da ce Bordo dobiti kaznu oduzimanje bodova,jer su od utakmice napravili koridu radi ne fer igre.Seljaci !
Rose joins Oscar Robertson, Michael Jordan, Jerry West, Larry Bird, LeBron James and Dwyane Wade among those only able to average at least 25 points, 7.5 assists and four rebounds in a season.
FK DELFIN NEUM

BIHfan
Kontakt:

Post Postao/la BIHfan » 23 apr 2010, 12:44

Kad god pogledam ovaj video,mislim u sebi jeli ovo moguce. :mrgreen:

Situacija 1:44

[youtube][/youtube]
Rose joins Oscar Robertson, Michael Jordan, Jerry West, Larry Bird, LeBron James and Dwyane Wade among those only able to average at least 25 points, 7.5 assists and four rebounds in a season.
FK DELFIN NEUM

Omerbavarac
Kontakt:

Post Postao/la Omerbavarac » 23 apr 2010, 15:57

BIHfan je napisao/la:Kad god pogledam ovaj video,mislim u sebi jeli ovo moguce. :mrgreen:

[youtube][/youtube]
Ali jedan je Juninho. Pjanic ga zamjenjuje koliko god moze, ali nije to isto bez Brazilca.
Jeli ovo neka utjeha? :D
ato-femto-piko-nano-mikro-mili-centi-deci-kilo-mega-giga-tera-peta-exa-zetta-yotta-xona-weka-wunda-uda-treda-sorta-rinta-quexa-pepta-ocha-nena-minga-luma-BAYERN !!

CollegeGunner
Kontakt:

Post Postao/la CollegeGunner » 23 apr 2010, 16:25

Pjanić: Bayern je bio dobar koliko smo mi bili loši
LYONOV Miralem Pjanić kritički se osvrnuo na prvu polufinalnu utakmicu Lige prvaka između njegova kluba i Bayerna.

Lyon je poražen u Münchenu golom Arjena Robbena iz 69. minute, a Pjanić smatra da on i njegovi suigrači nisu utakmicu odigrali na razini na kojoj se to od njih očekivalo.

"Teško je ovako izgubiti. Loše smo igrali, ali sad ćemo nastojati pobijediti u uzvratu i plasirati se u finale. Bayern je bio dobar, ali samo onoliko koliko je Lyon bio loš. Putovanje je također bilo teško", rekao je Pjanić.

"Sada moramo odigrati dobru utakmicu na Gerlandu. Nadamo se da će nas navijači nositi u Lyonu. Imamo šest dana da se pripremimo za utakmicu", dodao je mladi veznjak.

Lyonova je prednost što za vikend ne igraju prvenstvenu utakmicu s Monacom, kako je prvotno bilo predviđeno, jer je Francuski nogometni savez pomaknuo taj dvoboj i omogućio im tako više mogućnosti za odmor uoči uzvrata i samim time im dao veće šanse za prolazak u finale.

BIHfan
Kontakt:

Post Postao/la BIHfan » 23 apr 2010, 17:25

omerbavarac je napisao/la:
BIHfan je napisao/la:Kad god pogledam ovaj video,mislim u sebi jeli ovo moguce. :mrgreen:

[youtube][/youtube]
Ali jedan je Juninho. Pjanic ga zamjenjuje koliko god moze, ali nije to isto bez Brazilca.
Jeli ovo neka utjeha? :D

:D Mislis da Pjanic nezna ovako dati? ;)
Miralem ima samo 20 godina,legenda Juhninho sa 20 godina sigurno nije ovako pucao slobodnjake,kao Mire. :)
FK DELFIN NEUM

semafresh
Kontakt:

Post Postao/la semafresh » 23 apr 2010, 17:29

Ma Bayern prlazi brate!
Naš je Željo prvi ponovo... THE MANIACS 1987

harishp
Kontakt:

Post Postao/la harishp » 26 apr 2010, 17:45

semafresh je napisao/la:Ma Bayern prlazi brate!
Prlazi,prlazi garant :lol: :mrgreen:
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu

BAVARAC DO GROBA
Kontakt:

Post Postao/la BAVARAC DO GROBA » 26 apr 2010, 17:56

ljudi pa budimo iskreni lyon ce ispasti jednostavno fali tu iskustva u ovakvim utakmicama,kvalitet je tu ali pokazalo se i u prvoj utakmici da su se malo prepali,tako da nista od finala,bayern jednostavno gori da udje u finale :D

majestic24
Kontakt:

Post Postao/la majestic24 » 26 apr 2010, 18:10

BAVARAC DO GROBA je napisao/la:ljudi pa budimo iskreni lyon ce ispasti jednostavno fali tu iskustva u ovakvim utakmicama,kvalitet je tu ali pokazalo se i u prvoj utakmici da su se malo prepali,tako da nista od finala,bayern jednostavno gori da udje u finale :D
kako su onda prosli reala,izbacili liverpoola u skupini,izbacili bordoa...Kakvo te iskustvo spopalo
GLORY,GLORY MAN.UNITED : 1907–08, 1910–11, 1951–52, 1955–56, 1956–57, 1964–65, 1966–67, 1992–93, 1993–94, 1995–96, 1996–97, 1998–99, 1999–2000, 2000–01, 2002–03, 2006–07, 2007–08, 2008–09, 2010–11 , 2012-13

..:::The Black Mamba Strikes Again::...

Odgovori

Natrag na “Ligue 1”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.