Ako bude isti sastav i motivacija kao protiv Unisa, ne gine im tricacelik1945tv je napisao/la: ↑01 sep 2021, 10:30Nedjelja veoma teško gostovanje u Moševcu, pobjedili su Borac u gostima i imaju tri vezane pobjede.
NK Čelik Zenica
Moderator/ica: GracanicaAA
Re: NK Čelik Zenica
All football clubs in Bosnia & Herzegovina are registered as not-for-profit associations of citizens. However, in practice, only one club allows its members to democratically participate and vote in its General Assembly - NK Čelik Zenica.
- celik1945tv
- Kontakt:
To važi za protiv svake ekipe u ovoj ligiTruhlo je napisao/la: ↑01 sep 2021, 10:35Ako bude isti sastav i motivacija kao protiv Unisa, ne gine im tricacelik1945tv je napisao/la: ↑01 sep 2021, 10:30Nedjelja veoma teško gostovanje u Moševcu, pobjedili su Borac u gostima i imaju tri vezane pobjede.![]()
45-ta vrijeme je heroja, rodila se ljubav- Čelik Zenica.
J.ebo majku imamo preko 17.000 pratilaca na fb i svakome od tih dođe objava da su pustene donatorske karte u prodaju od j.ebene 2 KM i nas 10 % ne moze uzet j.ebenu jednu kartu barem u 14 dana.A na toj stranici kada zavrsi utakmica ima preko 100 komentara pohvala kritika itd.J.ebem ti narod i nas mentalitet.Pa za 6 ligu u Njemackoj gdje trbavi igraju stomak do poda igra užas nikad cuo za klub, klub bez tradicije karta 6 € jos napune tribine na koju stane cc 300-500 ljudi max.Puu i kaze država.
Celicni je napisao/la: ↑01 sep 2021, 11:55J.ebo majku imamo preko 17.000 pratilaca na fb i svakome od tih dođe objava da su pustene donatorske karte u prodaju od j.ebene 2 KM i nas 10 % ne moze uzet j.ebenu jednu kartu barem u 14 dana.A na toj stranici kada zavrsi utakmica ima preko 100 komentara pohvala kritika itd.J.ebem ti narod i nas mentalitet.Pa za 6 ligu u Njemackoj gdje trbavi igraju stomak do poda igra užas nikad cuo za klub, klub bez tradicije karta 6 € jos napune tribine na koju stane cc 300-500 ljudi max.Puu i kaze država.
"Odključan račun NK Čelik Zenica i Fuad Kasumović nije više gradonačelnik je ono o cemu ja sanjam"
-
dinodino2019
- Kontakt:
Mi smo na 499 clanova i sa 500 clanom ispunio se cilj rukovodstva kluba za ovu sezonu, a to je 500 clanova sve preko toga je i vise od uspjeha. Klub je stabilan, seniori rastu iz utakmice u utakmicu, omladinski pogon isto radi bolje nego prije. Za nesto vise treba nam taj nas novac potpisan od kradonačelnika i mislim da za ovaj klub nema problema za dvije-tri godien mi smo na zelenoj grani jaci nego ikada
Živim za dan kada će KF otići iz našeg grada
Vidi se napredak, treba nam naš novac sto je smrad prisvojio , sreca pa imamo kolko tolko ovih sponzora, 12 igrac itd. a od nas kvazi zeničana i navijača na riječima nema hljeba.Samo marku zatraži svi bježe od tebe.To je i uprava svjesna toga.Kakav narod takva država, uvjek bilo.A uđi u kladionicu covjek na covjekom, danas je 10 KM potrosio, j.ebo on mater svoju.Ovde na neki nacin nema veze s vezom koja smo liga, a na neki ima, maloprije sam gore naveo primjer, sve je prvo do glupog balkanskog mentaliteta, nemamo cilj,zajednistvo i disciplinu. Za 24 sata bi mi nekog Abramovića i milionski budzet, a onda bi dosli i učlanili se i kupili kartu i glumili ponosnog navijaca.Pa ne treba mi ni tad tvoja marka j.ebo ti mater svoju fukaro jedna, kad je klub sad stabilan.Necu pratit 4-5 godina Čelik pa cu ga opet malo pratit.Ako te ne zanima, ne zanima, tvoja stvar.A ne dođes mi fol ne zanima me Čelik, istom 2 pobjede zaredom u Premier ligi ti pocnes prvi pricat o Čeliku.Ha ja dobio sam sve na gotovo boli me kar.Ja krecem prvi od sebe.Al eto sto ljudi sto čudi.dinodino2019 je napisao/la: ↑01 sep 2021, 12:07Mi smo na 499 clanova i sa 500 clanom ispunio se cilj rukovodstva kluba za ovu sezonu, a to je 500 clanova sve preko toga je i vise od uspjeha. Klub je stabilan, seniori rastu iz utakmice u utakmicu, omladinski pogon isto radi bolje nego prije. Za nesto vise treba nam taj nas novac potpisan od kradonačelnika i mislim da za ovaj klub nema problema za dvije-tri godien mi smo na zelenoj grani jaci nego ikada
-
dinodino2019
- Kontakt:
Zna se sve ko je bio uz Čelik kada je bio skoro pred gašenjem, a ko nije, sreca imaju slike, videa, novinski clanci to se nikada nece zaboraviti pa ni onda kada budemo u premijer ligi
@Celicni
To je to. Ne moze se graditi klub sa prihodom od 3000 KM po utakmici. Mi kao navijaci ako ne mozemo donjeti 100k kroz kupovinu ulaznica godisnje, **** ti nas.
All football clubs in Bosnia & Herzegovina are registered as not-for-profit associations of citizens. However, in practice, only one club allows its members to democratically participate and vote in its General Assembly - NK Čelik Zenica.
- limvolikce1945
- Kontakt:
Sjeća li se ko tombole "Štele" na istoku? To je spoj kocke i donacije klubu. Čelik je nekada znao dobre love od tombole skupiti. Mislim da se to danas zakonski ne smije.
-
PonosniSmogovci
- Kontakt:
Mašina za pranje para, leglo najvećeg kriminala u Čeliku i firma koja je napravila najveći porezni dug Čelika.
-
simpatizercelik
- Kontakt:
ja kad sam govorio da nema 500 ljudi koje ce dati dinar, pljuvali ste me po forumu. U svakom slučaju ne treba odustati, ovi momci su napravili vise posla nego svi u zadnjih 20 godina.Celicni je napisao/la: ↑01 sep 2021, 11:55J.ebo majku imamo preko 17.000 pratilaca na fb i svakome od tih dođe objava da su pustene donatorske karte u prodaju od j.ebene 2 KM i nas 10 % ne moze uzet j.ebenu jednu kartu barem u 14 dana.A na toj stranici kada zavrsi utakmica ima preko 100 komentara pohvala kritika itd.J.ebem ti narod i nas mentalitet.Pa za 6 ligu u Njemackoj gdje trbavi igraju stomak do poda igra užas nikad cuo za klub, klub bez tradicije karta 6 € jos napune tribine na koju stane cc 300-500 ljudi max.Puu i kaze država.
Steta je da nema jedna grupa kao sto je ekipa koja trenutno oporavlja Čelik da se politcki aktivira i pomete ove sto sad tu sjede pa da i grad konacno dozivi neki pomak
"Odključan račun NK Čelik Zenica i Fuad Kasumović nije više gradonačelnik je ono o cemu ja sanjam"
Treba ljudi strpljenja i teskog rada UO Čelika ali isto tako i navijačke grupe, bit ce i dobre posjete i prihoda od ulaznica. Znamo da smo zadrta i zaostala sredina ali polahko progulice. Pobjeda u Moševcu nam treba kao kiša u Jablanici tokom avgusta.

Svako moze mjesecno odvojiti 15 tak-20 maraka za Čelik, mislim na simpatizere i navijace, ko kaze da ne moze laze.

Svako moze mjesecno odvojiti 15 tak-20 maraka za Čelik, mislim na simpatizere i navijace, ko kaze da ne moze laze.
Zadnja izmjena: avenija, dana/u 01 sep 2021, 16:15, ukupno mijenjano 1 put.
DVA NAJTRAGIČNIJA DATUMA U HISTORIJI ZENICE:
02.10.2016 KASUMOVIĆ POSTAO GRADONAČELNIK ZENICE
21.10.1697 EUGEN SAVOJSKI SPALIO ZENICU DO TEMELJA
Ovo oko karti meni i nije lose. Sigurno da nam masovnost treba kako na tribinama tako i oko donatorskih karti, pa tako da postoji i nada da ce to ako bog da i rasti. Ja se nadam nakon pobjede u slijedecem kolu da cemo poslije toga na Bilinom doci blizu hiljade. Donatorske karte su isto tako veoma vazne i nadam se da ce se i tih karti vise prodavati. Stvar je samo navike, za nekog ko je vani bez obzira kada je otisao vani 5 karti svake dvije sedmice ne moze predstavljati problem. Ja npr. kupujem karte za iznos prosjecne karte koju bi platio za utakmice ovdje gdje se trenutno nalazim i to je puno vise od 5 karti po utakmici. Za mene je to nesto sto ima smisla da ja radim i ono za sto imam mogucnosti, ali neki minimum je da neko moze potrositi 10 eura svake dvije sedmice i kupiti 5 karti.
Evo i na ovom forumu postoje tvrdnje da je par hiljada "autohtoni" zenicana, mrtvih Celikovaca otislo vani u zadnjih par godina, pa se spravom mora ocekivati da je uz clanstvo minimum minimuma to da kupuju po 5 karti svake dvije sedmice. Ne mogu biti na tribinama ali mogu ovako pomoci.
Sve na stranu, sve ovo ide onako kako se i ocekivalo da ce ici. Polahko, tesko i uz opstrukcije. Sve se ovo znalo od pocetka i na svjesno se krenulo u ovaj projekt. Ja sam ubijedjen da ce na kraju sve to biti sasvim dobro i da cemo za par godina imati zdrav klub. Evo vec je vise od godinu proslo od preuzimanja kluba i mnogo stvari je bolje postavljeno i po prvi put pozitivno poslujemo. Tako da to sve ide svojim tokom.
Evo i na ovom forumu postoje tvrdnje da je par hiljada "autohtoni" zenicana, mrtvih Celikovaca otislo vani u zadnjih par godina, pa se spravom mora ocekivati da je uz clanstvo minimum minimuma to da kupuju po 5 karti svake dvije sedmice. Ne mogu biti na tribinama ali mogu ovako pomoci.
Sve na stranu, sve ovo ide onako kako se i ocekivalo da ce ici. Polahko, tesko i uz opstrukcije. Sve se ovo znalo od pocetka i na svjesno se krenulo u ovaj projekt. Ja sam ubijedjen da ce na kraju sve to biti sasvim dobro i da cemo za par godina imati zdrav klub. Evo vec je vise od godinu proslo od preuzimanja kluba i mnogo stvari je bolje postavljeno i po prvi put pozitivno poslujemo. Tako da to sve ide svojim tokom.
- limvolikce1945
- Kontakt:
Tačno! Preko te tombole su se ogromne količine novca nekontrolisano slijevale u klub i tako se bogatili razni lešinari oko kluba u to poslijeratno vrijeme. Međutim, ta tombola je radila i prije rata (i drugi klubovi su imali iste klupske tombole, pretača današnjeg binga, samo što sad lova od njega ide u privatne džepove) i ljudi koji su tamo išli nisu žalili kad ne dobiju ništa jer su donirali pare klubu.PonosniSmogovci je napisao/la: ↑01 sep 2021, 13:32Mašina za pranje para, leglo najvećeg kriminala u Čeliku i firma koja je napravila najveći porezni dug Čelika.
Glede ove priče o doniranju. Djed mi je radio u željezari cijeli život i bilo je sramota među njegovim kolegama na poslu ne pristati da ti dio plate odbiju za Čelik! Dakle, odbijalo im od plate sveki mjesec (naravno, uz njihov pristanak) a nekome je danas teško dati 2km donacije. Od toga treba napraviti trend, kao neku nepisanu obavezu da se ove karte kupuju! Ja sam optimista da će stanje kod nas u i oko kluba biti sve bolje i da će ovaj trend zaživjeti, samo strpljenja.
Jel ima link za kartu protiv Mosevca?
Samo domace utakmice...zaboravio.
-
dinodino2019
- Kontakt:
ova pauza oko reprezentacije na stadionu trebaju ljudi iz kluba iskoristiti da bi se sa savezom vidjelo sta nam mogu pomoci jos, uspostaviti jos bolje odnose siguran sam da je u interesu i Vici i ostalima da Čelik što prije vide u Premijer ligi
Ne sikiraj se I bez pauze se radi na tome...dinodino2019 je napisao/la: ↑02 sep 2021, 13:48ova pauza oko reprezentacije na stadionu trebaju ljudi iz kluba iskoristiti da bi se sa savezom vidjelo sta nam mogu pomoci jos, uspostaviti jos bolje odnose siguran sam da je u interesu i Vici i ostalima da Čelik što prije vide u Premijer ligi
Treba traziti da uloze u stadion pare i da se zaustavi propadanje a ne kad ti propadne stadion hvatati se ko na Tusnju za glavu odakle sad odjednom trebaju milionski iznosi za popravak a moglo se sve preventivno rijesiti za 50 000 maraka. Ili onda igrati na dzubralistu neuslovnom bez komfora. Digni glavu prema reflektorima i njih je korozija pocela da ljusti.dinodino2019 je napisao/la: ↑02 sep 2021, 13:48ova pauza oko reprezentacije na stadionu trebaju ljudi iz kluba iskoristiti da bi se sa savezom vidjelo sta nam mogu pomoci jos, uspostaviti jos bolje odnose siguran sam da je u interesu i Vici i ostalima da Čelik što prije vide u Premijer ligi
DVA NAJTRAGIČNIJA DATUMA U HISTORIJI ZENICE:
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.