NK Čelik Zenica

Moderator/ica: GracanicaAA

Truhlo
Kontakt:

Re: NK Čelik Zenica

Post Postao/la Truhlo » 01 sep 2021, 10:35

celik1945tv je napisao/la:
01 sep 2021, 10:30
Nedjelja veoma teško gostovanje u Moševcu, pobjedili su Borac u gostima i imaju tri vezane pobjede.
Ako bude isti sastav i motivacija kao protiv Unisa, ne gine im trica :opaopa:
All football clubs in Bosnia & Herzegovina are registered as not-for-profit associations of citizens. However, in practice, only one club allows its members to democratically participate and vote in its General Assembly - NK Čelik Zenica.

celik1945tv
Kontakt:

Post Postao/la celik1945tv » 01 sep 2021, 11:41

Truhlo je napisao/la:
01 sep 2021, 10:35
celik1945tv je napisao/la:
01 sep 2021, 10:30
Nedjelja veoma teško gostovanje u Moševcu, pobjedili su Borac u gostima i imaju tri vezane pobjede.
Ako bude isti sastav i motivacija kao protiv Unisa, ne gine im trica :opaopa:
To važi za protiv svake ekipe u ovoj ligi :clap: Samo zalaganje i volja, svaka ekipa će primiti tricu :thumbup:
45-ta vrijeme je heroja, rodila se ljubav- Čelik Zenica.

Celicni
Kontakt:

Post Postao/la Celicni » 01 sep 2021, 11:55

J.ebo majku imamo preko 17.000 pratilaca na fb i svakome od tih dođe objava da su pustene donatorske karte u prodaju od j.ebene 2 KM i nas 10 % ne moze uzet j.ebenu jednu kartu barem u 14 dana.A na toj stranici kada zavrsi utakmica ima preko 100 komentara pohvala kritika itd.J.ebem ti narod i nas mentalitet.Pa za 6 ligu u Njemackoj gdje trbavi igraju stomak do poda igra užas nikad cuo za klub, klub bez tradicije karta 6 € jos napune tribine na koju stane cc 300-500 ljudi max.Puu i kaze država.

HarisZe
Kontakt:

Post Postao/la HarisZe » 01 sep 2021, 12:05

Celicni je napisao/la:
01 sep 2021, 11:55
J.ebo majku imamo preko 17.000 pratilaca na fb i svakome od tih dođe objava da su pustene donatorske karte u prodaju od j.ebene 2 KM i nas 10 % ne moze uzet j.ebenu jednu kartu barem u 14 dana.A na toj stranici kada zavrsi utakmica ima preko 100 komentara pohvala kritika itd.J.ebem ti narod i nas mentalitet.Pa za 6 ligu u Njemackoj gdje trbavi igraju stomak do poda igra užas nikad cuo za klub, klub bez tradicije karta 6 € jos napune tribine na koju stane cc 300-500 ljudi max.Puu i kaze država.
:bow: Tako je drug makar po jednu od tih 17000
"Odključan račun NK Čelik Zenica i Fuad Kasumović nije više gradonačelnik je ono o cemu ja sanjam"

dinodino2019
Kontakt:

Post Postao/la dinodino2019 » 01 sep 2021, 12:07

Mi smo na 499 clanova i sa 500 clanom ispunio se cilj rukovodstva kluba za ovu sezonu, a to je 500 clanova sve preko toga je i vise od uspjeha. Klub je stabilan, seniori rastu iz utakmice u utakmicu, omladinski pogon isto radi bolje nego prije. Za nesto vise treba nam taj nas novac potpisan od kradonačelnika i mislim da za ovaj klub nema problema za dvije-tri godien mi smo na zelenoj grani jaci nego ikada
Živim za dan kada će KF otići iz našeg grada

Celicni
Kontakt:

Post Postao/la Celicni » 01 sep 2021, 12:55

dinodino2019 je napisao/la:
01 sep 2021, 12:07
Mi smo na 499 clanova i sa 500 clanom ispunio se cilj rukovodstva kluba za ovu sezonu, a to je 500 clanova sve preko toga je i vise od uspjeha. Klub je stabilan, seniori rastu iz utakmice u utakmicu, omladinski pogon isto radi bolje nego prije. Za nesto vise treba nam taj nas novac potpisan od kradonačelnika i mislim da za ovaj klub nema problema za dvije-tri godien mi smo na zelenoj grani jaci nego ikada
Vidi se napredak, treba nam naš novac sto je smrad prisvojio , sreca pa imamo kolko tolko ovih sponzora, 12 igrac itd. a od nas kvazi zeničana i navijača na riječima nema hljeba.Samo marku zatraži svi bježe od tebe.To je i uprava svjesna toga.Kakav narod takva država, uvjek bilo.A uđi u kladionicu covjek na covjekom, danas je 10 KM potrosio, j.ebo on mater svoju.Ovde na neki nacin nema veze s vezom koja smo liga, a na neki ima, maloprije sam gore naveo primjer, sve je prvo do glupog balkanskog mentaliteta, nemamo cilj,zajednistvo i disciplinu. Za 24 sata bi mi nekog Abramovića i milionski budzet, a onda bi dosli i učlanili se i kupili kartu i glumili ponosnog navijaca.Pa ne treba mi ni tad tvoja marka j.ebo ti mater svoju fukaro jedna, kad je klub sad stabilan.Necu pratit 4-5 godina Čelik pa cu ga opet malo pratit.Ako te ne zanima, ne zanima, tvoja stvar.A ne dođes mi fol ne zanima me Čelik, istom 2 pobjede zaredom u Premier ligi ti pocnes prvi pricat o Čeliku.Ha ja dobio sam sve na gotovo boli me kar.Ja krecem prvi od sebe.Al eto sto ljudi sto čudi.

dinodino2019
Kontakt:

Post Postao/la dinodino2019 » 01 sep 2021, 13:00

Zna se sve ko je bio uz Čelik kada je bio skoro pred gašenjem, a ko nije, sreca imaju slike, videa, novinski clanci to se nikada nece zaboraviti pa ni onda kada budemo u premijer ligi

Truhlo
Kontakt:

Post Postao/la Truhlo » 01 sep 2021, 13:04

@Celicni :salut: To je to. Ne moze se graditi klub sa prihodom od 3000 KM po utakmici. Mi kao navijaci ako ne mozemo donjeti 100k kroz kupovinu ulaznica godisnje, **** ti nas.
All football clubs in Bosnia & Herzegovina are registered as not-for-profit associations of citizens. However, in practice, only one club allows its members to democratically participate and vote in its General Assembly - NK Čelik Zenica.

limvolikce1945
Kontakt:

Post Postao/la limvolikce1945 » 01 sep 2021, 13:25

Sjeća li se ko tombole "Štele" na istoku? To je spoj kocke i donacije klubu. Čelik je nekada znao dobre love od tombole skupiti. Mislim da se to danas zakonski ne smije.

PonosniSmogovci
Kontakt:

Post Postao/la PonosniSmogovci » 01 sep 2021, 13:32

Mašina za pranje para, leglo najvećeg kriminala u Čeliku i firma koja je napravila najveći porezni dug Čelika.

simpatizercelik
Kontakt:

Post Postao/la simpatizercelik » 01 sep 2021, 15:21

Celicni je napisao/la:
01 sep 2021, 11:55
ja kad sam govorio da nema 500 ljudi koje ce dati dinar, pljuvali ste me po forumu. U svakom slučaju ne treba odustati, ovi momci su napravili vise posla nego svi u zadnjih 20 godina.

HarisZe
Kontakt:

Post Postao/la HarisZe » 01 sep 2021, 15:34

Steta je da nema jedna grupa kao sto je ekipa koja trenutno oporavlja Čelik da se politcki aktivira i pomete ove sto sad tu sjede pa da i grad konacno dozivi neki pomak
"Odključan račun NK Čelik Zenica i Fuad Kasumović nije više gradonačelnik je ono o cemu ja sanjam"

avenija
Kontakt:

Post Postao/la avenija » 01 sep 2021, 16:11

Treba ljudi strpljenja i teskog rada UO Čelika ali isto tako i navijačke grupe, bit ce i dobre posjete i prihoda od ulaznica. Znamo da smo zadrta i zaostala sredina ali polahko progulice. Pobjeda u Moševcu nam treba kao kiša u Jablanici tokom avgusta.

slika

Svako moze mjesecno odvojiti 15 tak-20 maraka za Čelik, mislim na simpatizere i navijace, ko kaze da ne moze laze.
Zadnja izmjena: avenija, dana/u 01 sep 2021, 16:15, ukupno mijenjano 1 put.
DVA NAJTRAGIČNIJA DATUMA U HISTORIJI ZENICE:
02.10.2016 KASUMOVIĆ POSTAO GRADONAČELNIK ZENICE
21.10.1697 EUGEN SAVOJSKI SPALIO ZENICU DO TEMELJA

habuba
Kontakt:

Post Postao/la habuba » 01 sep 2021, 16:15

Ovo oko karti meni i nije lose. Sigurno da nam masovnost treba kako na tribinama tako i oko donatorskih karti, pa tako da postoji i nada da ce to ako bog da i rasti. Ja se nadam nakon pobjede u slijedecem kolu da cemo poslije toga na Bilinom doci blizu hiljade. Donatorske karte su isto tako veoma vazne i nadam se da ce se i tih karti vise prodavati. Stvar je samo navike, za nekog ko je vani bez obzira kada je otisao vani 5 karti svake dvije sedmice ne moze predstavljati problem. Ja npr. kupujem karte za iznos prosjecne karte koju bi platio za utakmice ovdje gdje se trenutno nalazim i to je puno vise od 5 karti po utakmici. Za mene je to nesto sto ima smisla da ja radim i ono za sto imam mogucnosti, ali neki minimum je da neko moze potrositi 10 eura svake dvije sedmice i kupiti 5 karti.

Evo i na ovom forumu postoje tvrdnje da je par hiljada "autohtoni" zenicana, mrtvih Celikovaca otislo vani u zadnjih par godina, pa se spravom mora ocekivati da je uz clanstvo minimum minimuma to da kupuju po 5 karti svake dvije sedmice. Ne mogu biti na tribinama ali mogu ovako pomoci.

Sve na stranu, sve ovo ide onako kako se i ocekivalo da ce ici. Polahko, tesko i uz opstrukcije. Sve se ovo znalo od pocetka i na svjesno se krenulo u ovaj projekt. Ja sam ubijedjen da ce na kraju sve to biti sasvim dobro i da cemo za par godina imati zdrav klub. Evo vec je vise od godinu proslo od preuzimanja kluba i mnogo stvari je bolje postavljeno i po prvi put pozitivno poslujemo. Tako da to sve ide svojim tokom.

limvolikce1945
Kontakt:

Post Postao/la limvolikce1945 » 01 sep 2021, 20:45

PonosniSmogovci je napisao/la:
01 sep 2021, 13:32
Mašina za pranje para, leglo najvećeg kriminala u Čeliku i firma koja je napravila najveći porezni dug Čelika.
Tačno! Preko te tombole su se ogromne količine novca nekontrolisano slijevale u klub i tako se bogatili razni lešinari oko kluba u to poslijeratno vrijeme. Međutim, ta tombola je radila i prije rata (i drugi klubovi su imali iste klupske tombole, pretača današnjeg binga, samo što sad lova od njega ide u privatne džepove) i ljudi koji su tamo išli nisu žalili kad ne dobiju ništa jer su donirali pare klubu.
Glede ove priče o doniranju. Djed mi je radio u željezari cijeli život i bilo je sramota među njegovim kolegama na poslu ne pristati da ti dio plate odbiju za Čelik! Dakle, odbijalo im od plate sveki mjesec (naravno, uz njihov pristanak) a nekome je danas teško dati 2km donacije. Od toga treba napraviti trend, kao neku nepisanu obavezu da se ove karte kupuju! Ja sam optimista da će stanje kod nas u i oko kluba biti sve bolje i da će ovaj trend zaživjeti, samo strpljenja.

aeroms33
Kontakt:

Post Postao/la aeroms33 » 02 sep 2021, 09:45

Jel ima link za kartu protiv Mosevca?

aeroms33
Kontakt:

Post Postao/la aeroms33 » 02 sep 2021, 09:46

Samo domace utakmice...zaboravio.

dinodino2019
Kontakt:

Post Postao/la dinodino2019 » 02 sep 2021, 13:48

ova pauza oko reprezentacije na stadionu trebaju ljudi iz kluba iskoristiti da bi se sa savezom vidjelo sta nam mogu pomoci jos, uspostaviti jos bolje odnose siguran sam da je u interesu i Vici i ostalima da Čelik što prije vide u Premijer ligi

sve5
Kontakt:

Post Postao/la sve5 » 02 sep 2021, 14:12

02 sep 2021, 13:48
ova pauza oko reprezentacije na stadionu trebaju ljudi iz kluba iskoristiti da bi se sa savezom vidjelo sta nam mogu pomoci jos, uspostaviti jos bolje odnose siguran sam da je u interesu i Vici i ostalima da Čelik što prije vide u Premijer ligi
Ne sikiraj se I bez pauze se radi na tome... :cool:

avenija
Kontakt:

Post Postao/la avenija » 02 sep 2021, 14:28

02 sep 2021, 13:48
Treba traziti da uloze u stadion pare i da se zaustavi propadanje a ne kad ti propadne stadion hvatati se ko na Tusnju za glavu odakle sad odjednom trebaju milionski iznosi za popravak a moglo se sve preventivno rijesiti za 50 000 maraka. Ili onda igrati na dzubralistu neuslovnom bez komfora. Digni glavu prema reflektorima i njih je korozija pocela da ljusti.
DVA NAJTRAGIČNIJA DATUMA U HISTORIJI ZENICE:
02.10.2016 KASUMOVIĆ POSTAO GRADONAČELNIK ZENICE
21.10.1697 EUGEN SAVOJSKI SPALIO ZENICU DO TEMELJA

Odgovori

Natrag na “Prva liga FBiH”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.