Haris Tabaković
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
Re: Haris Tabaković
Utrpa ga i Vasilju, bravo momcino 
Trebao bi imati prednost u odnosu na Džeku. Skupa ne mogu igrati, nije ovo 1980. godina.
Ovo bi i Bazdar zabio 
Jedino ako se Kloc povrijedi ovaj bi mogao zaigrat...

Opa, hajmo trojku danas majstore
Ubicooo
- NebeskaSila96
- Kontakt:
Ide i drugi u prvom poluvremenu 
Gledajuci formu, zasluzuje mjesto u prvih 11, makar protiv Rumunije. Za Austriju cemo vidjeti od ishoda prvog meca.
Puno love sam potrošio na piće, žene i auta. Ostatak sam spiskao.
G.B.
"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
G.B.
"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
Moze zabiti svaku utakmicu 10 golova nijedan nas selektor nazalost nece smjet Dzeku na klupu stavit , a Dzeko i Tabakovic u napadu ne ide, tako da je ova njegova dobra forma nebitna za reprezentaciju.
-
izdzezveubrazil
- Kontakt:
Ma mora starter biti, ako Barbarez i Džeko imalo obraza imaju.
- Hrammm1921
- Kontakt:
Jucer mu se smijali i pljuvali, danas zabio 2 gola , treba odma poceti i doktor je? Bosnje pomahnitale skroz Boga mi.
Tabakovic bi trebao poceti jer nemamo nikog drugog, kvalitet je jos upitan iskreno , treba jos puno da radi na sebi, da je na dobrom putu jeste..
Tabakovic bi trebao poceti jer nemamo nikog drugog, kvalitet je jos upitan iskreno , treba jos puno da radi na sebi, da je na dobrom putu jeste..
Covjek je od 8 golova mrtvog Gladbacha postigao 5.Hrammm1921 je napisao/la: ↑01 nov 2025, 16:35Jucer mu se smijali i pljuvali, danas zabio 2 gola , treba odma poceti i doktor je? Bosnje pomahnitale skroz Boga mi.
Covjek ima 31 godinu, sta ce radit na sebe? Ima svoj stil igranja i dobar je igrac neovisno od ove sezone.
Trenutno nemamo boljeg napadaca, Dzeko u penziji, Demirovic povrijeđen, Bazdar ne igra.
Tabak otklonio dilemu ko starta protiv Rumunije
Naravno da nema nista od toga, barbarez nema muda da se rijesi dzeke, i ta lojalnost (umjesto trenerskog impulsa) ce ga kostati karijere.
Najveci sam fan dijamanta, gledao svaki stream njegovog nastupa, cesto sa ocajnom rezolucijom...Ali interes reprezentacije je iznad svega.
Imace dovoljno minuta da rijesi obje ove utakmice, jer ce drugu vjerovatno startat.
Naravno da nema nista od toga, barbarez nema muda da se rijesi dzeke, i ta lojalnost (umjesto trenerskog impulsa) ce ga kostati karijere.
Najveci sam fan dijamanta, gledao svaki stream njegovog nastupa, cesto sa ocajnom rezolucijom...Ali interes reprezentacije je iznad svega.
Imace dovoljno minuta da rijesi obje ove utakmice, jer ce drugu vjerovatno startat.
Realno je da dobije makar poluvrijeme protiv Rumunije
Talenat i ako ima 31 god.Neutral je napisao/la: ↑01 nov 2025, 16:37Covjek je od 8 golova mrtvog Gladbacha postigao 5.Hrammm1921 je napisao/la: ↑01 nov 2025, 16:35Jucer mu se smijali i pljuvali, danas zabio 2 gola , treba odma poceti i doktor je? Bosnje pomahnitale skroz Boga mi.
Covjek ima 31 godinu, sta ce radit na sebe? Ima svoj stil igranja i dobar je igrac neovisno od ove sezone.
Trenutno nemamo boljeg napadaca, Dzeko u penziji, Demirovic povrijeđen, Bazdar ne igra.
Bravo za Tabakovica za formu i druga fanatica koji je ovo najavio.
Opetovano pisanje, sto bi susjedi rekli.
Opetovano pisanje, sto bi susjedi rekli.
[quote="harishp"]Ovaj ako bude mjenjao Misimovica,onda smo fakat nayebali.
Moze imati minutaze k'o i Vrsaljevic,Svraka,Sesar i to bi bilo to.
Inace Stevanovic za Izmeta i ovakav je svemirski brod.[/quote]
Corinne Diacre - prof. fudbala
Megamiske - najvece zlo od 1921
Moze imati minutaze k'o i Vrsaljevic,Svraka,Sesar i to bi bilo to.
Inace Stevanovic za Izmeta i ovakav je svemirski brod.[/quote]
Corinne Diacre - prof. fudbala
Megamiske - najvece zlo od 1921
Zamalo hattrick, stativa
-
DjaniTarik
- Kontakt:
Ovo sam i davno govorio da smo cak i mi gusili njega dok je bio u hoffen….. umjesto da das covjeku koji zabio 20+ holova u cvajti sansu cak ga i ne pozoves
- Beduin
- Kontakt:
Svaka mu cast, uhvatio je ritam i napokon trese i u BL. Jedini problem je sto Dzeku ne smiju staviti na klupu, pa ce cekati do 70.+ minute da ga izvede ili mu upari i Tabakovica.
Daj Boze da grijesim.
Daj Boze da grijesim.
Ko od harama zivi, godisnje 2 puta ne podrigne.
075 ❤
075 ❤
Trenutno korisnika/ca: Amazon [Bot] i 13 gostiju.