meho-medo je napisao/la:Ponudio sam 10 miliona za Milnera i za Cassana 8 500 000 ko god vodi te klubove volio bih da prihvati ponude jer su mi ti igraci prijeko potrebni
Jbg al Cassano mi treba
Moderatori/ce: bodi123,Donnie Darko,Padovan
meho-medo je napisao/la:Ponudio sam 10 miliona za Milnera i za Cassana 8 500 000 ko god vodi te klubove volio bih da prihvati ponude jer su mi ti igraci prijeko potrebni
Wilshire je seljakThE_mAnIaCs_1987 je napisao/la:wilshera i 5 mil za de jongaRizah je napisao/la:Kako glup transfer menadžera Arsenala
pogledaj kod mene ako hoćeš kakvu zamjenu dva igrača + 4 mil (everton)DesimaL je napisao/la:Jel ko zainteresovan za maicona da se dogovorimo ?
imam, al sam ga tek doveo, oćeš da odustanem od Marcela Jansena, da ga ti uzmeš, a onda da ti pošaljem neke druge + 4 milDesimaL je napisao/la:Nemas ni jednog desnog beka sa 90.
Desni bek mi trebamuXmania je napisao/la:imam, al sam ga tek doveo, oćeš da odustanem od Marcela Jansena, da ga ti uzmeš, a onda da ti pošaljem neke druge + 4 milDesimaL je napisao/la:Nemas ni jednog desnog beka sa 90.
Hocel li Ramiresa za Maicona i nesto para? Ili Mikela ?DesimaL je napisao/la:Jel ko zainteresovan za maicona da se dogovorimo ?
imam ovog IRAOLA, Andoni (90) al tek sam ga doveo, ne mogu ga staviti u razmjenu, nego kako ćemo se dogovoriti da mi pošalješ Chivu-a na posudbu? pošto vidim nije ti u planovimaDesimaL je napisao/la:Desni bek mi trebamuXmania je napisao/la:imam, al sam ga tek doveo, oćeš da odustanem od Marcela Jansena, da ga ti uzmeš, a onda da ti pošaljem neke druge + 4 milDesimaL je napisao/la:Nemas ni jednog desnog beka sa 90.
Ivanovic i ramires za maicona ?harebianconero je napisao/la:Hocel li Ramiresa za Maicona i nesto para? Ili Mikela ?DesimaL je napisao/la:Jel ko zainteresovan za maicona da se dogovorimo ?
Da ne pretjerujes malo ? :SDesimaL je napisao/la:Ivanovic i ramires za maicona ?harebianconero je napisao/la:Hocel li Ramiresa za Maicona i nesto para? Ili Mikela ?DesimaL je napisao/la:Jel ko zainteresovan za maicona da se dogovorimo ?
sad biga ja dao, al ne mogu prije novembra, Maicon je Maiconsenad_flamin je napisao/la:Iraola je dobar kod mene igra u Palermu vec jednu sezonu jako dobar bek
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.