BH Hooligansi - All About, želje i pozdravi

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_

RaymondRed
Kontakt:

Re: BH Hooligansi - All About, želje i pozdravi

Post Postao/la RaymondRed » 04 nov 2025, 23:30

Samo da pitam ove papke sto su jedva docekali da pljuju dzeku, kako ide? Nisam danas stigao

BenjooJutub
Kontakt:

Post Postao/la BenjooJutub » 05 nov 2025, 08:12

NoProfit je napisao/la:
04 nov 2025, 21:17
Ja koji sam posmatrač sa strane, vjerujem da su ove godine bile vrhunac Ultras scene u BiH. Barem meni tako izgleda. Nekada se na drugačiji način stizalo do poštovanja na tribini a danas misle da ako vuku ili puše travu da su zajebani, a ustvari su pi*kice kojim je droga pojela mozak i nisu sposobno da se organizuju ni na tribini a da ne pričam o nekim većim protestima.

Kimun
Kontakt:

Post Postao/la Kimun » 05 nov 2025, 10:33

HAJMO IH RUŠIT!! VRIJEME JE!!

Beli98
Kontakt:

Post Postao/la Beli98 » 05 nov 2025, 10:46

BHF nas moze okupit sve, bolje i brojnije od bilo kakvog politicara.
BOSNA I HERCEGOVINA FK SARAJEVO FC BARCELONA

invincible1921
Kontakt:

Post Postao/la invincible1921 » 05 nov 2025, 11:09

BenjooJutub je napisao/la:
05 nov 2025, 08:12
NoProfit je napisao/la:
04 nov 2025, 21:17
Ja koji sam posmatrač sa strane, vjerujem da su ove godine bile vrhunac Ultras scene u BiH. Barem meni tako izgleda. Nekada se na drugačiji način stizalo do poštovanja na tribini a danas misle da ako vuku ili puše travu da su zajebani, a ustvari su pi*kice kojim je droga pojela mozak i nisu sposobno da se organizuju ni na tribini a da ne pričam o nekim većim protestima.
Nikad necu zaboravit scenu trcimo prema katedrali okrecem se vidim neki momak da bude neofiran ..trceci sjeda za sto u onom alfonsu sa nekim parom kao "ja na kafi ovdje nemam veze s protestima"...na njegovu zalost specijalc ga je vidio kako sjeda, zao mi mi momka al jedna od smjesnih scena sto sam vidio u zivotu :D Pozdrav za njega ako ovo cita

Moja sreca sto sam bio u sredini, jer ovi sto su bili na krajevima ulice su najgore prosli...trci raja a drotovi isto u igrici samo iskacu iz onih prolaza i docekaju te stitom

Good old times :D

Nisam odavno u tom svijetu, al moje misljenje da danasnje grupe su postale svrhe samima sebi, da ih fudbal i ne interesuje toliko vec je bitna grupa i njen "uspjeh".
Bilo je vazda belaja, ali bar u moje vrijeme nije toliko ucestalo bilo da se belaji desavaju rendom kad nije nikakva utakmica niti bilo sta...cak sta vise bar koliko znam dosta rijetko se desavalo.
=\_1921_/=

Odgovori

Natrag na “Fudbalska reprezentacija BiH”

Trenutno korisnika/ca: Amazon [Bot], Google Adsense [Bot] i 42 gosta.