na temi o FCŽelSaik je napisao/la:Jel ikako možete moju sliku staviti na site? I to 360°. Nisam nešto naročito lijep, ali nije Lazar pa ste ga stavili.
Najsmjesniji postovi na forumu!
Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
Re: Najsmjesniji postovi na forumu!
Ja sam Branko Kockica a ovo je sportsport.ba forum
>>> Liverpool Football Club <<<
>>> Football Club Željezničar <<<
Analitičar je legenda 
Michael Owen: "Before I went there, Jamie Carragher said to me: “Oh, you’ll never get a game, Ronaldo will be playing and Raul will be playing, My answer was simple: “But it’s Real Madrid”.
sta sve ovaj covjek nece napisatiPostPostao/la analiticar_ dana 01 aug 2010, 21:10
Ovjde cemo nadam se (u zavisnosti od administracije foruma) pisati cudne stvari koje smo ili nismo radili u zivotu.
Pa da krenemo....
Da li ste ikada:
A - Imali sex sa dvije zene/trebe/djevojke ? (mozda i kombinovano, ono kao neka starka i neka mladjana)......
Jedinstven osjecaj, pogotovo kad se one krenu maziti i paliti izmedju sebe iako nisu lezbejke...
B- Prdili u kadi?? Ovo je meni super osjecaj kad ga trehnem u kadi...Zasmrdi pravo, nesto kao turbo punjenje....A tek sto odjekne..uh...ko eksplozija...naravno ukoliko je ona standardna kada....
Djevojka koja mijenja puno momaka je kur*a, a momak koji mijenja puno djevojaka je frajer. Mnogi se pitaju: zašto? Evo zašto: ključ koji otvara svaku bravu je dobar ključ, a brava koju otvara svaki ključ nije dobra brava
EdinTM87 je napisao/la:chanchi je napisao/la:Previše je slova na tom transparentu a njih trojica ga ne mogu sami držati!adnanhz je napisao/la:Evo ideje za prvi trans navijaca olimpika,ljubomorne duse mogu da nam pu se ,:D vidim ove komsinice se pravo prepale zato veceras lagano 1 na AFH,sretno olimpce![]()
![]()
Ja sam Branko Kockica a ovo je sportsport.ba forum
- _amel_13_BHf_
- Kontakt:
hahahah koji kraljCeMa je napisao/la:sta sve ovaj covjek nece napisatiPostPostao/la analiticar_ dana 01 aug 2010, 21:10
Ovjde cemo nadam se (u zavisnosti od administracije foruma) pisati cudne stvari koje smo ili nismo radili u zivotu.
Pa da krenemo....
Da li ste ikada:
A - Imali sex sa dvije zene/trebe/djevojke ? (mozda i kombinovano, ono kao neka starka i neka mladjana)......
Jedinstven osjecaj, pogotovo kad se one krenu maziti i paliti izmedju sebe iako nisu lezbejke...
B- Prdili u kadi?? Ovo je meni super osjecaj kad ga trehnem u kadi...Zasmrdi pravo, nesto kao turbo punjenje....A tek sto odjekne..uh...ko eksplozija...naravno ukoliko je ona standardna kada....![]()
nakon 5 godina BUDUCNOST opet u pl !!!! <3
CeMa je napisao/la:pa vidis mu nicka, eboga tiBIHfan je napisao/la:neznalica je napisao/la:veliki Bunoza , nije ni na klupi jadne wisle![]()
![]()
![]()
treba ga pozvati u reprezentaciju neka barem negdje igra
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Suspenzija, proslu utakmicu dobio crveni karton.
Zato se prvo informisi pa onda lupaj.![]()
sve govori
Potpisi su za levate...
zivotna zelja mu je prditi u djakuziju.._amel_13_BHf_ je napisao/la:hahahah koji kraljCeMa je napisao/la:sta sve ovaj covjek nece napisatiPostPostao/la analiticar_ dana 01 aug 2010, 21:10
Pa da krenemo....
Da li ste ikada:
B- Prdili u kadi?? Ovo je meni super osjecaj kad ga trehnem u kadi...Zasmrdi pravo, nesto kao turbo punjenje....A tek sto odjekne..uh...ko eksplozija...naravno ukoliko je ona standardna kada....![]()
![]()
![]()
Iz daleka gledam ulice tvoje
tamo su slike, djetinjstva moga
tamo je sve što je moje.
tamo je sve što je moje.
- QUARESMA 18<<<
- Kontakt:
kaze fan liverpoolaRizah Fejzić je napisao/la:Nisam ja ni optimista niti preoptimističan, nego sam efendija pa mi Džibril donio radosnu vijest da ćemo osvojiti ligu ove godine![]()
He he šalim se naravno.
al barem je bio realan
Onaj hablek sa onim hrckom je vrh.
"A True Gentleman Never Leaves His Lady" - Alessandro Del Piero.
★ 30 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★
★ 30 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★
-
Samo F.K.S !!
- Kontakt:
Analiticara za moderatora hahaha najjaci je lik plak'o sam kolko sam se ismijao 
- Tarpi do bagro
- Kontakt:
i ja sam hahahahahahahahSamo F.K.S !! je napisao/la:Analiticara za moderatora hahaha najjaci je lik plak'o sam kolko sam se ismijao
Moje ljubavi: LEGENDA:_Analiticar
FK Sarajevo
FC Chelsea
LA Lakers
Horde Zla
<3 Ahmo <3
FK Sarajevo
FC Chelsea
LA Lakers
Horde Zla
<3 Ahmo <3
-
analiticar_
- Kontakt:
Eh nemam pametnijeg posla nego jos i da to da se natovari na ledja...Nisam magarac, barem ne toliki...
al ne kazem sad da su moderatori magarci, da ne bude zabune ovdje...ovo je samo igra rijeci...
al ne kazem sad da su moderatori magarci, da ne bude zabune ovdje...ovo je samo igra rijeci...
NS BIH + Reprezentacija BIH = Mafija, prodaju i stimaju utakmice i rade za kladionicarsku mafiju
Postao/la jordan 23 dana 10 aug 2010, 22:08
ne znas Safete,ne znas majstore

ne znas Safete,ne znas majstore
Palo je par bisera sad u vezi Safeta. 
Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
The flowers of English football, the flowers of Manchester
The flowers of English football, the flowers of Manchester
drug je napisao/la:jest, mogu natovarit stadion na tamić i pičit sa njim dje god hoce.Samo F.K.S !! je napisao/la:Znaci kako sam ja skontao oni izgrade stadion i u njihovom je vlasnistvu 25 godina i sa njim mogu raditi sta hoce
Iz daleka gledam ulice tvoje
tamo je sve što je moje.
tamo je sve što je moje.
Prosu ga @bistrikboybistrikboy je napisao/la:Prijavi rijasetu ovaj portal nek pokrenu dzihadHairlija je napisao/la:dobro nema veze sve sto nevalja uzimamo od zapada![]()
Nek stavljaju i prije i poslje al' za vrijeme ramazana meni nikako neide al' eto valjda je do mene jer kako vidim samo se ja zalim
Michael Owen: "Before I went there, Jamie Carragher said to me: “Oh, you’ll never get a game, Ronaldo will be playing and Raul will be playing, My answer was simple: “But it’s Real Madrid”.
- King Kenny
- Kontakt:
i sta je ovdje smijesnoQUARESMA 18<<< je napisao/la:kaze fan liverpoolaRizah Fejzić je napisao/la:Nisam ja ni optimista niti preoptimističan, nego sam efendija pa mi Džibril donio radosnu vijest da ćemo osvojiti ligu ove godine![]()
He he šalim se naravno.![]()
al barem je bio realan
ps:covjek i jeste efendija
Ljubav prema crveno-crnoj boji ~Fk Sloboda~ ~Ac Milan~
YNWA!
YNWA!
ovo je zalosno, a ne smijesno. jos to govori hodzaKing Kenny je napisao/la:i sta je ovdje smijesnoQUARESMA 18<<< je napisao/la:kaze fan liverpoolaRizah Fejzić je napisao/la:Nisam ja ni optimista niti preoptimističan, nego sam efendija pa mi Džibril donio radosnu vijest da ćemo osvojiti ligu ove godine![]()
He he šalim se naravno.![]()
al barem je bio realan![]()
![]()
ps:covjek i jeste efendija
1992-1995 nikad zaboraviti...
38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
FC Ljuta Krajina
38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
FC Ljuta Krajina
- Monolog
- Moderator
- Kontakt:
Epic win.BaOrT je napisao/la:jedinica po SI sistemu za glupost je dobila ime u cast najveceg glupsona koji je proseto zemaljskom kuglom Kenana Bajramovica[1KB]
"To repeat what others have said requires education. To challenge it requires brains.”
- Monolog
- Moderator
- Kontakt:
Ovaj @analitičar stvarno nije normalan.analiticar_ je napisao/la:A sta to jos ima? Aerodrom, luka...?r_emir je napisao/la:Druže analitičar,Nisi izgleda bio u Banovićima pa pričaš bezze sta ima u Banovićima.To ti je isto ko da bih ja reko u Zenici ima željezara,stadion kafić Jazz,i ćevapi na Jaliji i nema nista vise.
Banovići-Zenica 102KM može se doći za 2 sata može se i za sat i po,ali ne znam šta ti znači to pla sata ako ces biti u kritičnim situacijama.Od Zavidovića do Banovića put nije bas najbolji,ali može se voziti normalno.
"To repeat what others have said requires education. To challenge it requires brains.”
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 47 gostiju.