Znamo mi to svi da je kardinalna greška bila.FC BAYERN je napisao/la:Kakvu je Schalke napravio gresku prodajom Ozila da li je to moguce za pisljivih 4M eura, a sada vrijedi 25M sigurno

Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,Monolog,geronimo,hammers
Znamo mi to svi da je kardinalna greška bila.FC BAYERN je napisao/la:Kakvu je Schalke napravio gresku prodajom Ozila da li je to moguce za pisljivih 4M eura, a sada vrijedi 25M sigurno
Haha, sto me nasmija, pa nedolaze veliki klubovi samo iz BavarijeHOPLIT je napisao/la:Ajmo Schalke po titulu, dosta je više ovih bavaraca.
Bavarija ili Bavarska, svejedno, bitno je da ćemo vam oteti PantelićaZdena04 je napisao/la:@Senator, misliš Bavarske.![]()
@amerosm, dobro razmišljanje s tim da je Assauer velika ikona kluba bez obzira što je igrao za BVB. Što se tiče mladih igrača, ja sam svoje rekao i kažem opet. Levan Kenia je ime koje će svi poznavaoci fudbala dobro znati.
Nije. Özil je napustio Schalke u januaru a Rkitić je narednog jula došao kao zamjena za Lincolna.geronimo je napisao/la:Auu, velikog mi pojacanja.Panta za Smederevo.
![]()
Zar nije odlazak Ozila usko povezan sa dolaskom Rakitica?
Čisto sumnjam de će on doći u bilo koji od navedenih klubova.Senator je napisao/la: Bavarija ili Bavarska, svejedno, bitno je da ćemo vam oteti Pantelića
bruka i sramota da se ova dva velikana pojacavaju ovim parmakom od igraca...Senator je napisao/la:Pantelić je već izjavio kad bi mu neko dao priliku da bira gdje bi otišao, rekao je da bi volio da to bude Bundesliga, sad Schalke ili BvB ili možda neko treći, mada sumnjam, ostaje nam da sačekamo pa da saznamo.
ma daj drug znam i ja da je kriza ali pojacavati se igracem koji nema mjesta u jednom ajaxu koji je za evropu prosjek i vjerovatno bi glat ispao iz bundesa da u njoj igra i uz to ima jos 31 godinu je tuzno i zalosno..on u fenjerasu herthi nije imao mjesta ljudi ga otjerali kao pseto ,sigurno ne zato sto je dobar igrac.daj boze da su ovo samo medijske spekulacije ...Senator je napisao/la:Sta ces moj booty, kriza, nisu ovo devedesete kada je BvB harala!
booty informiši se.On je prošle godine u Ajaxu zabio u 45 utakmica 24 gola i imao 9 asistencija.U Herthi nije ostao zato što je tražio 3,6 mil eura po sezoni što mu ovi nisu mogli dati.booty-king je napisao/la:ma daj drug znam i ja da je kriza ali pojacavati se igracem koji nema mjesta u jednom ajaxu koji je za evropu prosjek i vjerovatno bi glat ispao iz bundesa da u njoj igra i uz to ima jos 31 godinu je tuzno i zalosno..on u fenjerasu herthi nije imao mjesta ljudi ga otjerali kao pseto ,sigurno ne zato sto je dobar igrac.daj boze da su ovo samo medijske spekulacije ...Senator je napisao/la:Sta ces moj booty, kriza, nisu ovo devedesete kada je BvB harala!
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.