Moderatori/ce: geronimo,VanBasten,Devil,dubrava,Trigger
U najgorem sjecanju mi ost'oCRNI_SA je napisao/la:najbolji ,kapacitet 18 000
tribina mora imati stlolice a i ono nisu neke tribine zapad je dignut a sjever i jug upadaju dole pa ruglo od stadiona nemo9ze nikad biti bolji od kosevaPasha je napisao/la:haj' što ne znaš pisati, al' nešto mi se čini i da se praviš malo lud. šta je ono okolo Bilinog polja. da li možda tu imaju sjedalice na svim tribinama. Bilino polje još ima i potpuno natkrivenu jednu tribinu i djelimično još jednu, što Koševo nema. dapače, uopšte nema, osim lože išta natkriveno.horde zla 87 je napisao/la:ovdje svako hvali svoj stadion evo da da, razlog zasto je kosevo najljepsi stadion jer ima sve tribine a ja neznam da postoji jos jedan stadion sa svim tribina u bih i kazem sa tribinama a ne sa onim stajacim mjestama poput u bl,mostaru ....
i još samo ovo; tribina u izvornom se i odnosi na stoječa mjesta, a ne sa sjedalicama.
ja nisam odvjetnik bilina polja ali je stadion definitivno najljepsi u bih realno jbga... kakav to je danas stadion lijep a da nije natkriven... u redu ima ih ali bola pogledaj malo... hvali svoje ali opet budi malo realan...horde zla 87 je napisao/la:haj ba necu se svadjat cuj bilino polje cccccc
treba biti iskren kakvo bilino polje meni vise ono lici na nekakvu njivucsh je napisao/la:Po meni takodje bilino je najljepsi stadion u BIH.Bio sam na vecini stadiona i mislim da bi svako realan to trebao reci.Kosevo je veliko,na stranu da je ruzan stadion,ali pomalo je glomazno i izgleda ofucano zbog svega sto se desavalo!Najveci minus koseva kao fudbalskog stadiona je staza,ali opet ako uzmemo da je ta staza potrebna gradu sarajevu u vise svrha to se nebi trebalo dirat.Nasa grbavica je najvise razoren stadion u toku rata tako da nemoze uci u taj krug zbog vise stvari na stranu sto ej meni najdrazi stadion na svijetu,i ostat ce.
Kosevo ne lici ni na sta, sta ces sadtreba biti iskren kakvo bilino polje meni vise ono lici na nekakvu njivu
u Bosni je najbolje Kosevo i tu se nema sta pricati
Ok svako ima svoje misljenje,ja nisam mislio na teren ,ako si ciljao na to,ako cemo gledati po terenu,znaci kvalitetu terena ja vam garantujem da je jedan od najjacih travnjaka u BIH ,bar bio,na sokocu.Ne znam u kakvom je sada stanju taj teren ali je prije nekih 7-8 godina bio predobar!jalehordas je napisao/la:treba biti iskren kakvo bilino polje meni vise ono lici na nekakvu njivucsh je napisao/la:Po meni takodje bilino je najljepsi stadion u BIH.Bio sam na vecini stadiona i mislim da bi svako realan to trebao reci.Kosevo je veliko,na stranu da je ruzan stadion,ali pomalo je glomazno i izgleda ofucano zbog svega sto se desavalo!Najveci minus koseva kao fudbalskog stadiona je staza,ali opet ako uzmemo da je ta staza potrebna gradu sarajevu u vise svrha to se nebi trebalo dirat.Nasa grbavica je najvise razoren stadion u toku rata tako da nemoze uci u taj krug zbog vise stvari na stranu sto ej meni najdrazi stadion na svijetu,i ostat ce.
Pa ko se već raspravlja o travi, tj.terenu onda dileme nema.Igrao sam na skoro svim stadionima u BiH, a i šire i ubjedljivo najbolju travu ima GOAL u Orašju, mada sam igrao prije 2-3 godine, ne znam u kakvom je sad stanju, da ga nisu zapustilicsh je napisao/la:Ok svako ima svoje misljenje,ja nisam mislio na teren ,ako si ciljao na to,ako cemo gledati po terenu,znaci kvalitetu terena ja vam garantujem da je jedan od najjacih travnjaka u BIH ,bar bio,na sokocu.Ne znam u kakvom je sada stanju taj teren ali je prije nekih 7-8 godina bio predobar!jalehordas je napisao/la:treba biti iskren kakvo bilino polje meni vise ono lici na nekakvu njivucsh je napisao/la:Po meni takodje bilino je najljepsi stadion u BIH.Bio sam na vecini stadiona i mislim da bi svako realan to trebao reci.Kosevo je veliko,na stranu da je ruzan stadion,ali pomalo je glomazno i izgleda ofucano zbog svega sto se desavalo!Najveci minus koseva kao fudbalskog stadiona je staza,ali opet ako uzmemo da je ta staza potrebna gradu sarajevu u vise svrha to se nebi trebalo dirat.Nasa grbavica je najvise razoren stadion u toku rata tako da nemoze uci u taj krug zbog vise stvari na stranu sto ej meni najdrazi stadion na svijetu,i ostat ce.
nema taj stadion 10-11 tisuca,ima puno manje...dubrava je napisao/la:Jest, stvarno je lijep stadion GOAL u Orašju. Vidio sam ga uzivo, doduše izdaleka, ali i na fotkama i na TV-u i bas je fino ureden i moderan, iako mislim da nema tribine sa sve strane.
Zaboravio sam reći, a mislim da taj stadion nije nitko spomenuo, jest stadion bivšeg HNL prvoligaša, NK Kamen Ingrada, u selu Velika, pored Požege. Stadion od 10-11 tisuca mjesta, sva sjedeća, bez atletske staze, sa reflektorima, pomocnim terenima i pratecim objektima, sagrađen 2002.g, definitivno jedan od modernijih i suvremenijih na ovm prostorima, iako je kapacitet mali..
nasao sam dvi fotke tog stadioncica, al nisam mogao stavit ovdje (malo sam kompjuterski nepismen)
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.