Stadioni u Ex-yu drzavama

Crna Gora, Makedonija, Slovenija, Srbija

Moderatori/ce: geronimo,VanBasten,Devil,dubrava,Trigger

CRNI_SA
Kontakt:

Re: Najbolji stadioni u bivsoj SFRJ

Post Postao/la CRNI_SA » 03 jan 2010, 15:00

slika najbolji ,kapacitet 18 000 8-)
la liga * Winners (9):
copa del rey Winners (9):
UEFA Cup Winners' Cup Winners (1): . Intercontinental Cup Winners (1):

Los Colchoneros !

The Game
Kontakt:

Post Postao/la The Game » 03 jan 2010, 15:08

CRNI_SA je napisao/la:slika najbolji ,kapacitet 18 000 8-)
U najgorem sjecanju mi ost'o ;)

horde zla 87
Kontakt:

Post Postao/la horde zla 87 » 03 jan 2010, 15:15

Pasha je napisao/la:
horde zla 87 je napisao/la:ovdje svako hvali svoj stadion evo da da, razlog zasto je kosevo najljepsi stadion jer ima sve tribine a ja neznam da postoji jos jedan stadion sa svim tribina u bih i kazem sa tribinama a ne sa onim stajacim mjestama poput u bl,mostaru ....
haj' što ne znaš pisati, al' nešto mi se čini i da se praviš malo lud. šta je ono okolo Bilinog polja. da li možda tu imaju sjedalice na svim tribinama. Bilino polje još ima i potpuno natkrivenu jednu tribinu i djelimično još jednu, što Koševo nema. dapače, uopšte nema, osim lože išta natkriveno.
i još samo ovo; tribina u izvornom se i odnosi na stoječa mjesta, a ne sa sjedalicama.
tribina mora imati stlolice a i ono nisu neke tribine zapad je dignut a sjever i jug upadaju dole pa ruglo od stadiona nemo9ze nikad biti bolji od koseva
▓▒▓▒▓▒ Horde Zla ▒▓▒▓▒▓

Pasha
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Pasha » 03 jan 2010, 15:34

stvarno si "čudan".
znači da ne bi stadion bio "ruglo" mora imati sve jednake tribine, koje na Koševu još nisu sve ni spojene. je li i to onda "ruglo". po tvojem načinu razmišljanja bi moralo biti.

do rata:
1. Poljud
2. Bilino polje
3. Marakana.
Koševo nije bio ni blizu.
Sad Ljudski vrt, Stadion Sartida
ništa mi neće ovaj dan pokvarit', nikakvi crnjaci i ružne stvari,
ništa mi neće ovaj dan pokvarit', ni umišljene ćurke, ni zli komentari!

Vraćamo ti staru slavu, ne damo te zaboravu!

horde zla 87
Kontakt:

Post Postao/la horde zla 87 » 03 jan 2010, 15:39

haj ba necu se svadjat cuj bilino polje cccccc
▓▒▓▒▓▒ Horde Zla ▒▓▒▓▒▓

Barney Stinson
Kontakt:

Post Postao/la Barney Stinson » 03 jan 2010, 15:46

horde zla 87 je napisao/la:haj ba necu se svadjat cuj bilino polje cccccc
ja nisam odvjetnik bilina polja ali je stadion definitivno najljepsi u bih realno jbga... kakav to je danas stadion lijep a da nije natkriven... u redu ima ih ali bola pogledaj malo... hvali svoje ali opet budi malo realan...
19 - ђ - 11
HKK Široki - Sportski ponos Hercegovine

csh
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la csh » 03 jan 2010, 16:29

Po meni takodje bilino je najljepsi stadion u BIH.Bio sam na vecini stadiona i mislim da bi svako realan to trebao reci.Kosevo je veliko,na stranu da je ruzan stadion,ali pomalo je glomazno i izgleda ofucano zbog svega sto se desavalo!Najveci minus koseva kao fudbalskog stadiona je staza,ali opet ako uzmemo da je ta staza potrebna gradu sarajevu u vise svrha to se nebi trebalo dirat.Nasa grbavica je najvise razoren stadion u toku rata tako da nemoze uci u taj krug zbog vise stvari na stranu sto ej meni najdrazi stadion na svijetu,i ostat ce.
AMAR OSIM!!!

jalehordas
Kontakt:

Post Postao/la jalehordas » 03 jan 2010, 16:59

csh je napisao/la:Po meni takodje bilino je najljepsi stadion u BIH.Bio sam na vecini stadiona i mislim da bi svako realan to trebao reci.Kosevo je veliko,na stranu da je ruzan stadion,ali pomalo je glomazno i izgleda ofucano zbog svega sto se desavalo!Najveci minus koseva kao fudbalskog stadiona je staza,ali opet ako uzmemo da je ta staza potrebna gradu sarajevu u vise svrha to se nebi trebalo dirat.Nasa grbavica je najvise razoren stadion u toku rata tako da nemoze uci u taj krug zbog vise stvari na stranu sto ej meni najdrazi stadion na svijetu,i ostat ce.
treba biti iskren kakvo bilino polje meni vise ono lici na nekakvu njivu
u Bosni je najbolje Kosevo i tu se nema sta pricati
I NA ONOM SVJETU TAMO CUT CE SE MOJ GLAS BORDO BJELI CJELI ZIVOT JA NAVIJO SAM ZA VAS

rob do bagro
Kontakt:

Post Postao/la rob do bagro » 03 jan 2010, 17:10

Kosevo ne lici ni na sta, sta ces sad 8-)
,,DUSA BOGU...TIJELO ZEMLJI...SRCE CELIKUUU,,

SMRT FASIZMU!!!

csh
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la csh » 03 jan 2010, 17:11

jalehordas je napisao/la:
csh je napisao/la:Po meni takodje bilino je najljepsi stadion u BIH.Bio sam na vecini stadiona i mislim da bi svako realan to trebao reci.Kosevo je veliko,na stranu da je ruzan stadion,ali pomalo je glomazno i izgleda ofucano zbog svega sto se desavalo!Najveci minus koseva kao fudbalskog stadiona je staza,ali opet ako uzmemo da je ta staza potrebna gradu sarajevu u vise svrha to se nebi trebalo dirat.Nasa grbavica je najvise razoren stadion u toku rata tako da nemoze uci u taj krug zbog vise stvari na stranu sto ej meni najdrazi stadion na svijetu,i ostat ce.
Ok svako ima svoje misljenje,ja nisam mislio na teren ,ako si ciljao na to,ako cemo gledati po terenu,znaci kvalitetu terena ja vam garantujem da je jedan od najjacih travnjaka u BIH ,bar bio,na sokocu.Ne znam u kakvom je sada stanju taj teren ali je prije nekih 7-8 godina bio predobar!
AMAR OSIM!!!

BlueSharks
Kontakt:

Post Postao/la BlueSharks » 03 jan 2010, 17:18

csh je napisao/la:
jalehordas je napisao/la:
Ok svako ima svoje misljenje,ja nisam mislio na teren ,ako si ciljao na to,ako cemo gledati po terenu,znaci kvalitetu terena ja vam garantujem da je jedan od najjacih travnjaka u BIH ,bar bio,na sokocu.Ne znam u kakvom je sada stanju taj teren ali je prije nekih 7-8 godina bio predobar!
Pa ko se već raspravlja o travi, tj.terenu onda dileme nema.Igrao sam na skoro svim stadionima u BiH, a i šire i ubjedljivo najbolju travu ima GOAL u Orašju, mada sam igrao prije 2-3 godine, ne znam u kakvom je sad stanju, da ga nisu zapustili :?:
Strauss Junior

horde zla 87
Kontakt:

Post Postao/la horde zla 87 » 03 jan 2010, 18:02

imali ko sliku tog stadiona goal :?: :?:
▓▒▓▒▓▒ Horde Zla ▒▓▒▓▒▓

dubrava
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la dubrava » 03 jan 2010, 20:59

Jest, stvarno je lijep stadion GOAL u Orašju. Vidio sam ga uzivo, doduše izdaleka, ali i na fotkama i na TV-u i bas je fino ureden i moderan, iako mislim da nema tribine sa sve strane.

Zaboravio sam reći, a mislim da taj stadion nije nitko spomenuo, jest stadion bivšeg HNL prvoligaša, NK Kamen Ingrada, u selu Velika, pored Požege. Stadion od 10-11 tisuca mjesta, sva sjedeća, bez atletske staze, sa reflektorima, pomocnim terenima i pratecim objektima, sagrađen 2002.g, definitivno jedan od modernijih i suvremenijih na ovm prostorima, iako je kapacitet mali..

nasao sam dvi fotke tog stadioncica, al nisam mogao stavit ovdje (malo sam kompjuterski nepismen :mrgreen: )
"Stvarna veličina kluba ne mjeri se trenutnim rezultatima, trofejima ili novcem, nego time koliko ga ljudi doživljava kao svoj – kao nešto bitno u svojim životima"

horde zla 87
Kontakt:

Post Postao/la horde zla 87 » 03 jan 2010, 23:21

aj mi samo reci jeli ima sve tribine
▓▒▓▒▓▒ Horde Zla ▒▓▒▓▒▓

tanzla
Kontakt:

Post Postao/la tanzla » 03 jan 2010, 23:23

slika

Evo taj stadion o kojem priča Dubrava!

Horde Zla pročitaj opet o čemu je pisao :)
Zadnja izmjena: tanzla, dana/u 03 jan 2010, 23:25, ukupno mijenjano 1 put.
"What can men do against such reckless hate?" King Theoden

horde zla 87
Kontakt:

Post Postao/la horde zla 87 » 03 jan 2010, 23:23

ovo je stdion kamen ingrada nije orsja
▓▒▓▒▓▒ Horde Zla ▒▓▒▓▒▓

veruda
Kontakt:

Post Postao/la veruda » 03 jan 2010, 23:31

dubrava je napisao/la:Jest, stvarno je lijep stadion GOAL u Orašju. Vidio sam ga uzivo, doduše izdaleka, ali i na fotkama i na TV-u i bas je fino ureden i moderan, iako mislim da nema tribine sa sve strane.

Zaboravio sam reći, a mislim da taj stadion nije nitko spomenuo, jest stadion bivšeg HNL prvoligaša, NK Kamen Ingrada, u selu Velika, pored Požege. Stadion od 10-11 tisuca mjesta, sva sjedeća, bez atletske staze, sa reflektorima, pomocnim terenima i pratecim objektima, sagrađen 2002.g, definitivno jedan od modernijih i suvremenijih na ovm prostorima, iako je kapacitet mali..

nasao sam dvi fotke tog stadioncica, al nisam mogao stavit ovdje (malo sam kompjuterski nepismen :mrgreen: )
nema taj stadion 10-11 tisuca,ima puno manje...
nije ni moderan ni suvremen,vec ruglo obojano...
...i kad Istra gubi mi imamo muda,uvijek će te voljeti pijana Veruda...

Urban

Post Postao/la Urban » 03 jan 2010, 23:33

ja ne znam zasto se vi prepirete svi imaju neke simpatije prema svom stadionu ali REALNO gledajuci sve i jedan stadion u BiH je ruglo da ga nema jer su katastrofa posmatrano realno i nema uslove e kad ce bit ne zna se
Zadnja izmjena: Urban, dana/u 03 jan 2010, 23:38, ukupno mijenjano 2 puta.
IVICA OSIM :" ONAJ KO NE MOŽE DA TRČI , NE MOŽE NI DA IGRA , PADA I TAKTIKA , PADA SVE U VODU "

antipolitika2
Kontakt:

Post Postao/la antipolitika2 » 03 jan 2010, 23:37

Daleko najljepsi stadion je stadion Sartida,idealan stadion za grad od 100 000 ljudi,pefektan pregled igre gdje god sjeo na tribinama,atmosfera odlicna,nema glupe atletske staze,meni najbolji!
1.Zrinjski 2008/09 57 bodova ,polufinale kupa 08/09,polufinale 09/10
12.Velez 2008/09 37 bodova!
Ibrakovic trener godine?!what a fuck?!

The Game
Kontakt:

Post Postao/la The Game » 03 jan 2010, 23:43

slika

http://img390.imageshack.us/i/jurit6udu ... ciqr7.jpg/

Eo onog iz Orasja, na prvoj slici je glavna tribina, a na drugoj se vidi ona sto je sagrađena nedavno
Inace ne treba neke cuditi sto je moderan, jer je pravljen od UEFA-nih eura (citaj Iljo ga sredio)
Zadnja izmjena: The Game, dana/u 03 jan 2010, 23:45, ukupno mijenjano 2 puta.

Odgovori

Natrag na “Fudbal u regionu”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.