Moderatori/ce: Monolog,Unofficialpage
28TAGOE je napisao/la:
Čuj Nadala izuzetno cijenim. Al ovakva njegova izjava može značit (uz naravno to što je čovjek naglasio da je Novak zaista trenutno ove godine najbolji na svijetu) tri stvari: 1. došao je neko bolji koji će vladat 2. moje vrijeme i dominacija su završeni 3. lažna skromnost ili doza licemjerja. E sad normalno možemo mi nagadjat,al šta bi rekao juče,da je Novak ispao?
Budimo realni pozicija broj 1 znači kako u sportskom tako i u mnogim drugim stvarima.
Pitaj Novaka koji je najveći turnir na svijetu28TAGOE je napisao/la:Armagedon nemoj biti tako plitak.![]()
Broj 1 se ne može mjerit ni sa čim,jer je to najveći cilj djeteta koje uzme reket u ruke.Dakle čast grand slamovima,nzm po čemu bi veći GS bio Wimbledon od RG?
Normalno da je Wimbledon bitniji i svi sanjaju o tom Wimbledonu
Kasno si se ti uključio legendo u ovu diskusiju,niko to nije osporio,ali pitanje se odnosilo na to prije početka turnira,što opet logički podrazumijeva jedno za drugo,ali ja smijem životom garantovat da i Nole i neki slični njemu kojima bi se nudilo prvo mjesto i Wimbledon,izabrali bi prvu opciju u 99% slučajeva.i moj Tagoe ostaće upisan kao broj jedan ,a jel to neće ostati upisan ako osvoji Wimbledon
Ne smetaju mi već mi se čine nekako nedovoljne ubjedljive,da ne kažem da mi se više čini da tu ima i novinarskog nestručnog izvještavanja,napumpavanja.I sad ti smetaju i Rafine izjave ,
Ja sam i naglasio da je to jedna od onih tzv.izjava dvoličja,tj. pokušaj zamaskiravanja psihičkog stanja Rafaela pred realno gledano veliki meč u trenutku kada je izgubio prvo mjesto.bogami koda ne znaš da on to tako uvijek radi s kim god da igra prebacuje izjavama pritisak na protivnika i to mu do sada prolazi ,sve je to stvar njegove taktike .
Rafael je veliki igrač,to niko ne spori,prije svega ja ne mogu dat sebi za pravo da pričam kako je loš,samo zato što ga je Nole ove godine razbijao,jer to bi značilo da gledam plitko i na svoju vodenicu,e tu ti je i odgovor oko najbitnijeg pitanja,da si pitao Rafu šta mu je bitnije prije početka Wimbledona,1 mjesto ili titula,shvatio bi poentu,bez obzira na to što je osvajao Wimbledon,ili bi i tada bio svjestan da mu i titula ne bi donijela prvo mjesto,pa bi pričao kako je trofej bitniji.A za te tri konstatacije ,najviše bi mogla ta treća "lažna skromnost" a nikakvo licemjerje
Nije stvar u filozofiji već u činjenicama. Dakle prije svega mrzim tu oblast,jer sam vjernik.Armageddon2012 je napisao/la:Uvijek je bilo i bice filozofa koji ce zastupati neke nebulozne teorije i svadjati se po tri dana ako treba da dokazu da su u pravu.Sreca,cinjenice i narod ih demantuju,tako da sam siguran da ce u Beogradu biti opste ludilo na doceku Noleta ako osvoji Wimbledon,a ako ne osvoji-doceka nece bi biti,bez obzira sto je broj jedan.....mozda neko cvijece na aerodromu.
Toliko o tome sta je vaznije
Pa Jelena bi pristala do kraja života biti još ružnija (a treba puno truda za to jer je to veoma teško), da osvoji jedan GS.28TAGOE je napisao/la:Nije stvar u filozofiji već u činjenicama. Dakle prije svega mrzim tu oblast,jer sam vjernik.Armageddon2012 je napisao/la:Uvijek je bilo i bice filozofa koji ce zastupati neke nebulozne teorije i svadjati se po tri dana ako treba da dokazu da su u pravu.Sreca,cinjenice i narod ih demantuju,tako da sam siguran da ce u Beogradu biti opste ludilo na doceku Noleta ako osvoji Wimbledon,a ako ne osvoji-doceka nece bi biti,bez obzira sto je broj jedan.....mozda neko cvijece na aerodromu.
Toliko o tome sta je vaznije
Druga stvar,kakve nebuloze,Jelena je bila prva igračica,mnogi su joj zamjerali da nije osvojila grand slam , njen odgovor je bio,parafraziraću "doći će i taj dan,ali ja sam bez obzira na sve ispunila svoj najveći cilj".
Indijanci kume ne uzimaju GS takmicenje ,posebno u muskoj konkurenciji.Da bi uzeo GS moras biti strah i trepet i izbaciti mnoge vrh igrace.MaGiCa je napisao/la:Pazi, ovde se opet prave lazne dileme.
Djokovic je imao dva sna, da osvoji WB i da postane #1. Ovaj drugi je ostvario. Prvi je jos na cekanju.
Izgubi li u nedelju, opet je imao jak WB, jer je pomerio granicu 1/2 finala. Pobedi li - dve muve je ubio jednim udarcem.
Glede CW i JJ - slazem se. S tim da vreme radi za CW, a protiv JJ.
Ako bi mene neko pitao, uvek bi izabrao #1 ispred toga da jednom uzmem GS turnir. Zasto![]()
Zato sto se #1 postaje na 20+ turnira, a 1 GS moze da se desi da uzme nekakav Indijanac/ka, kome je to jedini relevantniji momenat u karijeri npr. Schiavone, Majoli, Li Na ili Johansson, Krajicek...
Ništa manji indijanci nisu Rios, Moya, Ferrero, Rafter, Roddick, a svi su bili broj 1.MaGiCa je napisao/la:Pazi, ovde se opet prave lazne dileme.
Djokovic je imao dva sna, da osvoji WB i da postane #1. Ovaj drugi je ostvario. Prvi je jos na cekanju.
Izgubi li u nedelju, opet je imao jak WB, jer je pomerio granicu 1/2 finala. Pobedi li - dve muve je ubio jednim udarcem.
Ako bi mene neko pitao, uvek bi izabrao #1 ispred toga da jednom uzmem GS turnir. Zasto![]()
Zato sto se #1 postaje na 20+ turnira, a 1 GS moze da se desi da uzme nekakav Indijanac/ka, kome je to jedini relevantniji momenat u karijeri npr. Schiavone, Majoli, Li Na ili Johansson, Krajicek...
Vjerovatno su Hjuit i Del Potro indijanci ?Begov_unuk je napisao/la:Ništa manji indijanci nisu Rios, Moya, Ferrero, Rafter, Roddick, a svi su bili broj 1.MaGiCa je napisao/la:Pazi, ovde se opet prave lazne dileme.
Dok s druge strane imamo Matsa Wilandera je u karijeri osvojio 7 GS titula, a bio 20 sedmica prvi na Touru.
Zabac, mnogo se kretenises da bi bio moj kum, OK?Zabac je napisao/la: Indijanci kume ne uzimaju GS takmicenje ,posebno u muskoj konkurenciji.Da bi uzeo GS moras biti strah i trepet i izbaciti mnoge vrh igrace.
Schiavone ti je Indijanaka?
Na Li ti je indijanka?
Koliko znam imaju obe po 2 finala GS.
Da si napisao Ana Ivanovic bilo bi smisla.Jer djevojka nakon RG je potonula i glavni domet na istim turnirima joj je 3 kolo...
Begov_unuk je napisao/la:
Ništa manji indijanci nisu Rios, Moya, Ferrero, Rafter, Roddick, a svi su bili broj 1.
Dok s druge strane imamo Matsa Wilandera je u karijeri osvojio 7 GS titula, a bio 20 sedmica prvi na Touru.
poredzenje ti je za 10 !28TAGOE je napisao/la:Ovo nije tema o Ani,ali Ana je u ono vrijeme bila za tu Schiavone tata u tenisu,dakle poredjenje nigdje veze.
Tema je NOVAK,najbolji svjetski teniser.![]()
Poredit žensko finale i muško je isto što i poredit finale u sjedećoj odbojci i finale u sjedećoj košarci,dakle ne može se to porediti.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.