La Liga

Moderatori/ce: ribery,Monolog,geronimo,hammers

bavarac
Kontakt:

Re: Primera Division (Liga BBVA)

Post Postao/la bavarac » 21 avg 2009, 22:56

hahahaahahhahahahhhaha....a budaleeeeee hahahah i ovaj kamerman nista
BAYERN MUNCHEN FOREVER IN MY HEART
ĆIRO i DŽEKO -BOSANSKI MED I MLIJEKO

Raul_64
Kontakt:

Post Postao/la Raul_64 » 21 avg 2009, 22:57

Rz88 je napisao/la:[youtube][/youtube]

Ovome se valja uvijek nasmijati. :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
:mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: nemam rječi car :D
Never trust anything that bleeds for seven days and doesn't die.

RE-SU
Kontakt:

Post Postao/la RE-SU » 22 avg 2009, 14:40

Rz88 je napisao/la:[youtube][/youtube]

Ovome se valja uvijek nasmijati. :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
AAAAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAAAAA!!!

Koji kreten, veću budalastinju odavno nisam vidio heheheh...
Najbolji tim ikada - Barcelona fc

RE-SU
Kontakt:

Post Postao/la RE-SU » 22 avg 2009, 14:51

alan_kardec je napisao/la:
Stole iz Bora je napisao/la:
alan_kardec je napisao/la:Razlika između Valencije i Barce je u tome što Katalonci imaju nešto bolju omladinsku školu
I nesto malo vise titula (19 Barsinih naspram 6 Valensije) .. Te nesto malo vise osvojenog spanskog kupa (25 puta je Barsa osvojila kup a Valensija 7) .. I one 3 titule LP-a na strani Barse ... Ali i nije neka razlika .. 8-)
Nisi se trebao mučiti i pisati o barcinim trofejima,sve sam to znao,doduše otprilike. ;) I šta sad?Svi ti nabrojani trofeji bi trebali značiti da je zanimljivije gledati barca-zaragoza nego Valencija-Atletico?

Ja sam navijac Barce i razumijem sta govoris jer kad god igra Barca bez obzira sa kim i je li to bitno ja gldam tu tekmu bez obzira kakva druga se igra na nekom kanalu...
Razumijem i postujem to...
A te titule, pogotovo Realove su dosta diskutabilne jer htjeli neki priznat ili ne uvjek je kroz istoriju imao blago receno ''naklonost'' rezima u spaniji i zato su meni titule Barcelone pa i Valencije (koju takođe simpatisem) mnogo vrijednije nego Realove... Ma dajte ba, kad se poceo igrati kup sampiona (tadasnji) real je osvojio prvih 5 titula prvaka evrope i jednu nekoliko godina kasnije, pa je zbog toga najtrofejniji...
Ali neka se realovci kite time, ja onu pobjedu od 6-2 na bernabeu ne bih mjenjao ni za titulu lige prvaka...

Raul_64
Kontakt:

Post Postao/la Raul_64 » 23 avg 2009, 02:04

Ja sam navijac Barce i razumijem sta govoris jer kad god igra Barca bez obzira sa kim i je li to bitno ja gldam tu tekmu bez obzira kakva druga se igra na nekom kanalu...
Razumijem i postujem to...
A te titule, pogotovo Realove su dosta diskutabilne jer htjeli neki priznat ili ne uvjek je kroz istoriju imao blago receno ''naklonost'' rezima u spaniji i zato su meni titule Barcelone pa i Valencije (koju takođe simpatisem) mnogo vrijednije nego Realove... Ma dajte ba, kad se poceo igrati kup sampiona (tadasnji) real je osvojio prvih 5 titula prvaka evrope i jednu nekoliko godina kasnije, pa je zbog toga najtrofejniji...
Ali neka se realovci kite time, ja onu pobjedu od 6-2 na bernabeu ne bih mjenjao ni za titulu lige prvaka...[/quote]
Pa zar treba išta komentarisati,čudo nisu spomenuli Franka-za njegovo vrijeme "vladavine" Barca je osvojila više titula nego Real jer očigledno to niko nezna,diskutabilne titule po čemu(7:3 pobjedama)znači ako nije 2006,2009 nisu validne ostaje nam samo(98,00.02)te priznaješ jel tako,a i ona 31 titula mi nije nešto jel da :twisted:

alan_kardec
Kontakt:

Post Postao/la alan_kardec » 23 avg 2009, 04:02

Raul_64 je napisao/la:Pa zar treba išta komentarisati,čudo nisu spomenuli Franka-za njegovo vrijeme "vladavine" Barca je osvojila više titula nego Real jer očigledno to niko nezna,diskutabilne titule po čemu(7:3 pobjedama)znači ako nije 2006,2009 nisu validne ostaje nam samo(98,00.02)te priznaješ jel tako,a i ona 31 titula mi nije nešto jel da :twisted:

Ali ja ne kontam tebe što nabrajaš sve te silne titule i trofeje kad npr. u prošloj sezoni real primi četvorku na Anfieldu,ispadne u šesnaestini finala kupa od neke trećeligaške poluprofesionalne ekipe,u el clasicu bude ponižen sa 2:6 u sred Madrida,izgubi u prvenstvu od ekipa kao što su Valladolid,Getafe...Tu osvojeni trofeji ne igraju nikakvu ulogu.
Buka dobija nove decibele, bubne opne lete u komadiće, Crvena zvezda vodi sa 1:0!
RIP Adis Selmanović

Mirza_Hordas
Kontakt:

Post Postao/la Mirza_Hordas » 23 avg 2009, 12:52

Srna ide prema Atletico Madridu?

Prema riječima Damira Štimca, agenta hrvatskog reprezentativca Darija Srne, njegov bi klijent mogao uskoro zaigrati u španjolskom nogometnom prvenstvu...

Ipak, nije riječ o Barceloni, već o Atletico Madridu koji je kao i katalonski klub u potrazi za desnim braničem, te je pokazao interes za Srnom.

- Atletico je veliki klub, ali bi morao dati visoku ponudu. Srna je u Šahtaru pet godina i omiljen je igrač predsjednika kluba. Zarađuje ondje skoro pet milijuna eura godišnje bez poreza. Međutim, novac mu nije sve. Nakon osvajanja Kupa UEFA željan je nastupa u Ligi prvaka. Atletico bi ga morao uvjeriti u visoke klupske ambicije i pohod na osvajanje naslova u Španjolskoj i Ligi prvaka - rekao je Štimac za španjolski dnevnik As.

Srnin agent tada se kratko osvrnuo na pregovore koje je vodio s Barcelonom, pa se potom ponovo okrenuo mogućnosti poslovanja s Atletico Madridom.

- Razgovarao sam s Txikijem Begiristainom (sportski direktor Barcelone), ali nismo postigli dogovor. Postoji puno prepreka mogućem transferu. Srna je junak navijača, najomiljeniji i najpoštovaniji igrač momčadi, te je situiran u Ukrajini. Međutim, ukoliko Atletico ponudi oko 20 milijuna eura, transfer bi se mogao dogoditi - dodao je Štimac.

As nadalje piše da će Atletico pokušati dovesti Srnu, ali da će se u slučaju neuspjeha okrenuti Ajaxovom Gregoryju van der Wielu, čija je cijena oko 4 milijuna eura, ili Arsenalovom Emmanuelu Eboueu, koji je procijenjen na otprilike 10 milijuna eura.
R.I.P. VEDRAN PULJIĆ....Neka danas lišticom odjekuje tvoj krik, neka im se srce zaledi,
jer uzeli su zivot od tebe a tebe od nas! 4.10.

"dok hasetu oduzmu loptu vi slušajte muziku iz našeg studija"

Tata
Kontakt:

Post Postao/la Tata » 23 avg 2009, 14:12

alan_kardec je napisao/la:Debili će prenositi npr. real-osasuna ili sporting-barca,a u istom kolu će igrati sevilla-atletico i neće se moći gledati.I onda kad dođe el clasico ljudi će ili pustiti snimak ili će se uključiti u drugo poluvrijeme,kao što se desilo par puta u prijašnjim sezonama.
Debil si ti.. oni traze utakmice na kojima ce im porasti gledanost

Jel tebi bolje vidjeti na terenu kako Barca ubija sporting 5:0,il da gledas neku sevillicu koja ce portiv atletica igrati 1:1

a osim toga, ti tu utakmicu ne bi ni gledao :mrgreen:
Jedna duša, jedno tilo..di god išli, šta god bilo..kada umrem sav u bilo...na Poljud metnite mi tilo...

Raul_64
Kontakt:

Post Postao/la Raul_64 » 23 avg 2009, 15:46

Ali ja ne kontam tebe što nabrajaš sve te silne titule i trofeje kad npr. u prošloj sezoni real primi četvorku na Anfieldu,ispadne u šesnaestini finala kupa od neke trećeligaške poluprofesionalne ekipe,u el clasicu bude ponižen sa 2:6 u sred Madrida,izgubi u prvenstvu od ekipa kao što su Valladolid,Getafe...Tu osvojeni trofeji ne igraju nikakvu ulogu.[/quote]
Barcine titule nisu diskutabilne i nisu dok je neko zaključijo da su Realove diskutabilne na osnovu čega je zaključijo jeli gledao Real tada,zaključijo je jer je navijač Barce kao ti.
Gubila je i Barca po 5:0 možda i više,i što spominješ neki Valjadolid u sezoni koja je duga kao Španska normalno da češ izgubiti i "lahke" utakmiceBarca(1)-Espanjol(20) 1:2

RE-SU
Kontakt:

Post Postao/la RE-SU » 23 avg 2009, 16:12

Raul_64 je napisao/la:Ali ja ne kontam tebe što nabrajaš sve te silne titule i trofeje kad npr. u prošloj sezoni real primi četvorku na Anfieldu,ispadne u šesnaestini finala kupa od neke trećeligaške poluprofesionalne ekipe,u el clasicu bude ponižen sa 2:6 u sred Madrida,izgubi u prvenstvu od ekipa kao što su Valladolid,Getafe...Tu osvojeni trofeji ne igraju nikakvu ulogu.
Barcine titule nisu diskutabilne i nisu dok je neko zaključijo da su Realove diskutabilne na osnovu čega je zaključijo jeli gledao Real tada,zaključijo je jer je navijač Barce kao ti.
Gubila je i Barca po 5:0 možda i više,i što spominješ neki Valjadolid u sezoni koja je duga kao Španska normalno da češ izgubiti i "lahke" utakmiceBarca(1)-Espanjol(20) 1:2[/quote]

Gubila je Barca i po 5:0 od reala ali je i pobjeđivala istim rezultatom, samo sto nije dozivjela na svom terenu onakvo demontiranje kao real (2:6).. Kao sto vec rekoh ja onu pobjedu ne bih mijenjao ni za ligu prvaka, toliko je slatka bila heheheh.... Brate dragi jesmo vas rasuli ko kilu riže... :D :D :D

armando
Kontakt:

Post Postao/la armando » 23 avg 2009, 16:52

real opet nece uspjeti nista osvojiti, proces uigravanja trajace duze nego sto se misli
robena moraju zadrzati, ako bude fit, igrac kakav se samo pozeljeti moze a uz to potreban realu nakon neuspjelog angazmana riberija
Ubi Concordia, Ibi Vicktoria

miky_hz
Kontakt:

Post Postao/la miky_hz » 23 avg 2009, 17:02

armando je napisao/la:real opet nece uspjeti nista osvojiti, proces uigravanja trajace duze nego sto se misli
robena moraju zadrzati, ako bude fit, igrac kakav se samo pozeljeti moze a uz to potreban realu nakon neuspjelog angazmana riberija
Ma ni to nemora znaciti vjeruj uigravali su se mjesec-dva,odigrali su 5 utakmica zajedno dovoljno je,pa sjeti se Barce prosle godine doso Guardiola otiso Ronaldinho,Deco...ista je prica bila nece Barca meda moci ,doso novi trener mlad neiskusan nikad prvu ekipu nije vodio,otisao Ronaldinho pokretac ekipe treba im vremena da se uigraju ovo ono,pa eto sta bi...

Navijam za Barcu al mislim da Real nece imati problema sa uigravanjem vidi se u pripremnim da vec odlicno suradjuju ipak su dosli igraci koji su klasa u fudbalu i nije im problem da se prilagode cak sta vise mislim da im ovaj nacin igranja vise odgovara nego onaj u ligama kojima su igrali tu prije svega mislim na Kaku i Ronalda donelke jer ce ovdje sigurno imati vise slobode...
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".

Mirza_Hordas
Kontakt:

Post Postao/la Mirza_Hordas » 23 avg 2009, 20:36

Eto'o: Ne znam zašto me Barcelona prodala, ali nije me ni briga

Barcelona je proslavila dolazak Zlatana Ibrahimovića na Camp Nou, a Samuelu Eto'o koji je otišao u suprotnom smjeru, u Inter, nikako nije jasno zašto...

Priznao je kamerunski reprezentativni napadač da mu nije jasno zašto je došlo do transfera u kojem je on Primeru zamijenio Serijom A, odakle je Ibrahimović ispunio svoj san potpisom za europske klupske prvake.

Eto'o je bio strijelac u finalu Lige prvaka, a kao dio napadačkog terceta Eto'o-Messi-Henry pomogao je momčadi da premaši granicu od 100 golova u sezoni.

Još prije početka prošle sezone Barcelonin trener Josep Guardiola želio je prodati Eto'a, no Kamerunac je u katalonskome klubu ostao još jednu sezonu. Nakon nje novu nije dočekao, prošlog je mjeseca postao napadač talijanskih prvaka.

- Čekao sam da mi se objasni zbog čega sam prodan, no nisam dočekao razlog. Dugo sam čekao odgovor na to pitanje, međutim, sada me on više ne zanima. Za mene je ta priča završena.

- Nikada ne bih kritizirao trenera koji dovede igrača koji je bolji od mene. Međutim, broji se ono s terena, a dok se ne dokaže suprotno, ja sam taj koji bi trebao igrati svake nedjelje - kazao je Kamerunac ujedno naglasivši kako je Jose Mourinho bio najveći magnet njegova dolaska u Inter:

- Trener me želio nekoliko sezona. Nakon dva-tri telefonska razgovora odluka o dolasku bila je laka.

a fakat zašto su ga prodali???
R.I.P. VEDRAN PULJIĆ....Neka danas lišticom odjekuje tvoj krik, neka im se srce zaledi,

miky_hz
Kontakt:

Post Postao/la miky_hz » 23 avg 2009, 20:39

Zato sto je Pep tako htio 8-)
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".

Mirza_Hordas
Kontakt:

Post Postao/la Mirza_Hordas » 23 avg 2009, 20:47

miky_hz je napisao/la:Zato sto je Pep tako htio 8-)

pa lik zabio preko 30 golova u zadnjoj sezoni, ne znam što ste ga promijenili kad čovjek sjajno igra....još malo pa će te i messija prodati

miky_hz
Kontakt:

Post Postao/la miky_hz » 23 avg 2009, 20:49

Mirza_Hordas je napisao/la:
miky_hz je napisao/la:Zato sto je Pep tako htio 8-)

pa lik zabio preko 30 golova u zadnjoj sezoni, ne znam što ste ga promijenili kad čovjek sjajno igra....još malo pa će te i messija prodati
Pep je njega otpisao odma sezonu kada je dosao,ali je Eto ostao jos jednu godinu jer nikoga nisu doveli ko napadaca...jednostavno trener ga ne vidi vise u ekipi i to je to,nema se sta polemisati trener se pita zasto mu ne vjerovati ;)

alan_kardec
Kontakt:

Post Postao/la alan_kardec » 24 avg 2009, 02:24

Raul_64 je napisao/la: Barcine titule nisu diskutabilne i nisu dok je neko zaključijo da su Realove diskutabilne na osnovu čega je zaključijo jeli gledao Real tada,zaključijo je jer je navijač Barce kao ti.
Gubila je i Barca po 5:0 možda i više,i što spominješ neki Valjadolid u sezoni koja je duga kao Španska normalno da češ izgubiti i "lahke" utakmiceBarca(1)-Espanjol(20) 1:2
Samo da ti kažem ja nisam navijač Barse(Bože sačuvaj),nego Liverpoola.Od španskih ekipa volim gledati Valensiju.Ostatak tvog posta ne vrijedi komentarisati. :lol:
Buka dobija nove decibele, bubne opne lete u komadiće, Crvena zvezda vodi sa 1:0!
RIP Adis Selmanović

Saurman
Kontakt:

Post Postao/la Saurman » 27 avg 2009, 01:29

Real je prosle sezone osramotio Spaniju nakon debakla protiv Liverpoola.. i sad sta rade daju 250 mil da se ne sramote :D .....nadam se da to dovoljno :D
1974---1975---1976---2001---2013---2020

alan_kardec
Kontakt:

Post Postao/la alan_kardec » 27 avg 2009, 01:39

Ma meni se čini da su oni spremni još kamaru potrošiti,samo kad bi Bayern pristao da pusti Riberyja.Znači oko 350 miliona bi potrošili zaključno sa Francuzom.Ni ovih 250 nije za potcjeniti.A na drugoj strani djeca po Africi umiru.Hebem ti ovaj svijet.
RIP Adis Selmanović

Raul_64
Kontakt:

Post Postao/la Raul_64 » 27 avg 2009, 01:44

Saurman je napisao/la:Real je prosle sezone osramotio Spaniju nakon debakla protiv Liverpoola.. i sad sta rade daju 250 mil da se ne sramote :D .....nadam se da to dovoljno :D
bem ti život nije više ni smješno....tvoja ideja života je bezsmilsena....ti si više gledao realovih utakmica i više visiš na Realovim blogovima nego na Farsinom....baš me zanima kad si počeo navijat za barcu...kad mi počneš prosipat da si pratio u vrijeme Cruyfa...uvijek čitaj moj potpis...uvijek čitaj moje komentare možda čuješ neku info. o Realu...jer tebe samo Real zanima...ako nevjeruješ sebi(farsi)nevjeruj ni drugima...
P.S. Ima ih ko govana...

Odgovori

Natrag na “Primera Division”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.