Sjedeca odbojka
Moderator/ica: rio_Ferdy88
Re: Sjedeca odbojka
BHT prenosi sve naše tekme
Momci igraju finale protiv Irana na domaćem terenu, ide novo Svjetsko zlato.
Ipak izgubise, a imali su u 1 i 2 setu, set lopte, šteta Iran je jedina repka koja može nas dobiti, čestite i Srebro je top.
Ipak izgubise, a imali su u 1 i 2 setu, set lopte, šteta Iran je jedina repka koja može nas dobiti, čestite i Srebro je top.
Zadnja izmjena: emir18, dana/u 11 nov 2022, 21:30, ukupno mijenjano 1 put.
1956., 1957., 1958., 1959., 1960., 1966., 1998., 2000., 2002., 2014.,2016.,2017.,2018.,2022.,2024
“In peace, may you leave this shore. In love, may you find the next. Safe passage on your travels, until our final journey to the ground. May we meet again.”
“In peace, may you leave this shore. In love, may you find the next. Safe passage on your travels, until our final journey to the ground. May we meet again.”
Al nas sudije guraju
Ma mrs u pm
Uefa Cup 1/4
Uefa Cup winners’ cup 1/8 (2)
43 place in Uefa rankings (best ever from Bosnia and Herzegovina EVER)
U školskim danima o njemu su nas učili sve,
al' život nam objasnio tek, to kakav je čovek Broz.
GOJKO VUKOVIC!
Uefa Cup winners’ cup 1/8 (2)
43 place in Uefa rankings (best ever from Bosnia and Herzegovina EVER)
U školskim danima o njemu su nas učili sve,
al' život nam objasnio tek, to kakav je čovek Broz.
GOJKO VUKOVIC!
Gledam dodjele medalja, ne možeš dobiti dok god ovaj div igra, cheat code lik.
1956., 1957., 1958., 1959., 1960., 1966., 1998., 2000., 2002., 2014.,2016.,2017.,2018.,2022.,2024
Svaka čast momci, jedina svjetla tačka u državi.
Sport u kojem ostvarujemo rezultate na nivou onih koje smatramo da trebamo ostvarivati u drugim sportovima. 

1992, 2006, 2009, 2011, 2015 🏆
Ovo je možda i najbolji set ikad koji sam gledao naše reprezentacije 

I found freedom. Losing all hope was freedom.
- MilanMladenovic
- Kontakt:
3:0 protiv Njemacke za finale. Cestitam ljiljani 

Život je ovde postao nemoguć. Strašno je samo što se ljudi ne bune zbog toga.
3:0
Prvi set dobar preokret naših momaka, drugi set smo ih razvalili i treći filmski set koji je na kraju otišao u našu korist.
Ja i dalje ne mogu da vjerujem da ovoliko dugo smo u svjetskom vrhu jednog sporta. Još da Iranci nemaju onog diva, bili bi još bolji rezultati ali 7. paraolimpijska medalja nije malo svakako.

Prvi set dobar preokret naših momaka, drugi set smo ih razvalili i treći filmski set koji je na kraju otišao u našu korist.
Ja i dalje ne mogu da vjerujem da ovoliko dugo smo u svjetskom vrhu jednog sporta. Još da Iranci nemaju onog diva, bili bi još bolji rezultati ali 7. paraolimpijska medalja nije malo svakako.
- MilanMladenovic
- Kontakt:
Mozda bude umoran posto spava na podu

Život je ovde postao nemoguć. Strašno je samo što se ljudi ne bune zbog toga.
Ovaj bi komotno bio najbolji odbojkas planete da su mu obje noge jednake.
Puno love sam potrošio na piće, žene i auta. Ostatak sam spiskao.
G.B.
"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
G.B.
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
Odlično su se vratili u set, idemo momci

Šteta baš, morali smo iskoristit ovo za 2-0 

- BosniaBoston
- Kontakt:
Ovima odraz viši nego u 90% populacije kad slave, za mene su naši heroji kako mogu uopšte igrat s ovima
#Punoljetstvo
"Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja. Za mene je to sjesti na most na Malti i popričati o svemu, pa otići na piće.“ - Ivica Osim
"Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja. Za mene je to sjesti na most na Malti i popričati o svemu, pa otići na piće.“ - Ivica Osim
Kakvu smo šansu propustili u drugom setu 

Steta za drugi set. Protiv ovog diva se ne moze. Opet je i drugo mjesto odlicno. 

Puno love sam potrošio na piće, žene i auta. Ostatak sam spiskao.
G.B.
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
G.B.
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.