Albanija - BiH

Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,insider,Monolog

Rezultat utakmice Albanija - BiH

1)Pobjeda Albanije
85
24%
2)Remi
93
26%
3)Pobjeda BiH
178
50%

Ukupno glasova: 356

legenda reala
Kontakt:

Re: Albanija - BiH

Post Postao/la legenda reala » 01 okt 2010, 20:16

Lorik Cana zamjenjen u 28 minuti da nije kakva ozljeda ,zna li neko .
Španski bijeli vuk, neprevaziđeni El Matador. Anđeo Madrida. Šef lob udaraca. Njegovo istinsko kraljevsko visočanstvo. Raul Gonzalez Blanco.

harishp
Kontakt:

Post Postao/la harishp » 01 okt 2010, 20:48

Losa igra Galate,Miske se isto utopio u tu igru .Neki klub Kardemir Karabuk ih nadigra ili u prevodu iskarira ih :mrgreen: Miske zamjenjen je u 73 minuti.
Lorik izgleda ozlijedio misic,nezvanicno kako spiker rece.
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu

Principatus
Kontakt:

Post Postao/la Principatus » 01 okt 2010, 22:30

Kako izgleda Cana nije izmjenjen u 28 minuti jer je povrijedjen, nego zato sto je igrao katastrofalno.
Dakle najbitniji stoper im je povrijedjen i Cana je u groznoj formi.

Sta to znaci za nas? Kao uvjek nista.

Albanci inace u zadnje vrijeme bas nemaju srece, nadam se da ce im odmah poslije nas ici na bolje, i da otkinu Francuzima i ovim drugima bar po bod.
Freude, schöner Götterfunken, Tochter aus Elysium. Wir betreten feuertrunken, Himmlische, dein Heiligtum. Deine Zauber binden wieder, was die Mode streng geteilt: Alle Menschen werden Brüder, wo dein sanfter Flügel weilt.

B0SANAC
Kontakt:

Post Postao/la B0SANAC » 01 okt 2010, 22:33

Ko ce voditi Albance protiv nas jer se Kuze sigurno nece oporavit do 08. Oktobra ?
Usput mu zelim brz oporavak i da sto brze ozdravi.

Monolog
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Monolog » 01 okt 2010, 22:38

Principatus je napisao/la:Kako izgleda Cana nije izmjenjen u 28 minuti jer je povrijedjen, nego zato sto je igrao katastrofalno.
Dakle najbitniji stoper im je povrijedjen i Cana je u groznoj formi.

Sta to znaci za nas? Kao uvjek nista.

Albanci inace u zadnje vrijeme bas nemaju srece, nadam se da ce im odmah poslije nas ici na bolje, i da otkinu Francuzima i ovim drugima bar po bod.
Kako shvatih, on je postigao autogol(na kraju ipak pripisan Ozmertu), ali i da se radilo o nekoj povredi. No, bilo kako bilo, nek' on igra protiv nas, ali da ta "igra" ne liči ni na šta, pa da uzmemo 3 boda i tako anuliramo poraz od Francuske.
"To repeat what others have said requires education. To challenge it requires brains.”

Principatus
Kontakt:

Post Postao/la Principatus » 01 okt 2010, 22:43

Anulirati poraz i nadati se "interesantnim" rezultatima iz drugih utakmica nase grupe. A bit ce ih, tu sam siguran. Posebno nerjesenih rezultata.
Freude, schöner Götterfunken, Tochter aus Elysium. Wir betreten feuertrunken, Himmlische, dein Heiligtum. Deine Zauber binden wieder, was die Mode streng geteilt: Alle Menschen werden Brüder, wo dein sanfter Flügel weilt.

dr.van nostrand
Kontakt:

Post Postao/la dr.van nostrand » 01 okt 2010, 22:50

ma nije auto gol, samo prije prelaska linije gola, rukom zahvatio loptu, mogo i 2 penal biti jos i crveni karton, Lorik Cana , uzas veceras :evil:
"When you look annoyed all the time, people think that you're busy." - George Costanza
http://www.youtube.com/watch?v=UhQSnDCPF10
silver & black

Carlo
Kontakt:

Post Postao/la Carlo » 01 okt 2010, 22:57

Hoće biti prenosa?
Liverpool's number 9! LONG LIVE THE KING KENNY!

dr.van nostrand
Kontakt:

Post Postao/la dr.van nostrand » 01 okt 2010, 23:06

Carlo je napisao/la:Hoće biti prenosa?
za sada nema nikakvih podataka o prijenosu tv kuca sa nasih prostora, naravno imaju Albanci (digitalb tv)
"When you look annoyed all the time, people think that you're busy." - George Costanza
http://www.youtube.com/watch?v=UhQSnDCPF10
silver & black

Cartman
Kontakt:

Post Postao/la Cartman » 01 okt 2010, 23:09

Ne znam sta se ovaj TV1 qurci, a gdje je sad lova kad treba? Lahko je otkupit prijenos od luksemburzana, hajde od vecih mafijasa od nas.

Mislim da je jedina prilika za prijenos na nekom nasem kanalu, da BHT odjednom pronadje neku lovu u zadnjem trenutku. Ne bi bio prvi put.
Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
The flowers of English football, the flowers of Manchester

B0SANAC
Kontakt:

Post Postao/la B0SANAC » 01 okt 2010, 23:11

Benzema koji je uzasan u Realu, naigrao se protiv nas, i cak je zabio i gol.
Zato mi ovo nista ne znaci sto je Cana danas odigro katastrofalno.

Carlo
Kontakt:

Post Postao/la Carlo » 01 okt 2010, 23:12

dr.van nostrand je napisao/la:
za sada nema nikakvih podataka o prijenosu tv kuca sa nasih prostora, naravno imaju Albanci (digitalb tv)
Znači ništa od gledanja tekme pred BBIjem :S
Liverpool's number 9! LONG LIVE THE KING KENNY!

Amadeus
Kontakt:

Post Postao/la Amadeus » 02 okt 2010, 00:28

B0SANAC je napisao/la:Ko ce voditi Albance protiv nas jer se Kuze sigurno nece oporavit do 08. Oktobra ?
Usput mu zelim brz oporavak i da sto brze ozdravi.
Djemo :D

miralem444
Kontakt:

Post Postao/la miralem444 » 02 okt 2010, 08:49

eh ovako ljudi u albaniji ocekujem zaista tvrdu tekmu ..preprezadovoljan bi bio pobjedom 1:0..znaci znamo i sami da albanci njih reprezentativni nogomet raste znaci napreduju....isto tako misljenja sam da imamo za klasu kvalitetnije igrace npr.dzeko ko njega moze cuvat (kad dzeko se trudi mislim protiv francuza me razocaro) znaci...isto tako mislim da je pogresno da igramo sa dva spica po meni bi trebli ovako nekako igrat u kvalifikacijama..
.................hasagic............................
mujdza......nadarevic.....spahic......lulic(salihovic).
.............rahimic...............jahic....................
pjanic........................................ibricic........
......................misimovic...........................
.....................dzeko...................................
znaci neka formacija 4-5-1..mislim da je to idealna formacija za nasu repku...al nisam selektor tako da vidjet cemo sta ce i kako ce susit to izvest u petak..sretno bosno sretno hercegovino...SRETNO ZLATNI ZMAJEVI NASI IDEMO PO 3 BODA....
>..,.-I DUSU SVOJU ZA BOSNU MOJU.:<.,.

am333
Kontakt:

Post Postao/la am333 » 02 okt 2010, 09:26

Ima li tog digitalB na satelitu????
"na stadionu se nalazi tacno 10 kilometara raznih vrsta kablova"
"Riješio Chielini da i večeras nešto ubode, mislim na terenu"
"Takvo je pravilo: u fudbalu, kao i u ljubavi, ko ga ne zabije, mora ga primit."
-Sasha Vugdalich

zlaja-73TM87
Kontakt:

Post Postao/la zlaja-73TM87 » 02 okt 2010, 09:54

Neznam,ali čini mi se da mi(obični ljudi,navijači,novinari,sportski radnici,...)više vodimo računa o protivniku,nego o Nama(BiH)!J.Kuže doživio moždani udar(žalosno,ali želimo mu što brži oporavak),Cana nije u formi,ovaj povrjeđen,onom riknula baba itd.!Pustimo se ljudi Albanije i Albanaca,jer će oni morat opet sami izači na kraj sa svojim nedačama.Naime,MI moramo prioritetno razmišljati o svojoj avliji,kako i šta dalje!?Prvo,moram spomenuti ovo oko prenosa utakmice.Kome i zašto,ide u prilog da u BiH ne bude prenosa tekme?Drugo,šta se dešava u taboru Naše repke,kakva je atmosfera,jesu li svi potencijalni igrači u redu(zdravi i bez povreda),da li je Pape osmislio neku drugu taktiku,taktika koja će dati rezultat,jer ovu koju on forsira znaju je i ptice na grani,a i nije nigdje prošla,sem protiv slabašnog Luxemburga itd.itd.?!Pustimo se praznih priča,več ima li šta pozitivno u našem fudbalu/nogometu?Ovakva atmosfera i pristup samo 7 dana prije tekme sa Albanijom,nisam vidio i u najlošijim trenucima u istoriji BH fud./nog.Usporede radi,atmosfera i stanje sada,kada smo svi sigurni da kroz ove kvalifikavije MOŽEMO do EP 2012god. i lijepih trenutaka u proteklim KV. za SP u JA,NE MOŽE se porediti.Hoču reći da smo zapali u neku anemiju,kao da je "neko"(ko zna ko)ove KV.več otpisao,ili ono "šta bude,biče".Mislim da mi obični ljudi,ljubitelji Naše jedine domovine BiH,NISMO to zaslužili!
Pozdrav SVIM Bosancima i Hercegovcima,koji ISKRENO vole i bodre našu Državu u bilo kojem sportu i u bilo čemu.

Virtu4l
Kontakt:

Post Postao/la Virtu4l » 02 okt 2010, 09:59

Zlaja ja te ništa nisam skontao. Razdvoji to malo, pritisni ponekad tipku enter.
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.

emir_

Post Postao/la emir_ » 02 okt 2010, 10:01

am333 je napisao/la:

Ima li tog digitalB na satelitu????
da da, televizija koja prenosi tekmu je TVSH ili telvizija shiptar hahahah imate ju na DIGIT albania.... jooj sto volim ovaj card shareee :)
4-IN-A-ROW

zlaja-73TM87
Kontakt:

Post Postao/la zlaja-73TM87 » 02 okt 2010, 10:15

Virtu4l je napisao/la:Zlaja ja te ništa nisam skontao. Razdvoji to malo, pritisni ponekad tipku enter.
Nemo žuriti drug,laganice čitaj i SVE će ti biti jasno,naravno ako te zanima i ako imaš vremena!Pozdrav ;)

B0SANAC
Kontakt:

Post Postao/la B0SANAC » 02 okt 2010, 10:15

-------------------Hasagić-----------------
------Mujdža--Nadarević--Spahić-------
------------Rahimić----Jahić--------------
Ibricic----------Misimovic------------Lulic
------Muslimovic---------Džeko-----------

3-5-2
Na ovim crvenim pozicijama umjesto:
-Nadarevica mogli bi i Pandzu staviti.
-Misimovic - Pjanic .. Odlucite sami
-Muslimovica bi rado vidio pored Dzeke, ali sve ovisi o spremonsti Muslimovica. Ibisevica ne bi u ovom mecu u napadu zato sto njemu godi brza igra, a brze igre protiv Albanaca nece sigurno biti, jer nas ceka bunker u Tirani.

Zaključano

Natrag na “Arhiva”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.