NK Bratstvo Gračanica

Moderator/ica: GracanicaAA

AboveTheLaw
Kontakt:

Re: NK Bratstvo Gračanica

Post Postao/la AboveTheLaw » 16 avg 2012, 22:31

staragarda je napisao/la:komsije,ljudi, prijatelji :D ...kako cu doc do tog vaseg stadiona...de nek neko objasni ta skretanja..sta,kako..i te fore....i nek pobijedi Sloboda..naravno :mrgreen:
Evo ovako druze moj..kada uđeš u Gračanicu , proći ćeš TC Bingo, Etna, i doći do raskrsnice tu ti je odmah i TC Robot, onda skrećeš desno i pičiš 200-300 metara, doći ćeš opet na raskrsnicu tu skrećeš lijevo zatim pičiš pravo, s desne strane imas Interex, s lijeve BP Ina , preći ćeš mostić jedan a poslije toga ti dolazi Variplast, ides dalje pravo i dolazis do sljedece raskrsnice, skrećeš desno, nekih 300 metara pravo doci ces do stadiona...za one koji budu autobusom dolazili neka kazu šoferu/kondukteru , da im stane na Lukama, kada izadjes i busa ides pravo 20 metara , pređeš cestu , pa onda preko mosta, pored dvorane Luke, pored druge Osnovne škole i tu si..

slika
Debela linija za one sa autima, tanka linija za one koji buudu dolazili autobusom.što vam nije jasno pišite na pp.

VolimTz
Kontakt:

Post Postao/la VolimTz » 16 avg 2012, 22:34

staragarda je napisao/la:komsije,ljudi, prijatelji :D ...kako cu doc do tog vaseg stadiona...de nek neko objasni ta skretanja..sta,kako..i te fore....i nek pobijedi Sloboda..naravno :mrgreen:
Ako ideš sa Fukarama, ne sikiraj se za to, a ako ne, onda skrećeš ja mislim na prvoj raskrsnici iza Binga, i onda kod bolnice (valjda, pitaj nekog objasnit će ti gdje je), skreneš lijevo, i tako onda gledaš s lijeve strane, i kad vidiš masu a i malo travnjaka to je. "Ne mreš" fulat ! :mrgreen:

PS: Et' objasnio je čiko iznad, ma pitaš nekog' gdje je stadion to ti je najlakša varijanta. ;)
"Brate, danas kad čuješ hardcore znaš da je begovska familija brate, begovska familija, Tvrtka kralja loza brate."

NAJGORA_BAGRA
Kontakt:

Post Postao/la NAJGORA_BAGRA » 16 avg 2012, 23:26

AboveTheLaw je napisao/la:
Evo ovako druze moj..kada uđeš u Gračanicu , proći ćeš TC Bingo, Etna, i doći do raskrsnice tu ti je odmah i TC Robot, onda skrećeš desno i pičiš 200-300 metara, doći ćeš opet na raskrsnicu tu skrećeš lijevo zatim pičiš pravo, s desne strane imas Interex, s lijeve BP Ina , preći ćeš mostić jedan a poslije toga ti dolazi Variplast, ides dalje pravo i dolazis do sljedece raskrsnice, skrećeš desno, nekih 300 metara pravo doci ces do stadiona...za one koji budu autobusom dolazili neka kazu šoferu/kondukteru , da im stane na Lukama, kada izadjes i busa ides pravo 20 metara , pređeš cestu , pa onda preko mosta, pored dvorane Luke, pored druge Osnovne škole i tu si..

slika
Debela linija za one sa autima, tanka linija za one koji buudu dolazili autobusom.što vam nije jasno pišite na pp.

Jarane mozes ti ovo odradit, al pokazat kako od zeljeznicke stanice doc do binga u gracanici ?

AboveTheLaw
Kontakt:

Post Postao/la AboveTheLaw » 16 avg 2012, 23:33

Heh druže, ako budeš išao autom, znaš, valjda doci do Lukavca, i nastavi dalje, prema doboju, i onda ćeš doci do ove gore slike što sam ti napisao i to je to, tu ti je i Bingo i Etna i Robot sve u krugu 500 metara..a ako budeš išao vozom,izađeš u Sočkovcu i onda pređeš preko mosta i ides do ove raskrsnice sa slike tu ti je odmah TC robot, i onda vidiš kako dalje..

NAJGORA_BAGRA
Kontakt:

Post Postao/la NAJGORA_BAGRA » 16 avg 2012, 23:37

AboveTheLaw je napisao/la:Heh druže, ako budeš išao autom, znaš, valjda doci do Lukavca, i nastavi dalje, prema doboju, i onda ćeš doci do ove gore slike što sam ti napisao i to je to, tu ti je i Bingo i Etna i Robot sve u krugu 500 metara..a ako budeš išao vozom,izađeš u Sočkovcu i onda pređeš preko mosta i ides do ove raskrsnice sa slike tu ti je odmah TC robot, i onda vidiš kako dalje..

Joj majke mi imas pivo od mene u subotu :D

Kapellen
Kontakt:

Post Postao/la Kapellen » 16 avg 2012, 23:39

NAJGORA_BAGRA je napisao/la:
AboveTheLaw je napisao/la:Heh druže, ako budeš išao autom, znaš, valjda doci do Lukavca, i nastavi dalje, prema doboju, i onda ćeš doci do ove gore slike što sam ti napisao i to je to, tu ti je i Bingo i Etna i Robot sve u krugu 500 metara..a ako budeš išao vozom,izađeš u Sočkovcu i onda pređeš preko mosta i ides do ove raskrsnice sa slike tu ti je odmah TC robot, i onda vidiš kako dalje..

Ne pije mozda cojk za ramazan :mrgreen:
Poziv za jaču Slobodu!
-- 090/291-054 --
Cijena poziva je 2 KM.

NAJGORA_BAGRA
Kontakt:

Post Postao/la NAJGORA_BAGRA » 16 avg 2012, 23:40

Kapellen je napisao/la:
NAJGORA_BAGRA je napisao/la:

Ne pije mozda cojk za ramazan :mrgreen:
Neka, onda moze koji sokic :lol:

AboveTheLaw
Kontakt:

Post Postao/la AboveTheLaw » 16 avg 2012, 23:46

HAHAHHA, ma ne treba ništa :D samo nemojte nosit bodove :P HAHHAHA :D

NAJGORA_BAGRA
Kontakt:

Post Postao/la NAJGORA_BAGRA » 16 avg 2012, 23:49

AboveTheLaw je napisao/la:HAHAHHA, ma ne treba ništa :D samo nemojte nosit bodove :P HAHHAHA :D
eh to je vec nesto .. :mrgreen: :mrgreen:

staragarda
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la staragarda » 16 avg 2012, 23:53

AboveTheLaw je napisao/la:HAHAHHA, ma ne treba ništa :D samo nemojte nosit bodove :P HAHHAHA :D
kakve bodove :? ...mi u subotu sa bratstvom igramo..ti ces u to vrijeme vjerovatno u gradaccu bit :lol:
DA VIDIS...DA ZNAS...DA PAMTIS....11.07.1995....NEVER FORGET SREBRENICA

AboveTheLaw
Kontakt:

Post Postao/la AboveTheLaw » 16 avg 2012, 23:55

staragarda je napisao/la:
kakve bodove :? ...mi u subotu sa bratstvom igramo..ti ces u to vrijeme vjerovatno u gradaccu bit :lol:
Naravno , zalim sto necu bit na ovoj utakmici , ali Zeljo je Zeljo, i za tvoju informaciju ja sam tu sa okoline Gračanice :D.

delpiero20
Kontakt:

Post Postao/la delpiero20 » 17 avg 2012, 00:11

:lol:

U zadnjih par postova opisana citava tragedija i izdaja TZ kantona ukratko...

staragarda
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la staragarda » 17 avg 2012, 00:30

delpiero20 je napisao/la::lol:

fakat :( ..ljudi iz gracanice..idu navijat za zelju...u gradacac :? ...da nije zalosno bilo bi smijesno...al et :roll:
DA VIDIS...DA ZNAS...DA PAMTIS....11.07.1995....NEVER FORGET SREBRENICA

Marokanac
Kontakt:

Post Postao/la Marokanac » 17 avg 2012, 08:49

Ma j...t ih opet će nas bit najmanje 1500 plus tuzlaci i fukare. Nek gleda ko šta hoće, niko nikome nemože zabranit koga da voli i da gleda. Koga nema bez njega se može i mora :D
ps I ja u premijer ligi navijam za Želju al Bratstvo je svetinja i tu nema dileme. U subotu stadion 7 April i derbi Bratstvo-Sloboda
Utakmica za treće mjesto je zaista nepotrebna

astra1922
Kontakt:

Post Postao/la astra1922 » 17 avg 2012, 10:47

joj zalosti frajer ide u gradacac a klub mu igra u isto vrijeme sa slobodom :lol: :lol: :lol:
per aspera ad astra ..Zvijezda Gradacac

Nova sezona nova nafaka

kavaz_
Kontakt:

Post Postao/la kavaz_ » 17 avg 2012, 11:25

Gdje se moze parkirati i gdje su cevapi najbolji :lol:

AboveTheLaw
Kontakt:

Post Postao/la AboveTheLaw » 17 avg 2012, 13:45

astra1922 je napisao/la:

joj zalosti frajer ide u gradacac a klub mu igra u isto vrijeme sa slobodom :lol: :lol: :lol:
Ti mora da si spao s Marsa, naravno da cu ici gledat Zelju, šta je to sloboda pa da ih ja gledam bgti ? navijam za Zelju godinama i ti ces meni pisati o nekoj zalosti ? , de brini se sa zvijezdu gori vam pod nogama.

i šta ćeš reci za ostale gradove ,npr Travnik , gdje ih pola navija za Zelju, pa Lukavac , Banovici itd , sta sad i onu su zalosni sto ne podrzavaju svoj klub, nemoj mi ba lafine molim te..

classic
Kontakt:

Post Postao/la classic » 17 avg 2012, 16:23

AboveTheLaw je napisao/la: Ti mora da si spao s Marsa, naravno da cu ici gledat Zelju, šta je to sloboda pa da ih ja gledam bgti ? navijam za Zelju godinama i ti ces meni pisati o nekoj zalosti ? , de brini se sa zvijezdu gori vam pod nogama.

i šta ćeš reci za ostale gradove ,npr Travnik , gdje ih pola navija za Zelju, pa Lukavac , Banovici itd , sta sad i onu su zalosni sto ne podrzavaju svoj klub, nemoj mi ba lafine molim te..
Support Your Local Team
Prvo to pa onda sve ostalo.
Fundamentalno obrati paznju na ponasanje.

SaltCityAttack
Kontakt:

Post Postao/la SaltCityAttack » 17 avg 2012, 17:47

nista to srketanje pratit te neke putokaze nigdje veze..zna se gdje ce se skupiti svi..odnosno tamo gdje ce vas cekat ona prva ekipa koja stigne..a to sad ti tamo sam vas 4-5 da ide nigdje veze...svi ce se skupiti tamo gdje je dogovoreno i pravac stadion..od 300 ljudi zna jedan od njih put i to je to...sad da vas neko navodi kud da ides vas cetvorica petorica mozete samo glavu izgubit :)...prati dogovor navijacke grupe i to je to
SA VJEROM BOGA, FUKARE SLOBODA DO GROBA!
I opet Tušanj, tribina i sindrom ludila
jedan klub, jedan grad i navijačka skupina
OD PROŠLE, NE MOŽE BITI NAM TEŽA GODINA
I DALJE OSTAJEMO SLOŽNI KO' BRAĆA I RODBINA !
FKR TZ 87'

East Family FFC1987

PlavoZuti
Kontakt:

Post Postao/la PlavoZuti » 17 avg 2012, 18:26

AboveTheLaw je napisao/la:
astra1922 je napisao/la:

Ti mora da si spao s Marsa, naravno da cu ici gledat Zelju, šta je to sloboda pa da ih ja gledam bgti ? navijam za Zelju godinama i ti ces meni pisati o nekoj zalosti ? , de brini se sa zvijezdu gori vam pod nogama.

Pa koji racku onda ovdje pises po forumu...idi na ebeni forum Zelje i druzi se sa manijacima i navijaj za Zelju...a smijem se kladit da nisi odgledo 3 utakmice Zelje u zivotu...ako jesi...sigurno nisu bile na Grbavici nego ovdje mozda protiv Gradacca i slicnih...jer kad bi te neko spustio u neki dio Sarajeva i da ti kaze snadji se do Grbavice...ti bi se sje*bo...al haj nisi jedini...ima i gorih...ima u Gracanici puno onih klosara sto ce u subotu gledat Spansku ili Englesku ligu jer su JE*BE*NI navijaci Reala, Barce, Chelsea, Man Utd... i slicno...ti barem podrzavas "domaci" klub....al znas sta meni dere po zivcima...mogo bi pola carsije pobit...kad kazu..sta cu ic gledat Bratstvo sve neki stranci dok nasa djeca truhnu...a idu gledat JE*BE*NI Zeljeznicar u kojem nema nijedan momak koji je poniko u Zelji...sve stranci...al ides navijat za klub koji je od tebe nekih 150km...svaka ti cast...
idi matere ti na Zeljin forum....idi sevapa ces zaradit....
cssssssssss

Odgovori

Natrag na “Prva liga FBiH”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.