Sergej Barbarez

NoName
Kontakt:

Re: Sergej Barbarez

Post Postao/la NoName » 04 jun 2011, 23:22

Cartman je napisao/la:Razlika izmedju nasih kapitena pod Bakom i sada odlicno pokazuje razliku izmedju te dvije ekipe. Barba je bio lider, svi su mu vjerovali, svima je bio idol, ali nikad nije bio arogantan i odvratan kao Spahic. Sa Barbom nikad nije bilo problema izvan terena, a ovaj je od 38 utakmica u ligi suspendovan u najmanje 20. Kad dodje u Sarajevo, kafici zarade vise nego za cijelo ljeto. Sramota jednostavno.
Nemoj bolan tako, Cartmane, pojest će te naši forumski stručnjaci.

Spahić je naš najbolji štoper jer boljeg nemamo. Ima on taj neki kvalitet i sve to, ali da on bude kapiten? Smiješno.
Jbš državu koja nema Nobela, Oskara i Olimpijadu.
Pobjednici ostvaruju ciljeve, gubitnici traže izgovore.
SERGEJ, SERGEJ, SERGEJ BARBAREZ.

delija
Kontakt:

Post Postao/la delija » 05 jun 2011, 01:01

Ih sto je najgore zamjenik kapitena je ja mislim Miske.I alternativa je da te Bog sacuva.Ja bih je Rahimicu dao ;)

NK/RK Krivaja
Kontakt:

Post Postao/la NK/RK Krivaja » 05 jun 2011, 01:44

Ma brate, ja bi je dao Muslimoviću, i to bi je ako je ikako moguće gipsom okružio. Idol...

KONGO
Kontakt:

Post Postao/la KONGO » 05 jun 2011, 01:57

NoName je napisao/la:Ma nema svrhe sada raspravljati. Za mene je Sergej bio i ostao najveći sin Bosne i Hercegovine, ko ne zna o čemu pričam neka pogleda malo onu utakmicu sa Marakane, kao i sve njegove nastupe. Ko god ima da kaže nešto protiv njega neka mu je na sramotu.

Pape? Bio bih sretniji da je Barbarez preuzeo reprezentaciju (svako valjda ima pravo na svoje mišljenje) ali je činjenica da je Pape napredovao do danas i da ga treba pustiti da radi u miru do kraja ovih kvalifikacija. A poređenje njega i Barbe sa aspekta nekog domoljublja je isto što su i poređenja navijača Borca kada je u pitanju ovaj usranko što putuje za Holandiju i nekih koji su sada u Austriji zbog tužilaštva države gdje je usranko uhvaćen.

Barba je jedan jedini.

slika
Slazem se u vecini navedenog, samo da podvucem da je ova vojna jakna sa grbom ARBiH fotomontaza !
Izronio je Stari za one što ga vole (Juli 23, 2004)

barbarez
Kontakt:

Post Postao/la barbarez » 17 sep 2011, 17:23

Kakva je ovo informacija da je Sergej podnio zahtijev za ukidanje drzavljanstva.Ne lici mi to na njega,osim ako nisu neki visi razlozi u pitanju.
VOLIM TE ZELJO

Dževad Hamzić, Sabahudin Delalić (kapiten), Asim Medić, Safet Alibašić, Adnan Manko, Ismet Godinjak, Mirzet Duran, Adnan Kešmer, Ejub Mehmedović, Ermin Jusufović, Nizam Čančar i Beniz Kadrić,selektor Mirza Hrustemovic.PONOS DRZAVE

_dreamer_
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la _dreamer_ » 17 sep 2011, 17:25

barbarez je napisao/la:Kakva je ovo informacija da je Sergej podnio zahtijev za ukidanje drzavljanstva.Ne lici mi to na njega,osim ako nisu neki visi razlozi u pitanju.
ne moraju nikakvi razlozi biti u pitanju. Hoce covjek njemacko drzavljanstvo, sto nije nista cudno, s obzirom da mi s nasim drzavljanstvom ne mozemo nista po EU... Ne vidim nikakav problem u tome...
When I was a boy of 14, my father was so ignorant I could hardly stand to have the old man around. But when I got to be 21, I was astonished at how much the old man had learned in seven years. (Mark Twain)

Pasodzigera
Kontakt:

Post Postao/la Pasodzigera » 17 sep 2011, 17:28

Cartman je napisao/la:
Buu je napisao/la:Ajde Barba objasni ovim nasim manekenima, pokazi im kako se gine za svoju domovinu
Razlika izmedju nasih kapitena pod Bakom i sada odlicno pokazuje razliku izmedju te dvije ekipe. Barba je bio lider, svi su mu vjerovali, svima je bio idol, ali nikad nije bio arogantan i odvratan kao Spahic. Sa Barbom nikad nije bilo problema izvan terena, a ovaj je od 38 utakmica u ligi suspendovan u najmanje 20. Kad dodje u Sarajevo, kafici zarade vise nego za cijelo ljeto. Sramota jednostavno.
Ocito da nemas pojma koliki je Sergej pjano i koliko su on Bola,Varesanovic i Balja obilazili kafice po Sarajevu .Osim Hasana svi su hodali po kaficima. I oni su ljudi,a ni ti nebi bio nista drugaciji na njihovom mjestu,kao ni ja vjerovatno.Prema tome...............
Bosno moja,divna,mila,lijepa ,gizdava
u tebi je Safet Susic,majstor fudbala!

Dalix
Kontakt:

Post Postao/la Dalix » 17 sep 2011, 22:19

Sretan ti Rodjendan Sergeje. ;)
Sve najbolje i ako bog da budes jednom na nekoj poziciji u savezu ili reprezentaciji.

A vi koji ga blatite, sramite se. Nemate pojma koliko neznate.
15.06.2014 Vi ste PONOS NACIJE!

Powerlifting <3

Goalgetter
Kontakt:

Post Postao/la Goalgetter » 17 sep 2011, 22:25

Sretan rodjendan legendo Bosanska !

slika

Identitet
Kontakt:

Post Postao/la Identitet » 17 sep 2011, 22:38

Goalgetter je napisao/la:Sretan rodjendan legendo Bosanska !

slika

kralj svih kraljeva! a ovim piičkama što ga blate treba zabraniti pristup na forumu,

Elegant
Kontakt:

Post Postao/la Elegant » 17 sep 2011, 22:39

On je puno ucinio za reprezentaciju i odlican je covjek tu nema sta da se prica, ali da bude selektor niposto.
× Željezničar - Manijaci TM87 ×

mozak
Kontakt:

Post Postao/la mozak » 18 sep 2011, 09:44

Goalgetter je napisao/la:Sretan rodjendan legendo Bosanska !

slika
Mujić, Ćurković, Bajević, Vladić, Halilhodžić, Tuce, Jurić, Slišković, Marić, Hadžiabdić, Đurasović, Petranović, Skočajić, Kodro, Gudelj, Kajtaz, Primorac, Salihamidžić, Barbarez...

Claus
Kontakt:

Post Postao/la Claus » 18 sep 2011, 10:36

Sretan rođendan, Barba. Jedan od najvećih partiota u Bosni i Hercegovini, čovjek koji istinski voli svoju domovinu i koji je uvijek srcem igrao za nju.

mozak
Kontakt:

Post Postao/la mozak » 18 sep 2011, 10:40

Budući selektor akBogDa
Mujić, Ćurković, Bajević, Vladić, Halilhodžić, Tuce, Jurić, Slišković, Marić, Hadžiabdić, Đurasović, Petranović, Skočajić, Kodro, Gudelj, Kajtaz, Primorac, Salihamidžić, Barbarez...

mozak
Kontakt:

Post Postao/la mozak » 18 sep 2011, 11:20

harebianconero
Kontakt:

Post Postao/la harebianconero » 18 sep 2011, 11:25

SRETAN RODJENDAN SERGEJ !!
Mirko Vučinić #9 & Leonardo Bonucci #19

30 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO

NeToBoLa
Kontakt:

Post Postao/la NeToBoLa » 29 sep 2011, 19:55

Riješio se našeg državljanstva, uzeo njemačko.
Who dares, wins !

fahrenheit
Kontakt:

Post Postao/la fahrenheit » 29 sep 2011, 20:04

NeToBoLa je napisao/la:Riješio se našeg državljanstva, uzeo njemačko.
Pa nece palestinsko.
"Like a krme in Teheran."

ZELJO DO GROBA
Kontakt:

Post Postao/la ZELJO DO GROBA » 29 sep 2011, 20:31

pa koliko ja znam dugo je trazio da ima dvojno drzavljanstvo, al posto nasa zemlja nema bilateralni sporazum sa Njemackom nije moga imati i Njem i nase i vjerovatno iz nekih potreba je uzo Njemacko sto je razumljivo...
"Pobjednik nije uvijek dobar kao što ni gubitnik nije uvijek loš. U sportu postoji mnoštvo stvari koje nemaju veze s pobjeđivanjem i gubljenjem." - Pep Guardiola
Meho Kodro
Mes Que Un Club

MostaracVelezovac
Kontakt:

Post Postao/la MostaracVelezovac » 29 sep 2011, 20:38

Nije se Barba rijesio BiH drzavljanstva, nego se BiH drzava rijesila Barbe, isto ko sto ce se rijesiti i mene i oko milion ovakvih kao ja.

Nazalost raja u BiH ne svataju koliko je to kobno za BiH i ne reaguju tako jako koliko bi trebali. Postoje struje u BiH koje pokusavaju da onemoguce povratak ljudi u BiH na nacin na koji bi ti ljudi mogli investirati u BIH nakon 20-30 godina rada na zapadu. To nekom odgovara. I zato nema odnosa sa zemljama za dvojno drzavljanstvo. Barba je jednostavno dosao u situaciju gdje je morao da bira - i izabrao je ono sto je najbolje za njegovu familiju, kao sto bi svako od nas.
http://www.heroji.ba/midhat-hujdur/

Odgovori

Natrag na “Ostalo”

Trenutno korisnika/ca: passatb6 i 1 gost.