Samo ti prati profil znas kojeg kluba i sve ces da znas. Informacije idu kao na traci!!!Cini mi se da je neno#4 govorio da prenose i ovaj turnir Addeco u Sloveniji, na kojem nastupa nasa seniorska kosarska reprezentacija kad, sutra,prekosutra
Mlade selekcije BiH - Kosarka
Moderatori/ce: nerminh74,CashMan,KK_Bosna
Re: Mladi reprezentativci/potencijalni reprezentativci BiH
Nenad Markovic & Drazen Petrovic
Ostalo je samo ime.....
Ostalo je samo ime.....
Samo ti prati profil znas kojeg kluba i sve ces da znas. Informacije idu kao na traci!!![/quoteneno#4 je napisao/la:Cini mi se da je neno#4 govorio da prenose i ovaj turnir Addeco u Sloveniji, na kojem nastupa nasa seniorska kosarska reprezentacija kad, sutra,prekosutra
Neno jesi ti poslao , a poguraj i ovako znamo svi da imas veze da mozes pogurati za prenos , jer nisi djab neno
R.I.P Amna Fazlić
KK Sloboda Tuzla
Šampioni BiH : 1994 1996 1997 2000 2001
Finalisti prvenstva : 1995 , 1998 , 1999, 2002
Pobjednici kupa BiH : 1994, 1995,1996,1997, 1999 , 2001
Pobjednici Super Kupa BiH : 1994,1995, 1996,1997, 1998, 1999, 2001
KK Sloboda Tuzla
Šampioni BiH : 1994 1996 1997 2000 2001
Finalisti prvenstva : 1995 , 1998 , 1999, 2002
Pobjednici kupa BiH : 1994, 1995,1996,1997, 1999 , 2001
Pobjednici Super Kupa BiH : 1994,1995, 1996,1997, 1998, 1999, 2001
- legenda reala
- Kontakt:
ma on ima veze tamo sa Bahom i sa Belminom ,sjećaš kad su se derali poštovani gledaoci kakvu ruku ima taj čovjek!!!TaRgEt_ je napisao/la:Neno jesi ti poslao , a poguraj i ovako znamo svi da imas veze da mozes pogurati za prenos , jer nisi djab neno
Španski bijeli vuk, neprevaziđeni El Matador. Anđeo Madrida. Šef lob udaraca. Njegovo istinsko kraljevsko visočanstvo. Raul Gonzalez Blanco.
http://www.facebook.com/profile.php?id=100001581801464" onclick="window.open(this.href);return false;legenda reala je napisao/la:ma on ima veze tamo sa Bahom i sa Belminom ,sjećaš kad su se derali poštovani gledaoci kakvu ruku ima taj čovjek!!!TaRgEt_ je napisao/la:Neno jesi ti poslao , a poguraj i ovako znamo svi da imas veze da mozes pogurati za prenos , jer nisi djab neno![]()
to je naš neno ,koji profil da pratimo gdje šta
Jedino sto je ostalo da funkcionise od nekad slavnog kluba
"What can men do against such reckless hate?" King Theoden
- legenda reala
- Kontakt:
Jel ti baš nadimak neno u stvarnosti vidi mu Bešlije na profilnoj
a ovo ti prezime vamo ponaški
Nego skim još igramo prijateljske poslije ovog turnira u Sloveniji
Španski bijeli vuk, neprevaziđeni El Matador. Anđeo Madrida. Šef lob udaraca. Njegovo istinsko kraljevsko visočanstvo. Raul Gonzalez Blanco.
Pa ja sam mislio da ti fudbal makar poznajeslegenda reala je napisao/la:Jel ti baš nadimak neno u stvarnosti vidi mu Bešlije na profilnoja ovo ti prezime vamo ponaški
![]()
A ono taraba si i tu
Je li treba da po 34567890 put ponovim s gdje se igra, kim se igra, kada se igra, ko prenosi, itd
Da odgovorim na milion poruka, poziva...
Najbolje je kad se covjek ne razumije...
Jel' tako legenda
Ostalo je samo ime.....
Ostalo je samo ime.....
- legenda reala
- Kontakt:
Pa zar nije Bešlija ja koje drugineno#4 je napisao/la:Pa ja sam mislio da ti fudbal makar poznajeslegenda reala je napisao/la:Jel ti baš nadimak neno u stvarnosti vidi mu Bešlije na profilnoja ovo ti prezime vamo ponaški
![]()
Nego skim još igramo prijateljske poslije ovog turnira u Sloveniji![]()
![]()
![]()
A ono taraba si i tu![]()
![]()
![]()
Je li treba da po 34567890 put ponovim s gdje se igra, kim se igra, kada se igra, ko prenosi, itd![]()
![]()
![]()
Jel' tako legenda
E nisam ja taraba ,ja se razumijem u sve sportove
Znam za ovaj turnir ,nego pitam reko skim ćemo još igrati ,hoćemo li sa Njemačkom igrati (sjećaš se kad ih mlatnusmo nekad davno usred Berlina )Teri pobudalio bio tad
Pošto DSF prenosi Njemačku repku pa reko biće onda prenos ,a i ovaj meč je tad DSF prenosio kad smo ih mlatnuli .
Tako je Neno Markoviću
Bogami sa tim prezimenom moraš imati neke veze sa ovim našim krajem vamo
Vala mog'o si ponovit da nam je prva s Makedonijom, i da im nece igrati Mcaleb i Gecevski.
I da igramo u 18:30.
Fakat sam zaboravio kojeg pocinje turnir. Za dva dana?
Legendo, da nije Papac to na slici?
Fakat sam zaboravio kojeg pocinje turnir. Za dva dana?
papac...legenda reala je napisao/la: Pa zar nije Bešlija ja koje drugi![]()
E nisam ja taraba ,ja se razumijem u sve sportove![]()
Znam za ovaj turnir ,nego pitam reko skim ćemo još igrati ,hoćemo li sa Njemačkom igrati (sjećaš se kad ih mlatnusmo nekad davno usred Berlina )Teri pobudalio bio tad![]()
Pošto DSF prenosi Njemačku repku pa reko biće onda prenos ,a i ovaj meč je tad DSF prenosio kad smo ih mlatnuli .
Tako je Neno Markoviću![]()
Bogami sa tim prezimenom moraš imati neke veze sa ovim našim krajem vamo![]()
igramo sa njemackom u bremenu 23.8
Zadnja izmjena: dino-92, dana/u 04 avg 2011, 23:26, ukupno mijenjano 1 put.
- legenda reala
- Kontakt:
Ma bogami ja ne znam ,meni vako kad gledam iz daljine isti Bešlija ,kad se zagledam Papac ,sad nisam ništa siguran ,nek nam neno kažetanzla je napisao/la:
Nikakve veze nemam s tvojim krajem, osim sto imam dosta dobrih drugarica koje studiraju sa mnomlegenda reala je napisao/la:Pa zar nije Bešlija ja koje drugineno#4 je napisao/la:Pa ja sam mislio da ti fudbal makar poznajeslegenda reala je napisao/la:Jel ti baš nadimak neno u stvarnosti vidi mu Bešlije na profilnoja ovo ti prezime vamo ponaški
![]()
Nego skim još igramo prijateljske poslije ovog turnira u Sloveniji![]()
![]()
![]()
A ono taraba si i tu![]()
![]()
![]()
Je li treba da po 34567890 put ponovim s gdje se igra, kim se igra, kada se igra, ko prenosi, itd![]()
![]()
![]()
Jel' tako legenda![]()
E nisam ja taraba ,ja se razumijem u sve sportove![]()
Znam za ovaj turnir ,nego pitam reko skim ćemo još igrati ,hoćemo li sa Njemačkom igrati (sjećaš se kad ih mlatnusmo nekad davno usred Berlina )Teri pobudalio bio tad![]()
Tako je Neno Markoviću![]()
Bogami sa tim prezimenom moraš imati neke veze sa ovim našim krajem vamo![]()
Ja kao ni @Target nikada nisam krio ko sam i sta sam.
Igrat cemo i sa Amerikom i sa Brazilom, i sa Scolom plus...
P.S. Dosta otkrivanja ko sam i sta sam
Ostalo je samo ime.....
Ostalo je samo ime.....
- legenda reala
- Kontakt:
Dobro Nenade nećemo više ,jel vam Belmin išta odgovorio ?
I kad je na rasporedu polufinale ?
Belmin ni habera.legenda reala je napisao/la:Dobro Nenade nećemo više ,jel vam Belmin išta odgovorio ?
Polufinale 6.8.2011. u 21:15
- legenda reala
- Kontakt:
Ni meni ništa nije odgovorio ,i kako će kad smo ga zasuli molbama ko ludi ,on je to pročitao jedno prvu onu Targetovu i vidio da su ostale iste i sve obriso koda gledam nema se on vremena s nama zajebavati ,a i nećetanzla je napisao/la:Belmin ni habera.legenda reala je napisao/la:Dobro Nenade nećemo više ,jel vam Belmin išta odgovorio ?
Polufinale 6.8.2011. u 21:15
Najveci uspjeh nase kadetske repke u historiji je ostvaren.
Inace, Nihad je imao u prosjeku 20 poena, 2 asistencije i 3 skoka za 34 minute provedene u igri. Sut za dva poena mu je bio 43% , a sut za tri odlicnih 43, 2 posto. Pravio je oko 6, 5 greski po mecu. Bio najbolji strijelac turnira.
Nedim ima u prosjeku 17, 8 poena, 7 skokova, i 2 asistencije za 25 minuta u prosjeku. Sut za dva poena mu je na 54, 7 posto, a sut za tri mu je 21, 1. Pravi 3, 5 greski po mecu.
I feel one more EL player from BiH, do you

Inace, Nihad je imao u prosjeku 20 poena, 2 asistencije i 3 skoka za 34 minute provedene u igri. Sut za dva poena mu je bio 43% , a sut za tri odlicnih 43, 2 posto. Pravio je oko 6, 5 greski po mecu. Bio najbolji strijelac turnira.
Nedim ima u prosjeku 17, 8 poena, 7 skokova, i 2 asistencije za 25 minuta u prosjeku. Sut za dva poena mu je na 54, 7 posto, a sut za tri mu je 21, 1. Pravi 3, 5 greski po mecu.
I feel one more EL player from BiH, do you
Ostalo je samo ime.....
Ostalo je samo ime.....
neno#4 je napisao/la:Najveci uspjeh nase kadetske repke u historiji je ostvaren.
Itekako..neno#4 je napisao/la:
I feel one more EL player from BiH, do you![]()
Ajde sad Belmine isprati i ti momke sa jednim prenosom. Ustvari dva, ne bi valjalo da pucanstvo u nasoj domovini ne vidi kako Buza dobija nagradu za MVP-a, i kako dize pehar za osvajace EP B divizije.
- legenda reala
- Kontakt:
Ništa Belmin ne odgovara ,mora neno izgleda urgirati njemu će odgovorititanzla je napisao/la:
Ajde sad Belmine isprati i ti momke sa jednim prenosom. Ustvari dva, ne bi valjalo da pucanstvo u nasoj domovini ne vidi kako Buza dobija nagradu za MVP-a, i kako dize pehar za osvajace EP B divizije.
Malo sam listao postove kada smo tek poceli da raspravljamo o ovom prvenstvu. Niko od nas nije ni mogao da pretpostavi da cemo ovako igrati. Momci su sve iznenadili fantasticnim partijama, samo da dodje i trijumf protiv Slovenije aBd, i mozemo reci da smo napravili veliki uspjeh. Bez obzira sto je to "B" divizija, i potcjenjuje se kvalitet, dosta ovih igraca ce itekako dobre karijere da napravi.
Ako/Kad dobijemo Slovence onda iduce godine bi bila odlicna stvar prijaviti U - 16 u A diviziji. A tada bi se mnogo nasih igraca po dijaspori odlucilo da igra u A diviziji za nas...
I U - 18 za koju bi igrali Buza, Vrabac, Residovic, Vukovic, Lulic, itd....
Bespotrebno bi bilo prijavljivati U - 20 jer objektivno u generaciji 92 - 93 ne posjedujemo potreban kvalitet.
Nabrojanim momcima bi strasno valj'o ovaj nastup u U - 18
Vjerovatno nismo ni svjesni sta nam moze donijeti pobjeda u subotu!!
Ali polahko, sve redom. Prvo Makedonce u subotu u Stozicama, a onda kao slag na tortu u Strumici Slovence.
I onda treci potez te veceri, otvorit lagano prozor i iskocit od srece

Ako/Kad dobijemo Slovence onda iduce godine bi bila odlicna stvar prijaviti U - 16 u A diviziji. A tada bi se mnogo nasih igraca po dijaspori odlucilo da igra u A diviziji za nas...
I U - 18 za koju bi igrali Buza, Vrabac, Residovic, Vukovic, Lulic, itd....
Bespotrebno bi bilo prijavljivati U - 20 jer objektivno u generaciji 92 - 93 ne posjedujemo potreban kvalitet.
Nabrojanim momcima bi strasno valj'o ovaj nastup u U - 18
Vjerovatno nismo ni svjesni sta nam moze donijeti pobjeda u subotu!!
Ali polahko, sve redom. Prvo Makedonce u subotu u Stozicama, a onda kao slag na tortu u Strumici Slovence.
I onda treci potez te veceri, otvorit lagano prozor i iskocit od srece
Ostalo je samo ime.....
Ostalo je samo ime.....
Kakva je situacija sa Salicem,u pocetku je bilo govora da ce igrati za ovu selekciju Srbije a kasnije vratiti ,gledao sam ga malo jer česi prenose U16 koje se igra kod njih , nije extra ali nije ni los
ko zeli da prati A diviziju a postoje i snimci vec odigranih tekmi
http://online-prenosy.tvcom.cz/videa/" onclick="window.open(this.href);return false;
ko zeli da prati A diviziju a postoje i snimci vec odigranih tekmi
http://online-prenosy.tvcom.cz/videa/" onclick="window.open(this.href);return false;
Veceras ista ekipa na okupu!!!
@Target, @Legenda, @tanzla, @dino - 92, @floyd, @newton_heath_lyr, i ostali...
Nermin nece biti prisutan.
Kljucno je:
- Zaustaviti im vanjski sut, pogotovo Rebca i Nikolica. Ako udju na pocetku u seriju promasaja, nasi su.
- Ne dozvoliti im da se na pocetku odlijepe.
- Da se Buzi, Zaihragicu, Lulicu prikljuci jos neko. Moraju jos dvojica da se prikljuce sa solidnim ucinkom. Ne dvocifrenim, nego jedno 7 - 8 poena.
Otprilike smo negdje tu. Mi smo bolji u sutu za dva, za tri poena, u ukupnom procentu. Oni su bolji u skoku, imaju vise postignutih poena, itd.
Momci, sretno!!!
@Target, @Legenda, @tanzla, @dino - 92, @floyd, @newton_heath_lyr, i ostali...
Nermin nece biti prisutan.
Kljucno je:
- Zaustaviti im vanjski sut, pogotovo Rebca i Nikolica. Ako udju na pocetku u seriju promasaja, nasi su.
- Ne dozvoliti im da se na pocetku odlijepe.
- Da se Buzi, Zaihragicu, Lulicu prikljuci jos neko. Moraju jos dvojica da se prikljuce sa solidnim ucinkom. Ne dvocifrenim, nego jedno 7 - 8 poena.
Otprilike smo negdje tu. Mi smo bolji u sutu za dva, za tri poena, u ukupnom procentu. Oni su bolji u skoku, imaju vise postignutih poena, itd.
Momci, sretno!!!
Ostalo je samo ime.....
Ostalo je samo ime.....
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.