Semir Štilić
Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,insider,Monolog,TaRgEt_
Re: Semir Štilić
Zašto en bi iskeširali za mladog igrače 5 miliona, igrača koji znači budućnost, i vjerovatno igrača za kojeg smatraju da će dobiti bar 5 puta toliku za 2-3 ili 4 godine. To je pogodba. Dalje, ljudi igraju LP ove godine, i očigledno je da ne planiraju biti kanta za nabijanje u tom takmičenju, kao i da žele ostati u vrhu BL i sljedećih godina.
Ukoliko dovedu Štilića on će biti 3 ofanzivni vezni, uz Misimovića i nedavno potpisanog Kahlenberga.
Vjeruj mi para njima ne fali, a prodajom Džeke dobit će fin. injekciju od oko 30 miliona.
VfL Wolfsburg: €65.560.000 (32 players, Ø25.4 years old) - ovo dovoljno govori
Ukoliko dovedu Štilića on će biti 3 ofanzivni vezni, uz Misimovića i nedavno potpisanog Kahlenberga.
Vjeruj mi para njima ne fali, a prodajom Džeke dobit će fin. injekciju od oko 30 miliona.
VfL Wolfsburg: €65.560.000 (32 players, Ø25.4 years old) - ovo dovoljno govori
glupost za hrabre je sebičan lijek
Dis tajm nekst jer, vil'bi čempions of Jurop
- ZELJO DO GROBA
- Kontakt:
al tesko da ce oni dobiti za Stilu 3,4x vece pare ako im one bude sjedio na klupi...prvo bice on nezadovoljan i zeljeti ce otici iz kluba...mozda i nece, al tesko da ce prihvatiti klupu...ja ipak mislim da ce on igrati zajeedno sa Misketom...ima da razvaljuju...
"Pobjednik nije uvijek dobar kao što ni gubitnik nije uvijek loš. U sportu postoji mnoštvo stvari koje nemaju veze s pobjeđivanjem i gubljenjem." - Pep Guardiola
Meho Kodro
Mes Que Un Club
Meho Kodro
Mes Que Un Club
ma jarane...evo probaj malo hipoteticki razmišljatinick je napisao/la:Zavisi; ko,šta,kako.

Zamisli da si gazda kluba...iskeširaš 5 miliona za igraca da bi ti on sjedio na klupi

hmmm cisto sumnjam da ekipa Wolfsburga može sebi priuštiti takav luxuz...da je Real,Barca ili Manchester u pitanju onda OK,imalo bi smisla.
Kod švaba to drugacije funkcioniše...ja sam te platio,sad si moja imovina i ima da mi igraš dan-noc.[/quote]
vjerovatno misle dobra investicija 21 godina u 24 ce vrijedit 10-15 miliona[/quote]
normalno...slažem se definitivno...samo,igrac mora igrati da bi sebi podizao cijenu...nece doci do vrijednosti 10-15 miliona ako bude sjedio na klupi.
Ljudi u Wolfsburgu nisi parmaci poput naših selektora i trenera koji se iživljavaju nad igracima ili da mu igrac grije klupu tek tako...tamo rade profesionalci koji tacno znaju zašto su kupili igraca i šta od njega mogu ocekivati.
"To govori da uopce nemamo sta raspravljati o spanskim klubovima jer one koje ti nazivas spanskim su u sustini engleski klubovi". - Paja
pa čovječe neće sjediti na klupi dovijeka. Prvu godinu će sigurno dobivati priliku s klupe, jer jbg Mismović je trenutno nezamjenjiv. Nije ti paša ni Džeko bio standardan u svojoj prvoj godini.
Možda mu i Veh nađe neku drugu poziciju na terenu, mada, on je rođeni "paker".
Zadnja izmjena: VanBasten, dana/u 16 jun 2009, 20:32, ukupno mijenjano 1 put.
- bosanac723
- Kontakt:
moji dragi ljudi, meni sve nesh mirise da ce dzeko ostati u vfl. Gledajte dodje Stilic, tu bi bilo 3 bosanceros u prvi 11, ovaj dolazak stilica moze biti ogroman potez vfl da "namami" dzeka da ostane, oni ce igrat u LP, a pomislite 3 bosanaca u LP...i to u jednoj ekipi, nikad nismo imali vise od 2 u jednoj sezoni LP ako se ne varam.
---------------------------------Benaglio---------------------------------
--------------Barzagli----------Madlung--------------Schafer----
-------------------------------Riether-----------------------------------
Dejagah-----------------------------------------------Kahlenberg---
---------------------Stilic--------------Misimovic--------------------
----------------Dzeko---------------Serojnja-----------------------
When my time on earth is gone, and my activities here are passed, I want them to bury me upside down, and my critics can kiss my ass!
pa i djeko je grijo klupu pomalo ulazio prvu sezonu...
pjanic lion slicna situacija
pjanic lion slicna situacija
spielführer_21 je napisao/la:A najgori među najgorima su Avdo Avdić i Sinan Sinanović. Pa kad im samo imena pročitaš, znaš da u toj familiji nije niko normalan...
Štilić ako predje u Wolfsburg (za ovu cifru koja se pominje izmedju 4-5 miliona) sigurno nece grijati klupu.VanBasten je napisao/la:pa čovječe neće sjediti na klupi dovijeka. Prvu godinu će sigurno dobivati priliku s klupe, jer jbg Mismović je trenutno nezamjenjiv. Nije ti paša ni Džeko bio standardan u svojoj prvoj godini.
Za te pare ce mu se naci mjesto u timu,pa taman igrao beka ili stopera

"To govori da uopce nemamo sta raspravljati o spanskim klubovima jer one koje ti nazivas spanskim su u sustini engleski klubovi". - Paja
- ZELJO DO GROBA
- Kontakt:
pa jarane, nije cire trener wolfsburga nego Veh...bosanac723 je napisao/la:moji dragi ljudi, meni sve nesh mirise da ce dzeko ostati u vfl. Gledajte dodje Stilic, tu bi bilo 3 bosanceros u prvi 11, ovaj dolazak stilica moze biti ogroman potez vfl da "namami" dzeka da ostane, oni ce igrat u LP, a pomislite 3 bosanaca u LP...i to u jednoj ekipi, nikad nismo imali vise od 2 u jednoj sezoni LP ako se ne varam.
covjece gdje ces u njemackoj igrati sa tri stopera...
moje misljenje je ako ostane Dzeko, usto se nadam svim srcem da nece, mogo bi on biti jedina spica a iza njega tandem Miske Stila, a dole sve regularno...
"Pobjednik nije uvijek dobar kao što ni gubitnik nije uvijek loš. U sportu postoji mnoštvo stvari koje nemaju veze s pobjeđivanjem i gubljenjem." - Pep Guardiola
Meho Kodro
Mes Que Un Club
Meho Kodro
Mes Que Un Club
VanBasten je napisao/la:pa čovječe neće sjediti na klupi dovijeka. Prvu godinu će sigurno dobivati priliku s klupe, jer jbg Mismović je trenutno nezamjenjiv. Nije ti paša ni Džeko bio standardan u svojoj prvoj godini.

spielführer_21 je napisao/la:A najgori među najgorima su Avdo Avdić i Sinan Sinanović. Pa kad im samo imena pročitaš, znaš da u toj familiji nije niko normalan...
Evo sad čitam Okubo napustio Wolfe, vraća se u Japan, on je takođe ofanzivni vezni, mjenjao Misimovića prošle godine.
Merem li ja? ev necu ni guglatVanBasten je napisao/la:VanBasten je napisao/la:Haj brzo proguglaj info koliko su Wolfi uložili para u zadnje 3 godine, pa će ti se samo kazati jel za njih puno 5 milki.

@Zeljo,
pogledaj u mojim postevima-negdje sam napisao koliko je magat potrosio u zadnje dvije godine

i to bez centa kredita.
VW je to

Ljudi igraju LP i treba im jaka klupa.
Primjer ti je Okubo kojeg su doveli prije 5 mjeseci i vec se vraca u Japan.
Cekajte samo dok prodje ova kriza(moze VW i sada ali nece zbog medija) pa kad pocnu padati milioni jer nece da se osramote u LP.
Da su u Stilicu vidjeli potencijal ni najmanje ne sumnjam: 2-3 godine, a mozda i prije, sa njmackim trenerima i biti ce vrhunski igrac.
vido, lajkovo, da **** i mogu da umrem XD
film i kinematografija - tema gdje ne postoji vlastito misljenje, samo klaretovo i pogresno!
film i kinematografija - tema gdje ne postoji vlastito misljenje, samo klaretovo i pogresno!
A sta znate, mozda Miske ode iz Wolfsburga, a Stilic ga zamjeni vec u 2009/2010 sezoni... Jer Wolfsburg je vec jednog igraca kupio koji igra na Misketovoj poziciji, a sad i Stilica hoce...
Nekako se premalo spominje Miske ipak je on zad'o rekord u Bundesligi po asistencijama...
Samo cekam jutro kad cu procitati u novinama da je Misimovic potpisao za neki veliki klub...
Ako ne, onda mogu i zajedno igrati...
Nekako se premalo spominje Miske ipak je on zad'o rekord u Bundesligi po asistencijama...
Samo cekam jutro kad cu procitati u novinama da je Misimovic potpisao za neki veliki klub...

Ako ne, onda mogu i zajedno igrati...
100% sportski i krajnje opušten potpis
- bosanac723
- Kontakt:
Ako hoces da zabijes golova igras 3-4-3, al' za ovu formaciju treba dobra zadnja linija. Sta ces za seronjom onda? svi ga mrzimo al' jbg covjek je zabio mnogo golova, jedino ako ga prodaju....a dzeko to moze forsirat. "ja ostajem, ako seronja ode"ZELJO DO GROBA je napisao/la:pa jarane, nije cire trener wolfsburga nego Veh...bosanac723 je napisao/la:moji dragi ljudi, meni sve nesh mirise da ce dzeko ostati u vfl. Gledajte dodje Stilic, tu bi bilo 3 bosanceros u prvi 11, ovaj dolazak stilica moze biti ogroman potez vfl da "namami" dzeka da ostane, oni ce igrat u LP, a pomislite 3 bosanaca u LP...i to u jednoj ekipi, nikad nismo imali vise od 2 u jednoj sezoni LP ako se ne varam.
moje misljenje je ako ostane Dzeko, usto se nadam svim srcem da nece, mogo bi on biti jedina spica a iza njega tandem Miske Stila, a dole sve regularno...
When my time on earth is gone, and my activities here are passed, I want them to bury me upside down, and my critics can kiss my ass!
- ZELJO DO GROBA
- Kontakt:
a mislim da je Veh i previse dobar trener da igra sa tri stopera...skontce on nesto...bosanac723 je napisao/la:Ako hoces da zabijes golova igras 3-4-3, al' za ovu formaciju treba dobra zadnja linija. Sta ces za seronjom onda? svi ga mrzimo al' jbg covjek je zabio mnogo golova, jedino ako ga prodaju....a dzeko to moze forsirat. "ja ostajem, ako seronja ode"ZELJO DO GROBA je napisao/la:pa jarane, nije cire trener wolfsburga nego Veh...bosanac723 je napisao/la:moji dragi ljudi, meni sve nesh mirise da ce dzeko ostati u vfl. Gledajte dodje Stilic, tu bi bilo 3 bosanceros u prvi 11, ovaj dolazak stilica moze biti ogroman potez vfl da "namami" dzeka da ostane, oni ce igrat u LP, a pomislite 3 bosanaca u LP...i to u jednoj ekipi, nikad nismo imali vise od 2 u jednoj sezoni LP ako se ne varam.
a sa tri stopera moras imati prejebenu zadnju liniju da bi nesto mogo utaditi, zapravo i to je pitanje, eno pogledajte Barcu...ini mi se protiv Mallorce, njihova odbrana je ispadala ko neki kreteni, iako imaju odlicnu zadnju liniju...jednostavno iz modernog fudbala formacija sa ri stopera je izbacena s noge na nogu...
Meho Kodro
Mes Que Un Club
Meho Kodro
Mes Que Un Club
http://www.****/site/inde ... &Itemid=57
Semir Stilic je zvanicno na prodaju!
Za njegove usluge zainteresovani su Celtic Glasgow, Rubin Kazan te njemacki prvaci Wolfsburg. Zamislite tandem Stilic-Misimovic u veznom redu.
Semir Stilic je zvanicno na prodaju!

Za njegove usluge zainteresovani su Celtic Glasgow, Rubin Kazan te njemacki prvaci Wolfsburg. Zamislite tandem Stilic-Misimovic u veznom redu.

- Stone Island
- Kontakt:
Jači je Ibričić-GabrićTarik14 je napisao/la:http://www.****/site/index.php?option=com_content&view=article&id=357:tili-spreman-za-prodaju&catid=1:latest-news&Itemid=57
Semir Stilic je zvanicno na prodaju!![]()

Ja bih rekao da je jadniji tandem Ibricic-Gabric.Stone Island je napisao/la:Jači je Ibričić-GabrićTarik14 je napisao/la:http://www.****/site/index.php?option=com_content&view=article&id=357:tili-spreman-za-prodaju&catid=1:latest-news&Itemid=57
Semir Stilic je zvanicno na prodaju!![]()

- Stone Island
- Kontakt:
Ja bih rekao da ti ne kapiraš sve baš kako treba.Bez uvrede !
kakav Rubin i kur@*, bojle mu je da se vrati nazad u premier ligu
I Krv Svoju Za Bosnu Moju!
vidim da dobro pratis ruski nogomet zadnji par godinaBHFAN22 je napisao/la:kakav Rubin i kur@*, bojle mu je da se vrati nazad u premier ligu