BiH Talenti u Evropi

Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,insider,Monolog,TaRgEt_

nick
Kontakt:

Re: BiH Talenti u Evropi

Post Postao/la nick » 02 jun 2009, 16:34

ajduce miralem je prosle godine bio prvi i sta sad...
evo pujol je osvojio ligu prvaka jeli bolji od ronalda ili kake...toliko o tvojoj debilnoj logici

ovako zavrsavam sa tobom ocigledno veze nemas sta pricas
spielführer_21 je napisao/la:A najgori među najgorima su Avdo Avdić i Sinan Sinanović. Pa kad im samo imena pročitaš, znaš da u toj familiji nije niko normalan...

VanBasten
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la VanBasten » 02 jun 2009, 16:35

Jah al kad, s 18 godina su svi nabrijani igrali za kikiriki i bili anonimusi. Čorluka je u njegovim godinama igrao u Zaprešiću npr. A Euardo je sa 18 na čaju živio.

I kakve sad veze ima Sertić, jel on igra za Hrvatsku, no, no.

itd,itd.
glupost za hrabre je sebičan lijek

Dis tajm nekst jer, vil'bi čempions of Jurop

Virtu4l
Kontakt:

Post Postao/la Virtu4l » 02 jun 2009, 16:36

Jbg hajdučino, to je prošlo vrijeme... rat je učinio svoje...

Šta želiš dokazati? Da je Hrvatska bolja od nas? Jeste, naravno, osma je u Svijetu! Međutim ta razlika je sve manja i manja, siguran sam da ćemo u bliskoj budućnosti tu istu razliku svesti na minimum, a neka te ne iznenadi ako je nikako ne bude.

Pokušat ću ti pojasniti, Hrvatska nikad gora, BiH nikad bolja? Još malo ćete živjeti od stare slave i onda vam se valja uhvatiti u koštac sa prosječnošću...
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.

aqarius
Kontakt:

Post Postao/la aqarius » 02 jun 2009, 16:36

Raja vidim da trošimo vrijeme sa ovim Ajdukom ignorišite ga.Neka ga podržavaju onoi koji misle kao on.NJegov način razmišljanja je davno prevaziđen.To je neki mladi i neupućeni folirant koji nema intelektualne sposobnosti da stvari pogleda iz više uglova.uopće normalne Hrvate i Hrvatsku reprenzetaciju ne trba poistovjećivati sa ovim tipom.Pa BILIĆ da ga čuje vjerovatno bi ga ono dobro roditeljski po guzi ispleskao

VanBasten
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la VanBasten » 02 jun 2009, 16:38

Ovo je smiješno. Zar se moramo dokazivati ovome liku?
Ma jok bratko.
Nego dosada me pojede, vrijeme idealno za samoubistvo, pa se malo čupam na forumu :mrgreen:

Virtu4l
Kontakt:

Post Postao/la Virtu4l » 02 jun 2009, 16:42

I valja nam se opet pozvati na brata Semiha... jbg :mrgreen:
Voli te tvoje Sarajevo.

VanBasten
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la VanBasten » 02 jun 2009, 16:46

Virtu4l je napisao/la:I valja nam se opet pozvati na brata Semiha... jbg :mrgreen:
hihi pa naravno svi smo mi Semih Senturk :mrgreen:

Aj čovječe na indexu sam s tom rečenicom znao podići sve im hrabre bojovnike na noge :lol:

Virtu4l
Kontakt:

Post Postao/la Virtu4l » 02 jun 2009, 16:47

Suza suzu stiže :mrgreen:
Voli te tvoje Sarajevo.

marconato
Kontakt:

Post Postao/la marconato » 02 jun 2009, 17:22

Ajduk je napisao/la:Jadna drzava u kojoj je boris pandza najveci talent.

Modric otisao za 25 Eduardo za 14 Corluka za 12
Vukojevic otisao za 8 pokrivac 6 cale 5

to je samo za hnl. da ne nabrajam darija srnu koji je najskuplji igrac sa ovih prostora, do pranjica.
od mladih pogledaj milana badelja taj ce za sezonu dvije otici vise nego modric, ticinovic, mandzukic, kalinic, vrucina itd.
bolje pogledaj svoju ligu gdje je rekord 200.000 eura

sto se tice tog pjanica sa lyonom je 3. dok je sertic sa bordom 1.

...PST...

Jel igrao taj Pjanic na EP u Austriji? Nesto ga nisam zapazio

Mozda bi i bio da nema Vidica... ;) Kazem, mozda, jer ne vjerujem da je i od Dzeke skuplji! Jos nesto, ne kenjaj mnogo za Pjanica, jer je momak extra potencijal! Ne znam za Sertica(jer sam tek neki dan cuo za njega), ali Pjanica pratim vec cirka 2 god i decko igra fantasticno, tako da, malo je reci glupo je omalovazavati ga! ;)
Kad vec nabrajas vase mlade nade i zvijezde, samo jedno pitanje! Pa gdje Hrvatska poslednjih par god na EP U21!? A da, znam za 1 put sto nisu mogli na EP, tj. zato sto su naletili na Krasica, Jankovica, Ivanovica, Kacara, Lazovica... ;)

Jos nesto, bilo bi ti dosta bolje i pametnije pogledati kakva je situacija u 6 kvalifikacionoj grupi za SP i da li cete se uopste i baraza docepati, a ne da ovde po svim temama uzdizes Hrvatsku, a omalovazavas druge!

P.S. Jos mi nisi odgovorio na temi o reprezentaciji Srbije!? :D
Crveno-bela boja kad se razlije svud', suze mi jurnu u oči, a srce iz grudi nema kud'...

ra1981
Kontakt:

Post Postao/la ra1981 » 02 jun 2009, 17:43

Ajduk je napisao/la:
nick je napisao/la:ajduce miralem je prosle godine bio prvi i sta sad...
evo pujol je osvojio ligu prvaka jeli bolji od ronalda ili kake...toliko o tvojoj debilnoj logici

ovako zavrsavam sa tobom ocigledno veze nemas sta pricas
pjanic je prosle sezone čistio klupu a ove godine je čak dosao do toga da ih i grije...
u 2 sezone odigrao 11 ipol minuta, ma kakav talent.. pa pogledaj krkica npr., benzemu npr., to su igraci talenti posebno benzema koji je glavni u lyonu

btw, Sertic ce igrati za Hrvatsku od ljeta je naš.
a o kvaliteti hr i bih netreba raspravljati treba samo pogledati gdje igraju ciji igraci, izuzev dzeke, misimovica i ibisevica ostali igraci su katastrofa, igraju u turskoj 2. ligi, ruskoj, igraju najvise po hrvatskoj ligi, bih, austrijskim i sl.

sto se tice kvalitete suvisno je raspravljati: hrvatska 6 od 7 velikih natjecanja bh 0 od 7, osim dzeke, misimovica i ibisevica ako se dobro oporavi nemate nijednog dobrog igraca, svi su neki totalni anonimusi od spahica onog, do hasagica koji igra u 2. tur. ligi do ibricica koji igra realno u slabom hajduku, zeca iz ŠIBENIKA (6. u hnlu), i sl. dok hr igraci igraju po najboljim ligama europe.. i da zaboravio sam pandzu kako sam tog talenta mogao zaboraviti
Pjanić je prošle sezone odigrao svaku utakmicu u dresu Metza(sa 17 godina bio nosioc igre u francuskom prvoligašu),a ove sezone je za Lyon odigrao ukupno 20 utakmica(5 počeo od prve minute),što uopšte nije loše za momka od 18 godina.Na treningu ga podučava lično Juninhno,što nije mala stvar.Sertic je u šampionskom Bordeauxu učestvovao u 6 utakmica(od kojih je 2 ušao sa klupe),nema šta ja mislim da će mu navijači Bordeauxa spomenik dignut.
Zadnja izmjena: ra1981, dana/u 02 jun 2009, 17:49, ukupno mijenjano 1 put.

Cazinski-Vitez
Kontakt:

Post Postao/la Cazinski-Vitez » 02 jun 2009, 17:46

misimovic je bog za modrica
dzeko je bog za petrica
ibisevic je bog za olica
salihovic je bog za vukojevica
spahic je bog za onog invalida iz herthe, samo kad ga pogledas, vidis da od njega nema igraca
bajramovic i rahimic su bogovi za kovaca

hos jos?
IGRAJO BOSNO NE DAJ SE, IGRAJ SVI SMO UZ TEBEEEE !!!

Padovan
Kontakt:

Post Postao/la Padovan » 02 jun 2009, 17:59

moj ajduk pa džeko i ibišević su dali više golova nego svi reprezentativci hrvatske zajedno ove godine čak računajući i ove iz hnl. a da nepričam o misimoviću,štiliću... i ostalim. pa pogledajte tu vašu reprezentaciju pola je dolazi iz bih i ti ćeš nama pričati o hrvackim igračima (k......).
1992-1995 nikad zaboraviti...

38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO

FC Ljuta Krajina

bh hrvat
Kontakt:

Post Postao/la bh hrvat » 02 jun 2009, 18:04

hrvatsku reprezentaciju jos od francuske 98 guraju u ponor i ispodprosjecnost a ona nikada bolja na fifinoj ljestvici. prognoze pojedinih se svode na staru možda bidne, a možda ne bidne. prezent je jedno a futur je drugo.

bubooty
Kontakt:

Post Postao/la bubooty » 02 jun 2009, 19:29

juventus 0244 je napisao/la:moj ajduk pa džeko i ibišević su dali više golova nego svi reprezentativci hrvatske zajedno ove godine čak računajući i ove iz hnl. a da nepričam o misimoviću,štiliću... i ostalim. pa pogledajte tu vašu reprezentaciju pola je dolazi iz bih i ti ćeš nama pričati o hrvackim igračima (k......).
oni su prohrvatski orjentisani bos.hrvati i da su htjeli igrati za bosnu igrali bi...

bubooty
Kontakt:

Post Postao/la bubooty » 02 jun 2009, 19:36

standardan igrac cska moskve ovom liku gore je anonimus...2gi strijelac rusije isto...momak koji mjenja juninha u lyonu ovom je antitalenat...a jadna je drzava kojoj je kalinic najveca nada...

bayer 04
Kontakt:

Post Postao/la bayer 04 » 02 jun 2009, 19:42

U što ga serete sad...Hrvatska je ipak,htjeli vi priznati ili ne,sila za nas u ovom trenutku...
Nema ovo nigdje,dobijemo dvije tekme i bolji smo od Brazila...

bavarac
Kontakt:

Post Postao/la bavarac » 02 jun 2009, 20:04

Ajduk je napisao/la:Jadna drzava u kojoj je boris pandza najveci talent.

Modric otisao za 25 Eduardo za 14 Corluka za 12
Vukojevic otisao za 8 pokrivac 6 cale 5

to je samo za hnl. da ne nabrajam darija srnu koji je najskuplji igrac sa ovih prostora, do pranjica.
od mladih pogledaj milana badelja taj ce za sezonu dvije otici vise nego modric, ticinovic, mandzukic, kalinic, vrucina itd.
bolje pogledaj svoju ligu gdje je rekord 200.000 eura

sto se tice tog pjanica sa lyonom je 3. dok je sertic sa bordom 1.

...PST...

Jel igrao taj Pjanic na EP u Austriji? Nesto ga nisam zapazio
da ti ja sapnem dvi -tri ,MODRIC -iz BOSNE,DUDU-iz brazila,CORLUKA-BOSNA,VUKOJEVIC -gdje igra on,isto tako i pokrivac i cale ,a PJANIC ce igrati ,a taj SERTIC mozda je i on iz BOSNE, a niste uspjeli kaparisati CVITANICHA,ahhahahah moj ajduk,u vas nijedan igrac nije pravi hrvat :( :( :(
BAYERN MUNCHEN FOREVER IN MY HEART
ĆIRO i DŽEKO -BOSANSKI MED I MLIJEKO

bh hrvat
Kontakt:

Post Postao/la bh hrvat » 02 jun 2009, 20:20

vidi ovoga svrsta zadranina u bosance

Bola(n)
Kontakt:

Post Postao/la Bola(n) » 02 jun 2009, 20:37

Modrić nije iz BiH ali su zato Šimunić,Rakitić,Ćorluka,Kovač,Petrić...ali nevažno,izabrali su Hrvatsku i bila stvar.Činjenica je da su bolji na rang listama ali sumnjam da bi nas ako ništa lako prošli da se sretnemo u baražu.A to što govoriš za transfere i HNL,pa samo je Eduardo za realne pare prodan a ostalo sve napuhano.Modrić može mjesec dana igrati na svjetskom nivou ali cijelu sezonu ne,samo može u slabijim ligama.Olić,lik se bori,ali nije neki znalac.Puno i sreće ima ! Petrić je igrač velikih mogućnosti ali nešto mi zakazao otkako je u Hamburgu,nešto nije uredu.Vukojević,pa Rahimić je za njega Roy Keane :D samo što je Rahimić stariji dosta od njega !Ćorluka nije bolji od Papca ali Papac neće da igra,a i Jahić nije nešto puno lošiji od Ćorluke.Šimunić i Spahić tu su negdje,ne bih rekao da je Spahić bolji ali ni da je Joe bolji ! Salihović je kompletniji igrač od Srne,Srne je dobar pravo ali nije baš onako kako ga mediji opisuju.

Ma tu smo negdje,vaša je prednost što ste iskusniji tj. imate više iskustva s tim međunarodnim takmičenjima.
Niko kao ti,nikog kao tebe,nikad !

bh hrvat
Kontakt:

Post Postao/la bh hrvat » 02 jun 2009, 20:43

hrvatska reprezentacija trenutno ima cetiri igraca u najacoj ligi na svijetu, sto se tice dvoboja izmedju bih i hrvatske volio bi da do njega ne dodje barem do polufinala sp. jer dvoboj ovih reprezentacija moze donijeti samo zlo pogotovo u bih

Odgovori

Natrag na “Fudbalska reprezentacija BiH”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 7 gostiju.