EP 2013 Slovenija- BiH košarkaši
Moderatori/ce: KK_Bosna,CashMan,nerminh74
Re: EP 2013 Slovenija- BiH košarkaši
Sasvim logican raspored utakmica.Nije BiH nikako mogla da igra u 21:00 jer su to termini predvidjeni za najzanimljivije utakmice tog dana. 

Pozdravlja vas Cika Devil. Secajte me se. :)))
Jesu li od Slovenije najzanimljivije tekme, sve igraju od 21:00 !Devil je napisao/la:Sasvim logican raspored utakmica.Nije BiH nikako mogla da igra u 21:00 jer su to termini predvidjeni za najzanimljivije utakmice tog dana.
A gde se ono igra EP ?anti_zli je napisao/la:Jesu li od Slovenije najzanimljivije tekme, sve igraju od 21:00 !Devil je napisao/la:Sasvim logican raspored utakmica.Nije BiH nikako mogla da igra u 21:00 jer su to termini predvidjeni za najzanimljivije utakmice tog dana.
Meni se cini u Sloveniji,je l' tako ?

Pa logicno je da domacin igra u zadnjem terminu zbog posecenosti.Oni prema sebi prave satnicu.Pogledaj da Spanci igraju dve ako ne i tri utakmice od 14:30,oni su mogli da igraju od 17:45 'ladno sve.

Pozdravlja vas Cika Devil. Secajte me se. :)))
Jesu li od Slovenije najzanimljivije tekme, sve igraju od 21:00 ![/quote]
A gde se ono igra EP ?
Pa logicno je da domacin igra u zadnjem terminu zbog posecenosti.Oni prema sebi prave satnicu.Pogledaj da Spanci igraju dve ako ne i tri utakmice od 14:30,oni su mogli da igraju od 17:45 'ladno sve.
[/quote]
Pa zbog posecenosti su mogli i nas stavit, al gotovo je sad.
A gde se ono igra EP ?

Pa zbog posecenosti su mogli i nas stavit, al gotovo je sad.

Devil, mogli su biti i europski prvaci jer se i meni cini da se EP igra u Sloveniji 

Vidim da se prije mjesec spominjalo da još nije određeno kad će pustiti u prodaju karte za prvu fazu natjecanja. Ima li novog habera o tome?
Kad ćemo moći kupiti karte za Jesenice? Valja ubaciti to u planove.
Kad ćemo moći kupiti karte za Jesenice? Valja ubaciti to u planove.

"Bio sam profesionalac 20 godina, ali mi je ovo najdraža pobjeda u karijeri." Safet Sušić Pape 26.3.2011.
"Misimovića jedino ja mogu da zamijenim." Safet Sušić Pape 04.06.2013.
Sportsport.ba liga-Čekićari: prava lažna devetka
"Misimovića jedino ja mogu da zamijenim." Safet Sušić Pape 04.06.2013.
Sportsport.ba liga-Čekićari: prava lažna devetka
Prodaja karata pocela je danas. Karte za prvu fazu bice u prodaji nakon sto se rasproda druga faza i zavrsnica. Meni licno, totalno glup fazon al janezi zele sto vise ovih karata rasprodati bez obzira na rezulatate grupa ..
http://www.klix.ba/sport/kosarka/kuzmic ... /130320061" onclick="window.open(this.href);return false;
Biće zanimljivo. Mislim da smo u ovom trenutku kvalitetniji od Latvije i Makedonije. Posebno me zanima susret sa Crnom Gorom koja ima dva sjajna centra a neće oba moći igrati u istom trenutku (Nikola 2x). Srbija mi djeluje kao ekipa u padu, no uvijek su jaki na prvenstvima. Litvanija kao i uvijek jaka.
Koliko smo dobili samo sa Wrightićem.
Ono najljepše je da će dvorana biti ispunjena sa našim navijačima

Jedan moze igrati i na 4 po mom misljenju, jer ima momak ekstra sut, pa i 3 moze pogoditi, tako da mu nece biti problem da suta a da se pekovic gura pod kosem...Neutral je napisao/la:Biće zanimljivo. Mislim da smo u ovom trenutku kvalitetniji od Latvije i Makedonije. Posebno me zanima susret sa Crnom Gorom koja ima dva sjajna centra a neće oba moći igrati u istom trenutku (Nikola 2x). Srbija mi djeluje kao ekipa u padu, no uvijek su jaki na prvenstvima. Litvanija kao i uvijek jaka.
Naravno da mogu, no ne vjerujem da će se to desiti.
Jedan 211 visok i 132 kg, drugi 2.13 i 109kg

Neutral je napisao/la:Naravno da mogu, no ne vjerujem da će se to desiti.
ne bi bili prvi koji su igrali u paru
-
- Kontakt:
Wright 30 tak minuta treba dobiti,Gordić oko 15(obizorom da i poziciju 2 može igrati) te bi neke minute trebale da zapanu i Filipa Adamovica.
Prosli put na EP nismo imali ni jednog hrvata a vidi sad Mašić,Peršić,Stipanović,Šutalo zbog čega mi je veoma drago možda se doda jos koji.Savović bi dobrodošao također i on bi mogao umjesto Teletovića dobiti 10tak minuta.
Nekako vidim da se reprezentacija odlično uklapa u Petovićev koncept i mislim da bi daleko mogli otici na EP.
Prosli put na EP nismo imali ni jednog hrvata a vidi sad Mašić,Peršić,Stipanović,Šutalo zbog čega mi je veoma drago možda se doda jos koji.Savović bi dobrodošao također i on bi mogao umjesto Teletovića dobiti 10tak minuta.
Nekako vidim da se reprezentacija odlično uklapa u Petovićev koncept i mislim da bi daleko mogli otici na EP.
Neka igraju, izdominirati ćemo ih aBd
Mirza već čeka na trici da trpa nemilice.

Mirza već čeka na trici da trpa nemilice.
Imamo jedan posto sanse da prodjemo grupu.
Nenad Markovic & Drazen Petrovic
Ostalo je samo ime.....
Ostalo je samo ime.....
Ako prolaze 4 ekipe mi sigrno prolazimo 

samo je problem sto prolaze 3 ekipe. u drugoj fazi se opet prave grupe od po 6 timova.
Ja sam opet optimističan. Kvalitetniji smo od Latvije i Makedonije, a što ne dobiti i Crnu Goru.
naravno da sam optimistican, ja cu doci u sloveniju pa makar zadnji bili. ali netreba podcijeniti nikoga. treba se sjetit da smo latviju jedva dobili u sarajevu a tamo potonuli. jeste, sad cemo imati dublji roster i sve, ali opet se treba paziti svakoga.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.