Toni Sunjic

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_

Ajax
Kontakt:

Re: Toni Sunjic

Post Postao/la Ajax » 05 sep 2014, 18:39

Prvi stoper je kao sto sam govorio i prije Bicakcic. Za drugog se trenutno bore Sunjic i Zukanovic mada je Sunjic pune blize toj poziciji. Bar dok Zukanovic ne bude standardan za svoj klub. Cetvrtog stopera ni nemamo odnosno imamo ali on nema klub. Nadam se da se nismo olako odrekli pojedinih igraca znaju svi na koje igrace se misli. I isto tako se nadam da se radi na tome da se dovede neki novi stoper. Jer i da svi ovi stopero igraju odlicno ( a ne igraju ni blizu ) fali nam jos bar dvojica stopera. Bolje imati ovakvog Arslanagica nego ga nemati nikako. Mlad je to igrac moze za par mjeseci opet pruzati dobre partije.

Edol
Kontakt:

Post Postao/la Edol » 05 sep 2014, 18:45

Ne treba zaboraviti da je Pape izjavio kako je namjeravao Kolašinca koristiti na štoperu. Za meni Šunjić treba biti u prvom timu u svakoj kombinaciji.

Ajax
Kontakt:

Post Postao/la Ajax » 05 sep 2014, 18:58

Bice prvi par je zasad Bicakcic - Sunjic. A Pape bi trebao bar pogurati Zukanovica i Arslanagica sa pozivom u reprezentaciju. Mozda bi im bilo lakse u svojim klubovima kada bi ovi vidjeli da se na njih dvojicu ozbiljno racuna. Nego znali neko postoje li kakve sanse da Leovac zaigra za BiH. U svakom slucaju kako god se okrene potrebno je imati sestoricu stopera kao sve normalne selekcije a ne samo dvojicu, trojicu :roll:

AhmetNY
Kontakt:

Post Postao/la AhmetNY » 05 sep 2014, 19:33

Kako zveknu onu jednu loptu u aut :facepalm: panika protiv napadaca Liht.

BadrHari
Kontakt:

Post Postao/la BadrHari » 05 sep 2014, 20:12

bagrcavi je napisao/la:
mandraX je napisao/la:Staviti Tonija i Emira u istu rečenicu je ravno samoubistvu. Toni treba još znoja i znoja da prolije da bi se mogao poredit sa najvećim. :kafa:
+1
Juce je Bicakcic bolje odigrao za ono poluvrijeme nego Sunjic citavu utakmicu.
Ne budite smijesni, zivite u proslosti.
Trenutno je 2014, na Svjetskom nam se sve kazalo.
Naravno da je Emir overall kroz karijeru klasa iznad, mozda i dvije.. Ali trenutno je Sunjic za njega Jap Stam i pravo je pojacanje za ekipu to sto ce se moci uigrati mlada odbrana za vazne utakmice. Vazne utakmice koje vas idol kabadahija zasere uvijek. Samo mlado,brzo i jako nam treba. Ovo ostalo Emenike baca na guzicu, a Belgija naprimjer ima Emenikea koliko hoces. :hmmmmm:
Two-time champion of Central European Cup, triple champion of Bosnia and Hercegovina, two-time cup winners, and one time winner of the international Intertoto cup.

Sabinho
Kontakt:

Post Postao/la Sabinho » 05 sep 2014, 20:15

AhmetNY je napisao/la:Kako zveknu onu jednu loptu u aut :facepalm: panika protiv napadaca Liht.
Ne nego treba da se zayebava po 16m i okolo pa da mu predje u naviku? Cekaj cekaj, ostali bez Eura zbog toga i sad to opet zelimo? Klasicna definicija Bosanca.
Yeferson Soteldo, Roger Guedes!
https://www.youtube.com/watch?v=NKN24rPArL4
https://www.youtube.com/watch?v=_RvX-5si_3Q

STEVIE
Kontakt:

Post Postao/la STEVIE » 05 sep 2014, 20:42

pljuvaci opet na tonija po obicaju ali dzaba sve, dok je safet tu igrat ce i toni(sasvim zasluzeno) :cool:
"I'm a man who believes that I died twenty years ago.
And I live like a man who is dead already.
I have no fear whatsoever of anybody or anything." - Malcolm X

Sarajlijc@
Kontakt:

Post Postao/la Sarajlijc@ » 06 sep 2014, 01:46

Jedan od drazis igraca repke, pravi stoper ;)
NA KRAJU SVIJETA ILI SUNČEVOG SISTEMA
PRATIĆE TE NAŠA PJESMA IL' IMA DA NAS NEMA!

Amarkony
Kontakt:

Post Postao/la Amarkony » 08 sep 2014, 21:10

STEVIE je napisao/la:pljuvaci opet na tonija po obicaju ali dzaba sve, dok je safet tu igrat ce i toni(sasvim zasluzeno) :cool:
Ma pljuvaca ce uvijek biti, ali momak je zasluzio (kvalitetom) da igra u startnih 11 ove kvalifikacije kad god je zdrav. Pravi moderni stoper.
slika

Principatus
Kontakt:

Post Postao/la Principatus » 08 sep 2014, 21:13

Dali ga je ko pratio u utakmicama za klub?
Freude, schöner Götterfunken, Tochter aus Elysium. Wir betreten feuertrunken, Himmlische, dein Heiligtum. Deine Zauber binden wieder, was die Mode streng geteilt: Alle Menschen werden Brüder, wo dein sanfter Flügel weilt.

Goalgetter
Kontakt:

Post Postao/la Goalgetter » 08 sep 2014, 21:14

Da je moderan stoper, bio bi koliko toliko i brz. Mana mu je sto je totalno spor. Ali u momentu, uz Bicakcica, je nas najbolji stoper. Skok igra i preglednost su mu na nivou.

soccerfan
Kontakt:

Post Postao/la soccerfan » 08 sep 2014, 21:15

Amarkony je napisao/la:
STEVIE je napisao/la:pljuvaci opet na tonija po obicaju ali dzaba sve, dok je safet tu igrat ce i toni(sasvim zasluzeno) :cool:
Ma pljuvaca ce uvijek biti, ali momak je zasluzio (kvalitetom) da igra u startnih 11 ove kvalifikacije kad god je zdrav. Pravi moderni stoper.
slika
A boze bar u nasoj drzavi ne nedostaje pljuvaca. :twisted: :twisted: Toga na pretek imamo. :) :) Sve dok igra ovako ko do sad zasluzuje svoje mjesto u prvih 11. Ako pocne grijesiti, zna se sta sljeduje. Stvarno nije pravio nikakve kardinalne greske i svojim tridom je tu gdje jeste. On i Bico stoperski par po meni. :thumbup:
I Bogu je prosto bilo krstimol' se ili klanjamo....

Clutch
Kontakt:

Post Postao/la Clutch » 08 sep 2014, 21:17

Iz pepela bh. nogometa do najboljeg štopera reprezentacije, a sve sam, svojim radom i trudom. :bow:
Philly vs Everybody

#Madrid
#Sixers
#JoJoGOAT

Virtu4l
Kontakt:

Post Postao/la Virtu4l » 08 sep 2014, 21:18

On je bio u pepelu samo u glavama dežurnih kritičara.
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.

Clutch
Kontakt:

Post Postao/la Clutch » 08 sep 2014, 21:26

Virtu4l je napisao/la:On je bio u pepelu samo u glavama dežurnih kritičara.
Mislio sam na to da je iz PL BiH napravio uspješnu karijeru, a to je stvar vrijedna naklona, mada ti to već znaš..

Nemoj opet best of stavljati, biće previše :mrgreen: .
Philly vs Everybody

#Madrid
#Sixers
#JoJoGOAT

SalePD
Kontakt:

Post Postao/la SalePD » 08 sep 2014, 21:27

Po meni Šunjić bez ikakve dileme zaslužuje da igra u prvih 11.
RŠD Velež

Marijan Beneš

Stop nacional-šovinizmu!

Virtu4l
Kontakt:

Post Postao/la Virtu4l » 08 sep 2014, 21:28

Clutch, čekam da Tino prekuca Kipar, pa onda ide best of na najzanimljivijoj temi na forumu :kafa:
SalePD je napisao/la:Po meni je Šunjić bez ikakve dileme zaslužuje da igra u prvih 11.
To je već davno ustanovljeno, on je na SP sebi zacemetirao mjesto u prvoj postavi.
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.

Amarkony
Kontakt:

Post Postao/la Amarkony » 08 sep 2014, 21:47

Virtu4l je napisao/la:Clutch, čekam da Tino prekuca Kipar, pa onda ide best of na najzanimljivijoj temi na forumu :kafa:
SalePD je napisao/la:Po meni je Šunjić bez ikakve dileme zaslužuje da igra u prvih 11.
To je već davno ustanovljeno, on je na SP sebi zacemetirao mjesto u prvoj postavi.
Ali bukvalno, bio je daleko najjaci i najpouzdaniji nas igrac. I uopste nije spor kako neki to hoce da predstave.

SalePD
Kontakt:

Post Postao/la SalePD » 08 sep 2014, 21:54

Priznajem da sam bio malo sumnjičav kad sam ga vidio u sastavu protiv Nigerije (malo sam pao pod uticaj ''stručnjaka'' sa foruma), ali me je oduševio svojom igrom tada, ali i igrama na početku ove sezone u njegovom klubu. Svaka mu čast.
RŠD Velež

Marijan Beneš

Stop nacional-šovinizmu!

soko
Kontakt:

Post Postao/la soko » 08 sep 2014, 22:10

SalePD je napisao/la:Priznajem da sam bio malo sumnjičav kad sam ga vidio u sastavu protiv Nigerije (malo sam pao pod uticaj ''stručnjaka'' sa foruma), ali me je oduševio svojom igrom tada, ali i igrama na početku ove sezone u njegovom klubu. Svaka mu čast.
Ja bas i nisam. Jedini je Spaha igrao u boljem klubu/ligi nego Sunjic kad je pozvan. Samo sto Toni nikad nije dobio pravu sansu. Evo ga sad standardan u Kubanu i poslije Rusije on ce sigurno u ligu petice.

Odgovori

Natrag na “Fudbalska reprezentacija BiH”

Trenutno korisnika/ca: adrenaline323, Amazon [Bot], AnelMid, Bing [Bot], CAGarfia, denza, Google Adsense [Bot], NebeskaSila96, zikerrz21 i 97 gostiju.