Lichtenstein-BiH ; BiH-Latvia
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_
Re: Lichtenstein-BiH ; BiH-Latvia
upravu si,jednostavno ne postoji niti jedan Bosanac i Hercegovac koji igra lijevog beka a da je priblizno kvaliteta maletica i sl
.Pa covjece problem je sto kod nas na beku jos samo fizioterapeut nije igrao,i umjesto da salih,lulic i komp.igrraju na svojim pozicijama od zbog tog krpenja rotira citavu ekipu
"Kad je selo složno i jedna djevojka je dosta"
I pobrojani su za tebe bolji od pozvanih i imaju kvalitet nama toliko neophodan? Sve koje si nabrojani nisu ni po 5% bolji od pozvanih.A o tvom poznavanju i pracenju fudbala najbolje govori jedno ime: Hajrovic!!! Covjek nema nase papire i ceka se da promijeni sportsko drzavljanstvo. Na ovom portalu na cijem forumu visis od jutra do sutra je to pisalo 10 puta,ali ti visis ovdje pa te nista dr ne zanima. Od pobrojanih jedino Zukanovic je mogao biti pozvan,ali za klupe,Pandja je zacementiran po meni.gringobih je napisao/la:Par? Ma nemoj mi zbog par igraca stiskati zvono ipred kuceDenizmare je napisao/la:Ovdje se ne zna ni ko pije ni ko placa. Kao sto rece dobro poznati lik iznad,nije ovo forum intelektualaca.Boga mi i nije,pojedini su na nivou vrtica. Samo svadja ,nista konkretno. Ko to fali na spisku,a ima kvalitet da bude bar prva ili druga rezerva????? Na to pitanje niti jedan od ovih kvaziintelektualaca koji vise ovdje nece da daju odgovor. Razlog jednostavan:nema ga!
Konkretno mislim na ovog obozavatelja mexickih serija gringa i nihicu zvanog IQ..
Evo prozvao sam vas: posto toliko insistirate na tome dajte nam osnov za raspravu.Bio bih i vise nego sretan da date par imena pa da kazem da selektor grijesi.
Cekam![]()
I po 101 put...Zukanovic,Cocalic,I.Hajrovic,Ljevakovic,Mahmutovic,Visca, Buric itd
A da ne bih morao pisati ponovo...
Zukanovic vs Pandza prvi tim lige drugi nogiran iz Arsenala iz Kijeva nakon probe...Sunjic neki tamo klub ko zna koji, totalno nepouzdan lik jos iz U21...
Cocalic vs Medunjanin-Zahirovic-Svraka-Sesar-Vrancic M-ne igra aktivno gotovo godinu i iz iste su lige, Z ispao u drugu ligu Rusije, S-S Zeta ce biti dovoljna da sve objasni... V-Druga liga, jesen karijere, cunj u kuglanju...![]()
I Hajrovic vs Vrsajevic,Ibricic nemami ih srca porediti stid me...![]()
Ljevakovic vs Medunjanin-Zahirovic-Svraka-Sesar-Vrancic sve isto kao i vs Cocalic samo sto je ovaj covjek godinama najbolji igrac jedne dobre Evropske lige i Prije par godina bio proglasen najiboljim DM gambus lige, nikad zdrav nije poceo sa klupe, cementiranih 11 i glavni igrac ekipe...
Mahmutovic vs Vrsajevic, Ibricic, Standardan, najbolji strijelac kluba, igrac koji moze igrati oba krila i napadaca nevejerovatne je brzine i explozivnosti upravo sto nam je uvijek trebalo u repci ...Porediti ga sa Ibricicem koji odradio tek utakmicu-dvije nakon vodzenja grupe navijaca Lokomotive koju godinu...Smijesno...
Visca vs Vrsajevic,Ibricic ne moze se nikako stavljati u isti kos sa njima ni po godinama ni po kvaliteti...
Buric vs Sehic,Avdukic smijesno porediti Sehic vjecna klupa Avdukic kolac...Jos jedna smijesna usporedba...
Sta jos treba da pisem roman ili ?
Spisak kakav sam i ocekivao od tebe-djeciji,nisam ni sumnjao da ces navesti nekog extra,jer takvog nazalost nemamo.
Dakle Papetov spisak manje vise realan,to je ono sto imamo i tu se prica zavrsava.....
ma sve se smije.. ovo je igra bez granica.. kao sto neko moze reci da Susic neinteligentan, bezobrazan, i jos jedan epitet je bio, tako mogu i ja reci da je to suplja prica, da je covjek u pravu, da je postavio dobru taktiku.. i da je trebao da pozove beka iz nase lige jer boljih nemamo, za priateljske.. citam, neki lik pise kako je ovaj spisak znak da treba otpustiti selektora.. kao nisu dobri igraci, sta da onda radi selektor Lichtensteina???Rios je napisao/la:Sta si ti Sejo90 htio da kazes? To sto nismo selektori ne smijemo iznijeti svoje misljenje jel?? Ili to sto je Safet zavrsio trenersku skolu cini ga Sulejmanom Velicanstvenim pa mu niko ne smje reci da grijesi ili tako nesto..sejo90 je napisao/la:ok, nema sase , pa sta, zovni lijevog beka, siguran sam da ima jedan....bla bla bla... jedino sto je mogao da ucini je to da proba sa bekovima iz premijer lige u prijateljskim tekmama.. iako bi ovakvi balvani opet rekli sta zove ovog iz Zeljeznicara, i to bla bla.. suplje price, bolje je vratit zahirovica na desnog beka nego da igra neko iz tzv premijer lige.. i Pape to isto misli, zato krpi i zato rotira.. a svi vi koji ste sigurni da ima lijevi bek negdje, i stoper i zadnji vezni, koji je kvalitetniji od ovih pozvanih, e pa zato i jeste tu, a ne na klupi BIHunavita je napisao/la:ja sam na pocetku stvarno bio za safeta,jer covjek je najbolji nogometas kojeg je nasa drzava rodila,ali tu prica i zavrsava,nogometas ne i trener,strateg,psiholog...
Bio sam za njega i prosle kvalif. jer koliko toliko rezultati ti neki su iza njega,izuzev portugežeea.
Ali dajte ljudi,pa da li je safet toliko looood,ili misli da smo mi svi odreda vileni.Zadnji 3 kvalif.mi nemamo lijevog beka u repki,ok,nema sase,pa daj zovni vise lijevog beka majka mu stara,siguran sam da ima barem jedan,ako nista ibriciceve kvalitete,i vec 10000 puta ponavljano zasto se koji k... krpimo,zastoooo,pogotovo u prijateljskim,pa zar one upravo ne služe da bi se isprobali novi igraci na pozicijama koje skripe itd. Imali iko da moze to pitati safeta,iko ziv da nam samo kaze zastoo,zasto se ne zovu igraci na pozicijama koje su na deficitarne,zasto se zovu ljudi koji u zadnjih god. dana nemaju veze sa ovim sportom,zastooo,toliko je pitanja da bi se citav dan moglo pisati ali ovo su osnovna,ako itko bude u prilici od novinara volio big da ga to pita.I za kraj zastooo i dalje igramo u j.b..m vrecama![]()
- calcio
- Lokacija: Llanfairpwllgwyngyllgogerychwyrndrobwllllantysiliogogogoch
- Kontakt:
Pa iskreno receno, i ja sam za to da se oni pozovu. Moguce da hoce biti pozvani u toku kvalifikacija, ako nastave pruzati dobre partije a nama zaskripi na njihovim pozicijama. Ali ne vidim zasto neki prave frku kao da je selektor izostavio Dzeku ili SPahica sa spiska, neki cak prizeljkuju poraz samo da bi dobio otkaz. I onda ce novi selektor pozvati sve te igrac iz Belgije, Ceske,... i sta? Hocemo li onda automatski postati nepobjediva ekipa? Neki misle da hocemo.Rios je napisao/la:S tobom @calcio se moze pricati,nisi bas tvrdoglav cini mi secalcio je napisao/la:Prije nekoliko godina su Admir Aganovic, Jusuf Dajic i Sulejman Smajic rasturali u belgijskoj ligi. Zabijali golove makazicama i slicni fazoni. Za Smajica se zainteresovao Ajax, danas igra u Zelji. Dajic negdje u Madjarskoj a Aganovic u Svedskoj. To sto je neko na trenutak zablistao u slabijoj ligi ne znaci nista. Pokazi kontinuitet, pa cemo pricati.Vidi ovo,kazes kontinuitet..Pa Cocalic igra solidno vec nekoliko sezona,sto u Grckoj sto sad u Izraelu..I u Zelji dok je bio zadnju sezonu je bio najbolji igrac..Zukanovic se ne moze porediti sa ovim sto si nabrojao da su igrali u Belgiji..O njemu znam licno nekih informacija i momak igra takodjer dobro posljednjih sezona..Uz to,biti izabran u tim sezone pa taman da je lige Afganistana,nije mala stvar,slozit ces se zar ne!? Treba li su dobiti sansu bar jednu prijateljsku nakon baraza..Takodjer mislim da se prije u repku iz Zelje trebao zvati Kvesic nego Svraka..Fali nam lijevi bek a ovaj mali je talenat..O ostalim necu nista reci,neke i ne poznajem,za neke jos nije ni sigurno zele li igrati za nas..
Pretjeruje se sa kritikama,slazem se..Ali ljudi su frustrirani kad vide da nam fali stopera a Safet ih ne zove,nego gura 101 def veznog..Ili taj famozni lijevi bek..To govorim za prijateljske,a ovaj spisak za ove dvije kvalif mene nije nimalo iznenadio,ja sam 90% spiska pogodio prije 10 dana..Sve ocekivano..I na kraju cu reci ovo,meni licno je sasvim svejedno ko ce igrati,samo da zabiljeznimo dobar rezultat,da se raja ne razocara opet po ko zna koji put..I zbog toga onda treba Safet gledati da nadje najbolja rjesenje..Ako on misli da su to ovi igraci,ima moju podrsku iako mi nije bas omiljen..Pa cemo se nakon kvalifikacija "pogledati u oci" sto se kazecalcio je napisao/la:Pa iskreno receno, i ja sam za to da se oni pozovu. Moguce da hoce biti pozvani u toku kvalifikacija, ako nastave pruzati dobre partije a nama zaskripi na njihovim pozicijama. Ali ne vidim zasto neki prave frku kao da je selektor izostavio Dzeku ili SPahica sa spiska, neki cak prizeljkuju poraz samo da bi dobio otkaz. I onda ce novi selektor pozvati sve te igrac iz Belgije, Ceske,... i sta? Hocemo li onda automatski postati nepobjediva ekipa? Neki misle da hocemo.Rios je napisao/la:S tobom @calcio se moze pricati,nisi bas tvrdoglav cini mi secalcio je napisao/la:Prije nekoliko godina su Admir Aganovic, Jusuf Dajic i Sulejman Smajic rasturali u belgijskoj ligi. Zabijali golove makazicama i slicni fazoni. Za Smajica se zainteresovao Ajax, danas igra u Zelji. Dajic negdje u Madjarskoj a Aganovic u Svedskoj. To sto je neko na trenutak zablistao u slabijoj ligi ne znaci nista. Pokazi kontinuitet, pa cemo pricati.Vidi ovo,kazes kontinuitet..Pa Cocalic igra solidno vec nekoliko sezona,sto u Grckoj sto sad u Izraelu..I u Zelji dok je bio zadnju sezonu je bio najbolji igrac..Zukanovic se ne moze porediti sa ovim sto si nabrojao da su igrali u Belgiji..O njemu znam licno nekih informacija i momak igra takodjer dobro posljednjih sezona..Uz to,biti izabran u tim sezone pa taman da je lige Afganistana,nije mala stvar,slozit ces se zar ne!? Treba li su dobiti sansu bar jednu prijateljsku nakon baraza..Takodjer mislim da se prije u repku iz Zelje trebao zvati Kvesic nego Svraka..Fali nam lijevi bek a ovaj mali je talenat..O ostalim necu nista reci,neke i ne poznajem,za neke jos nije ni sigurno zele li igrati za nas..
Zeljeznicar za zivot cijeli !!
Miralem Pjanic !
Mirza Teletovic !
Damir Dzumhur !
Miralem Pjanic !
Mirza Teletovic !
Damir Dzumhur !
Tesko pitanje za one anamo.calcio je napisao/la:
Pa iskreno receno, i ja sam za to da se oni pozovu. Moguce da hoce biti pozvani u toku kvalifikacija, ako nastave pruzati dobre partije a nama zaskripi na njihovim pozicijama. Ali ne vidim zasto neki prave frku kao da je selektor izostavio Dzeku ili SPahica sa spiska, neki cak prizeljkuju poraz samo da bi dobio otkaz. I onda ce novi selektor pozvati sve te igrac iz Belgije, Ceske,... i sta? Hocemo li onda automatski postati nepobjediva ekipa? Neki misle da hocemo.
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu
Nevjerovatno je da osobe koje provode toliko vremena u komunikaciji o istoj nemaju ama bas nikakve veze...harishp je napisao/la:Tesko pitanje za one anamo.calcio je napisao/la:
Pa iskreno receno, i ja sam za to da se oni pozovu. Moguce da hoce biti pozvani u toku kvalifikacija, ako nastave pruzati dobre partije a nama zaskripi na njihovim pozicijama. Ali ne vidim zasto neki prave frku kao da je selektor izostavio Dzeku ili SPahica sa spiska, neki cak prizeljkuju poraz samo da bi dobio otkaz. I onda ce novi selektor pozvati sve te igrac iz Belgije, Ceske,... i sta? Hocemo li onda automatski postati nepobjediva ekipa? Neki misle da hocemo.
I po 1001 put kazem bolji je i stoper iz olimpika na svojoj poziciji od Messija na istoj ili od Modrica...
Pa hoce li neko vise izmisliti kakve utege za nabildavanje mozga jer ovo vase pokusavanje hodanja po vodi prelazi i granice Dodikove tvrdoglavosti...
Safet Susic=Propast BiH fudbala...
BiH je drzava koja ima najvise selektora u ovom trenutku-Safet, Sead, bezbroj menađera, bezbroj menađerskih agencija, Usanovic...
http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=QqjDqtqf7pY
BiH je drzava koja ima najvise selektora u ovom trenutku-Safet, Sead, bezbroj menađera, bezbroj menađerskih agencija, Usanovic...
Da je nama sastavit dobar tim pred gostovanje u Grckoj i Slovackoj da im barem bod uzmemo, ako Bog da i pobjedimo. A na domacem terenu ih sigurno pobjeđujemo, kao i sve ostale domace utakmice.
× Željezničar - Manijaci TM87 ×
Sacekaj samo da kosu svezem!Elegant je napisao/la:Da je nama sastavit dobar tim pred gostovanje u Grckoj i Slovackoj da im barem bod uzmemo, ako Bog da i pobjedimo. A na domacem terenu ih sigurno pobjeđujemo, kao i sve ostale domace utakmice.
Safet Susic=Propast BiH fudbala...
koji je doprinos temi osim da je stoper Olimpika bolji na to poziciji od Messija? uzgred, da li je bolji od Busketsa? ne vraca Susic Pjanica na beka, nego lijevog veznog.. konkretno pitanje, da li postoji lijevi bek u Premijer ligi koji ce taj posao obaviti bolje od salihovica?gringobih je napisao/la:Nevjerovatno je da osobe koje provode toliko vremena u komunikaciji o istoj nemaju ama bas nikakve veze...harishp je napisao/la:Tesko pitanje za one anamo.calcio je napisao/la:
I po 1001 put kazem bolji je i stoper iz olimpika na svojoj poziciji od Messija na istoj ili od Modrica...
Pa hoce li neko vise izmisliti kakve utege za nabildavanje mozga jer ovo vase pokusavanje hodanja po vodi prelazi i granice Dodikove tvrdoglavosti...
- storm_raider
- Kontakt:
Ne isplati se druze, vjeruj mi. Evo ti i ja smo ovdje od samog pocetka, svega smo se nagledali na ovom forumu, ali ovo ti je specijalno izdanje, koje nazalost predugo traje.Denizmare je napisao/la:I pobrojani su za tebe bolji od pozvanih i imaju kvalitet nama toliko neophodan? Sve koje si nabrojani nisu ni po 5% bolji od pozvanih.A o tvom poznavanju i pracenju fudbala najbolje govori jedno ime: Hajrovic!!! Covjek nema nase papire i ceka se da promijeni sportsko drzavljanstvo. Na ovom portalu na cijem forumu visis od jutra do sutra je to pisalo 10 puta,ali ti visis ovdje pa te nista dr ne zanima. Od pobrojanih jedino Zukanovic je mogao biti pozvan,ali za klupe,Pandja je zacementiran po meni.gringobih je napisao/la:Par? Ma nemoj mi zbog par igraca stiskati zvono ipred kuceDenizmare je napisao/la:Ovdje se ne zna ni ko pije ni ko placa. Kao sto rece dobro poznati lik iznad,nije ovo forum intelektualaca.Boga mi i nije,pojedini su na nivou vrtica. Samo svadja ,nista konkretno. Ko to fali na spisku,a ima kvalitet da bude bar prva ili druga rezerva????? Na to pitanje niti jedan od ovih kvaziintelektualaca koji vise ovdje nece da daju odgovor. Razlog jednostavan:nema ga!
Konkretno mislim na ovog obozavatelja mexickih serija gringa i nihicu zvanog IQ..
Evo prozvao sam vas: posto toliko insistirate na tome dajte nam osnov za raspravu.Bio bih i vise nego sretan da date par imena pa da kazem da selektor grijesi.
Cekam![]()
I po 101 put...Zukanovic,Cocalic,I.Hajrovic,Ljevakovic,Mahmutovic,Visca, Buric itd
A da ne bih morao pisati ponovo...
Zukanovic vs Pandza prvi tim lige drugi nogiran iz Arsenala iz Kijeva nakon probe...Sunjic neki tamo klub ko zna koji, totalno nepouzdan lik jos iz U21...
Cocalic vs Medunjanin-Zahirovic-Svraka-Sesar-Vrancic M-ne igra aktivno gotovo godinu i iz iste su lige, Z ispao u drugu ligu Rusije, S-S Zeta ce biti dovoljna da sve objasni... V-Druga liga, jesen karijere, cunj u kuglanju...![]()
I Hajrovic vs Vrsajevic,Ibricic nemami ih srca porediti stid me...![]()
Ljevakovic vs Medunjanin-Zahirovic-Svraka-Sesar-Vrancic sve isto kao i vs Cocalic samo sto je ovaj covjek godinama najbolji igrac jedne dobre Evropske lige i Prije par godina bio proglasen najiboljim DM gambus lige, nikad zdrav nije poceo sa klupe, cementiranih 11 i glavni igrac ekipe...
Mahmutovic vs Vrsajevic, Ibricic, Standardan, najbolji strijelac kluba, igrac koji moze igrati oba krila i napadaca nevejerovatne je brzine i explozivnosti upravo sto nam je uvijek trebalo u repci ...Porediti ga sa Ibricicem koji odradio tek utakmicu-dvije nakon vodzenja grupe navijaca Lokomotive koju godinu...Smijesno...
Visca vs Vrsajevic,Ibricic ne moze se nikako stavljati u isti kos sa njima ni po godinama ni po kvaliteti...
Buric vs Sehic,Avdukic smijesno porediti Sehic vjecna klupa Avdukic kolac...Jos jedna smijesna usporedba...
Sta jos treba da pisem roman ili ?
Spisak kakav sam i ocekivao od tebe-djeciji,nisam ni sumnjao da ces navesti nekog extra,jer takvog nazalost nemamo.
Dakle Papetov spisak manje vise realan,to je ono sto imamo i tu se prica zavrsava.....
Sport je lijek za tijelo i duh.
- AllGunsBlazing
- Kontakt:
Ja ne znam zasto se uopste pokusavate raspravljati sa njim. Ocigledno da je covjek bolestan u mozak, a sa takvim nema rasprave. I meni je krivo sto nije zvao Burica jer je i za Sehica i Avdukica klasa, ali sta sad frku trebam praviti? Spominje covjek drugu ligu Rusije(inace prava je na 5. mjestu u svijetu, znaci ni druga ne zaostaje puno) kao da smo Brazil i svi igraci igraju u top klubovima. Jos uz sve to prizeljkuje poraz, to ti je jedan obicni moron.
Celik!3,2,2.
Ajmo bit realni malo,al samo malo.. evo krenut ćemo od golmana.. zašto Šehić i Avdukić a ne prvi golman Lecha Jasmin Burić ? Od samog dolaska Papeta je tako,nikako da pozove Jaska dok su ova dvojica konstantno na spisku.Zašto Šunjić iz Zorye,Vranješ iz Krasnodara,a ne Zukanović iz Kotrijka(izabran u najbolji tim sezone u Belgijskoj ligi)? Zašto ne Sead Kološinac kapiten U-19 Njemacke,sada u prvom timu Šalkea,nedavno ubiljezio i prvi nastup..Zašto Vrančić iz Braunschweiga?za Sesara i Svraku mi je jasno, vrijeme je da se uzme keš na njima.Zahirović igra drugu rusku ligu,tu je zbog svog menađera Sead Sušića.Zašto Vršajevića zove kao napadača,kada je čovjek to prestao biti čim je otišao iz Premier lige BH , eno ga u Hajduku beka igra.. a ne zove Muslimovića,loša mu liga.. a nije loša Zorya Šunjiceva i Krasnodari i ostala sranja ccc.. Fudbal je biznis,najkraci opis situacije 
- calcio
- Lokacija: Llanfairpwllgwyngyllgogerychwyrndrobwllllantysiliogogogoch
- Kontakt:
I od svih navedenih jedino mozda Zahirovic dobije minutazu. Znaci oko cega raspravljamo i oko cega se pravi frka a neki cak prizeljkuju poraz? Oko toga ko ce sjediti na klupi, i to na onim tamo zadnjim mjestima. Cestitam.Fanfara je napisao/la:Ajmo bit realni malo,al samo malo.. evo krenut ćemo od golmana.. zašto Šehić i Avdukić a ne prvi golman Lecha Jasmin Burić ? Od samog dolaska Papeta je tako,nikako da pozove Jaska dok su ova dvojica konstantno na spisku.Zašto Šunjić iz Zorye,Vranješ iz Krasnodara,a ne Zukanović iz Kotrijka(izabran u najbolji tim sezone u Belgijskoj ligi)? Zašto ne Sead Kološinac kapiten U-19 Njemacke,sada u prvom timu Šalkea,nedavno ubiljezio i prvi nastup..Zašto Vrančić iz Braunschweiga?za Sesara i Svraku mi je jasno, vrijeme je da se uzme keš na njima.Zahirović igra drugu rusku ligu,tu je zbog svog menađera Sead Sušića.Zašto Vršajevića zove kao napadača,kada je čovjek to prestao biti čim je otišao iz Premier lige BH , eno ga u Hajduku beka igra.. a ne zove Muslimovića,loša mu liga.. a nije loša Zorya Šunjiceva i Krasnodari i ostala sranja ccc.. Fudbal je biznis,najkraci opis situacije
To za uzimanje kesa necu ni komentirati. Ko uzima kes, Osim?
Pa i Sehic je prvi golmanFanfara je napisao/la:Ajmo bit realni malo,al samo malo.. evo krenut ćemo od golmana.. zašto Šehić i Avdukić a ne prvi golman Lecha Jasmin Burić ? Od samog dolaska Papeta je tako,nikako da pozove Jaska dok su ova dvojica konstantno na spisku.Zašto Šunjić iz Zorye,Vranješ iz Krasnodara,a ne Zukanović iz Kotrijka(izabran u najbolji tim sezone u Belgijskoj ligi)? Zašto ne Sead Kološinac kapiten U-19 Njemacke,sada u prvom timu Šalkea,nedavno ubiljezio i prvi nastup..Zašto Vrančić iz Braunschweiga?za Sesara i Svraku mi je jasno, vrijeme je da se uzme keš na njima.Zahirović igra drugu rusku ligu,tu je zbog svog menađera Sead Sušića.Zašto Vršajevića zove kao napadača,kada je čovjek to prestao biti čim je otišao iz Premier lige BH , eno ga u Hajduku beka igra.. a ne zove Muslimovića,loša mu liga.. a nije loša Zorya Šunjiceva i Krasnodari i ostala sranja ccc.. Fudbal je biznis,najkraci opis situacije
Sto se tice Sunjica momak igra odlicno u Zorye kao i Vranjes u Rusiji tako da je recimo pozvan Zukanovic bilo bi ako nema Sunjica o Vranjesa..
Taj Sead Kolosinac pod prvo nema bh papire da zaigra, kako ce dobiti onda poziv ? Upravu si kapiten U-19 Njemacke.. mozda je njemu Njemacke zelja
Zašto, zašto, zašto
Odg. na zašto, zašto, zašto dao ti kolega
I od svih navedenih jedino mozda Zahirovic dobije minutazu. Znaci oko cega raspravljamo i oko cega se pravi frka a neki cak prizeljkuju poraz? Oko toga ko ce sjediti na klupi, i to na onim tamo zadnjim mjestima. Cestitam.
To za uzimanje kesa necu ni komentirati. Ko uzima kes, Osim?
❤ si baš. CMOKić
Problem je medjutim sto ti ne pratis.Luliceva pozicija i jeste lijevi bek to vec igra i kod Petkovica.A i Reja ga tamo forsirao.Mada je zadnju igrao na krilu u repci i sasvim zakazao na toj poziciji.unavita je napisao/la:upravu si,jednostavno ne postoji niti jedan Bosanac i Hercegovac koji igra lijevog beka a da je priblizno kvaliteta maletica i sl.Pa covjece problem je sto kod nas na beku jos samo fizioterapeut nije igrao,i umjesto da salih,lulic i komp.igrraju na svojim pozicijama od zbog tog krpenja rotira citavu ekipu
I fakat ovo prelazi u komediju.Hajde kad je onomad Baka olako preskocio preko Rahimica koji je briljirao u osvajacu kupa UEFE i u Ruskom prvenstvu.
Ali ovo je fakat krpa - zakrpa,nista drugo.Sve ko fol izabrani ko najbolji a penziju cekaju u prosjecnim klubovima.Nista boljim od ovih pozvanih.Ako izuzmemo iz nase lige,ali da nije pozvao isti bi se opet nasli da proseru zbog cega se izbjegavaju igraci iz nase lige.makar radi podstreka da i ostali vrijedno rade,bla,bla.
Hajde sto ih ne vide iz repke,sta je onda sa skautima imalo jacih klubova ili liga.Sead im neda da ih gledaju,garant
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu
pa ne mogu da vjerujem da Pape nije pozvao Alispahica ,kakve su to mucke sta li je to momak je zasluzio da bude dio reprezentacije
- savatihotece
- Kontakt:
Pape je taki od selektora i on nas može odvest samo u p.m. On bi upropastio i Špansku reprezentaciju. Dakle ne radi se ovdje samo o pogrešnom selektiranju igrača, već o apsolutnom neznanju i amaterizmu koji je nedopustiv ako želite odvesti jednu reprezentaciju na vrhunsko takmičenje. Nije tačno da mi nemamo kvalitetnih igrača, ali je tačno da imamo selektora koji pljuje pa liže (gdje mu je sad ono neće igrat ko nema kluba ili ne igra u klubu).
Ovaj mazgov što pominje Osima, nadam se da je ustao kada mu je spomenuo ime i da još stoji mirno.
Ovaj mazgov što pominje Osima, nadam se da je ustao kada mu je spomenuo ime i da još stoji mirno.
BRČKO BRČACIMA
ŽELJO MANIJACIMA
ŽELJO MANIJACIMA
- adriano_leite
- Kontakt:
Ivica Osim i Komitet su produzili ugovor Papetu, nije Pape sam otisao u prostorije Saveza i sastavio sam sebi ugovor i isti potpisao. Ivica Osim i Komitet, nakon kvalifikacija su bili zadovoljni Papetom, te su rekli da ce stupiti u kontakt s njim oko produzetka ugovora. Ako je Ivica Osim zadovoljan, ne znam kako ti ne mozes biti zadovoljan? Da se krije neki talenat u Evropi, ti talenti o kojim vi pricate, ja sam siguran da bi se Ivica obratio Papetu. Sigurno je da Ivica ne bi trpio te gluposti koje po vama radi Pape. Zar ste veci i od Ivice? Znate bolje i od njega? Do jucer se pisalo u slucaju pobjede da Ivica osmislja taktiku i kroji sastav, pa zato i rezultati solidni bili, a eto sada Ivica preko noci digao ruke? Hahahahaha kako smijesno jbt. vrag. Ivica Osim i Komitet su komotno mogli da ne produze ugovor Papetu, ali eto po njima je on najbolji izbor i nisu htjeli da traze novog selektora, a komotno su mogli to uraditi ili je Pape platio Osimu i Komitetu da ostane na mjestu selektora?savatihotece je napisao/la:Pape je taki od selektora i on nas može odvest samo u p.m. On bi upropastio i Špansku reprezentaciju. Dakle ne radi se ovdje samo o pogrešnom selektiranju igrača, već o apsolutnom neznanju i amaterizmu koji je nedopustiv ako želite odvesti jednu reprezentaciju na vrhunsko takmičenje. Nije tačno da mi nemamo kvalitetnih igrača, ali je tačno da imamo selektora koji pljuje pa liže (gdje mu je sad ono neće igrat ko nema kluba ili ne igra u klubu).
CAVS BASKETBALL NEVER STOPS!!! BELIEVELAND
Mes Que Un Club!
Mi smo Horde Zla sa Sjevera...
Mes Que Un Club!
Mi smo Horde Zla sa Sjevera...
- savatihotece
- Kontakt:
Ne interesuje me šta Pape radi, jer ni on to ne zna objasnit. Jbg pojeli smo g.... kada smo ga postavili, a otrest će ga biti vrlo teško. To je i Ivici jasno, jer znamo svi da je kod nas izbor selektora ko izbor ministarskog vijeća. Od dva zla izabrali manje. Bolje nikakav selektor kao što je Pape, nego da nikako nemamo selektora. Prošle kvalifikacije su bile dovoljan razlog da ga se smijeni, ali pošto to kod nas ide ko teravija ostalo je kako jest. Toga je i Ivica svjestan, ali pošto je skonto da je fudbal više od igre, ostavio je Papeta.adriano_leite je napisao/la:Ivica Osim i Komitet su produzili ugovor Papetu, nije Pape sam otisao u prostorije Saveza i sastavio sam sebi ugovor i isti potpisao. Ivica Osim i Komitet, nakon kvalifikacija su bili zadovoljni Papetom, te su rekli da ce stupiti u kontakt s njim oko produzetka ugovora. Ako je Ivica Osim zadovoljan, ne znam kako ti ne mozes biti zadovoljan? Da se krije neki talenat u Evropi, ti talenti o kojim vi pricate, ja sam siguran da bi se Ivica obratio Papetu. Sigurno je da Ivica ne bi trpio te gluposti koje po vama radi Pape. Zar ste veci i od Ivice? Znate bolje i od njega? Do jucer se pisalo u slucaju pobjede da Ivica osmislja taktiku i kroji sastav, pa zato i rezultati solidni bili, a eto sada Ivica preko noci digao ruke? Hahahahaha kako smijesno jbt. vrag. Ivica Osim i Komitet su komotno mogli da ne produze ugovor Papetu, ali eto po njima je on najbolji izbor i nisu htjeli da traze novog selektora, a komotno su mogli to uraditi ili je Pape platio Osimu i Komitetu da ostane na mjestu selektora?savatihotece je napisao/la:Pape je taki od selektora i on nas može odvest samo u p.m. On bi upropastio i Špansku reprezentaciju. Dakle ne radi se ovdje samo o pogrešnom selektiranju igrača, već o apsolutnom neznanju i amaterizmu koji je nedopustiv ako želite odvesti jednu reprezentaciju na vrhunsko takmičenje. Nije tačno da mi nemamo kvalitetnih igrača, ali je tačno da imamo selektora koji pljuje pa liže (gdje mu je sad ono neće igrat ko nema kluba ili ne igra u klubu).
Uostalom, ja i nisam tražio smjenu selektora, samo sam konstatovao da nas Pape može odvest na SP kada na vrbi rodi grožđe, pa da nam daju i Mesija i Ronalda, jer je on fudbalski stručnjak ko dlake.
Koliko god se upinjali ovi što ga brane, najveća potvrda njegovog neznanja je baš zadnja utakmica protiv Velsa. A ti sad kontaj zašto, jbg ne mogu ti sve napisat.
BRČKO BRČACIMA
ŽELJO MANIJACIMA
ŽELJO MANIJACIMA
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.