NFL

Atletika, stoni tenis, šah, plivanje, vaterpolo, biciklizam, ragbi...

Moderator/ica: rio_Ferdy88

Taktičar
Kontakt:

Re: NFL

Post Postao/la Taktičar » 21 sep 2010, 02:23

Hare_BvB je napisao/la:Michael Vick je u svom prvom startu nakon 4 godine vodio ekipu Eaglesa do prve pobjede u sezoni, a savladana je momčad Lionsa u Detroitu....Odigrao je odlično i protiv Packersa u drugom poluvremenu, imao je oko 180 jardi pasinga, i preko 100 jardi trčanjem....Jučer je imao 284 pasinga, 2 TD-a, 37 jardi trčanjem...Zasad nije imao nijednu izgubljenu loptu...Kolb se povrijedio u prvom meču i izašao je iz igre pred sami kraj prvog poluvremena...Trebao bi se oporaviti za naredni meč protiv Jaguarsa, mada mislim da će Vick i u tom meču biti starter, jer izgleda da se konačno posvetio u potpunosti svojoj igri. :P
Colb će opet početi tekmu narednog vikenda. Vjerovatno će biti spreman i prognoze govore da će ipak i dalje ostati startni QB.
"Float like a butterfly, sting like a bee"

Taktičar
Kontakt:

Post Postao/la Taktičar » 21 sep 2010, 02:31

Slatinash_7 je napisao/la:volio bi i ja doc iz tuzle sam al bi mogo navratiti samo treba rec kad je termin
mozel se dodat koja akcija sa college footballa 2009 tu sam zemlja jak bio :mrgreen:
Moj prijedlog je i dalje da to okupljanje napravimo kod Saltyja :)
Ima jedna verzija ove igre koja se zove flag football. Sa manje je igrača na terenu i bez većeg fizičkog kontakta. Svaki igrač nosi oko pasa nešto kao zastavu i tacklovan je kada mu protivnik tu zastavu izvuče. Možete na netu naći viče informacija. Ako naše okupljanje nekada bude zaista aktuelno mislim da bi baš ova verzija igre bila najprihvatljivija.

Hare_BvB
Kontakt:

Post Postao/la Hare_BvB » 21 sep 2010, 02:33

Taktičar je napisao/la:
Hare_BvB je napisao/la:Michael Vick je u svom prvom startu nakon 4 godine vodio ekipu Eaglesa do prve pobjede u sezoni, a savladana je momčad Lionsa u Detroitu....Odigrao je odlično i protiv Packersa u drugom poluvremenu, imao je oko 180 jardi pasinga, i preko 100 jardi trčanjem....Jučer je imao 284 pasinga, 2 TD-a, 37 jardi trčanjem...Zasad nije imao nijednu izgubljenu loptu...Kolb se povrijedio u prvom meču i izašao je iz igre pred sami kraj prvog poluvremena...Trebao bi se oporaviti za naredni meč protiv Jaguarsa, mada mislim da će Vick i u tom meču biti starter, jer izgleda da se konačno posvetio u potpunosti svojoj igri. :P
Colb će opet početi tekmu narednog vikenda. Vjerovatno će biti spreman i prognoze govore da će ipak i dalje ostati startni QB.
Ma ja bih volio gle'ati ovu budalu više nego se 'ljeba najest' :mrgreen: ....Mislim da su šanse mojih Eaglesa za doigravanje sa Kolbom kao startnim QB ravne nuli...
Der Mann für die entscheidenden Tore.

SaltCityAttack
Kontakt:

Post Postao/la SaltCityAttack » 21 sep 2010, 03:17

Vala imal gora ekipa od ovog San Francisca trenutno u NFL?...meni vise ni Raidersi, a ni St.Louis nisu losi od njih u pm...pa ko odabra ovu utakmicu za Monday night u pm...inace u americi su ti ove utakmice sunday night i monday night okarakterisani kao mini praznik, ali vala jesu nasli utakmicu, pored ovakvih utakmica koje su se juce odigrale :shock:

edit:

evo poceo i SF da igra napokon :).... napravise TD i demantovali su ovo sto sam ja ranije napisao :)

edit:

na kraju evo ova utakmica postala i zanimljiva :)..SF je evo fakticki sam sebe pobjedio... mogli su doci komotno do iznenadjujuce pobjede protiv Sintsa...trenutni rezultat je 22:22, ali Sintsi imaju loptu i vjerujem da ce svojim iskustvom to okoncati... treba reci da je San Francisko par puta pokresio na end zone , bas kao i Bearsi protiv Detroita, a na kraju kada su Sianti izbijali loptu, ovi ispustili im na svojih 20 yardi, sto su Siantsi ipak nisu uspjeli zavrsiti sa TD, vec sao 3 poena, sto je ipak dalo nade San Francisku u zadnje dvije minute, gdje su morali dostici 8 poena.....Smith me u tim trenutcima iznenadio i barem za trenutak je opravdao prvi draft pick...covjek je za 30 sekundi dva puta otcao po 12 yardi i uzeo prve downe i bacao je resiverima i uspjeli su postici TD i cak dva extra poena sto je vratilo utkamicu na pocetak to jeste tenutni rezultat je 22:22

Sianti pobjedise field gol steta u pm... SF je zasluzio pobjedu,ali ne mozes onoliko grijesiti da bi imao neku nadu da ostvaris pobjedu...ipak se desilo ono sto sam rekao, da Siantsi nece propustiti proliku doci u poziciju da sutaju za 3 poena
SA VJEROM BOGA, FUKARE SLOBODA DO GROBA!
I opet Tušanj, tribina i sindrom ludila
jedan klub, jedan grad i navijačka skupina
OD PROŠLE, NE MOŽE BITI NAM TEŽA GODINA
I DALJE OSTAJEMO SLOŽNI KO' BRAĆA I RODBINA !
FKR TZ 87'

East Family FFC1987

Taktičar
Kontakt:

Post Postao/la Taktičar » 21 sep 2010, 06:04

SaltCityAttack je napisao/la:Vala imal gora ekipa od ovog San Francisca trenutno u NFL?...meni vise ni Raidersi, a ni St.Louis nisu losi od njih u pm...pa ko odabra ovu utakmicu za Monday night u pm...inace u americi su ti ove utakmice sunday night i monday night okarakterisani kao mini praznik, ali vala jesu nasli utakmicu, pored ovakvih utakmica koje su se juce odigrale :shock:

edit:

evo poceo i SF da igra napokon :).... napravise TD i demantovali su ovo sto sam ja ranije napisao :)

edit:

na kraju evo ova utakmica postala i zanimljiva :)..SF je evo fakticki sam sebe pobjedio... mogli su doci komotno do iznenadjujuce pobjede protiv Sintsa...trenutni rezultat je 22:22, ali Sintsi imaju loptu i vjerujem da ce svojim iskustvom to okoncati... treba reci da je San Francisko par puta pokresio na end zone , bas kao i Bearsi protiv Detroita, a na kraju kada su Sianti izbijali loptu, ovi ispustili im na svojih 20 yardi, sto su Siantsi ipak nisu uspjeli zavrsiti sa TD, vec sao 3 poena, sto je ipak dalo nade San Francisku u zadnje dvije minute, gdje su morali dostici 8 poena.....Smith me u tim trenutcima iznenadio i barem za trenutak je opravdao prvi draft pick...covjek je za 30 sekundi dva puta otcao po 12 yardi i uzeo prve downe i bacao je resiverima i uspjeli su postici TD i cak dva extra poena sto je vratilo utkamicu na pocetak to jeste tenutni rezultat je 22:22

Sianti pobjedise field gol steta u pm... SF je zasluzio pobjedu,ali ne mozes onoliko grijesiti da bi imao neku nadu da ostvaris pobjedu...ipak se desilo ono sto sam rekao, da Siantsi nece propustiti proliku doci u poziciju da sutaju za 3 poena
Na kraju je bilo baš zanimljivo. Odluka pade sa FG-om u zadnjoj sekundi. San Francisco ima prevo dobru odbranu, ali su napravili previše grešaka sa nekoliko bezveze izgubljenih lopti. Je volim Saintse i drago mi je da su pobijedili, ali igra nije bila baš kao većim dijelom prošle sezone. Kao prošlogodišnjim prvacima ova sezona će im biti gadna jer će svi biti naoštreni protiv njih.

sandiegochargers
Kontakt:

Post Postao/la sandiegochargers » 21 sep 2010, 15:39

prvaci se znaju izvuci. vidjecemo jeli reggie bush ozbiljnije povrijeđen.to bi bio hendikep

Taktičar
Kontakt:

Post Postao/la Taktičar » 21 sep 2010, 16:28

sandiegochargers je napisao/la:prvaci se znaju izvuci. vidjecemo jeli reggie bush ozbiljnije povrijeđen.to bi bio hendikep
Izgleda da je u pitanju pauza od 5-6 hefti.

SaltCityAttack
Kontakt:

Post Postao/la SaltCityAttack » 21 sep 2010, 17:30

nego takticar slijedeci ponedeljak budi ponovo ovdje :)....ja cu sa drustvom kuci uz mezu i cugu propratiti ovo, a nadam se da cu ponovo biti aktivan na forumu , ako se sta vazno dogodi.... nadam se da nece utakmica otici u pogresnom smijeru za nas :)...ovo nam je utakmica sezone i sa ovo pomjedom vjerujem da bi do kraja sezone zavrsili sa 12-4 ili 11-5 rekordom... znaci sve ce znaciti od ove utakmice koja je u ponedeljak
FKR TZ 87'

East Family FFC1987

sandiegochargers
Kontakt:

Post Postao/la sandiegochargers » 21 sep 2010, 20:11

salty nemoj pridavati toliki znacaj ovoj utakmici. jeste vazna ali i da pobjedite i da izgubite to ne mora nista da znaci

SaltCityAttack
Kontakt:

Post Postao/la SaltCityAttack » 21 sep 2010, 23:59

sandiegochargers je napisao/la:salty nemoj pridavati toliki znacaj ovoj utakmici. jeste vazna ali i da pobjedite i da izgubite to ne mora nista da znaci
Ma znam brate, ali ova je utakmica vjerovatno prekretnica za nastavak sezone.Mnogo ce u ovoj utakmici znaciti i za same igrace eventualna pobjeda.Dobili bi jos vece samopouzdanje i vjerujem da pobjeda u ovoj utakmici nama ce pomoci mnogo u nastavku a reci ti zasto"

1 week: Bears - Detroit -.... W

2 week: Dallas - Bears -.... W

3 week: Bears - Packers : ..... W :?: - Ovdje u obzir samo pobjeda dolazi, jer nakon ove utakmice imamo priliku da se odljepimo Packersima i Minesoti u NFC North diviziji, a posebno imajuci u obzir da nas poslije do pred sam kraj sezone ocekuje nesto laksi raspored.Nakon ove utakmice ocekuju nas dva vezana gostovanja protiv Giantsa i Panthersa. Svkako sa kakvim mentalitetom igraci ulaze u ovakvu utakmicu izmedju ove dvije ekipe onda je sve u ovoj utakmici otvoreno.Nadam se da nas samo Packersi nece spustiti na zemlju, nakon pobjede u Dallasu jer tako to uvjek biva kada te pogodi euforija.Poraz protiv njih najmanje nam je potreban

4 week: Giants - Bears : .......L - Ovdje cu biti pesimista i necu racunati pobjedu, mada po mnogima Dallas je kvalitetni od Giantsa i mozda bi mogli doci do konacne pobjede.

5 week: Panthers - Bears:.........W - Ovdje mislim da nebi trebalo biti problema, jer Panthersi ove sezone izgledaju dosta lose, i ako su oni patili Giantse u prvom poluvremenu utakmice.Ovdje sve osim pobjede za nas ce izgledati kao jedan korak nazad u borbi za play off.Nakon eventualne pobjede u ovoj sedmici, onda nas ocekuje dvije vezane domace utakmice.

6 week: Bears - Seattle:....... W - Takodjer pobjeda nebi trebala doci u pitanje jer smo objektivno kvalitetni i nakon ove sedmice nas rekord bi trebao da bude 5:1

7 week: Bears - Washington:.... W - Ne sumnjam da ce biti tesko doci do pobjede, protiv novig Washingtona, ali ovo se mora dobiti kuci, ako ne zelimo izgubiti sansu da eventualno preko wild card obezbjedimo playoff, jer Washington ce biti jedan od onih koji ce se boriti za isto mjesto.

8 week: ovu semdicu smo slobodni imat cemo sansu odmoriti igrace za naredne utakmice koje nas ocekuju, a vjerovatno i najtezi dio sezone.

9 week: Baffalo - Bears:.......... W - Ovu utakmicu Baffalo kao domacin igra u Torontu, jer ovos u odlucili prije pocetka sezone.S obzirom da Baffalo nije ovdje fakticki ni domacin, a ujedno i ekipa su koja bi trebala pasti, pa sasvim je nebitno gdje se igralo....nakon ove sedmice nas rekord bi trebao da bude 7:1

10 week: Bears - Minesota:..... W - jedna od tezih utakmica tokom sezone, ali kad smo onakvu Minesotu uspjeli dobiti prosle sezone koja je bila po mnogima i najbolja ekipa NFL, zasto onda ne dobiti i sada?.... prosle godine Minesota nas je jos morala dobiti, jer eventualnom pobjedom u toj utkamici imali bi prednost domaceg terena protiv Saintsa i vjerovatno bi imali vece sanse za Super Bowll.

11 week: Miami - Bears :.......... L - Ovdje cu biti pesimista i prognozirat cu poraz :)

12 week: Bears - Philadelphia :.. W - Kada je Detroit mogao otrcati preko 100 yardi u utakmici i zabiti preko 30 poena koji protiv Bearsa imaju svega 160 yardi offense, onda stvarno ovdje pobjeda nebi trebala doci u pitanje...

13 week: Detroit - Bears:.........W - Pobjeda i samo pobjeda nema druge... ovo ce biti jako vazna utakmica, jer nakon ove sedmice ocekuje nas raspletni dio sezone, a ujedno i po rasporedu, nas najtezi dio sezone gdje imamo za protivnike i sve do jednog super bowll kandidata.Nakon ove sedmice nadam se da ce rekord biti 9:2 ili eventualno 8:3, ako gdje napravimo kiks sto se naravno dogadja.Nadam se da taj kiks nece se desiti protiv Packesra i Minesote, sto nam to najmanje treba u tom trenutku.Neznam samo gdje birat takav jedan kiks, jer stvarno izgubit protiv Baffala ili Panthersa na gostovanju takodjer nebi nam uljevalo samopouzdanja, s obzirom da su to ekipe bez ikakvih sansi/

14 week: Bears - Patriots:...... :?:W-L ovo je utakmica gdje necu nista prognozirati i mnozda bi ona bila najpovoljnija za eventualan iznenadjujuci poraz kuci... svakako da nas drug sa foruma randy moss ce s posebnom paznjom promatrati ovaj susret :)

15 week: Minesota - Bears:........L - nadat se svakako treba, ali nismo mi nepobjedljiva ekipa pa da s pravom trebamo reci kako cemo dobiti Vikingse... nisam ni pesimista, ali ako igdje mozemo dozivjeti poraz, onda smo mozda zreli za ovaj, mada nam on najmanje odgovara.Svakako i u ovoj utkamici nadam se pobjedi, da ne bude da sam pesimista, ali dajem relativno objektivne prognoze kroz sezonu Bearsa u nastavku sezone.

16 week: Bears - Jets:.............. :?:W-L - Necu nista prognozirat, ali mislim da oni nemaju offense za nasu odbranu...mislio sam da i mi nemamo, ali Dallas ipak ima odbranu koja nije uspjela zaustaviti offense Bearsa, pa eto mislim ipak da smo blizi pobjedi nego oni.

17 week: Packers - Bears:...........L - Ovdje racunam kao siguran poraz, mada ovo su utakmice u kojoj nikad neznas.Izmedju ove dvije ekipe igraci u utakmicu ulaze sa drugacim mentalitetom, to se moglo osjetiti u svim utkamicama izmedju ove dvije ekipe....isti slucaj kao i u week 3 gdj ce sve biti otvoreno, samo sto je moguce da ova utakmicas upravo odlucuje o prvaku NFC North

Znaci mogu ce je da sezonu zavrsimo sa 12:4 ili 11:5 ili u najgorem slucaju 10:6 ... izvinite moram biti optimistican ebiga :)
FKR TZ 87'

East Family FFC1987

Taktičar
Kontakt:

Post Postao/la Taktičar » 22 sep 2010, 00:29

SaltCityAttack je napisao/la:nego takticar slijedeci ponedeljak budi ponovo ovdje :)....ja cu sa drustvom kuci uz mezu i cugu propratiti ovo, a nadam se da cu ponovo biti aktivan na forumu , ako se sta vazno dogodi.... nadam se da nece utakmica otici u pogresnom smijeru za nas :)...ovo nam je utakmica sezone i sa ovo pomjedom vjerujem da bi do kraja sezone zavrsili sa 12-4 ili 11-5 rekordom... znaci sve ce znaciti od ove utakmice koja je u ponedeljak
Naravno da sam aBd tu i spreman za sljedeći MNF. Nadam se da me obaveze sljedećeg dana neće spriječiti u tome. Ipak radi se o možda najvećem rivalstvu u NFL-u i te tekme se ne propuštaju, ako se nema baš neki veliki razlog.

Taktičar
Kontakt:

Post Postao/la Taktičar » 22 sep 2010, 00:37

SaltCityAttack je napisao/la:
sandiegochargers je napisao/la:salty nemoj pridavati toliki znacaj ovoj utakmici. jeste vazna ali i da pobjedite i da izgubite to ne mora nista da znaci
Ma znam brate, ali ova je utakmica vjerovatno prekretnica za nastavak sezone.Mnogo ce u ovoj utakmici znaciti i za same igrace eventualna pobjeda.Dobili bi jos vece samopouzdanje i vjerujem da pobjeda u ovoj utakmici nama ce pomoci mnogo u nastavku a reci ti zasto"

1 week: Bears - Detroit -.... W

2 week: Dallas - Bears -.... W

3 week: Bears - Packers : ..... W :?: - Ovdje u obzir samo pobjeda dolazi, jer nakon ove utakmice imamo priliku da se odljepimo Packersima i Minesoti u NFC North diviziji, a posebno imajuci u obzir da nas poslije do pred sam kraj sezone ocekuje nesto laksi raspored.Nakon ove utakmice ocekuju nas dva vezana gostovanja protiv Giantsa i Panthersa. Svkako sa kakvim mentalitetom igraci ulaze u ovakvu utakmicu izmedju ove dvije ekipe onda je sve u ovoj utakmici otvoreno.Nadam se da nas samo Packersi nece spustiti na zemlju, nakon pobjede u Dallasu jer tako to uvjek biva kada te pogodi euforija.Poraz protiv njih najmanje nam je potreban

4 week: Giants - Bears : .......L - Ovdje cu biti pesimista i necu racunati pobjedu, mada po mnogima Dallas je kvalitetni od Giantsa i mozda bi mogli doci do konacne pobjede.

5 week: Panthers - Bears:.........W - Ovdje mislim da nebi trebalo biti problema, jer Panthersi ove sezone izgledaju dosta lose, i ako su oni patili Giantse u prvom poluvremenu utakmice.Ovdje sve osim pobjede za nas ce izgledati kao jedan korak nazad u borbi za play off.Nakon eventualne pobjede u ovoj sedmici, onda nas ocekuje dvije vezane domace utakmice.

6 week: Bears - Seattle:....... W - Takodjer pobjeda nebi trebala doci u pitanje jer smo objektivno kvalitetni i nakon ove sedmice nas rekord bi trebao da bude 5:1

7 week: Bears - Washington:.... W - Ne sumnjam da ce biti tesko doci do pobjede, protiv novig Washingtona, ali ovo se mora dobiti kuci, ako ne zelimo izgubiti sansu da eventualno preko wild card obezbjedimo playoff, jer Washington ce biti jedan od onih koji ce se boriti za isto mjesto.

8 week: ovu semdicu smo slobodni imat cemo sansu odmoriti igrace za naredne utakmice koje nas ocekuju, a vjerovatno i najtezi dio sezone.

9 week: Baffalo - Bears:.......... W - Ovu utakmicu Baffalo kao domacin igra u Torontu, jer ovos u odlucili prije pocetka sezone.S obzirom da Baffalo nije ovdje fakticki ni domacin, a ujedno i ekipa su koja bi trebala pasti, pa sasvim je nebitno gdje se igralo....nakon ove sedmice nas rekord bi trebao da bude 7:1

10 week: Bears - Minesota:..... W - jedna od tezih utakmica tokom sezone, ali kad smo onakvu Minesotu uspjeli dobiti prosle sezone koja je bila po mnogima i najbolja ekipa NFL, zasto onda ne dobiti i sada?.... prosle godine Minesota nas je jos morala dobiti, jer eventualnom pobjedom u toj utkamici imali bi prednost domaceg terena protiv Saintsa i vjerovatno bi imali vece sanse za Super Bowll.

11 week: Miami - Bears :.......... L - Ovdje cu biti pesimista i prognozirat cu poraz :)

12 week: Bears - Philadelphia :.. W - Kada je Detroit mogao otrcati preko 100 yardi u utakmici i zabiti preko 30 poena koji protiv Bearsa imaju svega 160 yardi offense, onda stvarno ovdje pobjeda nebi trebala doci u pitanje...

13 week: Detroit - Bears:.........W - Pobjeda i samo pobjeda nema druge... ovo ce biti jako vazna utakmica, jer nakon ove sedmice ocekuje nas raspletni dio sezone, a ujedno i po rasporedu, nas najtezi dio sezone gdje imamo za protivnike i sve do jednog super bowll kandidata.Nakon ove sedmice nadam se da ce rekord biti 9:2 ili eventualno 8:3, ako gdje napravimo kiks sto se naravno dogadja.Nadam se da taj kiks nece se desiti protiv Packesra i Minesote, sto nam to najmanje treba u tom trenutku.Neznam samo gdje birat takav jedan kiks, jer stvarno izgubit protiv Baffala ili Panthersa na gostovanju takodjer nebi nam uljevalo samopouzdanja, s obzirom da su to ekipe bez ikakvih sansi/

14 week: Bears - Patriots:...... :?:W-L ovo je utakmica gdje necu nista prognozirati i mnozda bi ona bila najpovoljnija za eventualan iznenadjujuci poraz kuci... svakako da nas drug sa foruma randy moss ce s posebnom paznjom promatrati ovaj susret :)

15 week: Minesota - Bears:........L - nadat se svakako treba, ali nismo mi nepobjedljiva ekipa pa da s pravom trebamo reci kako cemo dobiti Vikingse... nisam ni pesimista, ali ako igdje mozemo dozivjeti poraz, onda smo mozda zreli za ovaj, mada nam on najmanje odgovara.Svakako i u ovoj utkamici nadam se pobjedi, da ne bude da sam pesimista, ali dajem relativno objektivne prognoze kroz sezonu Bearsa u nastavku sezone.

16 week: Bears - Jets:.............. :?:W-L - Necu nista prognozirat, ali mislim da oni nemaju offense za nasu odbranu...mislio sam da i mi nemamo, ali Dallas ipak ima odbranu koja nije uspjela zaustaviti offense Bearsa, pa eto mislim ipak da smo blizi pobjedi nego oni.

17 week: Packers - Bears:...........L - Ovdje racunam kao siguran poraz, mada ovo su utakmice u kojoj nikad neznas.Izmedju ove dvije ekipe igraci u utakmicu ulaze sa drugacim mentalitetom, to se moglo osjetiti u svim utkamicama izmedju ove dvije ekipe....isti slucaj kao i u week 3 gdj ce sve biti otvoreno, samo sto je moguce da ova utakmicas upravo odlucuje o prvaku NFC North

Znaci mogu ce je da sezonu zavrsimo sa 12:4 ili 11:5 ili u najgorem slucaju 10:6 ... izvinite moram biti optimistican ebiga :)
Mislim da si skroz u pravu. Baš je dobro što si ilustracijom rasporeda pokazao da imate pravo dobru priliku za odličan konačni omjer. Imali ste super start zbog ove zadnje pobjede i rapored do kraja sezone vam je prilično pogodan. Ja sam vam prije početka sezone prognozirao 11-5, a u slučaju pobjede sljedeće hefte čak i bolji omjer od toga bi bio veoma moguć. Dakle osim stalnog rivalstva ovaj meč ima značaj zbog što boljeg pozicioniranja sada u početku u odnosu na divizijske konkurente. Ali isto tako toga su svjesni u Green Bayu i učiniće apsolutno sve da se ne odlijepite od njih. Očekujem zaista divovsku borbi na ovoj tekmi. Ne bih prognozirao pobjednika, ali neću sigurno pogriješiti ako kažem da će biti gutavo do bola.

SaltCityAttack
Kontakt:

Post Postao/la SaltCityAttack » 22 sep 2010, 00:52

Ovo sto sam rekaoda bi nas Patriotsi mogli iznenaditi, to je razlog, jer oni ne koriste previse RB,a uglavnom koriste svog QB injegove odlicne pasove...mi tu slabo imamo pomoci,a vidjeli smo protiv Dallasa da tu je skripalo.Tilman se nekoliko puta oklizno i resiveri su mu bjezali u par navrata.. on je dobar kada dodje u situaciju da izbije loptu iz ruku resiverima, jer onu treu loptu kada su uzeli, upravo Tilman je izbio zajedno sa Morom, a loptu poslije Urlacher je samo pokupio...inace ovaj More, kad bi ovako nastavio bilo bi to odlicno.

Pokupio Cutler ofajlu, ali boli ga kita :) radi se o Kristin Cavallari dobra koka, samo koliko ce ovo gurati boga ti pitaj :)...

Evo Cutler i Owens , kao i Olsen zajedno u jendom od clubova u Chicagu :)

http://www.tmz.com/person/jay-cutler/

evo mu i koke :)
http://images.search.yahoo.com/search/i ... b=22&ni=21

Vick je ipak promoviran za buduceg startnog QB Philadelphie
FKR TZ 87'

East Family FFC1987

sandiegochargers
Kontakt:

Post Postao/la sandiegochargers » 22 sep 2010, 14:07

cutler mi na ovoj slici izgleda poprilicno alkoholisano

SaltCityAttack
Kontakt:

Post Postao/la SaltCityAttack » 22 sep 2010, 17:11

pa ebiga to je prije sezone, vjerovatno onaj dan kada je Owens dolazio u Chicago, kada se cak pricalo da bi mogao doci u Bearse....ivaljda je ipak dolazio u Chicago nekim drugim poslom ebiga.

Meni ne izgleda vise neki problem resiveri u Chicago, jee vidjelo se da Knox i ostali znaju pobjedi i kvalitetnim odbranama.... ovaj offense line je veliki problem i treba do godine raditi na dovodjenju adekvatnih zamjena, jer ovako covjek strepi boji se da nedo bog se Cutler povrijedi.
FKR TZ 87'

East Family FFC1987

SaltCityAttack
Kontakt:

Post Postao/la SaltCityAttack » 22 sep 2010, 23:36

gledo sam evo ulaznice za utakmicu protiv Packersa i nasao sam jednu za 210 dolara, ali nema dvije ili 3 :)..da uzmem ulaznicu ebiga ne mogu ko hinja sam otici gore ipak su ovo ameri drugaci mentalitet naroda covjek se ne moze uklopiti... ako sta nadjem mozda i odem na ovu utakmicu, ako ne onda valjda naletim barem protiv Minesote ili Patriotsa kuci da je nesto jeftinija, a da ima za barem dvije ulaznice.... i ova cijena je gore na vrhu stadiona i to u cosku, mogu mislit kakav je pogled...nedavno sam bio na tom stadionu igrali Milan i Chicago Fire i sjedio sma negdje na sredini i opet covjek ne vidi gdje je Ronaldino :) ...ebote gdledas utkamicu uzivo, a nemas pojma ni sta si gledo :(
FKR TZ 87'

East Family FFC1987

Taktičar
Kontakt:

Post Postao/la Taktičar » 23 sep 2010, 00:42

SaltCityAttack je napisao/la:gledo sam evo ulaznice za utakmicu protiv Packersa i nasao sam jednu za 210 dolara, ali nema dvije ili 3 :)..da uzmem ulaznicu ebiga ne mogu ko hinja sam otici gore ipak su ovo ameri drugaci mentalitet naroda covjek se ne moze uklopiti... ako sta nadjem mozda i odem na ovu utakmicu, ako ne onda valjda naletim barem protiv Minesote ili Patriotsa kuci da je nesto jeftinija, a da ima za barem dvije ulaznice.... i ova cijena je gore na vrhu stadiona i to u cosku, mogu mislit kakav je pogled...nedavno sam bio na tom stadionu igrali Milan i Chicago Fire i sjedio sma negdje na sredini i opet covjek ne vidi gdje je Ronaldino :) ...ebote gdledas utkamicu uzivo, a nemas pojma ni sta si gledo :(
Fakat ne kontam nikako te cijene ulaznica. I to platiš toliku lovu za neko mjesto odakle nisi siguran šta uopšte možeš vidjeti. Ali uprkos tome što mislim da je to ludilo volio bih ipak jednom i to platiti i pogledati neku tekmu, po mogućnosti neku između ljutih rivala.

SaltCityAttack
Kontakt:

Post Postao/la SaltCityAttack » 23 sep 2010, 01:45

ma znam brate bio sam dva puta jednom ovdje protiv Miamia i jednom u Springfildu kada su bears igrlai kao domacini jer se revnovirao ovaj stadion i to je bila prijateljska utakmica...ebiga ovo protiv Miamia sjedio sam negdje na sredini i opet je bilo tesko upratiti neke stvari...mnogi ljudi na onoj utkamici prate veliki ekran ako mi vjerujes :)...ma ono je fino nema govora, ali sve su trenutno ulaznice preko 400 ovu sam nasao ali samo ako ces uzeti jednu ulaznicu... jer slabo ko danas uzima po jednu ulaznicu i oni da bi prodali spuste cijenu... dok nema te cijene naprimjer za dvije stolice :)...ja bi sad uzeo samo da ima dvije ebiga, a da dam 800 za dvije nema sanse volim brate rostilj, meza cuga sa rajom ovdje kuci ebiga , kosto ce i biti :)

Ma ovdje narod uzima, jer ovo je football town bez obzira sto su Bullsi toliko puta osvajali titule... narod ovdje zivi za Bearse vjeruj mi i bez obzira na sve to se sve rasproda ebiga.... kako su jos doveli Cutlera i Pappersa povecali su cijene, jer ebiga hocete skupe igrace morate i platiti :)... tako ti je to svugdje
Zadnja izmjena: SaltCityAttack, dana/u 23 sep 2010, 01:48, ukupno mijenjano 1 put.
FKR TZ 87'

East Family FFC1987

marseille_unique
Kontakt:

Post Postao/la marseille_unique » 23 sep 2010, 01:48

jetsi pokazuju da su najaci, ja mislim da su svi vidili kako smo jaki i takticki potkovani, tuzlak moj salty cim sam vidio da je sljedece sedmice bears packers odmah sam se sjetio tebve, inace ova sedmcia prava za mene , jetsi pobijedili 49ersi izgubili, tako da sam mogo ove sve jarane zezati, doduse radiersi su pobijedili ali ko njih sisa, oni pobijede jednom u 10 godina i to stlouis mrzim ih ko i 49erse, LETS GO JETS, wath out for us
Nikad ne zaboravite da su Ljiljani nasa prava zastava, i da nam je Jedna si Jedina himna.
Ucinimo sve da se nametnuta zastava i himna ne nalaze na tribinama i u javnosti.
Tuzlanski_Malisa

marseille_unique
Kontakt:

Post Postao/la marseille_unique » 23 sep 2010, 01:53

you should visit this link , a lot of different fans, dosta dobre rasprave,uz live stream nfl networka
Nikad ne zaboravite da su Ljiljani nasa prava zastava, i da nam je Jedna si Jedina himna.
Ucinimo sve da se nametnuta zastava i himna ne nalaze na tribinama i u javnosti.
Tuzlanski_Malisa

Odgovori

Natrag na “Ostali sportovi”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.