Izet Hajrovic

Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,insider,Monolog,TaRgEt_

gringobih
Kontakt:

Re: Izet Hajrovic

Post Postao/la gringobih » 29 jul 2013, 13:35

amko27 je napisao/la:Hajrović: Zahvalan sam Švicarskoj, ali izabrao sam BiH zbog karijere

Momak je izgleda dobar igrac, al nama trebaju igraci koji igraju srcem. Da sam Susic, provjerio bih ovu izjavu s njim, ako je ovo rekao i ovo misli ne bih ga zvao.
Pa sta ce covjek drugo reci? Nece reci sta je Svicarci nabijem vas na q ja sam bosnjo...
A znao sam da ce igrati za nas od onog momenta kad mu je brat pristao da igra...I to sam tacno mjesec prije i najavio sta ce se sa Izetom desiti...Definitivno ga imamo zbog tog sto na taj nacin spasava karijeru maldzeg brata koja nije krenila kako su ocekivali...Svi znamo da je Sandjaklijama porodica svetinja i svaka im cast na tom mentalitetu...
Vidjeli smo Seferevica i koliko njemu znaci porodica, porijeklo, krv...PU mamu mu... :evil:
Safet Susic=Propast BiH fudbala...
BiH je drzava koja ima najvise selektora u ovom trenutku-Safet, Sead, bezbroj menađera, bezbroj menađerskih agencija, Usanovic...
http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=QqjDqtqf7pY

Cartman
Kontakt:

Post Postao/la Cartman » 29 jul 2013, 13:39

Ali ste dotuzili sa tim Sandzaklijama. Eto sad njima draza BiH nego Bosnjacima iz BiH. Naravno lijepo zaboravite Ljajica, Kolasinca (onog sto baca kuglu ili sta vec) i jos neke atleticare sto nastupaju za Srbiju. Da ne zaboravimo dezurnog Srbendu Rasima Ljajica. Ima i njih svakakvih, Izet da je slucajno dobio priliku u kvalifikacijama bio bi izgubljen i onda nista ne znaci ni porodica ni Sandzak. Neke slucajnosti su odlucile da Seferovic igra za njih, a Izet za nas. Steta za Harisa, jer izgleda da ga je konacno krenulo.
Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
The flowers of English football, the flowers of Manchester

gringobih
Kontakt:

Post Postao/la gringobih » 29 jul 2013, 13:49

Cartman je napisao/la:Ali ste dotuzili sa tim Sandzaklijama. Eto sad njima draza BiH nego Bosnjacima iz BiH. Naravno lijepo zaboravite Ljajica, Kolasinca (onog sto baca kuglu ili sta vec) i jos neke atleticare sto nastupaju za Srbiju. Da ne zaboravimo dezurnog Srbendu Rasima Ljajica. Ima i njih svakakvih, Izet da je slucajno dobio priliku u kvalifikacijama bio bi izgubljen i onda nista ne znaci ni porodica ni Sandzak. Neke slucajnosti su odlucile da Seferovic igra za njih, a Izet za nas. Steta za Harisa, jer izgleda da ga je konacno krenulo.
Sta je cart? Sta si se ba natovario meni...? :(
Jesam ti sta duzan????? :?

Ako ce mo posteno preobukao si dres svog stava i to pokazuje kakva si licnost, nesto poput Seferovica...Prije si kritikovao sta je trebalo kritikovati sad si izgleda na strani onih koji sve sto predvide bude kontra...

Ili si mladi ili ti je karakterna osobina ovo.
slika
BiH je drzava koja ima najvise selektora u ovom trenutku-Safet, Sead, bezbroj menađera, bezbroj menađerskih agencija, Usanovic...

Konzerva
Kontakt:

Post Postao/la Konzerva » 29 jul 2013, 13:50

Begić koji nam je također dao komentar na situaciju sa Izetom Hajrovićem.

"Što se tiče Hajrovića sve ide prema planu. Očekuje se još samo odgovor od FIFA-e o promjeni sportskog državljanstva kako bi on stekao pravo nastupa za BiH", zaključio je predsjednik N/FS BiH.
"Ali, kad dođeš u Zenicu, ne da ti se ne igra, više ti se ni ne živi" : ivica osim za jutarnje novine

bosnas_
Kontakt:

Post Postao/la bosnas_ » 29 jul 2013, 13:51

Hajrovic ce valjda uskoro dobiti zeleno svjetlo od FIFE za nastup u dresu Zmajeva,prestavljat ce nam zaista veliko pojacanje,on je vec sada najbolji igrac lige,ima 21 godinu a vec razvaljuje.... on ce aBd explodirati na SP u Brazilu samo da se plasiramo. u dvomecu protiv Slovacke nam je itekako potreban,to su dviej mozda i kljucen utakmice za plasman na SP.

Batko
Kontakt:

Post Postao/la Batko » 29 jul 2013, 13:52

Sada su odmori, vjerujem da ce Hajrovic dobiti zeleno svijetlo do SLovacke, mislim trebao bi.

gringobih
Kontakt:

Post Postao/la gringobih » 29 jul 2013, 13:52

Konzerva je napisao/la:Begić koji nam je također dao komentar na situaciju sa Izetom Hajrovićem.

"Što se tiče Hajrovića sve ide prema planu. Očekuje se još samo odgovor od FIFA-e o promjeni sportskog državljanstva kako bi on stekao pravo nastupa za BiH", zaključio je predsjednik N/FS BiH.
Znaci vrlo moguce da zaigra protiv USA...To je u sustini rutinski posao za UEFU...Ono nema prepreka samo mig i cao...
Zadnja izmjena: gringobih, dana/u 29 jul 2013, 13:53, ukupno mijenjano 1 put.

Cartman
Kontakt:

Post Postao/la Cartman » 29 jul 2013, 13:53

gringobih je napisao/la:
Cartman je napisao/la:Ali ste dotuzili sa tim Sandzaklijama. Eto sad njima draza BiH nego Bosnjacima iz BiH. Naravno lijepo zaboravite Ljajica, Kolasinca (onog sto baca kuglu ili sta vec) i jos neke atleticare sto nastupaju za Srbiju. Da ne zaboravimo dezurnog Srbendu Rasima Ljajica. Ima i njih svakakvih, Izet da je slucajno dobio priliku u kvalifikacijama bio bi izgubljen i onda nista ne znaci ni porodica ni Sandzak. Neke slucajnosti su odlucile da Seferovic igra za njih, a Izet za nas. Steta za Harisa, jer izgleda da ga je konacno krenulo.

Ako ce mo posteno preobukao si dres svog stava i to pokazuje kakva si licnost, nesto poput Seferovica...Prije si kritikovao sta je trebalo kritikovati sad si izgleda na strani onih koji sve sto predvide bude kontra...
O cemu ti? Kritikovao sam ja Seferovica jer je iskoristio moguci poziv BiH da dobije poziv Svicarske, ali je i Izet uradio nesto slicno. Ne vidim neku veliku razliku izmedji njih dvojice, osim toga sto je jedan slucajno zaigrao za Svicarsku, dok drugi nije. Drago mi je sto ce Izet igrat za nas, ali nema potrebe glumit da je on neki patriota. Nije ni Seferovic, ali volio bi da i on igra za nas, jer bio bi odlican za treceg napadaca.

A nisam ti se natovario, nego cu ti rec kad bez ikakvog razloga prozivas Pjanica na primjer.
Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
The flowers of English football, the flowers of Manchester

lolcina
Kontakt:

Post Postao/la lolcina » 29 jul 2013, 13:57

amko27 je napisao/la:Hajrović: Zahvalan sam Švicarskoj, ali izabrao sam BiH zbog karijere

Momak je izgleda dobar igrac, al nama trebaju igraci koji igraju srcem. Da sam Susic, provjerio bih ovu izjavu s njim, ako je ovo rekao i ovo misli ne bih ga zvao.
Ne treba osudjivati Hajrovica ako je izjavio da je izabrao BiH radi karijere, narocito ga ne treba Susic kritikovati jer je i sam Susic javno govorio da je prihvatio selektorsku stolicu radi napretka u trenerskoj karijeri ( cini mi se na OBN-u u emisiji Mate Djakovica). Sve se na kraju svodi na interes, svidjelo se to nama ili ne...
"Ali, neka ti je Bogom prosto, nisi ti birao svoju sitnu dušu, dali su ti je, ne pitajući, došao si na red kad drugih, boljih, nije više bilo..." M. Selimović

gringobih
Kontakt:

Post Postao/la gringobih » 29 jul 2013, 13:58

Cartman je napisao/la:
gringobih je napisao/la:

O cemu ti? Kritikovao sam ja Seferovica jer je iskoristio moguci poziv BiH da dobije poziv Svicarske, ali je i Izet uradio nesto slicno. Ne vidim neku veliku razliku izmedji njih dvojice, osim toga sto je jedan slucajno zaigrao za Svicarsku, dok drugi nije. Drago mi je sto ce Izet igrat za nas, ali nema potrebe glumit da je on neki patriota. Nije ni Seferovic, ali volio bi da i on igra za nas, jer bio bi odlican za treceg napadaca.
Hebo ba patritizam, zapamti da je razlog Izetove odluke mladji brat...
Tamam da PEPE voli Portugal vise od Brazila...
Dobili smo najveci kvalitet na lutriji u historiji naseg fudbala i ne treba traziti sad dlaku u jajetu...
lolcina je napisao/la:

Ne treba osudjivati Hajrovica ako je izjavio da je izabrao BiH radi karijere, narocito ga ne treba Susic kritikovati jer je i sam Susic javno govorio da je prihvatio selektorsku stolicu radi napretka u trenerskoj karijeri ( cini mi se na OBN-u u emisiji Mate Djakovica). Sve se na kraju svodi na interes, svidjelo se to nama ili ne...
To je to, svi mi ganjamo neke interese....

hroni
Kontakt:

Post Postao/la hroni » 29 jul 2013, 13:59

gringobih je napisao/la:
Konzerva je napisao/la:Begić koji nam je također dao komentar na situaciju sa Izetom Hajrovićem.

Znaci vrlo moguce da zaigra protiv USA...To je u sustini rutinski posao za UEFU...Ono nema prepreka samo mig i cao...
imamo li koga(lobistu) da nas malo pogura da požure?

Batko
Kontakt:

Post Postao/la Batko » 29 jul 2013, 14:00

Samo se kod nas kenja o patriotizmu dok svaka druga reprezentacija grabi sebi i sakom i kapom.....

mokhe
Kontakt:

Post Postao/la mokhe » 29 jul 2013, 14:02

Pretpostavljam da ovo znači da Izet ima pasoš, to je onda odlično, jer najviše se vremena izgubi na to. Uh, kakvu ekipu imamo! :ugeek:
''Uvijek je bilo velikih igrača i ranije i sada i u budućnosti'' Pape (čovjek izvan vremena)

Bosniacum Lilium
Kontakt:

Post Postao/la Bosniacum Lilium » 29 jul 2013, 14:11

ma samo on da zaigra za nas i da trpa levate protiv kojih budemo igrali, pa nek' on prica sta hoce :twisted:
Uz tebe su tvoje Horde, Ti si opet šampion !

Osvajači ss.ba kupa 13. sezone - Green Dragons. Prva napadacka violina - moja malenkost. Kapiten i glavno smetalo - Legenda Reala.

Konzerva
Kontakt:

Post Postao/la Konzerva » 29 jul 2013, 14:36

Izet Hajrović?
“Njegov je slučaj kod FIFA-e. Očekujemo da bude riješen svaki dan”, dodao je Begić za Sport dot ba

sa kolasincem, hajrovicem i bicakcic cemo preuzeti totalnu dominaciju nad balkanom kad je u pitanju reprezentacije
ja mislim da cemo biti nova Jugoslavija, kao sto je supersila bila prije rata tako cemo i mi vjerovatno postati sa ovim igracima. BiH repka bosnjaka, hrvata i srba znaci i kvalitetom i po narodima kao sto je prije bila Juga.

ovo se zove totalna galvanizacija :D

a sto se tice Hadzica mislim da treba jos malo pure jesti da bi mogao kokurisati za A tim. ali doci ce i to na svoje.
"Ali, kad dođeš u Zenicu, ne da ti se ne igra, više ti se ni ne živi" : ivica osim za jutarnje novine

DonCorleone
Kontakt:

Post Postao/la DonCorleone » 29 jul 2013, 16:08

Ne trebaju nam ni Srbi, ni Hrvati, samo Bosanci. Ima da ih pogazimo kada nalete na nas.

Ja se samo nadam da ce Kolasinac zaigrati za nas, i da cu vidjeti zadnju cetvorku sastavljenu od igraca iz Bundeslige, dje ces bolan sta vise i bolje, jao ne mogu vjerovati kakvi nas dani cekaju.
Kirsten Schlewitz: That's a polite way of stating what most fans were thinking, which is that Sušić had more or less lost his mind.

rogeRF
Kontakt:

Post Postao/la rogeRF » 29 jul 2013, 16:11

Hebo ja sve ako bih ikad zvao ovog covjeka da igra za nas, taman da je jedan Messi, a ne igrac koji je dao 3-4 gola (u najjacoj ligi na svijetu). Iz svega onog, i svih njegovih izjava se vidi da on ne igra za nas zato sto voli, zato sto voli nasu zemlju, reprezentaciju. Covjek je tu kako bi igrao na SP-u. Da mu to Svicarci obecaju, nikad ovu jadnu Bosnu ni u mislima ne bi imao. Moje misljenje, i sigurno nikad ne samo njega, nego nijednog ovakvog igraca (koji nije tu sto voli tu zemlju) ne bih volio imati u svojoj reprezentaciji.
Izdržati, to je temelj vrline!

kinder_jaje
Kontakt:

Post Postao/la kinder_jaje » 29 jul 2013, 16:15

rogeRF je napisao/la:Hebo ja sve ako bih ikad zvao ovog covjeka da igra za nas, taman da je jedan Messi, a ne igrac koji je dao 3-4 gola (u najjacoj ligi na svijetu). Iz svega onog, i svih njegovih izjava se vidi da on ne igra za nas zato sto voli, zato sto voli nasu zemlju, reprezentaciju. Covjek je tu kako bi igrao na SP-u. Da mu to Svicarci obecaju, nikad ovu jadnu Bosnu ni u mislima ne bi imao. Moje misljenje, i sigurno nikad ne samo njega, nego nijednog ovakvog igraca (koji nije tu sto voli tu zemlju) ne bih volio imati u svojoj reprezentaciji.
Slazem se i imam isto misljenje nikad za nikad ti meni ne bih miunte odigrao IZMETE :!:

newton_heath_lyr
Kontakt:

Post Postao/la newton_heath_lyr » 29 jul 2013, 16:23

rogeRF je napisao/la:Hebo ja sve ako bih ikad zvao ovog covjeka da igra za nas, taman da je jedan Messi, a ne igrac koji je dao 3-4 gola (u najjacoj ligi na svijetu). Iz svega onog, i svih njegovih izjava se vidi da on ne igra za nas zato sto voli, zato sto voli nasu zemlju, reprezentaciju. Covjek je tu kako bi igrao na SP-u. Da mu to Svicarci obecaju, nikad ovu jadnu Bosnu ni u mislima ne bi imao. Moje misljenje, i sigurno nikad ne samo njega, nego nijednog ovakvog igraca (koji nije tu sto voli tu zemlju) ne bih volio imati u svojoj reprezentaciji.
Znak da smo napokon reprezentacija za kojom se otimaju igraci da bi igrali za nju.Nikada nam se ovo prije nije desavalo.A Izet je dobrodosao,pa kada bi jos kojim slucajem zabio u Brazilu kako bi mi svi skocili od dragosti.Hvala dragom Allahu da je dosao i ovaj vakat.
BosnaE

MrMuscle
Kontakt:

Post Postao/la MrMuscle » 29 jul 2013, 16:27

Da imamo takav stav onda bi za ovu repku i dalje igrali Mravac, Custovic (ako se jos aktivno bavi fudbalom), Zeba, Mirvic, Aldin Djidic i ko zna jos kakve vedete, koji su igrali za repku ....
A sada ne bi bilo recimo Begovica, Medunjanina, Lulica, Ibisevica, Mujdze....
Sto o njima tako ne pisete tako kao o Izetu i Kolasincu.... Njihovi slucajevi su potpuno identicni, ako ne i gori....

Shvatite da pojam patriotizam je haman izumro u nasoj repci, a i u vecini reprezentacija... Pjanicev otac je sinonim za to al' on je nazalost puka i sušta manjina... I ja bi volio da imamo jaku reprezentaciju i da imamo barem 25-30 kvalitetnih igraca (kao Italija, Spanija ili Njemacka), pa onda u takvom slucaju i odbacivati ovakve nepatriote, al' nazalost mi smo repka koja ima 13-14 dobrih igraca (al' sa dolaskom ove 4-orice taj fond raste) i kojoj je svaki igrac potreban....

Bitno je da ovi momci sto dodju svoj posao odrade krajnje korektno i profesionalno, a srce manje-vise, iako je naravno i to pozeljno al' u krajnosti ne i nuzno...
32 SCUDETTI ★ VINTI ★ SUL ★ CAMPO

Budi dio ŽELJE, budi Željovac...

Odgovori

Natrag na “Fudbalska reprezentacija BiH”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.