BiH - Lihtenštajn / Litvanija - BiH

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_

Konzerva
Kontakt:

Re: BiH - Lihtenštajn / Litvanija - BiH

Post Postao/la Konzerva » 16 sep 2013, 13:23

zizu1991 je napisao/la: Negdje sam čitao, ponavljam, da njega nećemo imati u ekipi prije WC2014.
Kolasinac dobija pasos u cetvrtak, a koliko ce uzeti da dobije sportsko drzavljanstvo to je drugo pitanje.

KOlasinca mozemo vidjeti cak vjerovatno protiv Brazila i Argentine na turniru u americi u novembru.

Ljudi moji kakvo ce biti slavlje po BiH kad pobijedimo Litvaniju , jao jao jao, pa uopste neznamo kako da se nosimo sa tim osjecajem da nam je repka na SP, a tek kakva ce euforija da vlada u BIH tokom SP, a jos u terminu kad dijaspora dolazi, bit ce teska ludnica 8-) 8-)
"Ali, kad dođeš u Zenicu, ne da ti se ne igra, više ti se ni ne živi" : ivica osim za jutarnje novine

Papastathopoulos
Kontakt:

Post Postao/la Papastathopoulos » 16 sep 2013, 13:25

Sve 3 utakmice zadnjeg kola u nasoj grupi pocinju u 16h ;)
Ko rano rani, il je pekar il nije normalan

Virtu4l
Kontakt:

Post Postao/la Virtu4l » 16 sep 2013, 13:44

Papastathopoulos je napisao/la:Sve 3 utakmice zadnjeg kola u nasoj grupi pocinju u 16h ;)
Litvanija je jedan sat ispred nas, znači u 17h po njihovom vremenu, tako nekako.
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.

JTS
Kontakt:

Post Postao/la JTS » 16 sep 2013, 14:19

Konzerva je napisao/la: KOlasinca mozemo vidjeti cak vjerovatno protiv Brazila i Argentine na turniru u americi u novembru.
on će sigurno igrati na tom turniru, ako uopšte odemo tamo .. kada je Solomon igrao protiv SAD-a bez sportskog državljanstva, moći će i Seo logično :D u svakom slučaju, vjerujem da će dobiti sportsko državljanstvo do tog turnira :D

kad Seo uleti Neymaru, iznese ga s terena :mrgreen:
26 Maggio, che giornataccia, volevi alzarla, l'hai presa in faccia!

NON MOLLARE MAI

Consigliere
Kontakt:

Post Postao/la Consigliere » 16 sep 2013, 14:38

Papastathopoulos je napisao/la:Sve 3 utakmice zadnjeg kola u nasoj grupi pocinju u 16h ;)
Izvor?
Fit Tony: I keep my friends close...
Homer: But your enemies closer?
Fit Tony: No! Why would I do that? If I kept my enemies close, they would kill me!

Papastathopoulos
Kontakt:

Post Postao/la Papastathopoulos » 16 sep 2013, 14:43

Vrelo bosne..cuj izvor, k'o da sam rekao da messi hoce da igra za nas..

http://rs.soccerfame.com/match/272377/l ... ercegovina" onclick="window.open(this.href);return false;

Početak: 15/10/2013 / 16:00

Btw, o kakvom turniru pricate ?

Consigliere
Kontakt:

Post Postao/la Consigliere » 16 sep 2013, 15:52

Papastathopoulos je napisao/la:Vrelo bosne..cuj izvor, k'o da sam rekao da messi hoce da igra za nas..

http://rs.soccerfame.com/match/272377/l ... ercegovina" onclick="window.open(this.href);return false;

Na istoj stranici pise da Grcka- Lihtenstajn igraju u 19:00, tako da bi bolje bilo da to malo provjeris, nego da se prosipas ovdje losim humorom
Fit Tony: No! Why would I do that? If I kept my enemies close, they would kill me!

Pirke
Kontakt:

Post Postao/la Pirke » 16 sep 2013, 16:09

zizu1991 je napisao/la:Mislim da Kolašinca nećemo imati do WC2014, ako sve prođe po planu, da se ponovim.
Koliko sam upoznat', moram priznati da sam i ja malo zbunjen, jer iščitavajući sportske stranice, fb stranice, koje plasiraju informacije, sve oko njega djeluje dosta zbunjujuće.

Neki pišu da je sredio pasoš, neki ne. Ipak bi trebalo da se držimo domaćeg, našeg izvora, ss.ba, koji kaže, da njegov pasoš još nije sređen. Tek kada se to desi, predaje se zahtjev za sportsko državljanstvo, za čije odobravanje je potrebno izvjesno vrijeme.

Negdje sam čitao, ponavljam, da njega nećemo imati u ekipi prije WC2014.
Krajem prosle sedmice su izjavili (ss.ba cini mi se) da ce Kolasinac dobiti pasos ovog cetvrtka, ali da sumnjaju da ce uspjeti promjeniti sportso drzavljanstvo (FIFino drzavljanstvo) do utakmice sa Lihtenstajnom.
U mome zavičaju vinograd zori
I žene feredže nose.
U mome zavičaju najviše ima
Kamenja i bijede bose.
Pa ipak kad jednom sklopim oči,
želja ce posljednja biti:
Da me se moji drugovi sjete
I da me put juga nose.

Durden
Kontakt:

Post Postao/la Durden » 16 sep 2013, 16:15

Consigliere je napisao/la:Ma, kakvo pracenje... Party od kraja utakmice do 6 ujutro! Ovo se cekalo cijeli zivot..
A još Bajram

dr.van nostrand
Kontakt:

Post Postao/la dr.van nostrand » 16 sep 2013, 16:33

Znaci cijela nacija ubijedjena u plasman na WCslika
"When you look annoyed all the time, people think that you're busy." - George Costanza
http://www.youtube.com/watch?v=UhQSnDCPF10
silver & black

Konzerva
Kontakt:

Post Postao/la Konzerva » 16 sep 2013, 16:34

Papastathopoulos je napisao/la: Btw, o kakvom turniru pricate ?
o lijepom turniru :D

Brazil i Argentina žele igrati sa BiH

Kako saznaje Avazov Sport iz pouzdanih izvora, Brazil i Argentina žele igrati sa reprezentacijom BiH! Višestruki svjetski prvaci “Karioke” i “Gaućosi” izrazili su želju da na turniru u Americi igraju sa reprezentacijom BiH.

U NSBiH je stigao poziv organizatora da u novembarskom terminu, kada se igraju utakmice baraža, igra i naš državni tim. I organizator je uvjeren da će naša reprezentacija trijumfalno završiti ciklus, a još više da smo hit na nogometnoj mapi, te najbolja reprezentacija u regionu.
Selektor Safet Sušić dao je zeleno svjetlo za odlazak u Ameriku, iako će konačna odluka biti poznata tek kada se završe kvalifikacije.

“Laska nam poziv organizatora pogotovo što bi igrali sa atraktivnim suparnicima. Naravno da nam je prioritet završiti ciklus, to je termin za baraž, pa se nadam da ćemo u tome biti na turniru u Americi. Posebno me veseli zbog naših ljudi u Americi, koji bodre našu reprezentaciju po cijelom svijetu, a znamo kako smo se osjećali kada smo igrali u protekla dva navrata.” – izjavio je za “Sport” Sušić.

(Avaz/NKP.ba)

ovdje je prilika za KOlasinca da debitira
"Ali, kad dođeš u Zenicu, ne da ti se ne igra, više ti se ni ne živi" : ivica osim za jutarnje novine

Goalgetter
Kontakt:

Post Postao/la Goalgetter » 16 sep 2013, 16:43

dr.van nostrand je napisao/la:Znaci cijela nacija ubijedjena u plasman na WCslika
Yebo WC, danas sam se vec dva puta plasirao na njega :mrgreen:

Cautinho
Kontakt:

Post Postao/la Cautinho » 16 sep 2013, 16:53

:lol:

Ne bih da kvarim atmosferu ali nije nista jos gotovo.
Po nasim standardima ove dvije tekme ce biti ultimativno teske.
Maksimalno ozbiljno,a slavit cemo onoga trenutka kada se nase ime nadje na popisu učesnika SP 2014 u Brazilu.
Keep walking.

Rikardo
Kontakt:

Post Postao/la Rikardo » 16 sep 2013, 17:03

Mi gotov cijele kvalifikacije igramo na domacem terenu, tako ce biti i sa ostale dvije utakmice.

Consigliere
Kontakt:

Post Postao/la Consigliere » 16 sep 2013, 17:11

Cautinho je napisao/la::lol:

Ne bih da kvarim atmosferu ali nije nista jos gotovo.
Po nasim standardima ove dvije tekme ce biti ultimativno teske.
Maksimalno ozbiljno,a slavit cemo onoga trenutka kada se nase ime nadje na popisu učesnika SP 2014 u Brazilu.
Kakvim standardima? Naravno da ne treba planirati Brazil prije vremena, ali ove dvije ekipe smo otpuhali u prvim utakmicama i nisu nam ukupno 5 puta presle centar. U zadnjih 5-6 godina nismo izgubili utakmicu od slabije ekipe.
Slazem se, maksimalno ozbiljno i nece biti problema.

zizu1991
Kontakt:

Post Postao/la zizu1991 » 16 sep 2013, 17:16

Pirke je napisao/la:Krajem prosle sedmice su izjavili (ss.ba cini mi se) da ce Kolasinac dobiti pasos ovog cetvrtka, ali da sumnjaju da ce uspjeti promjeniti sportso drzavljanstvo (FIFino drzavljanstvo) do utakmice sa Lihtenstajnom.
To bi bilo super.
Ti nikad nisi sam i nećeš biti sam, naprijed Veleže u nove pobjede!!!

Papastathopoulos
Kontakt:

Post Postao/la Papastathopoulos » 16 sep 2013, 18:31

Consigliere je napisao/la:
Papastathopoulos je napisao/la:Vrelo bosne..cuj izvor, k'o da sam rekao da messi hoce da igra za nas..

Na istoj stranici pise da Grcka- Lihtenstajn igraju u 19:00, tako da bi bolje bilo da to malo provjeris, nego da se prosipas ovdje losim humorom
Ja sam negdje vidio da su sve 3 utakmice u 16h

Konzerva je napisao/la:

Kako saznaje Avazov Sport iz pouzdanih izvora, Brazil i Argentina žele igrati sa reprezentacijom BiH! Višestruki svjetski prvaci “Karioke” i “Gaućosi” izrazili su želju da na turniru u Americi igraju sa reprezentacijom BiH.

U NSBiH je stigao poziv organizatora da u novembarskom terminu, kada se igraju utakmice baraža, igra i naš državni tim. I organizator je uvjeren da će naša reprezentacija trijumfalno završiti ciklus, a još više da smo hit na nogometnoj mapi, te najbolja reprezentacija u regionu.
Selektor Safet Sušić dao je zeleno svjetlo za odlazak u Ameriku, iako će konačna odluka biti poznata tek kada se završe kvalifikacije.

“Laska nam poziv organizatora pogotovo što bi igrali sa atraktivnim suparnicima. Naravno da nam je prioritet završiti ciklus, to je termin za baraž, pa se nadam da ćemo u tome biti na turniru u Americi. Posebno me veseli zbog naših ljudi u Americi, koji bodre našu reprezentaciju po cijelom svijetu, a znamo kako smo se osjećali kada smo igrali u protekla dva navrata.” – izjavio je za “Sport” Sušić.

(Avaz/NKP.ba)

Avaz :D a jbg :D

Consigliere
Kontakt:

Post Postao/la Consigliere » 16 sep 2013, 18:35

Konzerva je napisao/la:

(Avaz/NKP.ba)

Prvo, vjerujem da Avaz pise sranja, u skladu sa reputacijom.
Drugo, cak i da ima turnir, koji cemo qurac ici na tako dugo putovanje bez potrebe, da bi gledali zvijezde argentinske i brazilske lige kako se dokazuju kontra nas

Goalgetter
Kontakt:

Post Postao/la Goalgetter » 16 sep 2013, 20:35

Sjecate li se vi spike kad je Grafite ''izjavio'' da zeli igrati za reprezentaciju BiH, i kad su navijaci na to sve jos, a i novinari povjerovali :lol: :lol:

''Trebao'' je ja mislim isto tamo neki crnjo iz druge Engleske lige obuci dres BiH, Ellington ili kako se vec zvao :D

Papastathopoulos
Kontakt:

Post Postao/la Papastathopoulos » 16 sep 2013, 20:59

Nathan Ellington, tad igrao za watford :D ozenio nasu hanumu i htio igrati za nas :mrgreen:

Odgovori

Natrag na “Arhiva”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.