BiH - Obala Slonovače / BiH - Mexico
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_
Re: BiH - Obala Slonovače / BiH - Mexico
Shupci imal ko face tv link a da radi ?
http://www.youtube.com/watch?v=Pk9A-6_O6QA
sarajlija je napisao/la:Sto bracika moj, necemo o negativi samo pozitivno razmisljat, protivnik je dobar, no ipak mi mozemo do pobjede abd.Yucca je napisao/la:Veceras ocekujem poraz minumum 2-0 jer od selektora takticara tesko mozemo ocekivati pozitivan rezultat![]()
Tesko ako budemo igrali bez zadnjeg veznog tj sa Medom u sredini selektor nazalost nije naucio nista iz prthodni utakmica
Ali necu gledati tekmu u zadnje vrijeme su mi zgadili repku a donekle i SP vama koji cete gledati uzivajte
Zadnja izmjena: Yucca, dana/u 30 maj 2014, 23:52, ukupno mijenjano 1 put.
38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
hoće te bit sramota ako dobijemo???Yucca je napisao/la:Veceras ocekujem poraz minumum 2-0 jer od selektora takticara tesko mozemo ocekivati pozitivan rezultat
A.F.C. Bournemouth!
Kako neki pojedinci mogu pricati protiv repke i o kojekakvom bojkotovanju, prizeljkivati poraze, jel vas stid ? 
3:1 za obalu slonovace.
Ma bolan kakvi smo mi ljudi, bosnje nije jos ni pocelo odmah neki pesimizam?Yucca je napisao/la:sarajlija je napisao/la:Sto bracika moj, necemo o negativi samo pozitivno razmisljat, protivnik je dobar, no ipak mi mozemo do pobjede abd.Yucca je napisao/la:Veceras ocekujem poraz minumum 2-0 jer od selektora takticara tesko mozemo ocekivati pozitivan rezultat![]()
Tesko ako budemo igrali bez zadnjeg veznog tj sa Medom u sredini selektor nazalost nije naucio nista iz prthodni utakmica
Kad pocne utakmica vidjet cemo sve kako ce nasi igrat, moramo ici na pobjedu kakavu takvu.
Niko nama ne moze ugodit.
04.10.2009 !!
nisam ni ja optimista, previše je loših stvari da bi se nešto dobro desilorambo16 je napisao/la:hoće te bit sramota ako dobijemo???Yucca je napisao/la:Veceras ocekujem poraz minumum 2-0 jer od selektora takticara tesko mozemo ocekivati pozitivan rezultat
4-IN-A-ROW
Dosao guverner,vice j.ebo teemir_ je napisao/la:znači oni su kajesamirr je napisao/la:![]()
![]()
![]()
PORAZ ZABOLI SRECA UTIHNE,AL VJERA U TEBE NIKAD NE PRESTAJE !!!
- zlatan.edvin
- Kontakt:
Pljuju li francuzi reprezentaciju zbog nepozivanja Samira Nasrija ?? Ili švabe zbog nepozivanja M.Gomeza ??
Vi pojedinci stvarno niste normalni, blago rečeno, trebamo li sad zahtjevati da se reprezentacija vrati kući ??
Analize svega će biti nakon prvenstva a do tada svi trebamo biti uz naše Zmajeve , srcem i dušom navijati za njih, svako ko tako ne misli nije vrijedan spomena i to je dušmanin reprezentaciji.

Vi pojedinci stvarno niste normalni, blago rečeno, trebamo li sad zahtjevati da se reprezentacija vrati kući ??
Analize svega će biti nakon prvenstva a do tada svi trebamo biti uz naše Zmajeve , srcem i dušom navijati za njih, svako ko tako ne misli nije vrijedan spomena i to je dušmanin reprezentaciji.
Nemojte protiv Medunjanina, uz Zahirovica jedini koji zna iole nesto na zadnjem veznom. Besic jos nije dorastao prvom timu, a Salihovic je to rijetko igrao u odnosu na lijevo krilo.
Kad pogledamo kakve igrace imamo, nismo losi ba toliko. Imamo super lijevu stranu (Lula, Seo, Sale).
Imamo dobrog stopera, Mujdzu koji ako bude igrao blizu onog u Francuskoj, valjat ce.
Pjanic, Dzeko i Vedo nisu prvoklasni, ali su trazeni igraci u Evropi.
Jedino sto meni smeta, nemamo desnog krila kao sto imamo lijevu stranu.
To su igraci tipa Stevanovic, Stilic, Ibricic. Hajrovic ce valjat kad prigusti pa ga staviti kao ofanzivno desno krilo, poluspic.
Bas je vazan vecerasnji mec, samo da se ne budu vukli po terenu i da prodje bez povreda.
Mozda probati Besica i Hajrovica malo vise u drugom poluvremenu, vidjet cemo.
FORZA BOSNA OLE!
Kad pogledamo kakve igrace imamo, nismo losi ba toliko. Imamo super lijevu stranu (Lula, Seo, Sale).
Imamo dobrog stopera, Mujdzu koji ako bude igrao blizu onog u Francuskoj, valjat ce.
Pjanic, Dzeko i Vedo nisu prvoklasni, ali su trazeni igraci u Evropi.
Jedino sto meni smeta, nemamo desnog krila kao sto imamo lijevu stranu.
To su igraci tipa Stevanovic, Stilic, Ibricic. Hajrovic ce valjat kad prigusti pa ga staviti kao ofanzivno desno krilo, poluspic.
Bas je vazan vecerasnji mec, samo da se ne budu vukli po terenu i da prodje bez povreda.
Mozda probati Besica i Hajrovica malo vise u drugom poluvremenu, vidjet cemo.
FORZA BOSNA OLE!
★ 38 SCUDETTI ★ VINTI SUL CAMPO ★
Najljepsa drogo ovoga svijeta, tvoj sam ovisnik!
Najljepsa drogo ovoga svijeta, tvoj sam ovisnik!
Posto vidim da ovdje ima vise onih sto daju neke kontra rezultate, najbolje je onda da ne gledate veceras utakmicu i dalje budite pesimisti.
@ Yucca jbg brate nemoj posteno od tebe.
@ Yucca jbg brate nemoj posteno od tebe.
Zadnja izmjena: sarajlija, dana/u 30 maj 2014, 23:55, ukupno mijenjano 1 put.
04.10.2009 !!
Velim ja njemu, nemoj 'so'at ima muslimana ođe. Ka'e on meni ima, znam da ima, onaj mali Zukanović vehabija što vizu dobio nije. Po njega smo došli.harry_90 je napisao/la:Dosao guverner,vice j.ebo teemir_ je napisao/la:znači oni su kajesamirr je napisao/la:![]()
![]()
![]()
Urbanovo = Prknovčići
Pravda za Prknovčiće!
Red Army prestati neće nikada!
Pravda za Prknovčiće!
Red Army prestati neće nikada!
Ja se nadam najboljem nocas, izmjenjen sastav ce igrati.
× Željezničar - Manijaci TM87 ×
░░░░░▄▄▄▄▀▀▀▀▀▀▀▀▄▄▄▄▄▄░░░░░░░
░░░░░█░░░░▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒░░▀▀▄░░░░
░░░░█░░░▒▒▒▒▒▒░░░░░░░░▒▒▒░░█░░░
░░░█░░░░░░▄██▀▄▄░░░░░▄▄▄░░░░█░░
░▄▀▒▄▄▄▒░█▀▀▀▀▄▄█░░░██▄▄█░░░░█░
█░▒█▒▄░▀▄▄▄▀░░░░░░░░█░░░▒▒▒▒▒░█
█░▒█░█▀▄▄░░░░░█▀░░░░▀▄░░▄▀▀▀▄▒█
░█░▀▄░█▄░█▀▄▄░▀░▀▀░▄▄▀░░░░█░░█░
░░█░░░▀▄▀█▄▄░█▀▀▀▄▄▄▄▀▀█▀██░█░░
░░░█░░░░██░░▀█▄▄▄█▄▄█▄████░█░░░
░░░░█░░░░▀▀▄░█░░░█░█▀██████░█░░
░░░░░▀▄░░░░░▀▀▄▄▄█▄█▄█▄█▄▀░░█░░
░░░░░░░▀▄▄░▒▒▒▒░░░░░░░░░░▒░░░█░
░░░░░░░░░░▀▀▄▄░▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒░░░░█░
░░░░░░░░░░░░░░▀▄▄▄▄▄░░░░░░░░█░░
Napaćeni Bošnjo
░░░░░█░░░░▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒░░▀▀▄░░░░
░░░░█░░░▒▒▒▒▒▒░░░░░░░░▒▒▒░░█░░░
░░░█░░░░░░▄██▀▄▄░░░░░▄▄▄░░░░█░░
░▄▀▒▄▄▄▒░█▀▀▀▀▄▄█░░░██▄▄█░░░░█░
█░▒█▒▄░▀▄▄▄▀░░░░░░░░█░░░▒▒▒▒▒░█
█░▒█░█▀▄▄░░░░░█▀░░░░▀▄░░▄▀▀▀▄▒█
░█░▀▄░█▄░█▀▄▄░▀░▀▀░▄▄▀░░░░█░░█░
░░█░░░▀▄▀█▄▄░█▀▀▀▄▄▄▄▀▀█▀██░█░░
░░░█░░░░██░░▀█▄▄▄█▄▄█▄████░█░░░
░░░░█░░░░▀▀▄░█░░░█░█▀██████░█░░
░░░░░▀▄░░░░░▀▀▄▄▄█▄█▄█▄█▄▀░░█░░
░░░░░░░▀▄▄░▒▒▒▒░░░░░░░░░░▒░░░█░
░░░░░░░░░░▀▀▄▄░▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒░░░░█░
░░░░░░░░░░░░░░▀▄▄▄▄▄░░░░░░░░█░░
Napaćeni Bošnjo
Zukanović, kralj cijena za PL BiH na TM!
rambo16 je napisao/la:hoće te bit sramota ako dobijemo???Yucca je napisao/la:Veceras ocekujem poraz minumum 2-0 jer od selektora takticara tesko mozemo ocekivati pozitivan rezultat
Nece nimalo jer zgadili su mi repku u zadnje vrijeme tako da jednostavno nemam zelju da gledam jer toliko godina cekas neko veliko takmicenje i onda ti to sve neki ljudi p....eru
38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
2:1 za nas. 
- IlPrincipe
- Kontakt:
fOtaj Zukanoviće ..
zna li se nasih prvih 11 koji ce istrcati na teren večeras ?
zna li se nasih prvih 11 koji ce istrcati na teren večeras ?
Od slavnog kluba ostalo je samo ime .. A.C Milan !
Hajmo Zmajevi ovo dobit,ostali ste nam duzni nesto iz zadnjih utakmica
A varalicu i ne gledajte,neka kucka klupu smisljajuci kako zadovoljiti bratove interese.
A varalicu i ne gledajte,neka kucka klupu smisljajuci kako zadovoljiti bratove interese.
gledaćete utakmicu koju ste predvidjeli kao naš debakl tipa 2:0 i 3:0 (ovi pesimisti)?? ako se to desi dolazite onda na forum sa pričom "šta smo mi rekli"?? jesam vas upratio?? al' ne kontam kakva će vam priča biti ako dobijemo??
A.F.C. Bournemouth!
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.