Da BOG da, I ZELJO I VELEZ BILI U VRHU PREMIJER LIGE i borili se za naslovAner je napisao/la:Dabogda Željo spao na iste grane kao i Veležbistrikboy je napisao/la:
dabogda se velez nikad ne vratio![]()
FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Re: FK Željezničar
Zeljeznicar, Juventus, BiH, Italija, Salihamidzic, Del Piero, Ibisevic
Dok sunce sja, dok disem ja, voljet cu vas ja
Vedad Ibisevic-veliki igrac-veliki covijek-veliki golgeter
- calcio
- Lokacija: Llanfairpwllgwyngyllgogerychwyrndrobwllllantysiliogogogoch
- Kontakt:
Sta si ti zapjenio, covjek je pitao za uspjehe a ja mu ih nabrojaoAnte je napisao/la:Ja i? Gdje su sada ti klubovi, pogotovo Velez?calcio je napisao/la: jest neka su bili u proslom stoljecu ali to su uspjesi kakve nijedan drugi klub iz BiH nece nikad postici![]()
polufinale kupa UEFA, prvak SFRJ (Zeljo)
cetvrtfinale kupa UEFA, kup Marsala Tita dva puta (VELEZ)
prvak SFRJ dva puta (Sarajevo)
Kako mi na zivce ide kad netko pocne tako o nekome tko je nesto bio prije 20+ godina.

Da ti odgovorim na pitanje, Velez igra u Premijer ligi Bosne i Hercegovine, isto gdje i tvoj klub.
Upravo tako...ali pojedinci nemaju mozga pa moraš vraćati istom mjeromamir je napisao/la:
Da BOG da, I ZELJO I VELEZ BILI U VRHU PREMIJER LIGE i borili se za naslov
...Bosna da prostiš jedna zemlja imade i posna i bosa da prostiš i hladna i gladna i k tomu još da prostiš prkosna od sna...
Bogami Zeljo iz godine u godinu sve dublje tone.......a jos se sjecam utakmice sa Newcastle-om i te Zeljine posljednje uspjesne generacije.......
Željezničar za život cijeli ! Zola majstore izdrži, Manijaci su uz tebe !
"A true gentleman never leaves his lady." - Alex Del Piero
"A true gentleman never leaves his lady." - Alex Del Piero
jesmo nekad bili ali sada smo karne
- bistrikboy
- Kontakt:
bilo kako bilo,ja velezu i nihovim dusebriznicima zelim da se nikad ne vrate u pl,zbog prosle i ove godine i onoga na terenu i na tribinama 

– Prvo i prvo, sve što ja kažem to je moje i samo moje mišljenje. To što je Vranješ uradio je uvreda za sve iskrene navijače. Za sve ljude koji vole ovu državu- kaže Ibišević na početku intervjua
V-T-Ž
Seepack in tha motherfucking houseeeeeeee.... Yeah that's HARDSTYLE
ANTRAX RELOADED
ANTRAX RELOADED
Budite sigurni da ce se ZELJEZNICAR vratiti u zive, i nece zivjeti od stare slave, nego ce biti i bolji nego je ikada bio. Nezaboravite ko je Zeljeznicar. Zeljo, ja te molim, vrati se medju velikane i pokazi ko je ZELJEZNICAR. Zar nije bila ljepota gledati te protiv: Anartozisa, lilestroma, njukastla, malage, zaigraj iz sveg srca i pokazi ko je zeljo. Srce me boli kada vidim gdje se nalazis na tabeli i od koga gubis bodove. Sjeti se pjesme: SA ZELENOG POLJA TVOGA, NEMA NISTA ZA DRUGOGA.
VOLIM TE, I VOLJET CU TE
VOLIM TE, I VOLJET CU TE
Sigurno da bi to bilo dobro, za sve klubove koje si nabrojao i ..., nadat je se da ce doci boljidani za citav BH fudbal, od mora do save, od drine do une.ULTRAJVOSA je napisao/la:Svi istinski ljubitelji fudbala u BiH bi voljeli to da se desi,ne samo sa Željom nego i sa Borcem i Veležom i Čelikom te Slobodom a i Sarajevom...ali zasad je teška situacija i ne piše se dobro nijednom od ovih velikana bh.fudbala...
Volim svoga Zelju, druge postujem
svanuce, mora, isplivat ce ZELJO.......... ali se iznerviram, samo kad skontam kakvu smo ekipu imali i okruzenje do Newcastlea... da se nastavilo onim putem bili bi sila na balkanu!!!!!!!
mora biti bolje!!!!!!!!!!!!!!!!!!
mora biti bolje!!!!!!!!!!!!!!!!!!
bistrikboy je napisao/la:bilo kako bilo,ja velezu i nihovim dusebriznicima zelim da se nikad ne vrate u pl,zbog prosle i ove godine i onoga na terenu i na tribinama
napokon jedan normalan manijak koji je uociju licemjrstvo, babe, sjecam se kada ste razmjenjivali salove u sarajevo , a sada vas napadase onako to jest djeca od 15 godina zalosno ali istinito , meni je svejedno ostali oni ili ispali , ipak bih volio da ostanu da se vrapcici napune i da ih mi dobijemo opet laganini

Udruga klubova i navijaca te televizijske prenose ......pomozite napredku premijer lige BiH!!!
- bistrikboy
- Kontakt:
Mislio sam na drotove oni nas nisu dotakli a i kako ce nas vise bilo nego njih na onoj njihovoj improvizovanoj tribini
jucer lagana pobjeda protiv borca,nisam bio al odgledah sinoc na vogoscatv,bas smo dominirali oni centra presli nisu

jucer lagana pobjeda protiv borca,nisam bio al odgledah sinoc na vogoscatv,bas smo dominirali oni centra presli nisu

– Prvo i prvo, sve što ja kažem to je moje i samo moje mišljenje. To što je Vranješ uradio je uvreda za sve iskrene navijače. Za sve ljude koji vole ovu državu- kaže Ibišević na početku intervjua
opet jad i tuga na terenu ,simo brani 1:0 a ovi ne znaju akciju stvoriti!
sta nam uradise od Zelje
SIMO,SAMIRE I FARUK NAPOLJE IZ Zelje!!!!
sta nam uradise od Zelje

SIMO,SAMIRE I FARUK NAPOLJE IZ Zelje!!!!
u svijetu postoji jedno carstvo u kojem caruje drugarstvo
- lolo d pitar
- Kontakt:
a ako bi kojim slucajem dobili u derbiju,onda bi simu u nebo dizali

Ma ko bi ga dizao u nebo, pa nece mu niko od manijaka doc na utakmicu, pa da vidimo kako ce da pobijedi kad dodju HZ a ni jednog manijaka. ma nema sanse, ja bih cak volio da izgubimo pa da i njima jednu ceku sastavimo (ovim iz uprave)lolo je napisao/la:a ako bi kojim slucajem dobili u derbiju,onda bi simu u nebo dizali![]()
Kad skontam nesto pametnije napisat cu
Lovac iskreno gdje vi u stvari uopste nadzoste tog Simagu-ko je taj lik uopste ili sam ja nesto preskocio.Lovac je napisao/la:Ma ko bi ga dizao u nebo, pa nece mu niko od manijaka doc na utakmicu, pa da vidimo kako ce da pobijedi kad dodju HZ a ni jednog manijaka. ma nema sanse, ja bih cak volio da izgubimo pa da i njima jednu ceku sastavimo (ovim iz uprave)lolo je napisao/la:a ako bi kojim slucajem dobili u derbiju,onda bi simu u nebo dizali![]()

On je dosao direktno iz reprezentacije Srbije, kolko ja znam bio je prvi pomocnik Javieru Clementeu na klupi Srbije prosle godine, neka me ispravi neko ako grijesim al to sam citao u novinama..sukisp je napisao/la:Lovac iskreno gdje vi u stvari uopste nadzoste tog Simagu-ko je taj lik uopste ili sam ja nesto preskocio.Lovac je napisao/la:Ma ko bi ga dizao u nebo, pa nece mu niko od manijaka doc na utakmicu, pa da vidimo kako ce da pobijedi kad dodju HZ a ni jednog manijaka. ma nema sanse, ja bih cak volio da izgubimo pa da i njima jednu ceku sastavimo (ovim iz uprave)lolo je napisao/la:a ako bi kojim slucajem dobili u derbiju,onda bi simu u nebo dizali![]()
Kad skontam nesto pametnije napisat cu
- bistrikboy
- Kontakt:
Bo je pomocnik
imam neki osjecaj da nas torpedo nece uzet

imam neki osjecaj da nas torpedo nece uzet

Ponedjeljak, 03 Novembar 2008
Kako saznajemo iz Nezavisnih novina, na kraju polusezone Faruk Telibečirević predsjednik Želje i direktor Samir Ahmetbegović podnjet će ostavke zbog loših rezultata u PL i pritiska javnosti... USKORO VIŠE
http://fkzeljeznicar.com/index/index.php
Kako saznajemo iz Nezavisnih novina, na kraju polusezone Faruk Telibečirević predsjednik Želje i direktor Samir Ahmetbegović podnjet će ostavke zbog loših rezultata u PL i pritiska javnosti... USKORO VIŠE
http://fkzeljeznicar.com/index/index.php