FK Slavija

ПЛАВИ_ГРАД
Kontakt:

Re: FK Slavija

Post Postao/la ПЛАВИ_ГРАД » 28 jul 2009, 13:51

Kaka je napisao/la:Sokolovi dolaze
То " потврђено , ' ' & $ је југ резерве за ? јер је " ? пут & ?...а " се ?....

za zivot cijeli
Kontakt:

Post Postao/la za zivot cijeli » 28 jul 2009, 16:07

jedva cekam aBd cetvrtak,nadam se da ce sokolovi doci da uprilice taj veliki trenutak 8-) ;)

ПЛАВИ_ГРАД
Kontakt:

Post Postao/la ПЛАВИ_ГРАД » 28 jul 2009, 16:32

za zivot cijeli je napisao/la:jedva cekam aBd cetvrtak,nadam se da ce sokolovi doci da uprilice taj veliki trenutak 8-) ;)
i ja jedva cekam da Slavijin stadion dobije licencu da pocnemo navijati ove evropske utakmice..... 8-) 8-) 8-)

Bosnier
Kontakt:

Post Postao/la Bosnier » 29 jul 2009, 12:23

i eto radovao sam se slavji kad je prosla i skakao za svaki gol , al me ona koreografija uvrijedila

ali eto i dalje navijam i drago mi je sto slavija razvaljuje

naprijed slavijaa
Tricolorii su crveni od glave do pete, dok su Bošnjaci i bikova u Rodeu luda kad god imamo posjed. To je pakao u Zenici!

Kevin
Kontakt:

Post Postao/la Kevin » 29 jul 2009, 12:54

oce li igrat Slavija u subotu sa Širokim ili će odgađat,iako nemaju razlog za to ali eto..
HKK ŠIROKI - Ponos Hercegovine ® NK ŠIROKI BRIJEG

ПЛАВИ_ГРАД
Kontakt:

Post Postao/la ПЛАВИ_ГРАД » 29 jul 2009, 13:23

Kevin je napisao/la:oce li igrat Slavija u subotu sa Širokim ili će odgađat,iako nemaju razlog za to ali eto..
Ja koliko sam cuo da hoce , a zasto mislis da nema razloga da se odgodi utakmica protiv sirokog....

Kevin
Kontakt:

Post Postao/la Kevin » 29 jul 2009, 14:32

?_$ je napisao/la:
Kevin je napisao/la:oce li igrat Slavija u subotu sa Širokim ili će odgađat,iako nemaju razlog za to ali eto..
Ja koliko sam cuo da hoce , a zasto mislis da nema razloga da se odgodi utakmica protiv sirokog....
ne da nema razloga..nego ako moze sarajevo koje igra u svedskoj igrati zasto ne bi slavija koja igra kod kuce?

alan_kardec
Kontakt:

Post Postao/la alan_kardec » 29 jul 2009, 14:36

Kevin je napisao/la:
?_$ je napisao/la:
ne da nema razloga..nego ako moze sarajevo koje igra u svedskoj igrati zasto ne bi slavija koja igra kod kuce?

To je do kluba da odluči da li će tražiti da se utakmica odloži.U svakom slučaju Slavija ima puno pravo kao i Sarajevo da traži pomjeranje utakmice i nsbih će im vrlo vjerovatno izaći u susret.
Buka dobija nove decibele, bubne opne lete u komadiće, Crvena zvezda vodi sa 1:0!
RIP Adis Selmanović

Kevin
Kontakt:

Post Postao/la Kevin » 29 jul 2009, 14:40

nemojte me pogresno shvatiti...nemam nista protiv,naravno i ŠB će izaći u susret slaviji nego mi to čudno..ništa više..

p.s. sretno sutra sa Košicama...

alan_kardec
Kontakt:

Post Postao/la alan_kardec » 29 jul 2009, 14:49

Ne kontam šta je tu toliko čudno? Pa i u najjačim ligama kad klub igra tekmu u kupu UEFA,svoju prvenstvenu igra u nedjelju,pa čak i u ponedjeljak što je slučaj sa Premiershipom.

p.s.

A to da će Sarajevo igrati utakmicu u subotu ne vjerujem,jer ipak Švedska je daleko.
Buka dobija nove decibele, bubne opne lete u komadiće, Crvena zvezda vodi sa 1:0!
RIP Adis Selmanović

Kevin
Kontakt:

Post Postao/la Kevin » 29 jul 2009, 15:20

alan_kardec je napisao/la:Ne kontam šta je tu toliko čudno? Pa i u najjačim ligama kad klub igra tekmu u kupu UEFA,svoju prvenstvenu igra u nedjelju,pa čak i u ponedjeljak što je slučaj sa Premiershipom.

p.s.

A to da će Sarajevo igrati utakmicu u subotu ne vjerujem,jer ipak Švedska je daleko.
ne igraju u subotu vec u nedjelju u izravnom prijenosu na bht1

ПЛАВИ_ГРАД
Kontakt:

Post Postao/la ПЛАВИ_ГРАД » 29 jul 2009, 16:05

Kevin je napisao/la:
alan_kardec je napisao/la:Ne kontam šta je tu toliko čudno? Pa i u najjačim ligama kad klub igra tekmu u kupu UEFA,svoju prvenstvenu igra u nedjelju,pa čak i u ponedjeljak što je slučaj sa Premiershipom.

p.s.

ne igraju u subotu vec u nedjelju u izravnom prijenosu na bht1
Pise da Slavija i Sarajevo igraju u nedelju, a koliko sam ja cuo da je Slavijino prvo kolo odgodjeno da se uopste nece grati ovaj viked,a za Sarajevo ne znam.....

C-01
Kontakt:

Post Postao/la C-01 » 30 jul 2009, 01:19

Sova je napisao/la: i da će obezbijediti red i mir u našem zajedničkom glavnom gradu za sve građane Bosne i Hercegovine
? " "..." " $, овај ' " & " ту % / " " " ? ". Сова ? ? ? " него % % "...

Kevin
Kontakt:

Post Postao/la Kevin » 30 jul 2009, 09:11

ne igra se prvo kolo između Slavije i Širokog...

admin
Site Admin
Kontakt:

Post Postao/la admin » 30 jul 2009, 09:38

C-01 je napisao/la:
Sova je napisao/la: i da će obezbijediti red i mir u našem zajedničkom glavnom gradu za sve građane Bosne i Hercegovine
? " "..." " $, овај ' " & " ту % / " " " ? ". Сова ? ? ? " него % % "...
zbog negiranja činjenice da je Sarajevo naš zajednički glavni grad za sve građane Bosne i Hercegovine i još dodatnog agitiranja, tebi slijedi ban. mislim da ti je ovo već deseti, svaki put iz istog razloga.

napomenuću da će sve prijetnje, uvrede i politika na ovoj temi danas rezultirati trajnim ili dugotrajnim banovima.

uživajmo ljudi, danas bh. predstavnici imaju priliku da naprave korak ka istorijskom rezultatu.

deni_m1312
Kontakt:

Post Postao/la deni_m1312 » 30 jul 2009, 11:18

hoce li iko prenositi SLAVIJA-KOSICE?

@tekk
Kontakt:

Post Postao/la @tekk » 30 jul 2009, 11:34

? " "..." " $, овај ' " & " ту % / " " " ? ". Сова ? ? ? " него % % "...[/quote]

Boze sacuvaj razmisljanja!!!Tebi je to ocigledno u interesu!!!Nisam ni ja Srbin i eto ''mnogo sam drugaciji''pa cu opet veceras ''navijat'' za taj neki klub s'kojim ''nemam nista''jer dolazi iz neke nama tako strane i daleke kulture,al'eto,svidjaju mi se njihovi dresovi i zanimljiv mi njihov jezik,onako smijesno zvuci kad ga cujes mada nista ne razumijes,pa cu ipak njih veceras simpatizirat'...Ti si kao moderan???
Jug je naša sveta strana,plavom bojom obasjana...!!!

storm_raider
Kontakt:

Post Postao/la storm_raider » 30 jul 2009, 12:33

Sretno komsijama iz Lukavice, veceras da predstavite BIH u lijepom svjetlu.
Sport je lijek za tijelo i duh.

storm_raider
Kontakt:

Post Postao/la storm_raider » 30 jul 2009, 13:17

?_$ je napisao/la:
storm_raider je napisao/la:Sretno komsijama iz Lukavice, veceras da predstavite BIH u lijepom svjetlu.
Ne treba nam vasa podrska mozemo i bez vas...........
Govori u svoje ime.
Necu dopustiti sebi da se uvucem tu vrsu price. Ti si vjerovatno jedan od onih koji izumiru.
Predstavite Bosnu i Hercegovinu kako treba veceras.
Sport je lijek za tijelo i duh.

123456
Kontakt:

Post Postao/la 123456 » 30 jul 2009, 14:31

Naprijed Slavijaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

:mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
SportSport.ba liga | Igrac ekipe FK Delfini

*19.05.1995
*31.08.1996
*02.11.1997
*15.07.2000

Odgovori

Natrag na “Prva liga RS”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.