FK Sarajevo (opšte diskusije)

FK Sarajevo ove sezone?

Anketa je završila: 16 jul 2017, 14:28.

Prvak
11
25%
Osvajač kupa
4
9%
Dupla kruna
12
27%
Izlazak u Europu
17
39%

Ukupno glasova: 44

HordeBL
Kontakt:

Re: FK Sarajevo (opšte diskusije)

Post Postao/la HordeBL » 05 mar 2015, 20:21

Znaci imamo skoro 3 ekipe jer kako kazes 4-5 igraca kod truhla su nasi bivdi igraci. Pare imamo , znaci mozemo ih vratiti...e sad zamisli kakvu ekipu imamo kada nam ovi apsolutno ne trebaju. Nego , vidimo se za derbi....i jos jedan vas poraz...NAUCILI STE JBG. Kolko ono Ramazana i Bajrama prodje ????

amorovski
Kontakt:

Post Postao/la amorovski » 05 mar 2015, 20:24

Schwarz je napisao/la:
amorovski je napisao/la:
Schwarz je napisao/la: Protiv te "truhle" ekipe ste se branili citavo drugo poluvrijeme na Kosevu
1:2

S tim da smo dali 3 komada u prvom.. Opusteno

Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Ekipa koja zabije 2 gola i pri tome stvori jos par izglednih sansi nije "truhla" ekipa, a jos pri tome dodas da u toj ekipi igra 3-4 bivsa igraca vaseg kluba.Pri cemu su neki bili i kapiteni vaseg tima, tako da nije lijepo tako ih nazivati
pozzz
Ne kazem da jest lijepo, ali govorim da ti je bezze ta prica da smo se branili cijelo poluvrijeme. Satrali ih nogama ocam. Dulja golcinu dade Senedinu ko Carlos. Hehe.
Uzivaj ti meni.

Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Titula - 1966/1967, 1984/1985, 1998/1999, 2006/2007, 2014/2015
Kup - 1996/1997, 1997/1998, 2001/2002, 2004/2005, 2013/2014
Superkup - 1996/1997

Schwarz
Kontakt:

Post Postao/la Schwarz » 05 mar 2015, 20:32

HordeBL je napisao/la:
Schwarz je napisao/la:
HordeBL je napisao/la:Prejaki su oni protiv onog truhlog olimpica koji jedino njima i zrinjskom skine gace i kaze izvolite...sa ostalim se trude ali bas trude.
Protiv te "truhle" ekipe ste se branili citavo drugo poluvrijeme na Kosevu
Vizionar , jesil gledo tekmu sa truhlama...ocigledno nisi , znaci 4 kom dali neki ljudi iz svemira. Osvijesti se , vidim hladno ti a malo si "gladan"
Gledao sam i 4 gol ste dali u sudijskoj nadoknadi a prije toga Smajic i Pandza vam umalo ne uvalise za 3:3.A svemirci :facepalm: sta drugo reci .Kazes imate sve, 3-4 ekipe, pare pa opet drugi.A ovo "hladno", "gladan" prosipaj svojim ukucanima :guz:
"Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja. Za mene je to sjesti na most na Malti i popričati o svemu, pa otići na piće. Željo je oduvijek važio za nešto što povezuje divne ljude koji pomažu jedni druge."

MCMXLVI
Kontakt:

Post Postao/la MCMXLVI » 05 mar 2015, 20:41

1:2
"Ne mogu, brate ja, igrati za novac i slusati kako trebam igrati. Hvala im. Bili su korektni i nisu mi pravili probleme. Rekao sam im da ja mogu igrati samo u Sarajevu" - Asim Ferhatovic Hase

MortemHz
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la MortemHz » 05 mar 2015, 20:53

Napisao sam sve na zadnjem postu prethodne stranice,procitajte molim vas :thumbup:
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

QWERTZ
Kontakt:

Post Postao/la QWERTZ » 05 mar 2015, 20:54

MCMXLVI je napisao/la:Post ti prijavljen, usput i tebi 1:2 :wave:
haj ne zezaj, hahahah samo kazem normala a ti se odma uspanicio, pa nemoj tako nevalja za zdravlje. BUUUUUUUUU :cool:
ŠAMPIONI: *1946, *1972, *1998, *2001, *2002, *2010, *2012, *2013...
KUP BiH: 2000, 2001, 2003, 2011, 2012 ...
SUPER KUP: 1998, 2000, 2001
Kup UEFA: četvrtfinale 1971/1972, POLUFINALE 1984/1985.

MCMXLVI
Kontakt:

Post Postao/la MCMXLVI » 05 mar 2015, 21:01

QWERTZ je napisao/la: haj ne zezaj, hahahah samo kazem normala a ti se odma uspanicio, pa nemoj tako nevalja za zdravlje. BUUUUUUUUU :cool:
slika
"Ne mogu, brate ja, igrati za novac i slusati kako trebam igrati. Hvala im. Bili su korektni i nisu mi pravili probleme. Rekao sam im da ja mogu igrati samo u Sarajevu" - Asim Ferhatovic Hase

prasovic89
Kontakt:

Post Postao/la prasovic89 » 05 mar 2015, 21:18

MortemHz je napisao/la:Napisao sam sve na zadnjem postu prethodne stranice,procitajte molim vas :thumbup:
Ho'š možda i lajk da bacim :lol: :mrgreen:
Zemljo mojih djedova dok je tvojih sinova ti ces biti prkosna, slobodna i ponosna, zemljo naših djedova !

Evander
Kontakt:

Post Postao/la Evander » 05 mar 2015, 21:31

QWERTZ je napisao/la:eeeeeeeeeeeeetooooooooooooooo Željeeeeeeeee joj jeste se usrali pitici, imate komplex cijeli zivot. HAHAHHHAH da sam pitar ja ne bi imo sna ne bi spavo ja zbog tog Želje :cool: :njanjanja:
Dabogda se uvijek bojali kao sto se sad bojimo.
Posteno? :)

MortemHz
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la MortemHz » 05 mar 2015, 21:36

prasovic89 je napisao/la:
MortemHz je napisao/la:Napisao sam sve na zadnjem postu prethodne stranice,procitajte molim vas :thumbup:
Ho'š možda i lajk da bacim :lol: :mrgreen:
Narkomane stari :zviz: to sam napisao da ljudi vide ko nama pise na temi :kafa: bjez' ba :urnebes:
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

amypitar
Kontakt:

Post Postao/la amypitar » 06 mar 2015, 15:49

Bez mnogo price,uprava radi svoj posao. :urnebes:

FK Sarajevo i NLB Banka potpisali ugovor o sponzorstvu

Danas je u svečanom salonu “Svetozar Vujović” održana konferencija za medije povodom potpisa ugovora između FK Sarajevo i NLB Banke.
Povodom potpisa ovog ugovora medijima su se obratili predsjednik FK Sarajevo, Edis Kusturica, i direktor NLB Banke, Senad Redžić.
Medijima se prvo obratio Redžić.
“NLB Banka je u FK Sarajevo, kao jednom od najperspektivnijih bh. brendova, prepoznala sjajnog partnera. Projekat koji je pokrenuo FK Sarajevo sa našeg aspekta djeluje kao jedan od najboljih projekata. Nadamo se da je ovo samo jedan mali dio početka jedne uspješne saradnje, a Sarajevu želimo da uspije u svojim ciljevima. Smaatramo da ovakvom vrstom podrške dajemo podršku i našim najmlađim s obzirom da Sarajevo prvenstveno ulaže u omladinski pogon.”
Nakon Redžića, medijima se obratio i Edis Kusturica te rekao:
“Ovo je prije svega poslovni događaj. Nama je naročito stalo da imamo poslovne partnere koji su prvoklasni i mislim da smo u NLB Banci našli takvog partnera. OVa saradnja će se razvijati i zajedno ćemo nastojati da pravimo razne aktivnosti, koje će sigurno obogatiti i nas i NLB Banku. Još jednom želim da izrazim veliko zadovoljstvo zbog ove saradnje.”

HordeBL
Kontakt:

Post Postao/la HordeBL » 06 mar 2015, 17:15

sta reci kakvu poruku poslati...NLB novi sponzor :o :o :o :o :o :o
osim naravno da Tan ne postoji , da je Dino lopina itd itd
poslije lazi i lazi ...i lazi ...i lazi...imaju obraza rec jednu rijec...fuj fuj

OdaVeliki
Kontakt:

Post Postao/la OdaVeliki » 06 mar 2015, 22:27

HordeBL je napisao/la:sta reci kakvu poruku poslati...NLB novi sponzor :o :o :o :o :o :o
poslije lazi i lazi ...i lazi ...i lazi...imaju obraza rec jednu rijec...fuj fuj
Dobro, skontali smo imate pare i to nije upitno. Nego je upitno da li ce te pored toliki sponzora i para uopce stici do te titule. Jer fudbal se igra za trofeje. Prije svega pobjedite nekoga a ne da placate priprema ekipa da vas pustaju. Imate 4 tima, a opet morate placat drugima da vas puste.

Osvojite vise bar jednu titulu da se ima s vama o cemu raspravljati. A ne da se vode rasprave a vi posljedni 10 godina imate samo prasinu. Dokle vise?!

mirzatele
Kontakt:

Post Postao/la mirzatele » 06 mar 2015, 22:29

OdaVeliki je napisao/la:
HordeBL je napisao/la:sta reci kakvu poruku poslati...NLB novi sponzor :o :o :o :o :o :o
Nego je upitno da li ce te pored toliki sponzora i para uopce stici do te titule.
hocemo.

OdaVeliki
Kontakt:

Post Postao/la OdaVeliki » 06 mar 2015, 22:37

mirzatele je napisao/la:
OdaVeliki je napisao/la:
Nego je upitno da li ce te pored toliki sponzora i para uopce stici do te titule.
hocemo.
Nisam rekao da necete, rekao sam da je upitno, vrlo upitno. Kupit se moze par utakmica a kasnije ce to teze ici. Pocetak prvenstva i vec radi mira u kuci moraju se platiti pripreme. Tako trener ostavi Radovanovica na klupi, a Ordagicu kaze kad budes ispred praznog gola nabije je preko sume. Dobro, nemam nista protiv toga, ali nece moci cijela polusezona tako..

Ne igraju pare, igraju igraci pa vidjet cemo..

hilmo
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la hilmo » 06 mar 2015, 22:38

:facepalm: :facepalm: :facepalm: :facepalm: :facepalm:

Benko
Kontakt:

Post Postao/la Benko » 06 mar 2015, 22:42

LJUDI da li je moguće, navijač skretničara je dosao na temu FUDBALSKOG KLUBA SARAJEVO DA PRIČA O NAMJEŠTANJU utakmica i o tome kako se kupuju utakmice (to mu opraštam jer oni su doktorirali to)???

BOZE GDJE IDE OVAJ SVIJET... HINT-LEOTAR

amypitar
Kontakt:

Re: Odg: FK Sarajevo (opšte diskusije)

Post Postao/la amypitar » 06 mar 2015, 22:43

Svašta ima u ovoj Bozijoj bašti. :D

OdaVeliki
Kontakt:

Post Postao/la OdaVeliki » 06 mar 2015, 22:47

Iako nije mjesto ovdje da ti odgovaram, odgovorit cu ti. Jedno kad osvojis titulu i par kola prije kraja prvenstva istu proslavis i ostatak utakmica igras "onako" (libo te neka stvar). A drugo je kad juris ka titulu kao "jak" a moras da placas pripreme drugim ekipa da bi stigao do cilja. Djecace, velika je to razlika. Zato se ne blamiraj i ne provaljaj.

Vrijeme pored silne love da uzmete titulu, a vi ste opet drugi. Neko da ima lovu kao vi bjezao bi ovim ekipama bez vode 20 bodova...Zar te nije sramota pisati tako nesto..?

ZijadLopez
Kontakt:

Post Postao/la ZijadLopez » 06 mar 2015, 22:48

Nego je upitno da li ce te pored toliki sponzora i para uopce stici do te titule.[/quote]

hocemo.[/quote]

Nisam rekao da necete, rekao sam da je upitno, vrlo upitno. Kupit se moze par utakmica a kasnije ce to teze ici. Pocetak prvenstva i vec radi mira u kuci moraju se platiti pripreme. Tako trener ostavi Radovanovica na klupi, a Ordagicu kaze kad budes ispred praznog gola nabije je preko sume. Dobro, nemam nista protiv toga, ali nece moci cijela polusezona tako..

Ne igraju pare, igraju igraci pa vidjet cemo..[/quote]
Ja frajeru, kupili smo sve, i vas cemo kupiti, ima se može se, ajd sad na krmetnjak i uživaj u podmlađivanju. Radovanović nije imao pravo nastupa, Ordagić nije šutao a kamo li bio u prilici, jest asistirao, pojma nemaš, lažeš, možda bih se iznenadio tolikoj količini laži i gluposti da ne navijaš za klub koji je 3 titule kuio u saradnji sa klubovima iz RS-a, što je opštepoznato svim koji prate PL. Aj sad kmeči, navikni se i u buduće ćeš ... pozz :wave:

Odgovori

Natrag na “Premijer liga BiH”

Trenutno korisnika/ca: Bing [Bot], InatSilniBosanski i 16 gostiju.