Zavisi od protivnikaAl pashino je napisao/la:Ima li Velež kakavih prijateljskih tekmi pred sezonu ?
FK Velež (opšte diskusije)
- SipakUlicar1922
- Kontakt:
Re: FK Velež (opšte diskusije)
Prkosni i Ponosni od 1922
- Al pashino
- Kontakt:
nema nigdje nista da pise da je vec dogovoreno,je li to nece niko da se igra sa vama 
www.facebook.com/pirotehniksarajevo
- SipakUlicar1922
- Kontakt:
Trazimo kvalitet, tesko nas zadovoljitAl pashino je napisao/la:nema nigdje nista da pise da je vec dogovoreno,je li to nece niko da se igra sa vama
Salu na stranu, znam da 1. jula igramo sa Sirokim. Potom idemo na Zlatibor gdje cemo odigrati 3 - 4 utakmice i onda generalka pred pocetak prvenstva.
- BitiSrcemVezan
- Kontakt:
Zeljković, Hasanović, Stanić, mali Čolić, svi bi vam bili itekakva pojačanja u odnosu na igrački kadar koji trenutno imate. Ako vam transfer politika bude ko u dosadašnjim prelaznim rokovima, čisto sumnjam da će te dovesti bolje igrače od navedenih.otorinolaringologija je napisao/la:Neki dobar igrac iz Zelje tesko jer sve sto valja ostalo je kod njih. Za skupljanje nekih kostiju nismo tako da animozitet ne postoji samo zelja da se kvalitetno pojacamoBitiSrcemVezan je napisao/la:Ne znam čemu taj animnozitet nekakav prema tome da će Dželo dovesti "svoje" igrače iz Želje, realno sve i jedan koji je dole nogiran bi vam bio itekako pojačanje, možda bi vam i nosioci igre bili. Na kraju krajeva, oni su bili 2. sa tim istim igračima (neki su igrali više a neki manje), a vi 8. ili 9.
1946
-
otorinolaringologija
- Kontakt:
Brato stvarno neznam ko je slobodan u Želji. Za te navedene bi se slozio da svaki ima mjesta u prvih 11 ali za neke anonimuse nisam nikako
Nemojte se vi brinut' za našu transfer-politiku. Drž'te se Sarajeva.
Ti nikad nisi sam i nećeš biti sam, naprijed Veleže u nove pobjede!!!
- BitiSrcemVezan
- Kontakt:
Nisam ništa loše mislio. Ako ne znaš fino razgovarati, molio bih te da me u budućnosti zaobiđeš.
1946
odvedi ih u fk sarajevo da ne uzimate igraće sa strane
Nisam ništa loše mislio. Ako ne znaš fino razgovarati, molio bih te da me u budućnosti zaobiđeš.BitiSrcemVezan je napisao/la:Nisam ništa loše mislio. Ako ne znaš fino razgovarati, molio bih te da me u budućnosti zaobiđeš.
Ti nikad nisi sam i nećeš biti sam, naprijed Veleže u nove pobjede!!!
- BitiSrcemVezan
- Kontakt:
'ta će nam, vidiš da uzimamo samo ove provjerene sa izgrađenom karijerom u evropskim okvirimaPrimorac je napisao/la:odvedi ih u fk sarajevo da ne uzimate igraće sa strane
1946
- DrustveniParazit
- Kontakt:
Sretan rođendan Rođeni!
Saraj'vo za tebe živimo neka znaju svi da bit ćemo ti mi do smrti odani!
Sarajevo iznad lokal patriotizma.
Matej Delač
Sarajevo iznad lokal patriotizma.
Matej Delač
Zelim vam sretan rodjendan Rodjenii

FK Željezničar ~ FC Arsenal !
Damir Džumhur, Edin Džeko, Miralem Pjanić, Mirza Teletović, Jusuf Nurkić, Amel Tuka.
Damir Džumhur, Edin Džeko, Miralem Pjanić, Mirza Teletović, Jusuf Nurkić, Amel Tuka.
Sretan rodjendan Radnickom klubu Velez
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
samo Sloboda
Da se i na ovoj temi zahvalim momcima koji su nam cestitali...zaista pravi primjer kako malo relaksirati odnose i kako nije tesko biti fin 
.. dvore gradi Komadina Mujo, sred Mostara najljepšega grada ..
Prijatelju, Stanica je vec pokupio Gracić u Olimpik, a sto se tice Hasanovica i malog Colica i nisu u nekoj formi. Mozda jedino po meni bi nam Zeljkovic odgovarao, jer je srcan i dobar odbrambeni igrac.BitiSrcemVezan je napisao/la:Zeljković, Hasanović, Stanić, mali Čolić, svi bi vam bili itekakva pojačanja u odnosu na igrački kadar koji trenutno imate. Ako vam transfer politika bude ko u dosadašnjim prelaznim rokovima, čisto sumnjam da će te dovesti bolje igrače od navedenih.otorinolaringologija je napisao/la:Neki dobar igrac iz Zelje tesko jer sve sto valja ostalo je kod njih. Za skupljanje nekih kostiju nismo tako da animozitet ne postoji samo zelja da se kvalitetno pojacamoBitiSrcemVezan je napisao/la:Ne znam čemu taj animnozitet nekakav prema tome da će Dželo dovesti "svoje" igrače iz Želje, realno sve i jedan koji je dole nogiran bi vam bio itekako pojačanje, možda bi vam i nosioci igre bili. Na kraju krajeva, oni su bili 2. sa tim istim igračima (neki su igrali više a neki manje), a vi 8. ili 9.
FK..VELEZ - Semir Tuce :)
- BitiSrcemVezan
- Kontakt:
Znam da je Stanić već dogovorio sa Olimpikom, i Zeljković je već otišao u Waterlo čini mi se, tako nešto, ali sam ih obojicu naveo jer su se razišli sa štrumfovima. Znam da Čolić nije u nekoj ekstra formi, pa ni Hasanović mada ovaj drugi je ipak koliko ja znam veći dio sezone bio u prvih 11, ali kažem opet siguran sam da bi vam bili super pojačanja obojica u odnosu na trenutni roster.
1946
-
1922VFC1981
- Kontakt:
Hvala nekaBitiSrcemVezan je napisao/la:Znam da je Stanić već dogovorio sa Olimpikom, i Zeljković je već otišao u Waterlo čini mi se, tako nešto, ali sam ih obojicu naveo jer su se razišli sa štrumfovima. Znam da Čolić nije u nekoj ekstra formi, pa ni Hasanović mada ovaj drugi je ipak koliko ja znam veći dio sezone bio u prvih 11, ali kažem opet siguran sam da bi vam bili super pojačanja obojica u odnosu na trenutni roster.
#musvdg
- SipakUlicar1922
- Kontakt:
Mislim da bi bili prinove, prosirenje igrackog kadra ali "super pojacanja" definitivno NE!!!BitiSrcemVezan je napisao/la:Znam da je Stanić već dogovorio sa Olimpikom, i Zeljković je već otišao u Waterlo čini mi se, tako nešto, ali sam ih obojicu naveo jer su se razišli sa štrumfovima. Znam da Čolić nije u nekoj ekstra formi, pa ni Hasanović mada ovaj drugi je ipak koliko ja znam veći dio sezone bio u prvih 11, ali kažem opet siguran sam da bi vam bili super pojačanja obojica u odnosu na trenutni roster.
Colic nema dovoljan kvalitet da skine Maletica na desnom beku. Dugo nije igrao, trazio bi formu. Mozda za godinu dana kada Maleticu bude 35 ali sumnjam
Hvala vam za Blagojevica, dobar igrac bas 
Sretan vam rodjendan sa zakasnjenjem
Sretan vam rodjendan sa zakasnjenjem
ŽELJEZNIČAR ZA ŽIVOT CIJELI !
SPARTANS FC
SPARTANS FC
Trenutno korisnika/ca: Bing [Bot] i 4 gosta.