Zavisi od protivnikaAl pashino je napisao/la:Ima li Velež kakavih prijateljskih tekmi pred sezonu ?

Zavisi od protivnikaAl pashino je napisao/la:Ima li Velež kakavih prijateljskih tekmi pred sezonu ?
Trazimo kvalitet, tesko nas zadovoljitAl pashino je napisao/la:nema nigdje nista da pise da je vec dogovoreno,je li to nece niko da se igra sa vama
Zeljković, Hasanović, Stanić, mali Čolić, svi bi vam bili itekakva pojačanja u odnosu na igrački kadar koji trenutno imate. Ako vam transfer politika bude ko u dosadašnjim prelaznim rokovima, čisto sumnjam da će te dovesti bolje igrače od navedenih.otorinolaringologija je napisao/la:Neki dobar igrac iz Zelje tesko jer sve sto valja ostalo je kod njih. Za skupljanje nekih kostiju nismo tako da animozitet ne postoji samo zelja da se kvalitetno pojacamoBitiSrcemVezan je napisao/la:Ne znam čemu taj animnozitet nekakav prema tome da će Dželo dovesti "svoje" igrače iz Želje, realno sve i jedan koji je dole nogiran bi vam bio itekako pojačanje, možda bi vam i nosioci igre bili. Na kraju krajeva, oni su bili 2. sa tim istim igračima (neki su igrali više a neki manje), a vi 8. ili 9.
Nisam ništa loše mislio. Ako ne znaš fino razgovarati, molio bih te da me u budućnosti zaobiđeš.BitiSrcemVezan je napisao/la:Nisam ništa loše mislio. Ako ne znaš fino razgovarati, molio bih te da me u budućnosti zaobiđeš.
'ta će nam, vidiš da uzimamo samo ove provjerene sa izgrađenom karijerom u evropskim okvirimaPrimorac je napisao/la:odvedi ih u fk sarajevo da ne uzimate igraće sa strane
Prijatelju, Stanica je vec pokupio Gracić u Olimpik, a sto se tice Hasanovica i malog Colica i nisu u nekoj formi. Mozda jedino po meni bi nam Zeljkovic odgovarao, jer je srcan i dobar odbrambeni igrac.BitiSrcemVezan je napisao/la:Zeljković, Hasanović, Stanić, mali Čolić, svi bi vam bili itekakva pojačanja u odnosu na igrački kadar koji trenutno imate. Ako vam transfer politika bude ko u dosadašnjim prelaznim rokovima, čisto sumnjam da će te dovesti bolje igrače od navedenih.otorinolaringologija je napisao/la:Neki dobar igrac iz Zelje tesko jer sve sto valja ostalo je kod njih. Za skupljanje nekih kostiju nismo tako da animozitet ne postoji samo zelja da se kvalitetno pojacamoBitiSrcemVezan je napisao/la:Ne znam čemu taj animnozitet nekakav prema tome da će Dželo dovesti "svoje" igrače iz Želje, realno sve i jedan koji je dole nogiran bi vam bio itekako pojačanje, možda bi vam i nosioci igre bili. Na kraju krajeva, oni su bili 2. sa tim istim igračima (neki su igrali više a neki manje), a vi 8. ili 9.
Hvala nekaBitiSrcemVezan je napisao/la:Znam da je Stanić već dogovorio sa Olimpikom, i Zeljković je već otišao u Waterlo čini mi se, tako nešto, ali sam ih obojicu naveo jer su se razišli sa štrumfovima. Znam da Čolić nije u nekoj ekstra formi, pa ni Hasanović mada ovaj drugi je ipak koliko ja znam veći dio sezone bio u prvih 11, ali kažem opet siguran sam da bi vam bili super pojačanja obojica u odnosu na trenutni roster.
Mislim da bi bili prinove, prosirenje igrackog kadra ali "super pojacanja" definitivno NE!!!BitiSrcemVezan je napisao/la:Znam da je Stanić već dogovorio sa Olimpikom, i Zeljković je već otišao u Waterlo čini mi se, tako nešto, ali sam ih obojicu naveo jer su se razišli sa štrumfovima. Znam da Čolić nije u nekoj ekstra formi, pa ni Hasanović mada ovaj drugi je ipak koliko ja znam veći dio sezone bio u prvih 11, ali kažem opet siguran sam da bi vam bili super pojačanja obojica u odnosu na trenutni roster.
Trenutno korisnika/ca: antisisoja1919, AvantiBL, Balorda, Cwirek, JavierBosnia, Lavcina, rishovski, samirr i 106 gostiju.