Mario Vrančić
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
Re: Mario Vrančić
Ok sve, al to da je Hajrovic pokazao puno u reprezentaciji mi ne ide u glavu, gdje je to on pokazao, kad? osim onog gola..
This time next year we'll be millionaires.
Pa taj gol Hajrovića mu je dao sav ovaj kredit.. možda i dan danas može dobit poziv zbog tog gola. Galata, Werder, Eibar ništa nije pokazao ali je i dalje tu.
Sjetio se trener uvesti ga, gube od Ingolstadta 2-1 u gostima, još nekih 15 minuta je ostalo.
1992, 2006, 2009, 2011, 2015
Izgleda da je oduševio u prošloj utakmici, sad ga nema ni na klupi. 
1992, 2006, 2009, 2011, 2015
Dok ne bude starter u bar 30-40% utakmica nebi trebao da budu u 23 igraca reprezentacije. Jer polako sve vise gubi formu koju je imao u prosloj sezoni. Na pocetku sezone se je jos i mogao vaditi na proslu odlicnu sezonu u Bundesligi. Sada je sve do njega, sretno.
-
bhfanatic14
- Kontakt:
Starter protiv bayerna
SAVEZ NAPOLJE ! ! ! NSBIH = 0% fudbal 100% kriminal
Stadion Koševo
Stadion Koševo
Prati li ko? Kako djeluje na terenu?
"Bio sam profesionalac 20 godina, ali mi je ovo najdraža pobjeda u karijeri." Safet Sušić Pape 26.3.2011.
"Misimovića jedino ja mogu da zamijenim." Safet Sušić Pape 04.06.2013.
Sportsport.ba liga-Čekićari: prava lažna devetka
"Misimovića jedino ja mogu da zamijenim." Safet Sušić Pape 04.06.2013.
Sportsport.ba liga-Čekićari: prava lažna devetka
na terenu (ne)djeluje nevidljivo..pratio poluvrijeme i shvatio da igra tek kada je napravio neki faul ustvari pao na nogu igrača Bajerna.Možda protiv Baje i ne može da dođe do bilo kakvog izražaja ..ali za sad nevidljiv ,neprimjetan kao i svi ostali...
Nista posebno ali nije ni toliko los. Izveo je nekoliko dobri prekida. Nadam se da ce dobiti vecu minutazu i ne samo sjediti na klupi kao u zadnje dva, tri mjeseca.
-
Nerminovic
- Kontakt:
Da li mi je znati koju si ti utakmicu gledaoaqarius je napisao/la:ali za sad nevidljiv ,neprimjetan kao i svi ostali...
Zadnja izmjena: Nerminovic, dana/u 15 dec 2015, 22:12, ukupno mijenjano 1 put.
Champions of SportSport League 2017
BackSpace United
BackSpace United
Kao Pjanić u Copperfield modu.BaDa12 je napisao/la:Prati li ko? Kako djeluje na terenu?
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
Odkud tebe ovdje? Ti si onaj Nermin Kolasinac sa BigSoccera, da?Nerminovic je napisao/la:Da li mi je znati koju si ti utakmicu gledaoaqarius je napisao/la:ali za sad nevidljiv ,neprimjetan kao i svi ostali...kod Darmstadta daleko najsigurniji na lopti, cak je i komentator sad rekao da je Vrancic danas bio dosta dobar, fino je gradio igru ono malo sto su imali loptu, steta sto nema dovoljno energije za 90 minuta protiv Bayerna, sve u svemu Vrancicu sutra na Kickeru ide jedna solidna ocjena
-
Nerminovic
- Kontakt:
Svasta
nikad cuo niti znam o cemu pricas a ovdje sam na forumu vec godinu i kusur
Champions of SportSport League 2017
BackSpace United
BackSpace United
Imas isti avatar kao on, navijas za Bayern kao on, i imas isto ime kao on. A nisi on. 
De bolan druže nerminoviću...rekao sam da su loši kako ekipa pa tako se i on stopio sa ostalima.realno protiv bajerna rijetko ko može i doćo do izražaja.Ako je odskakanje u svojoj ekipi to što izvede 2-3 prekida iz kojih nije bilo ništa što napravi poneki dobar pas..pa to je normalno to bi napravio i ti i ja da smo na njegovom jestu.
- IgmanskiVuk
- Kontakt:
Dobar u prvom poluvremenu, presjeko 2-3 napada Bayerna....u drugom malo slabiji. Slab sa kondicijom a i spor 
Gesendet von iPhone mit Tapatalk
Gesendet von iPhone mit Tapatalk
Ušao u igru, još pola sata do kraja tekme.
Željo je život, sve ostalo su sitnice!
Holy South!
Forza Milan!
Go Mavs!
Holy South!
Forza Milan!
Go Mavs!
-
MiiisssskeeBh
- Kontakt:
Tanko,vidi se da mu nedostaje samopouzdanja,krije se od lopte,pratim gos od cvajte,mislio sam da je bar neko vrijeme Miske dobio zamjenu,ali ovaj Darmsadt ga je dobro unazadio,nazalost
Trenutno korisnika/ca: Google Adsense [Bot] i 32 gosta.