Arsenal - Chat - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Artetitis
Re: Arsenal - Chat
ne mora znaciti od onih 40 mil ostalo nam je jos 75 mil tako da je sve moguceanell je napisao/la:Ta posudba bi nas izasla 30mil... Nema od tog ništa.
Prolaznoscu svojom Tebe svjedocim
stvorio Si mene prvo nemocnim
pa mi snagu dao, sad je uzimas
Ti si tvorac, Ti sve tajne znas
stvorio Si mene prvo nemocnim
pa mi snagu dao, sad je uzimas
Ti si tvorac, Ti sve tajne znas
iskreno ne bi me i cudilo da zamijenimo mikitarijana kutinjom, negdje sam citao kao 25 m sad i 2 godine posudba uz otkup od 88 miliona nakon 2 godine
mislim kutinjo je ćaba za mikitarijana ali nama je preca pozicija stopera
btw holding se vraca najvjerovatnije 15tog nakon internacionalne pauze
mislim kutinjo je ćaba za mikitarijana ali nama je preca pozicija stopera
btw holding se vraca najvjerovatnije 15tog nakon internacionalne pauze
Kakve povrede ima dotični Tierney, šta je ovo? Čitam sad nije se oporavio poslije operacije i nema ga još 2 mjeseca tako da od njega vjerovatno ništa
7 - Tottenham Hotspur are the first English side to concede seven goals in any European competition since Tottenham Hotspur themselves lost 0-8 to FC Koln in the UEFA Intertoto Cup in July 1995. Spursy.
bruh valjda, hernia, načepljenje crijeva i neke bolove u preponama, malo teško al može bit da malo seru ovi iz Celtica da nas odbiju jer je počeo trenirati sa loptomBrokula je napisao/la:Kakve povrede ima dotični Tierney, šta je ovo? Čitam sad nije se oporavio poslije operacije i nema ga još 2 mjeseca tako da od njega vjerovatno ništa
- Marsal
- Kontakt:
Tierney sam siguran dolazi, a i ako ne dođe imaju Monreal i Seo tako da nije problem, nadam se da ćemo u zadnjih 5 dana stići da ćapimo štopera.
Spominje se Umtiti na posudbu sa "option to buy".
Spominje se Umtiti na posudbu sa "option to buy".
Heroji Grada Zenice = NGG Za Čelik i UG Robijaši 1988
Arsenal’s travelling squad:
Leno, Martinez, Maitland-Niles, Chambers, Sokratis, Mustafi, Monreal, Kolasinac, Thompson, Ceballos, Guendouzi, Torreira, Xhaka, Willock, Mkhitaryan, Nelson, Özil, Martinelli, Aubameyang, Saka, Nketiah.
Kolasinac and Özil back in the squad. Too early for Pepe.
Leno, Martinez, Maitland-Niles, Chambers, Sokratis, Mustafi, Monreal, Kolasinac, Thompson, Ceballos, Guendouzi, Torreira, Xhaka, Willock, Mkhitaryan, Nelson, Özil, Martinelli, Aubameyang, Saka, Nketiah.
Kolasinac and Özil back in the squad. Too early for Pepe.
Pld W D L
38 26 12 0
38 26 12 0
A Lacazette :'(
7 - Tottenham Hotspur are the first English side to concede seven goals in any European competition since Tottenham Hotspur themselves lost 0-8 to FC Koln in the UEFA Intertoto Cup in July 1995. Spursy.
Tzžan dan za sve navijače Arsenala.
Takuma Asano joins Partizan Belgrade
Takuma Asano joins Partizan Belgrade
Pld W D L
38 26 12 0
38 26 12 0
Spor si,ja jos jucer napisao 

Imal koga
Ima ima, ugazit ce nas ljudi, ovaj Cwbellos ne moze ni prijateljsku zapoceti ja gluposti mati draga
Grijesiti je ljudski,ali ako vam se gumica istrosi prije olovke,malo ste pretjerali!!
VOLIM TE ČELIK!!!!!
VOLIM TE ČELIK!!!!!
Ima li gdje da se gleda?
Ima sport klub 2
Grijesiti je ljudski,ali ako vam se gumica istrosi prije olovke,malo ste pretjerali!!
VOLIM TE ČELIK!!!!!
VOLIM TE ČELIK!!!!!
kako će od Xhake i Kitarijana
ta dvojica su nezamijenjiva
prva kontra greska xhake grizman gol, yebi me ako ne bude tako

ta dvojica su nezamijenjiva
prva kontra greska xhake grizman gol, yebi me ako ne bude tako
Zadnja izmjena: AA23, dana/u 04 avg 2019, 19:54, ukupno mijenjano 2 puta.
topnik1 je napisao/la:Ima sport klub 2

Jel postoje linkovi uopšte za fudbal
Imas na redditu. A ovu prenosi sportklub dvica.Brokula je napisao/la:Jel postoje linkovi uopšte za fudbal
Sarmelino † (29.08.2015-20.10.2019.) ⚜
dr. Alem Peterson
Captain4 † (14.05.2014-22.02.2022.) ⚜
dr. Alem Peterson
Captain4 † (14.05.2014-22.02.2022.) ⚜
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.