HAHAHHAHAHAHAHAHAHAHHAHAHAHHAHAHAHAHHAHAHAHA E VIDCES STA SU DOVELI HAHAHAHAHAHAfudbalfudbal je napisao/la: ↑10 jan 2023, 23:49kako sam se smijao danas, dudic i ekipa dovodili stopera tri godine, a ovi u jednom roku dovedose zacrtano
Ne mogu biti veci otpad od Isica, Bihorca i ekipe, u najmanju ruku su u istom rangu. Jedina 2 pojacanja od svih stopera sto su dosli su Manev i Ikic. Prvog doveo Ibro, drugog Osim a budzet za pojacanja je bio veci nego sada.DzananMusa11 je napisao/la: ↑13 jan 2023, 02:24HAHAHHAHAHAHAHAHAHAHHAHAHAHHAHAHAHAHHAHAHAHA E VIDCES STA SU DOVELI HAHAHAHAHAHAfudbalfudbal je napisao/la: ↑10 jan 2023, 23:49kako sam se smijao danas, dudic i ekipa dovodili stopera tri godine, a ovi u jednom roku dovedose zacrtano
Pere tebe nesto opasno brat, nebitno koja uprava, koji trener, koji igrac. Tebi svi smetaju, i ako smatras da si navijac 90% foruma ce ti reci da nisi jer sve ne valja na ovom svijetu.DzananMusa11 je napisao/la: ↑13 jan 2023, 02:24HAHAHHAHAHAHAHAHAHAHHAHAHAHHAHAHAHAHHAHAHAHA E VIDCES STA SU DOVELI HAHAHAHAHAHAfudbalfudbal je napisao/la: ↑10 jan 2023, 23:49kako sam se smijao danas, dudic i ekipa dovodili stopera tri godine, a ovi u jednom roku dovedose zacrtano
Sad ce se Bogdanovic prebacit u Cechaemil02in je napisao/la: ↑13 jan 2023, 21:03Ima li istine u vezi ovog golmana?
https://sportsport.ba/fudbal/osman-hadz ... lez/442227
Trebao bi da je napadač
Ja bih volio da se rijesimo i Bogdanovica, mislim da se zasitio Veleza i Mostara a realno nije neko bez koga se ne moze. Imao je strasnih odbrana ali i kikseva, svaki korner strahujes jer se zakuca na liniju, rijetko kad izlazi da pokupi loptu.OnlyLeft22 je napisao/la: ↑13 jan 2023, 21:28Bogdanovic najbolje brani kada ima konkurenciju
Bobic, Jovicic, Kjosevski.
Jedno vrijeme smo bili bez drugog golmana i sjecam se da je Bogdanovic bio jako los. Ono kad je Kacavenda bio golman....
Bogdanović mi je baš drag, jedan od dražih likova u ovih zadnjih par godina.MostarskiSin je napisao/la: ↑13 jan 2023, 22:55Ja bih volio da se rijesimo i Bogdanovica, mislim da se zasitio Veleza i Mostara a realno nije neko bez koga se ne moze. Imao je strasnih odbrana ali i kikseva, svaki korner strahujes jer se zakuca na liniju, rijetko kad izlazi da pokupi loptu.OnlyLeft22 je napisao/la: ↑13 jan 2023, 21:28Bogdanovic najbolje brani kada ima konkurenciju
Jedno vrijeme smo bili bez drugog golmana i sjecam se da je Bogdanovic bio jako los. Ono kad je Kacavenda bio golman....
Ako je istina za ovog novog golmana, glupo je da rezemo troskove a drzis i njega i Bogdanovica koji ne brane sigurno za kikiriki.
Ne znam iskrenoMostarskiSin je napisao/la: ↑13 jan 2023, 22:55Ja bih volio da se rijesimo i Bogdanovica, mislim da se zasitio Veleza i Mostara a realno nije neko bez koga se ne moze. Imao je strasnih odbrana ali i kikseva, svaki korner strahujes jer se zakuca na liniju, rijetko kad izlazi da pokupi loptu.OnlyLeft22 je napisao/la: ↑13 jan 2023, 21:28Bogdanovic najbolje brani kada ima konkurenciju
Ako je istina za ovog novog golmana, glupo je da rezemo troskove a drzis i njega i Bogdanovica koji ne brane sigurno za kikiriki.
Brani penale samo u raspucavanju, ne znam da je ijedan odbranio u regularnom dijelu utakmiceOnlyLeft22 je napisao/la: ↑13 jan 2023, 23:03Ne znam iskrenoMostarskiSin je napisao/la: ↑13 jan 2023, 22:55Ja bih volio da se rijesimo i Bogdanovica, mislim da se zasitio Veleza i Mostara a realno nije neko bez koga se ne moze. Imao je strasnih odbrana ali i kikseva, svaki korner strahujes jer se zakuca na liniju, rijetko kad izlazi da pokupi loptu.OnlyLeft22 je napisao/la: ↑13 jan 2023, 21:28Bogdanovic najbolje brani kada ima konkurenciju
Ovaj novi golman je sigurno dobar, covjek je branio protiv Rome i Milana u Evropskoj ligi.
Ali i Bogdanovic je jako dobar. Ljudi ne znaju da on ima vise utakmica od primljenih golova od kada je dosao. 26 puta je sacuvao mrezu. Brani penale kao Duckadam. Njemu samo treba dobra konkurencija
+ cuo sam pricu da cu on ostati ovu polusezonu.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.