Chelsea FC
Moderatori/ce: _dreamer_,Monolog,ribery,geronimo,hammers,rio_Ferdy88
Re: Chelsea FC
Ne mogu gledati ali po vašim komentarima izgleda da smo pravo dobri...ako nam uleti kakva frljoka izgleda smo opet pušiona.
- wadethegreat
- Kontakt:
Zabrinjavajuće je koliko ova ekipa amaterski izgleda na terenu i nema naznaka nekog poboljšanja, šteta. Možda previše očekujemo od mladih i nedokazanih igrača kakvi su Jackson, Mudryk i slični. Dojam je takav da ova ekipa samo slučajno može zabiti gol, nikakav mehanizam, sistem, želja ne postoji u ovoj ekipi.
- wadethegreat
- Kontakt:
Fali nam Nkunku jasno se to vidi.
Mislim da Palmer mora startati ne moze Enzo na 10 ne fukncionise.
Bilo je prilika ali mi ovdje ko pokvarena ploca godinama nema zavrsnice...
U kjurcu smo bas.
Gallagher i Sterling ocajni danas.
U kjurcu smo bas.
Fali puno igraca ali ovo je do trenera. Stoper Colwill igra lijevog beka dok Chilwell sjedi na klupi. Ugochukwu i Gallagher završavaju utakmicu umjesto da već na poluvremenu jednog ostavi na klupi i ubaci Palmera.
Problem je sto su sve dosli nedefinisani igraci koji imaju po 30-40 utakmica u profi karijeri, nemaju iskustva i moraju da se razvijaju,a onda na sve to poketino stalno menja formacije,forsira kratko izvodjenje kornera,bas smo bezopasna ekipa.
- wadethegreat
- Kontakt:
Ma jarane nismo jos ni vidjeli nkunkua da mizemo reci da nam fali. Pa na pripremama je i marko marin odlicno izgledao.wadethegreat je napisao/la: ↑17 sep 2023, 17:02Fali nam Nkunku jasno se to vidi.
U kjurcu smo bas.
Otkako je chukwuemeka se sjebo, enzu je gurnuo naprijed i nama odbranu i napad su vezaöi caicedo, gallagher i ugochukwu.
To je greska broj 1 i krivac najveci poch.
Doveo si palmera gurni ga na desetku a enzu vrsti gdje mu je mjesto, il ne diraj enzu stavi bilo koga na desetku, ili mijenjaj formaciju i taktiku. Nadji plan B
- Pensioner26
- Kontakt:
Jedino što znam sad da nije do pereire/apolona. Slobodni najavljuj dalje utakmice
- wadethegreat
- Kontakt:
Pa isto i ja govorim treba Palmeru dati sansu.soxx je napisao/la: ↑17 sep 2023, 17:42Ma jarane nismo jos ni vidjeli nkunkua da mizemo reci da nam fali. Pa na pripremama je i marko marin odlicno izgledao.wadethegreat je napisao/la: ↑17 sep 2023, 17:02Fali nam Nkunku jasno se to vidi.
U kjurcu smo bas.
Otkako je chukwuemeka se sjebo, enzu je gurnuo naprijed i nama odbranu i napad su vezaöi caicedo, gallagher i ugochukwu.
To je greska broj 1 i krivac najveci poch.
Doveo si palmera gurni ga na desetku a enzu vrsti gdje mu je mjesto, il ne diraj enzu stavi bilo koga na desetku, ili mijenjaj formaciju i taktiku. Nadji plan B
Gdje ces porediti Marina sa Nkunkuom brate.
Ne svidja se ni meni dosta stvari sto Poch radi ali to nema nikakve veze sa tim da mi sa 5 metara ne mozemo gol dati.
Hocu drug, pozz.Pensioner26 je napisao/la: ↑17 sep 2023, 18:31Jedino što znam sad da nije do pereire/apolona. Slobodni najavljuj dalje utakmice
Stone hands👊
Pa ste ste očekivali?
Odavno govorim da oni i dalje u glavi imaju FM gdje ti ekipa talenata osvaja sve, to u realnosti nikad ne ide niti će ici
Bilo je loše vodjenih timova, ali Ameri sta uradise mislim da niko neće nadmašiti zadugo
Odavno govorim da oni i dalje u glavi imaju FM gdje ti ekipa talenata osvaja sve, to u realnosti nikad ne ide niti će ici
Bilo je loše vodjenih timova, ali Ameri sta uradise mislim da niko neće nadmašiti zadugo
Sajt od kojeg zivis, 2,5M pratioca, napisana knjiga i prodata u 1000 primjeraka.
!!!GOAT!!!
Jeste cap definisan al ako vlasnik hoce da baca pare onda cap ne vrijedi.Lal moze imat lebrona,klaya,davisa i irvinga u ekipi.
!!!GOAT!!!
Jeste cap definisan al ako vlasnik hoce da baca pare onda cap ne vrijedi.Lal moze imat lebrona,klaya,davisa i irvinga u ekipi.
Kako je tužno gledati ovu ligu prvaka ,umjesto nas gledam neki ushrani Antwerp...shit...
Idemo i danas prosuti bodove i pokazati koliko smo jaki sa ovim amerima
Ponosni smogovac!
- Pensioner26
- Kontakt:
I pored cilvela i matsena levog beka igra kolvil,ne znam nikad ovi nasi treneri nece nauciti da postave ekipu za pocetak.
Ebes vise ovakav fudbal za sta se sve daju crveni.
- wadethegreat
- Kontakt:
Ne gledam tekmu sto je dobio crveni?
- Pensioner26
- Kontakt:
Čist crveni, debil ide đonom na zglob, bez obzira što je prvo loptu igrao…
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.