Teretana
Moderatori/ce: ribery,insider,rio_Ferdy88,Crixus
Re: Teretana
Kako da brze napredujem u sklekovima ? Radim ih kao lud ali imam osjecaj da sam stigao do neke maksimale ali to mi nije dovoljno.
I postoji li nacin da nekako poboljsam skok u dalj ?
Pauziraao sam oko 3 mjeseca od svega ovoga zbog operavije i tek sam nedavno krenuo trenirat.
Pauziraao sam oko 3 mjeseca od svega ovoga zbog operavije i tek sam nedavno krenuo trenirat.
kupio sam neke whey proteine ,okus banana,kilo u onoj vreci,malo da nabijem kila prije ljeta uz malo jacu prehranu...dorucak odmorim sat ipo..treniram popijem ...pa onda rucak odmorim sat ipo..treniram popijem..i sve tako ,sta mislite jel nacin upotrebe program dobar ?
Ovako ćeš sa sklekovima. Dan radiš, dan odmaraš.jasmin10 je napisao/la:Kako da brze napredujem u sklekovima ? Radim ih kao lud ali imam osjecaj da sam stigao do neke maksimale ali to mi nije dovoljno.
Prvi dan radi 5 serija do otkaza svaki put, a između serija odmaraj po minutu i po.
Treći dan radi 4 serije do otkaza opet, odmaraj po minutu između serija.
Peti dan 3 serije do otkaza, odmaraj po 45 sekundi između serija.
Kad odmoriš dan, onda opet kreni sa 3 serije, pa sa 4, pa sa 5.
Probaj taj program, i provjeri nakon što ovo odradiš jednom kakvi su ti rezultati.
Ti nikad nisi sam i nećeš biti sam, naprijed Veleže u nove pobjede!!!
pocetnik sam sa ovim..zna li neko nabrojati najbolje vjezbe snage za ruke bez tegova..posto samostalno radim...trbusnjaci,sklekovi,zgibovi,cucnjevi,trbusni zid.sta jooos ???
Joj @zizu prijatelju, meni se čini da je to jako djelotvorno. 

31.08.'19. - FK Željezničar-fk sarajevo 5:2
Premijer Liga BiH - ★★★★★★
Kup BiH - ★★★★★★
Superkup BiH - ★★★
Prvenstvo Narodne republike BiH - ★
Liga Jugoslavije - ★
Kup UEFA: četvrtfinale 1971/1972,
polufinale 1984/1985.
Premijer Liga BiH - ★★★★★★
Kup BiH - ★★★★★★
Superkup BiH - ★★★
Prvenstvo Narodne republike BiH - ★
Liga Jugoslavije - ★
Kup UEFA: četvrtfinale 1971/1972,
polufinale 1984/1985.
Hvala zizu druze.
Nek' proba. Nije iz moje glave. Ovaj savjet/program sam dobio od čovjeka koji je dugi niz godina u teretani i mnoge generacije su prolazile kroz njegovu teretanu. Radio sam taj program i poprilično popravio broj sklekova koje mogu uraditi.Rokoko87 je napisao/la:Joj @zizu prijatelju, meni se čini da je to jako djelotvorno.
Sa srećom!
Spremam se za policiju, pa moram u sto kracem roku prekucati sklekove. Ali skocit ne mogu nema sanse.
Skok u dalj, je li?jasmin10 je napisao/la:Spremam se za policiju, pa moram u sto kracem roku prekucati sklekove. Ali skocit ne mogu nema sanse.
Ideš li u teretanu?
Ako da, probaj varijacije čučnja. Jača snagu, izdržljivost, time i eksplozivnost. Eksplozivnošću dobivaš na ubrzanju, brzini, a time i odskoku od tačke A do tebi zamišljene tačke B.
Hvala zizu kralju. Halalit cu ti jednu kaznu kad te.zaustavim ako budem primljen 

Živio.jasmin10 je napisao/la:Hvala zizu kralju. Halalit cu ti jednu kaznu kad te.zaustavim ako budem primljen
Kont'o sam se i ja prijavit', ali yebiga, nemam vozačku. Ostalo bi se moglo sredit'.
Treba mladosti posla, nadam se da ćeš uspjet'.
Zafrkao si se sto nisi, ako imas dobru stelu. Znam lika koji ce biti primljen a nema vozacku.zizu1991 je napisao/la:Živio.jasmin10 je napisao/la:Hvala zizu kralju. Halalit cu ti jednu kaznu kad te.zaustavim ako budem primljen
Kont'o sam se i ja prijavit', ali yebiga, nemam vozačku. Ostalo bi se moglo sredit'.
Treba mladosti posla, nadam se da ćeš uspjet'.
Nisu je ni trazili, samo trazili da napises izjavu da je posjedujes.
Ne nadam se necemu previse jer nemamm stelu ali sta Bog da.
Ma kakva štela. Pričam o ostalim uslovima koje su zahtjevali.jasmin10 je napisao/la:Zafrkao si se sto nisi, ako imas dobru stelu. Znam lika koji ce biti primljen a nema vozacku.
Nisu je ni trazili, samo trazili da napises izjavu da je posjedujes.
Ne nadam se necemu previse jer nemamm stelu ali sta Bog da.
Isto kao i ti sada što se spremaš za policiju, ja sam se sprem'o za vojsku.
Prijavljiv'o se krajem godine za konkurs za oficire. Proš'o u Čapljini, bio u Travniku 6 dana, i nisam primljen.
Malo nas primali, Bošnjaka, svega 9. Mjesta na koje sam ja konkurisao sa svojim fakultetom je bilo jedva 4.
Pješadija, i oklopno-mehanizovana jedinica.
Hrvata primali 19, Srba 29. Mnogo testiranja bilo, ali i štele sigurno, jer, upoznao sam momka koji tamo nije zadovoljio, a momak izdominirao sve, ETF završio 3 godine u Sarajevu, upis'o master, i ne prime ga.
Samo kažem, žao mi je što sam vrijeme gubio. Uslovi katastrofa, hrana loša, snijeg okolo, magla od jutra do večeri. Bez tv-a, mobitela, grijanje s toplana, od 06 izjutra do 06 navečer samo bilo. Prolazila šipka radijatora pored moga kreveta, kako je topla bila, mogao sam čitavu vječnost držati ruku, ne bih se opržio.
Iskustvo vrh.
Ja mislio ti imas ono najvaznije, stelu 
Bio sam i ja na testiranju za vojsku, ali bez stele nista.
Sad se uzdam u neku ludu srecu.

Ma teško je za policiju. Sjećam se kad smo mi na testiranju bili u Travniku, tada su potencijalni policajci imali Cooperov test na stazi unutar kasarne gdje smo mi bili stacionirani.jasmin10 je napisao/la:Ja mislio ti imas ono najvaznije, stelu
700 ih se prijavilo bilo, otpalo ih 500 odmah u prvom krugu, a od tih 200 što je ostalo primali samo nekih 30, tako nekako.
Propadanja radi za ruke. Probaj varijacije sklekova.KpbKaka22 je napisao/la:pocetnik sam sa ovim..zna li neko nabrojati najbolje vjezbe snage za ruke bez tegova..posto samostalno radim...trbusnjaci,sklekovi,zgibovi,cucnjevi,trbusni zid.sta jooos ???
Ovaj program sklekova što sam napisao bi ti pomogao za jačanje ruka također.
zizu1991 je napisao/la:Propadanja radi za ruke. Probaj varijacije sklekova.KpbKaka22 je napisao/la:pocetnik sam sa ovim..zna li neko nabrojati najbolje vjezbe snage za ruke bez tegova..posto samostalno radim...trbusnjaci,sklekovi,zgibovi,cucnjevi,trbusni zid.sta jooos ???
Ovaj program sklekova što sam napisao bi ti pomogao za jačanje ruka također.
Stari hvala puno,ali jedva sad uspijevam s normalnim sklekovima pa cemo kasnije na malo jace
Uglavnom,frajer u protein.sl mi je dao whey od banane vrecu od kilu , od subote sam poceo pit,pijem tri put dnevno a prije nego sto popijem uradim .seriju trbusnog zida.seriju cucnjeva,seriju trbusnjaka,sklekova,sve po tri serije nakon treninga popijem pola boce (iso sporta ) a treniram sat ipo nakon dorucka,rucka i vecere..imam 70 kila bicepsi su mi dzenazi,za 21ogidisnjeg momka katastrofa,za teretanu nemam mogucnosti jer mi je predaleko dok dodem preveliki troskovi....valjda ce bit pomaka

Za uzimanje suplemenata prilikom vježbanja u kućnoj radinosti najbolje bi ti bilo da pročačkaš malo ovu stranicu.KpbKaka22 je napisao/la:Stari hvala puno,ali jedva sad uspijevam s normalnim sklekovima pa cemo kasnije na malo jace
Uglavnom,frajer u protein.sl mi je dao whey od banane vrecu od kilu , od subote sam poceo pit,pijem tri put dnevno a prije nego sto popijem uradim .seriju trbusnog zida.seriju cucnjeva,seriju trbusnjaka,sklekova,sve po tri serije nakon treninga popijem pola boce (iso sporta ) a treniram sat ipo nakon dorucka,rucka i vecere..imam 70 kila bicepsi su mi dzenazi,za 21ogidisnjeg momka katastrofa,za teretanu nemam mogucnosti jer mi je predaleko dok dodem preveliki troskovi....valjda ce bit pomaka
bo.dy.ba. (izbriši tačkicu između).
Često je reklamira i ss.ba.
Ako si previše mršav, probaj sa b-complex tabletama, jednu prije doručka recimo. Otvaraju apetit, i tjeraju da jedeš.
Postoje li neki preparati koji ce pomoci pri trcanju ?
Ma ako nemas kondicije nikakva hemija ti nece pomoci na svijetu. Ja kad sam poceo trcat uzeo efedrin i nista znaci. Tek kad sam usao u formu i dobio na kondicije, onda sam opet uzeo efedrin i osjetio bas jak ucinak. Na 3.2km mi je popravio vrijeme za skoro 2 minute.
Znaci samo tvoja forma i kondicija pa tek onda nesto da te malo boosta.
Znaci samo tvoja forma i kondicija pa tek onda nesto da te malo boosta.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.