Pa i tamo su, vjerovatno, radili naši ljudi, upravo zbog toga što su jeftini, zar neAlucard je napisao/la:Ok znači nekih 12 miliona maraka što bi kod nas značilo (zbog jeftinije radne snage u odnosu na HR) nekih 10ak miliona najvjerovatnije i manje.Signore je napisao/la:47,5 milijuna kunarodjak je napisao/la: zna li se koliko je kosto ovaj stadion,sjecam se kad je otvoren prije2-3 godine pa sam gledo slike, super stadion za BiH prilike,ima sve syo treba
Dajte ljudi o čemu pričate kakvi stadioni kakvi bakrači. pa jel vidite da po jednom kolu nebude 10k ukupno, a vi bi da pravite stadione za 20k+, a stanje u fudbalu preloše. Što se repke tiče, našminkati Koševo i to je to. Sad je repka u modi pa je BP malo a s obzirom na naš mentalitet kad dođu crni dani slijede prazne tribine. Pa na Koševu bude uvijek između 10k - 15k ljudi ali zbog kapaciteta to izgleda prazno, kad bi došao Brazil i 80k bi bilo malo, zar ne. Pa i Tz ako napravi satdion (mislim kad je već počela izgradnja, usporeno ali ide, valjda) može se i tamo igrati.
A sad malo off.
Neko kaže da Ze i Tz izdvajaju svoju crkavicu za sportke objekte, e pa to ti je sve kredit koji će ljudi vraćati 100 godina a političari kupuju bodove za izbore sa pričom ,,MI SMO TO IZGRADILI,,
Slučaj sa kampom repke što se gradi u Ze, Sa je odbilo prijedlog jer je bolje prodati zemljište nekom ko će obavljati neku djelatnost i puniti budžet a u Ze je poklonjeno zemljište ( nisam siguran ) uglavnom budžet će se puniti kad Spaha popije kafu u nekom kafiću. Mislim da sam jasan da ne duljim.