Mobilni- gdje, kako, šta?
Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
- BurningLegion
- Kontakt:
Re: Mobilni- gdje, kako, šta?
Pa dobro, ovaj Desire je phablet. Rekao bih G2 ipak.
- QUARESMA 18<<<
- Kontakt:
Nexus 5, Galaxy S4 polovan, HTC One M7, Nokia Lumia 925, hejbet telefona na raspolaganjuLillard je napisao/la:E ljudi ovako.. Konto sam uzet sebi neki mobitel od cca 400-500km-ova... Pa nisam s mobitelima na ti, moze neko preporucit sto god?
pa G2 naravno, bolji u svakom smislu od 816, jedino 816 ima veci display za 0.3 incharigotina je napisao/la:lg g2 ili htc desire 816?
I mislio sam Lumiu najprije. Znam da je ovdje bila dosta hvaljena
...
"Last time they count me out, what I do Game 6?"
- Vlarayan110
- Kontakt:
Ne znam kakva je kod nas ponuda al lumia 925 je fin telefon pravo.Lillard je napisao/la:I mislio sam Lumiu najprije. Znam da je ovdje bila dosta hvaljena...
Ima 16/32gb memorije 1gb rama, i za razliku od većine lumija nema oklop u nekoj boji nego je ispolirana na fazon aluminija.
Fin telefon , neces se zeznut
Mi smo divovi
Hejt za android
Hejt za android
- JoseMourinho
- Kontakt:
Re: Odg: Mobilni- gdje, kako, šta?
Al prvo probaj kod nekog Windows sistem nije ni blizu androida vidi odgovaral ti 
- QUARESMA 18<<<
- Kontakt:
naravno da nije blizu, daleko je od androida, sto je ogroman plus
kako kome, nemoj tu da oponašaš lenbias-a i nemoj drugima da krojiš mišljenjeQUARESMA 18<<< je napisao/la:naravno da nije blizu, daleko je od androida, sto je ogroman plus
Re: Odg: Mobilni- gdje, kako, šta?
nije bas da me to puno briga, meni svejedno. uglavnom, znam kako izgleda i upoznat sam sa tim sistemomJoseMourinho je napisao/la:Al prvo probaj kod nekog Windows sistem nije ni blizu androida vidi odgovaral ti
- QUARESMA 18<<<
- Kontakt:
kome krojim misljenje? kako mislis?viKK je napisao/la:kako kome, nemoj tu da oponašaš lenbias-a i nemoj drugima da krojiš mišljenjeQUARESMA 18<<< je napisao/la:naravno da nije blizu, daleko je od androida, sto je ogroman plus
plus je ogroman sto je totalno drugaciji od androida
valjda tebi ne trebam govoriti o cemu tacno mislim .
heh
Zadnja dva dana mi se desava da odjednom iz cista mira nestane mreze, i izbaci mi upozorenje "Provjerite da li je SIM kartica spremna". Ugasim telefon, ponovo upalim, i radi normalno. Zna li neko sta bi moglo biti ? Telefon je Alcatel One Touch Idol, i BH tel kartica.
FORZA MARŠAL !!!
- QUARESMA 18<<<
- Kontakt:
koja kartica? da li si rezao staru ili si uzimao novu mini?
- BurningLegion
- Kontakt:
Ako mozes za taj novac naci One M7, Lumia je u odnosu na to smijesna.Lillard je napisao/la:I mislio sam Lumiu najprije. Znam da je ovdje bila dosta hvaljena...
Rezao staru...ima haman godina kako sam odrezaoQUARESMA 18<<< je napisao/la:koja kartica? da li si rezao staru ili si uzimao novu mini?
Edit: evo opet, sad nece nikako...pali-gasi, vadi-stavljaj...samo izbaci "Nema SIM kartice (usluga ogranicena)"
FORZA MARŠAL !!!
E jbga, zato je i skuplji..BurningLegion je napisao/la:Ako mozes za taj novac naci One M7, Lumia je u odnosu na to smijesna.Lillard je napisao/la:I mislio sam Lumiu najprije. Znam da je ovdje bila dosta hvaljena...
- QUARESMA 18<<<
- Kontakt:
yup. veoma lako moze biti da je do toga, jer ove starije kartice znaju praviti frku, upravo je to jedna od nus pojava koje uzrokuju stare kartice na novim telefonima, ne uvjek, ali zna se desiti bas kao kod tebe, zbog toga ja trubim stalno, kad kupite novi smartphone, bilo koji s micro sim karticom, kupite novu microsim karticu, vec izrezanu, u bh telecomu 5 km, nista vas ne kosta, kod nas je jos jeftino, dok u susjeda je oko 11kmhodža je napisao/la:Rezao staru...ima haman godina kako sam odrezaoQUARESMA 18<<< je napisao/la:koja kartica? da li si rezao staru ili si uzimao novu mini?
Edit: evo opet, sad nece nikako...pali-gasi, vadi-stavljaj...samo izbaci "Nema SIM kartice (usluga ogranicena)"
odi u bht, i trazi novu karticu s postojecim brojem, samo moras ponijeti nesto kao dokaz da si vlasnik svoga broja, onu kutiju ako je imas kad si tek kupio broj i mislim licnu kartu, sad za ovo zadnje nisam nesto siguran
ok, ujutro to idem odmah vidjeti
hvala 
al ne kontam, godinu dana normala radila i odjednom počne zezati
al ne kontam, godinu dana normala radila i odjednom počne zezati
FORZA MARŠAL !!!
- AlfredBorden
- Kontakt:
ne daju ljudi hvalit lumiu i prozore, ko da im se radi o zivotuQUARESMA 18<<< je napisao/la:kome krojim misljenje? kako mislis?viKK je napisao/la:kako kome, nemoj tu da oponašaš lenbias-a i nemoj drugima da krojiš mišljenjeQUARESMA 18<<< je napisao/la:naravno da nije blizu, daleko je od androida, sto je ogroman plus
plus je ogroman sto je totalno drugaciji od androida
valjda tebi ne trebam govoriti o cemu tacno mislim .
heh
Editovao, razlog je nebitan.
UMRI SAFETE SUSICU!
UMRI SAFETE SUSICU!
Ajde opet da pitam kako oslobodit prostor na mobitelu, osim deinstalacije aplikacija i ciscenja cleanerom. Kako prebacit apk sa interne na eksternu i kako obrisat fabricke apk :/
It was turned around so that right looked wrong
It was turned around so that up looked down
It was turned around so that those who marched in the streets with bibles and signs of peace became enemies of the state and risk to national security
It was turned around so that up looked down
It was turned around so that those who marched in the streets with bibles and signs of peace became enemies of the state and risk to national security
-
jasko_juve
- Kontakt:
ljudi kakav je ovaj htc desire 601?? Jel ko imao il ima?
★ 36 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★
Trenutno korisnika/ca: Google [Bot] i 10 gostiju.