NBA season 2011-2012

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_

sparsfan
Kontakt:

Re: NBA season 2011-2012

Post Postao/la sparsfan » 02 apr 2012, 20:30

jose je napisao/la:Zanimljivo, večeras se igra 6 utakmica NBA lige, iako se istovremeno igra i finale NCAA, koje će vjerovatno biti gledanije od bilo koje od ovih NBA utakmica.

ne verovatno nego sigurno pa uglavnom na NCAA finalu po 70000 gledalaca dok u NBA prosek 10000 :lol: :lol:

SaltCityAttack
Kontakt:

Post Postao/la SaltCityAttack » 02 apr 2012, 20:33

ma ja cu gledat Bullse pa da se J*** na parketu na NCCA finalu :)
SA VJEROM BOGA, FUKARE SLOBODA DO GROBA!
I opet Tušanj, tribina i sindrom ludila
jedan klub, jedan grad i navijačka skupina
OD PROŠLE, NE MOŽE BITI NAM TEŽA GODINA
I DALJE OSTAJEMO SLOŽNI KO' BRAĆA I RODBINA !
FKR TZ 87'

East Family FFC1987

sparsfan
Kontakt:

Post Postao/la sparsfan » 02 apr 2012, 20:34

SaltCityAttack je napisao/la:ma ja cu gledat Bullse pa da se J*** na parketu na NCCA finalu :)
NCAA finale je NCAA to nikako ne treba propustiti, protiv Houstona vcrs? :?

SaltCityAttack
Kontakt:

Post Postao/la SaltCityAttack » 02 apr 2012, 21:07

ma care ja gledam Bullse, a to ostalo manje vise ...mozda cu preko tv gledati Bullse, a na netu NCAA...da igra Ilinois ili Depaul u finalu mozda bi ja i gledao , ali ovako prioritet su Bullsi :)
FKR TZ 87'

East Family FFC1987

BIHfan
Kontakt:

Post Postao/la BIHfan » 02 apr 2012, 21:11

Naravno, i meni su Bullsi prioritet. Ako uspijem biti budan veceras gledat cu Bullse i malo bacat pogled na Kansas-Kentucky. Jbga ja sam zaljubljenik u NBA kosarku, ali mi je Ncaa odmah poslje NBA.
Rose joins Oscar Robertson, Michael Jordan, Jerry West, Larry Bird, LeBron James and Dwyane Wade among those only able to average at least 25 points, 7.5 assists and four rebounds in a season.
FK DELFIN NEUM

delpiero20
Kontakt:

Post Postao/la delpiero20 » 02 apr 2012, 21:22

Ako veceras ne igraju cirkusanti iz majamija onda bojkotujem sve :D

sparsfan
Kontakt:

Post Postao/la sparsfan » 02 apr 2012, 21:53

SaltCityAttack je napisao/la:ma care ja gledam Bullse, a to ostalo manje vise ...mozda cu preko tv gledati Bullse, a na netu NCAA...da igra Ilinois ili Depaul u finalu mozda bi ja i gledao , ali ovako prioritet su Bullsi :)
ma kapiram te srecom veceras ne igaru spursi inace hehehh nego ja ladno mislio da igraju danas ja se prebacio da je danas 3 :lol: :lol: ,sto znaci NCAA ima da se gleda i odbrana krvavih kolena :lol:

Admir_Sa
Kontakt:

Post Postao/la Admir_Sa » 03 apr 2012, 00:05

mi do kraja mensecini samo 4 gostujemo, sve ostalo kuci i ak bude sve ok mogli bi mozda na cetvrto mjesto istoka na kraju, gdje bi imali prednost domaceg terena protiv orlanda ili philadelphije ja mislim, a onda u polufinalu ak cikago bude prvi na njih, po meni bolje neg na majami, bar malo vece sanse bi imali

sinoc fina pobjeda protiv raketa, i skonto sam da dobijamo cim colison ima vise od 6 asistencija :)
nema potpisa

adriano_leite
Kontakt:

Post Postao/la adriano_leite » 03 apr 2012, 00:09

Admir_Sa je napisao/la:mi do kraja mensecini samo 4 gostujemo, sve ostalo kuci i ak bude sve ok mogli bi mozda na cetvrto mjesto istoka na kraju, gdje bi imali prednost domaceg terena protiv orlanda ili philadelphije ja mislim, a onda u polufinalu ak cikago bude prvi na njih, po meni bolje neg na majami, bar malo vece sanse bi imali

sinoc fina pobjeda protiv raketa, i skonto sam da dobijamo cim colison ima vise od 6 asistencija :)
Zbog Westa i Hibberta mislim da imate vece sanse u PO protiv Heata, jer je Heat tanak pod kosem, dok je Chicago sa Joakimom i Tajom itekako jak za vas. Imate Grangera i Georga koji mogu sacuvati Jamesa i Wadea, dok je Hibbert zivotinja pod kosem. Moje misljenje je da vam je lakse sa Heatom izaci na kraj u 7 utakmica.
CAVS BASKETBALL NEVER STOPS!!! BELIEVELAND

Mes Que Un Club!

Mi smo Horde Zla sa Sjevera...

Admir_Sa
Kontakt:

Post Postao/la Admir_Sa » 03 apr 2012, 00:21

adriano_leite je napisao/la:
Admir_Sa je napisao/la:mi do kraja mensecini samo 4 gostujemo, sve ostalo kuci i ak bude sve ok mogli bi mozda na cetvrto mjesto istoka na kraju, gdje bi imali prednost domaceg terena protiv orlanda ili philadelphije ja mislim, a onda u polufinalu ak cikago bude prvi na njih, po meni bolje neg na majami, bar malo vece sanse bi imali

Zbog Westa i Hibberta mislim da imate vece sanse u PO protiv Heata, jer je Heat tanak pod kosem, dok je Chicago sa Joakimom i Tajom itekako jak za vas. Imate Grangera i Georga koji mogu sacuvati Jamesa i Wadea, dok je Hibbert zivotinja pod kosem. Moje misljenje je da vam je lakse sa Heatom izaci na kraj u 7 utakmica.
Al smo prosle godine sa slabijim timom u play offu umalo uzeli u cikagu, izvuko ih korver koji vise nikad onakvu utakmicu nece odigrati. Mislim da ce se Heat u play offu puno uozbiljiti, a tu je i veca sudijska protekcija na kingu i zbog toga bi mi draze bilo sa cikagom
nema potpisa

SaltCityAttack
Kontakt:

Post Postao/la SaltCityAttack » 03 apr 2012, 00:43

ma dobili smo vas 4-1 u seriji i ako su utkamice bile guste , ali ona zadnja je bila 116-89 :)..u jednoj vas je tekmi Rose ubio ona cini mi se prva tekma kuci kad ste trebali dobiti, ali otac preokreno sve :)... evo sta vam i trener kaze :)..vas je ubio Rose u prvoj i drugoj 39 i 36 poena :)

U nijednoj utakmici Korver nije nesto blistao.znaci u one 2-3 utakmice koje su bile tjesne sve je to Rose zavrsavao i kad smo poveli 3-0 znalo se to da je gotovo..istina utakmice su bile odlicne borbene i 4-1 je previsok rezultat na prikazano, ali je on objektivan jer smo taman toliko bolji..i mi smo zijanili od Miamia 4-1, a sigurno smo mogli jos jendu tekmu barem dobiti..vodili smo 18 razlike u zadnjoj, pa smo to ispustili..ond aonu prvu na gostovanju smo komotno mogli dobit

[youtube][/youtube]
FKR TZ 87'

East Family FFC1987

BernardBarnjak
Kontakt:

Post Postao/la BernardBarnjak » 03 apr 2012, 07:35

SaltCityAttack je napisao/la:ma care ja gledam Bullse, a to ostalo manje vise ...mozda cu preko tv gledati Bullse, a na netu NCAA...da igra Ilinois ili Depaul u finalu mozda bi ja i gledao , ali ovako prioritet su Bullsi :)

kakav si ti lokal patriota :mrgreen:
Bernard Barnjak, igrac Sarajeva koji je presao u Hajduk kasnih 80-tih, a u FK Sarajevu bio pravo popularan, ljubimac navijaca.

SaltCityAttack
Kontakt:

Post Postao/la SaltCityAttack » 03 apr 2012, 07:43

pa dobro care nisam ja amer i da sad ganjam i college sportove :)..dosta mi je i ovo ebiga..ovako pogledam utkamice kad umedjuvremenu ne igra se ensto drugo nas fudbal, bullsi i td....a sva sreca radio sam pa sam Bullse pratio onako preko neta , a da sam odustao od posla vjerovatno bi bio ljut nakon sinocnje tekme :)
FKR TZ 87'

East Family FFC1987

BernardBarnjak
Kontakt:

Post Postao/la BernardBarnjak » 03 apr 2012, 07:44

U pobjedi Bucksa na Wizardsima, 6 igraca Bucksa je postiglo 10+ poena. E. Udoh 15, S. Livingston 10, M. Dunleavy 17, B. Jennings 19, M. Ellis 17, E. Ilyasova 16.
Milwaukee je slozio pristojnu ekipu.

slika
Bernard Barnjak, igrac Sarajeva koji je presao u Hajduk kasnih 80-tih, a u FK Sarajevu bio pravo popularan, ljubimac navijaca.

BernardBarnjak
Kontakt:

Post Postao/la BernardBarnjak » 03 apr 2012, 07:48

SaltCityAttack je napisao/la:pa dobro care nisam ja amer i da sad ganjam i college sportove :)..dosta mi je i ovo ebiga..ovako pogledam utkamice kad umedjuvremenu ne igra se ensto drugo nas fudbal, bullsi i td....a sva sreca radio sam pa sam Bullse pratio onako preko neta , a da sam odustao od posla vjerovatno bi bio ljut nakon sinocnje tekme :)

Bullsi su lose odigrali stvarno. Kentucky je uzeo titulu NCAA :)
Trebao si gledati. Zanimljiva su ekipa. Ja sam navijao za UNC ali povreda PG Kendall Marshalla je izbacila UNC.

BIHfan
Kontakt:

Post Postao/la BIHfan » 03 apr 2012, 10:58

Evo Oklahoma sinoc izgubila, naravno sut ih nije isao kao protiv Bullsa i odmah poraz. O tome ja pricam, ljude je tu noc islo, a nas nije i zato su nas razvalili. Pa i New Jersey nas je razvalio jer ih je krenulo. Tolko o jakoj Oklahomi, da im ne igra Durant ko nama Rose redali bi poraze.
Rose joins Oscar Robertson, Michael Jordan, Jerry West, Larry Bird, LeBron James and Dwyane Wade among those only able to average at least 25 points, 7.5 assists and four rebounds in a season.
FK DELFIN NEUM

don_burza
Kontakt:

Post Postao/la don_burza » 03 apr 2012, 11:04

[youtube][/youtube]
Thomas Müller - Fußballgott

SheldonCooper
Kontakt:

Post Postao/la SheldonCooper » 03 apr 2012, 12:01

BIHfan je napisao/la:Evo Oklahoma sinoc izgubila, naravno sut ih nije isao kao protiv Bullsa i odmah poraz. O tome ja pricam, ljude je tu noc islo, a nas nije i zato su nas razvalili. Pa i New Jersey nas je razvalio jer ih je krenulo. Tolko o jakoj Oklahomi, da im ne igra Durant ko nama Rose redali bi poraze.

OKC po tvom ide već šut već 40 utakmica :lol: Ljudi igraju dobro i ne znam zašto je to problem shvatit?! Da im ne igra KD naravno da bi bili slabiji, da Bullsima nije igrao veliki MJ nebi prstena osvojili još.

OKC u 10 dana pobjedi Lakerse, Bullse i Heat....to ne može bit slučajnost
I'm not insane, my mother had me tested!

A neutron walks into a bar and asks how much for a drink. The bartender replies "for you, no charge".

CollegeGunner
Kontakt:

Post Postao/la CollegeGunner » 03 apr 2012, 12:13

BIHfan je napisao/la:Evo Oklahoma sinoc izgubila, naravno sut ih nije isao kao protiv Bullsa i odmah poraz. O tome ja pricam, ljude je tu noc islo, a nas nije i zato su nas razvalili. Pa i New Jersey nas je razvalio jer ih je krenulo. Tolko o jakoj Oklahomi, da im ne igra Durant ko nama Rose redali bi poraze.
Ne moze se pored Grizzlija niko naigrati. Sreca pa Conley nije igrao inace bi ga Wesbrook standardno unistio i ne bi pobjedili.

Tacno da ih sut nije isao, donekle zbog dobre odbrane, a nekad i jednostavno ne ide. Samo sto nije moguce da imaju ovakav omjer samo zbog suta. Ima kvaliteta tu itekako. Mada, slazemo se da nece osvojiti ni zapad. :mrgreen:
Before Wenger, Arsenal had finished top four in 23 out of 92 seasons. Under him, it is 15 out of 15.

........................................With Wenger until the end...........................................

Donnie Darko
Kontakt:

Post Postao/la Donnie Darko » 03 apr 2012, 12:32

Davis je super poseban igrac, kao sto bi rekli ameri 'has franchise player written all over himself'. Nikad nisam ovoliko iscekivao nekog igraca u NBA, donekle su blizu jedino Oden i Durant tamo 2007.

Zaključano

Natrag na “Arhiva”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.