AC Milan - Arhiva postova
Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Puma
Re: AC Milan
Milianisti, ima li sta istine u ovome, da ste zagrizli za Bendtnera 
"A True Gentleman Never Leaves His Lady" - Alessandro Del Piero.
★ 30 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★
★ 30 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★
Nedo Bog mada se sa celavcima nikada ne zna.Adinjo je napisao/la:Milianisti, ima li sta istine u ovome, da ste zagrizli za Bendtnera
Kuku se vama ako vam se Paja naklati 
Call the coroner!
There's gonna be a lot of slow singin' and flower-bringin'
If my burglar alarm starts ringin'
There's gonna be a lot of slow singin' and flower-bringin'
If my burglar alarm starts ringin'
- tony-mortale
- Lokacija: Ministarstvo za istraživanje ruda i gubljenje vremena
- Kontakt:
hajd molim vas sačekajte s ričom o transferima barem do kraja aprila, mada je i to prerano, tek završen timski mercato do ljetnog ima još 4-5 mjeseci, a po portalima već 10-ak imena spominju, niđe veze.
sad je samo chievo bitna utakmica, i tako treba ići jednu po jednu, milan možda i najteži raspored ima, juve i roma u gostima, inter i napoli kući, ali s opasnim udineseom i fiorentinom isto na strani tako da će sigurno biti i kikseca ali nadam se ne puno
sad je samo chievo bitna utakmica, i tako treba ići jednu po jednu, milan možda i najteži raspored ima, juve i roma u gostima, inter i napoli kući, ali s opasnim udineseom i fiorentinom isto na strani tako da će sigurno biti i kikseca ali nadam se ne puno
Pato: Siamo una squadra fatta non di compagni, ma di fratelli.
Dobro je pa ce Abiati biti spreman za Chievo a napokon bi se trebao vratiti i Prince (skoro pa sam ga zaboravio) 
-
Red or Dead
- Kontakt:
Cuj dati Pata u zamjenu za Ramosa,i onda kupiti Ballotelija ..
Dati jednog Pata koji je buducnost Milana,a ostaviti Robinha i Cassana..koji mogu igrat jos 2-3 sezone ..ne mogu nikako da razumijem taktiku i poteze sto se tice transfera.
Zasto ce nama jedan Cassetti ??
Koji je smisao dovodjenja tog igraca ? Pa i jednog Mexesa,koji je vise u reklamama,vec na terenu. Tuzno,tuzno..
Dati jednog Pata koji je buducnost Milana,a ostaviti Robinha i Cassana..koji mogu igrat jos 2-3 sezone ..ne mogu nikako da razumijem taktiku i poteze sto se tice transfera.
Zasto ce nama jedan Cassetti ??
Mislim da cete Pata prodati jer su u MilanLabu doneli takvu odluku. Mali je porozan.Red or Dead je napisao/la:Cuj dati Pata u zamjenu za Ramosa,i onda kupiti Ballotelija ..![]()
Zasto ce nama jedan Cassetti ??Koji je smisao dovodjenja tog igraca ? Pa i jednog Mexesa,koji je vise u reklamama,vec na terenu. Tuzno,tuzno..
Mexes dolazi za dz, a Cassetti je mozda zamena za Odda i Zambrottu jbemliga.
Balotelli je vec vidjen u dresu Milana, a Robinho moze da igra i sa njim i sa Zlatanom.
Ramos je extra combo bek, posle Ivanovica najbolji na svetu.
Ako sve ovo Galliani izvede, a ne ulozi dodatna sredstva - kapa dole.
Milan nosi specijalne dresove protiv Chieva
http://www.acmilan-serbia.com/2011/02/m ... rotiv.html
Mexès se odlučio za Milan ?
http://www.acmilan-serbia.com/2011/02/m ... milan.html
http://www.acmilan-serbia.com/2011/02/m ... rotiv.html
Mexès se odlučio za Milan ?
http://www.acmilan-serbia.com/2011/02/m ... milan.html
Zlatan Ibrahimović : The most Complete Striker in The World !
A.C Milan The Most Successful Club in The World ! ♥
Mi dispiace per te non va, Noi Siamo in Serie A, ma tu vai bene per la Serie A HAHAHA!
Mi dispiace per te non va, Noi Siamo in Serie A, ma tu vai bene per la Serie A HAHAHA!
Nosicete dresove sa cvjeticima i na njima ce biti slike djevojaka koje je opalio
Staces kad coek' ima veliku potencijuasylum je napisao/la:Nosicete dresove sa cvjeticima i na njima ce biti slike djevojaka koje je opalio
Jel ovo poslije utakmice sa Tootenhamom ?ahmad_tz je napisao/la:[youtube][/youtube]![]()
znaci na 6.40 mos samo umrjet.Inace ovi likovi su za*ebavali razne ove fudbalere npr. Totti, Cannavaro itd. Na goal.om ima i prijevod o cemu govore xD
Zemljo tisucljetna, na vjernost ti se kunem, od mora do Save, od Drine do Une.
Jedna si, jedina, moja domovina, Jedna si jedina, Bosna i Hercegovina !!!
Jedna si, jedina, moja domovina, Jedna si jedina, Bosna i Hercegovina !!!
Vidis da ti na pocetku pise 21:00 
MILAN (4-3-1-2): Abbiati; Abate, Nesta, Thiago Silva, Antonini, Gattuso, Van Bommel, Emanuelson, Robinho, Ibrahimovic, Cassano.
Chievo (4-3-1-2): Sorrentino; Frey, Cesar, Andreolli, Mantovani, Fernandes, Rigoni, Pulzetti, Konstan; Pellissier, Thereau.
Milan Per Sempre
Chievo (4-3-1-2): Sorrentino; Frey, Cesar, Andreolli, Mantovani, Fernandes, Rigoni, Pulzetti, Konstan; Pellissier, Thereau.
Milan Per Sempre
Kako će izgledati Milan naredne sezone?
Iako je najveći kandidat za titulu u Seriji A, Milan nema kvalitet za Ligu Šampiona. Mediji već prave ekipu za jesen 2011.
RamosPrva žrtva revolucije u ekipi bi trebalo da bude Alešandre Pato, a ma kako se činila nestvarna, razmena sa Serhiom Ramosom bi mogla da postane stvarnost.
Španac je davnašnja želja Silvija Berluskonija, on bi verovatno igrao u prvo vreme kao desni bek, a zatim i zamenio Alesandra Nestu.
Takođe, malo je verovatno da klub želi da produži ugovor sa Andreom Pirlom, pa će i vezni red pretrpeti izmene, tim pre što bi Klarens Sedorf mogao da ode iz kluba. Mladi Nemac Merkel se nameće i naredne godine dobijaće više šansu da igra.
Umesto Patoa, pogađate, želja je Baloteli i bez obzira na finansijsku moć Sitija, želja italijanskog napadača bi mogla da bude presudna.
Priča se i o još jednom mladom Brazilcu, Gansu, ali tu se Milan suočava sa konkurencijom gradskog rivala.
Tim bi mogao da izgleda ovako:
Abijati
Ramos, Nesta, Silva, Zambrota
Van Bomel, Boateng, Merkel
Robinjo, Ibrahimović, Baloteli
Uz Kasana, Emanuelsona, Gatuza, Ambrozinija, Didaka Vilu i još nekolicinu igrača odbrane, računa se da bi ovaj tim bio dovoljno jak da uspešno igra na dva fronta...
e vala ako Inters otme Gansa neka se ubiju uovoj ekipi nema pravog prednjeg veznog igraca..ne svidja mi se
Iako je najveći kandidat za titulu u Seriji A, Milan nema kvalitet za Ligu Šampiona. Mediji već prave ekipu za jesen 2011.
RamosPrva žrtva revolucije u ekipi bi trebalo da bude Alešandre Pato, a ma kako se činila nestvarna, razmena sa Serhiom Ramosom bi mogla da postane stvarnost.
Španac je davnašnja želja Silvija Berluskonija, on bi verovatno igrao u prvo vreme kao desni bek, a zatim i zamenio Alesandra Nestu.
Takođe, malo je verovatno da klub želi da produži ugovor sa Andreom Pirlom, pa će i vezni red pretrpeti izmene, tim pre što bi Klarens Sedorf mogao da ode iz kluba. Mladi Nemac Merkel se nameće i naredne godine dobijaće više šansu da igra.
Umesto Patoa, pogađate, želja je Baloteli i bez obzira na finansijsku moć Sitija, želja italijanskog napadača bi mogla da bude presudna.
Priča se i o još jednom mladom Brazilcu, Gansu, ali tu se Milan suočava sa konkurencijom gradskog rivala.
Abijati
Uz Kasana, Emanuelsona, Gatuza, Ambrozinija, Didaka Vilu i još nekolicinu igrača odbrane, računa se da bi ovaj tim bio dovoljno jak da uspešno igra na dva fronta...
e vala ako Inters otme Gansa neka se ubiju uovoj ekipi nema pravog prednjeg veznog igraca..ne svidja mi se
- DAVID VILLA 7'
- Kontakt:
Pa jel stvarno mislis da ce real pusiti ramosa ?meskalin je napisao/la:Kako će izgledati Milan naredne sezone?
Abijati
e vala ako Inters otme Gansa neka se ubiju uovoj ekipi nema pravog prednjeg veznog igraca..ne svidja mi
se
Francesco Totti: "Barca igra kao nitko u povijesti. Ne mogu joj ništa ni tri Reala"
David Villa 7'
Visca Barca !
Mes Que Un Club !
David Villa 7'
Visca Barca !
Mes Que Un Club !
I koji ce vam klinac Ramos kad imate Abatea koji je meni odlican bek 
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".
HAHAHAHAHAHHAHAHAHAHAHAHAHAHHAAHHAHAHAHA Ja bisera majkooo milaaa , aaaaaaaaaaaaaaaaDAVID VILLA 7' je napisao/la:Pa jel stvarno mislis da ce real pusiti ramosa ?meskalin je napisao/la:Kako će izgledati Milan naredne sezone?
Abijati
e vala ako Inters otme Gansa neka se ubiju uovoj ekipi nema pravog prednjeg veznog igraca..ne svidja mi
se
Brate pod 1. Real je pitao Milana za ovu razmjenu, pod 2. Pustili bi ga jer nevidim razlog zasto nebi, pod 3. Oni su zatrazili ovu razmjenu jer su Mourinho i Ramos u nekoj svadji, pod 4. Pato je veci potencijal od Ramosa i ti jos pitas "zar stvarno mislis da ce real pustit ramosa ?"
Momak idi ubij se kiflom
Daj link od jednog iole bitnijeg portala da se uvjerim da ce Real dati svog drugog kapitena i celicno srece vec 6 godinarobovi88 je napisao/la:Brate pod 1. Real je pitao Milana za ovu razmjenu
Vidi pod ovo prvo....ne vidis razlog? na stranu to sto ima 2 najduzi staz u ekipi,sto je spanski reprezentativac i sto je njegova rezerva Arbeloa...robovi88 je napisao/la:2. Pustili bi ga jer nevidim razlog zasto nebi,
robovi88 je napisao/la:4. Pato je veci potencijal od Ramosa
Jedna fina Februarska bomba,ee u Februaru se govori o pojacanjima...nebi se ja ni ukljucivao ali se oteglo ovo s Ramosom...rekao bi covjek da postoji neka mogucnost...
Never trust anything that bleeds for seven days and doesn't die.
Real bi dao Ramosa i jos 30 milja
iskreno meni taj Ramos nije nista spektakularno...da se radi o klasi tipa Cafu ili R Carols pa ne velim, ali ovako bezze fol oni imaju klauzu na njemu 150 milja LOL...Milanu je potreban predji vezni u vidu Ganza i 2 solidna beka uz postojeci tim iduce godine bili prejaki...naravno uz cinjenicu da se otjera Seedorf, Gattuso, Oddo, Jankulovski i AMborsini.......ostaviti sebi za veznog reda Emanuelsen, Prilo, Princ, Flamini Ganso, Bommel, Merkel + 2 beka uz napad Ibra, Pato, Robinho Cassano i Pippo fantasticno 
Najgore u svemu ovome je sto si ti ozbiljan...meskalin je napisao/la:Real bi dao Ramosa i jos 30 milja
Nema puno kvalitetnih bekova...desnih vise nego lijevih al opet malo...znaci Ramos ima 24 godine,prosao je sve od Ronaldinja do dvije titule Primere za redom,do uspjeha sa reprezentacijom i vec sada sa svojih 24 ima preko 200 nastupa za Real i oko 80 nastupa za reprezentaciju...on je osoba za koju je projektovana kapitenska traka...
a njegovi kvaliteti
A takodje za razliku od Alvesa,Maicona,Lama(osim sto je mladji) moze bez problema odraditi utakmicu najveceg nivoa na poziciji stopera..
A na kraju krajeva sam je Maldini rekao "The only player that can replace me is him...... It's Sergio Ramos."
meni dosta...
A po cemu se pamti Patova karijera(osim po dvije pogreske Casillasa
neka,neka Pata a i tih 30 miliona....
budite pozdravljeni
Never trust anything that bleeds for seven days and doesn't die.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.