NK TOŠK Tešanj
Moderator/ica: GracanicaAA
- ASD
- Kontakt:
Re: NK TOŠK Tešanj
Bilo bi to dobro pojačanje. Jedino mu menadžer smeće. Fin je igrač i zaštićeno godište je.
- HeliosIzDomzala
- Kontakt:
- legenda reala
- Kontakt:
Jeste
Inače je malac iz Goražda, odigro je jednu solidnu sezonu ovdje otišo u Gošk tamo nije odigrao skoro ništa, sad ga poslali u Tešanj, ono mlad igrač kod nas je igrao beka većinom ne znam al meni djeluje nesigurno s loptom skroz mlad je pa eto očekuje se vremenom da dobije na iskustvu vidjećemo
Ima sigurno preko 190 visine
Španski bijeli vuk, neprevaziđeni El Matador. Anđeo Madrida. Šef lob udaraca. Njegovo istinsko kraljevsko visočanstvo. Raul Gonzalez Blanco.
- ASD
- Kontakt:
U Gošku je odigrao 8 mečeva po 90 minuta. Bio je standardan drugi dio prve polusezone.
Mislim da ide iz Goška jer su doveli mladog stopera koji je usput mladi reprezentativac.
Mislim da ide iz Goška jer su doveli mladog stopera koji je usput mladi reprezentativac.
- legenda reala
- Kontakt:
Nisam provjeravo, znam da sam pratio na početku i da ga nikad nije bilo u kadru
Španski bijeli vuk, neprevaziđeni El Matador. Anđeo Madrida. Šef lob udaraca. Njegovo istinsko kraljevsko visočanstvo. Raul Gonzalez Blanco.
- ASD
- Kontakt:
legenda reala je napisao/la: ↑03 jul 2020, 13:21Nisam provjeravo, znam da sam pratio na početku i da ga nikad nije bilo u kadru
Borac pritiskao mlade igrače da potpisuju za neku menadžersku agenciju pa im dva mlada reprezentativca napustila klub.
Situaciju iskoristio Vule Trivunović koji je mislim i sarađivao sa njima pa ih doveo u Gošk.
Jedan igra lijevog stopera i tu je Hukara izvisio.
Pa to "smeće" piše na ovom forumu.
FK OLIMPIC SARAJEVO POBJEDNIK KUPA BiH U SEZONI 2014./2015. LAHKO JE BITI NAVIJAČ BRAZILA. BUDI NAVIJAČ KIPRA.
- HeliosIzDomzala
- Kontakt:
Nisam znao. Koji nick. To je onaj sto se svađas s njim?
-
- Moderator
- Kontakt:
Uozbiljite se..HeliosIzDomzala je napisao/la: ↑03 jul 2020, 14:47Nisam znao. Koji nick. To je onaj sto se svađas s njim?

OFK Gradina Srebrenik
Silver Town Boys
Silver Town Boys
Sta je sa malim Ahmicom iz Zelje?
Vjerovatno znaš ko je u pitanju. Ako nisi do sada skontao baš me čudiš.HeliosIzDomzala je napisao/la: ↑03 jul 2020, 14:47Nisam znao. Koji nick. To je onaj sto se svađas s njim?

FK OLIMPIC SARAJEVO POBJEDNIK KUPA BiH U SEZONI 2014./2015. LAHKO JE BITI NAVIJAČ BRAZILA. BUDI NAVIJAČ KIPRA.
- HeliosIzDomzala
- Kontakt:
Nešto sam slabo obraćao pažnju. Pretpostavljam ko je...
- ASD
- Kontakt:
Nije to taj lik uopšte.
A koliko to menadžera iz Srebrenika ima?
-
- Kontakt:
Lijepo je vidjeti da Mancini pise na temi svog lokalnog kluba. Lokal patriotizam iznad svega!!
MES QUE UN CLUB!
Dušan Bajević - nastavak propasti bh. reprezentacije.
Dušan Bajević - nastavak propasti bh. reprezentacije.
Kako da ne! Propali menadžeru i bankaru!Wandelanoite je napisao/la: ↑03 jul 2020, 15:46Lijepo je vidjeti da Mancini pise na temi svog lokalnog kluba. Lokal patriotizam iznad svega!!
- HeliosIzDomzala
- Kontakt:
Taj jeMancini je napisao/la: ↑03 jul 2020, 16:02Kako da ne! Propali menadžeru i bankaru!Wandelanoite je napisao/la: ↑03 jul 2020, 15:46Lijepo je vidjeti da Mancini pise na temi svog lokalnog kluba. Lokal patriotizam iznad svega!!

Kakva je ekipa na prozivci? 

BlueSEVER se vratio na temuWandelanoite je napisao/la: ↑03 jul 2020, 15:46Lijepo je vidjeti da Mancini pise na temi svog lokalnog kluba. Lokal patriotizam iznad svega!!

TŽV!
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 13 gostiju.