Koga nakon Sušića?
Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,insider,Monolog,TaRgEt_
Re: Koga nakon Sušića?
Sad vidjoh i ciro bi na klupu repke, kaze mogu bosnu odvest na euro, koliko mu je vjerovat 

04.10.2009 !!
-
- Kontakt:
-
E j.ebi ga, vi kao da ne poznajete Ciru !?
Pa on ce reci da bi nas odveo na Mars, Jupiter u drugu galaksiju... To je njegov stil, sad, obecavao je on stosta, pa nije ispunio.
Nemam nista protiv Cire ali je potrosena prica.
Pa on ce reci da bi nas odveo na Mars, Jupiter u drugu galaksiju... To je njegov stil, sad, obecavao je on stosta, pa nije ispunio.
Nemam nista protiv Cire ali je potrosena prica.
Ne podržavam nikoga u izboru za selektora fudbalske reprezentacije Bosne i Hercegovine. Neutralan sam, rekao je u ekskluzivnom razgovoru za Anadolu Agency (AA) Ivica Osim, najcjenjenije bh. fudbalsko ime u svijetu, bivše selektor Japana i SFR Jugoslavije, svojevremeno jedan od najboljih fudbalera i jedan od najkvalitetnijih trenera svih vremena sa prostora Zapadnog Balkana.
Na pitanje da li bi mu kao ocu bilo drago da njegov sin Amar Osim, najtrofejniji trener ikada u Premijer ligi BiH, postane selektor, odgovorio je:
"Pusti ti to šta bi meni bilo drago. Ima Nogometni/Fudbalski savez BiH, imaju ljudi koji vode tu instituciji i oni će izabrati selektora. Stisnut ću ruku i čestitati svakome ko postane selektor BiH. Trebamo svi stati uz tu osobu, dati joj bezrezervnu podršku i ne biti onakvi kakvi znamo puno puta biti, sahraniti ga i prije no što umre".
- "Osimova krv" -
Kada je Amar Osim 2006. godine imenovan kandidatom za trenera Jeff Uniteda, odnosno Ivicinog nasljednika na klupi, čelnici ovog japanskog kluba po medijima su isticali kako "žele imati Osimovu krv". Osim stariji nije želio konkretno komentarisati ni da li bi "Osimova krv" bila dobrodošla u povratku fudbalske reprezentacije BiH na pobjednički kolosijek.
"Jesu, tako su pričali ovi iz Jeff Uniteda. I eto, imali su je. I opet to nema veze sa mnom. Amar Osim je osvojio Kup Japana sa Jeffom te godine, nisam ja. Imao sam ja svojih belaja sa reprezentacijom Japana, a ljudi pričali eno ga, pomaže mu. Isto su govorili i kada je on bio u Želji. Takvi smo ti mi. Naravno, srećom ne svi", pričao je Ivica Osim novinaru Anadolu Agency, obećavši:
"Kada se završi ova kampanja za selektora mogu vam reći šta sam mislio o svemu vezano za tu temu".
Ivica Osim smatra da se BiH sa novim selektorom može vratiti u pobjednički ritam.
"Možda je mogla i Safetom Sušićem. Ko to sada zna? Moramo biti svjesni da stvari ne zavise samo od nas. Pitaju se i naši protivnici. Igra se na dva gola. Uglavnom, reprezentacija BiH ima kvalitet, nekolicinu vrhunskih igrača i može opet igrati dobro. Može, ako ekipu, tj. selektora, igrače prestanu ubijati pametnjakovići i sveznalice sa strane", mišljenja je Ivica Osim, a o eventualnom odlasku BiH na EURO 2016 u Francusku, kazao je:
"Može i to, ali opet pod uslovima koje sam ranije istakao".
Na pitanje da li bi mu kao ocu bilo drago da njegov sin Amar Osim, najtrofejniji trener ikada u Premijer ligi BiH, postane selektor, odgovorio je:
"Pusti ti to šta bi meni bilo drago. Ima Nogometni/Fudbalski savez BiH, imaju ljudi koji vode tu instituciji i oni će izabrati selektora. Stisnut ću ruku i čestitati svakome ko postane selektor BiH. Trebamo svi stati uz tu osobu, dati joj bezrezervnu podršku i ne biti onakvi kakvi znamo puno puta biti, sahraniti ga i prije no što umre".
- "Osimova krv" -
Kada je Amar Osim 2006. godine imenovan kandidatom za trenera Jeff Uniteda, odnosno Ivicinog nasljednika na klupi, čelnici ovog japanskog kluba po medijima su isticali kako "žele imati Osimovu krv". Osim stariji nije želio konkretno komentarisati ni da li bi "Osimova krv" bila dobrodošla u povratku fudbalske reprezentacije BiH na pobjednički kolosijek.
"Jesu, tako su pričali ovi iz Jeff Uniteda. I eto, imali su je. I opet to nema veze sa mnom. Amar Osim je osvojio Kup Japana sa Jeffom te godine, nisam ja. Imao sam ja svojih belaja sa reprezentacijom Japana, a ljudi pričali eno ga, pomaže mu. Isto su govorili i kada je on bio u Želji. Takvi smo ti mi. Naravno, srećom ne svi", pričao je Ivica Osim novinaru Anadolu Agency, obećavši:
"Kada se završi ova kampanja za selektora mogu vam reći šta sam mislio o svemu vezano za tu temu".
Ivica Osim smatra da se BiH sa novim selektorom može vratiti u pobjednički ritam.
"Možda je mogla i Safetom Sušićem. Ko to sada zna? Moramo biti svjesni da stvari ne zavise samo od nas. Pitaju se i naši protivnici. Igra se na dva gola. Uglavnom, reprezentacija BiH ima kvalitet, nekolicinu vrhunskih igrača i može opet igrati dobro. Može, ako ekipu, tj. selektora, igrače prestanu ubijati pametnjakovići i sveznalice sa strane", mišljenja je Ivica Osim, a o eventualnom odlasku BiH na EURO 2016 u Francusku, kazao je:
"Može i to, ali opet pod uslovima koje sam ranije istakao".
"Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja. Za mene je to sjesti na most na Malti i popričati o svemu, pa otići na piće. Željo je oduvijek važio za nešto što povezuje divne ljude koji pomažu jedni druge."
Santini, Ciro, Barbarez ...
Na sta se vi primate i kako vas je lagano naloziti, i ne zasluzjemo bolje zaista, stvarno hocete cirkus u reprezentaciji.
P.S. Nece proci mjesec dana nacite im 1001 manu, nadimak, vrjeđati i sve sto je prosao Susic.

Na sta se vi primate i kako vas je lagano naloziti, i ne zasluzjemo bolje zaista, stvarno hocete cirkus u reprezentaciji.
P.S. Nece proci mjesec dana nacite im 1001 manu, nadimak, vrjeđati i sve sto je prosao Susic.
× Željezničar - Manijaci TM87 ×
U normalnom savezu i drzavi u konkurenciji za novog selektora bi bili samo Santini i Rajevac, no nazalost ni jedan ni drugi nece dobiti povjerenje onih IDIOTA i oni ce se sljdece Srijede odluciti za Hadzibegica.
"My Favorite Ring is Always the Next One"
Kako čovjek uvijek jednom rečenicom sve objasni.Schwarz je napisao/la:Može, ako ekipu, tj. selektora, igrače prestanu ubijati pametnjakovići i sveznalice sa strane"
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
Što ti je Barbarez cirkus?Bar je pokazao da je karakter za razliku od beskičmenjaka tipa Sušić i slični!Elegant je napisao/la:Santini, Ciro, Barbarez ...![]()
![]()
Barba je zadužio ovu repku kao igrač!
U pravu si bolji su Hadzibegic, Mesa, Sener i Okuka.Elegant je napisao/la:Santini, Ciro, Barbarez ...![]()
![]()
Niko nije tri godine jedne rijeci rekao protiv Susica. Dok bude trener imao rezultate hvalit ce ga ljudi. Kade ne bude imao kritikovat ce ga tako je to svugdje u svijetu. Nigdje nije selektor zasticena vrsta koji ne zeli da odgovara u emisijama i slicno

Cirkus je bio u reprezentaciji sa tvojim dragim Papetom koji je imao potporu javnosti kao niko nigdje zbog svoje igracke karijere. Samo je uspio sve to da izgubi pa ti sad vidi kakve greske je sve pravio. Umjesto da si gledao ko koga kritikuje bolje bi ti bilo da se je Papeta smijenilo odma poslje Kipra sada bi vec imali vise bodova. Jer onako izgubit protiv Kipra je sramota i zasluzuje momentalan otkaz.
Ciro selektor Barbarez pomocnik.anel81m je napisao/la: Što ti je Barbarez cirkus?Bar je pokazao da je karakter za razliku od beskičmenjaka tipa Sušić i slični!
Ako se ne dogovori sa Cirom onda Amar selektor i Barbarez pomocnik

Tek sam vidio ovaj intervju sa Ćirom, znači stari lisac se nudi. Obzirom da nama treba instant rješenje, ne vidim niti jednog trenera koji u ovom trenutku odgovara više od Ćire. Treba nam neko ko će nas odmah razdrmati, podiići igrače, vratiti im samopouzdanje. Odmah u startu bi prekočili gluposti i formalnosti, a svakako smo na konopcima.
Dakle, po mom mišljenju, ovo sa Ćirom bi bilo najbolje u ovom trenutku. On sve zna, to su igrači koje je trenirao, pojačani sa par novih lica, tako da nema adaptacije i nekog prevelikog mudrovanja.
Naravno, epizodu Misimović mu nikad neću zaboraviti, ali uspjeh reprezentacije je ispred svega.
Dakle, po mom mišljenju, ovo sa Ćirom bi bilo najbolje u ovom trenutku. On sve zna, to su igrači koje je trenirao, pojačani sa par novih lica, tako da nema adaptacije i nekog prevelikog mudrovanja.
Naravno, epizodu Misimović mu nikad neću zaboraviti, ali uspjeh reprezentacije je ispred svega.
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
Ubio je njih Kipar sve skupa a ne pametnjakovici sa strane,najlakse se sad vaditi na pritisak kojeg svaki selektor ima,Joachim Löwa su prali po novinama na svakom cosku a ovaj im odgovorio svjetskom titulom,Ozila su izvizdali navijaci pa nije glumio uvrijedjenu mladu,.Virtu4l je napisao/la:Kako čovjek uvijek jednom rečenicom sve objasni.Schwarz je napisao/la: Može, ako ekipu, tj. selektora, igrače prestanu ubijati pametnjakovići i sveznalice sa strane"
Sta se ceka onda momciluk. Resetiraj anketu i dodaj Ciru da narod moze da glasa ispocetka.Virtu4l je napisao/la: Dakle, po mom mišljenju, ovo sa Ćirom bi bilo najbolje u ovom trenutku. On sve zna, to su igrači koje je trenirao, pojačani sa par novih lica, tako da nema adaptacije i nekog prevelikog mudrovanja.

Ma ne znam više koga da stavim, ovo je treća po redu. Kad bude nešto konkretno iz saveza, onda ćemo.Ajax je napisao/la:Sta se ceka onda momciluk. Resetiraj anketu i dodaj Ciru da narod moze da glasa ispocetka.![]()
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
Ma Hadžibegić ! 

"Dobar dan, mi smo FK Sarajevo, izvolite se branit"
"OOOooOOO Šta se desilo, pa te ludo volim Saraj"vo
AAAaaaAAA Niko nikada neće znati šta se dešava""""
kompleks zvani *Sarajevo*
"OOOooOOO Šta se desilo, pa te ludo volim Saraj"vo
AAAaaaAAA Niko nikada neće znati šta se dešava""""
kompleks zvani *Sarajevo*
Ti znas da ja ne gledam ko je iz kojeg kluba. Napisao sam i prije da je po meni najbolji izbor Amar i Barbarez pomocnik. Naravno sada kada se nudi Ciro onda je on prvi izbor a Amar ostaje drugi.Virtu4l je napisao/la: Ma ne znam više koga da stavim, ovo je treća po redu. Kad bude nešto konkretno iz saveza, onda ćemo.
-
- Kontakt:
to je ono sto je ovu reprezentaciju najvise uzdrmalo ,safet je krivac napravio loš rezultat u utakmice i otkaz ali nas je vise uzdrmalo price o reprezentaciji o kriminalu susica ,begica ,menadjerima ,prodaji igraca ,kako spahic i dzeko sastavljaju ekipu , izmisljena tuca ibisevica -spahica ,ne zalaganju igraca radi susica itd itd .nikad prije nismo imali ovakvu lošu atmosferu u i oko reprezentacije pa cak i kad nas je madjarska deklasirala na bilinom ili nerjeseno s farskim otocima ,litvanijom ,poraz od izraela 3-1 itd nikad nije bilo ovoliko negativni komentara pa evo cak i kad je pape otisao opet nema pozitivi .sto Osim kaze treba dati podrsku novom selektoru i mani ti se kritika ,trazaenja gresaka .Virtu4l je napisao/la:Kako čovjek uvijek jednom rečenicom sve objasni.Schwarz je napisao/la:Može, ako ekipu, tj. selektora, igrače prestanu ubijati pametnjakovići i sveznalice sa strane"
- DragonGirl
- Kontakt:
E da vala više hoće i izabrati pa da kompletan ovaj cirkus oko izbora prestane, svaki dan se javi ovaj, pa onaj, pa moglo bi ovako, pa ne bi moglo tako, pa ovaj je ovakav, onaj je onakav... 

-
- Kontakt:
previse osebujne licnosti Osim i Barbarez da rade zajedno odnosno da neko bude pomocnik to su ljudi koji zele da su glavni i mislim da su takve kombinacije nemguce .Ajax je napisao/la:Ciro selektor Barbarez pomocnik.anel81m je napisao/la: Što ti je Barbarez cirkus?Bar je pokazao da je karakter za razliku od beskičmenjaka tipa Sušić i slični!
Ako se ne dogovori sa Cirom onda Amar selektor i Barbarez pomocnik![]()
I Safet je bio jako optimističan, pa šta ćemo sad? Ćiro ko Ćiro, ima jaku priču i sigurno da bi ona mnogo pomogla igračima u ovom trenutku. Kratkoročno rješenje, ali mislim da savez neće ići u tom smjeru.Ajax je napisao/la:Kao sto je rekao covjek ne zeli da se nudi kao neki i pod stare dane da salje ponude. Samo je spreman da preuzme i jedini garantuje plasman na EP, jedini. Svi drugi se nesto izvlace samo on garantuje.Goalgetter je napisao/la: Prije da nisam, ali mislim da on i nije u nekim ozbiljnim kombinacijama za selektora.
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
"Bio sam profesionalac 20 godina, ali mi je ovo najdraža pobjeda u karijeri." Safet Sušić Pape 26.3.2011.
"Misimovića jedino ja mogu da zamijenim." Safet Sušić Pape 04.06.2013.
Sportsport.ba liga-Čekićari: prava lažna devetka
"Misimovića jedino ja mogu da zamijenim." Safet Sušić Pape 04.06.2013.
Sportsport.ba liga-Čekićari: prava lažna devetka
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 18 gostiju.