Casillas je u ovom izboru dobio 230 bodova, dok je na 2. mjestu ostao Gianluigi Buffon sa 150 bodova, a treći je golman Intera Julio Cesar sa 124 boda.

Moderatori/ce: ribery,Monolog,geronimo,hammers,Donnie Darko
miky_hz je napisao/la:Higuain 3 sedmice out![]()
Eto Benzemi prilike da se dokaze
aBd ali teškoCescinho4 je napisao/la:Moze njega Benzo zamjeniti, bez brige momci...
ako Benz pokaze i pola od onog sto moze bice itekako dostojna zamjena za PipiaLBJ MVP je napisao/la:aBd ali teškoCescinho4 je napisao/la:Moze njega Benzo zamjeniti, bez brige momci...![]()
kad nam Ribery dodje da prouci koju bismilu tad ce stati u Realu sa povredamaomerbavarac je napisao/la:I vas krenulo sa povredama pravo. Kad ce ovo stati?
Te bismile ni njemu samom ne pomazu a kamoli Realu.JameS 23 je napisao/la:kad nam Ribery dodje da prouci koju bismilu tad ce stati u Realu sa povredamaomerbavarac je napisao/la:I vas krenulo sa povredama pravo. Kad ce ovo stati?
sta ima strucnjakrob do bagro je napisao/la:Tema:Ispadanje iz 1/8 finala
Mjesto radnje:Madrid
Glavni akteri:Real i Lyon
Vrijeme radnje:20.03.10. 22:40
Zakljucak:Real je totalno los i zasluzeno ispada...i tradicija se nastavlja![]()
![]()
neČu spaMatrob do bagro je napisao/la:Ma ev nista kod tebe![]()
Samo mojne spammat
Desaval se sta kod vas, kako sam malo pratio niste nikog doveli u odbrani.Mislim da vam treba jedan defanzivac koji bi pa et inekako ucvrstio taj stub u odbrani
Dobro ako Narkic tako kaze neka i ostane na tome, njegova je zadnjaJameS 23 je napisao/la:neČu spaMatrob do bagro je napisao/la:Ma ev nista kod tebe![]()
Samo mojne spammat
Desaval se sta kod vas, kako sam malo pratio niste nikog doveli u odbrani.Mislim da vam treba jedan defanzivac koji bi pa et inekako ucvrstio taj stub u odbrani![]()
Pellegrini izjavio da mu ne treba vise nijedan igrac i da smo dobro popunjeni na svim mjestima pa izgleda da nema nista od jos jednog defanzivca...kao moguce pojacanje najvise se spominje mladi 18-ak Canales,ali cak i da ga kupimo ove zime namjera Reala je da ga ostavi Racingu na posudbi do kraja ljeta isto kao sto su uradili i sa Garayaom...pa et vidjecemo sta ce od tog svega biti
vi u tarot gledali pa vidjeli da ispadamoCescinho4 je napisao/la:Znaci nisam ja jedini koji misli da ce vas Lyon izbaciti iz LProb do bagro je napisao/la:Tema:Ispadanje iz 1/8 finala
Zakljucak:Real je totalno los i zasluzeno ispada...i tradicija se nastavlja![]()
![]()
Haj bar je pozitivno to sto cete osvojiti La Ligu
![]()
Ja sam za tog malog iz Racinga citao i da su ManUtd,Chelsea i Arsenal takoder zainteresovani pored ovih spanskih klubova![]()
ma krivo im..a do marta samo neka bude dobro sve sa igracima,bezpovreda samo nas to moze izbaciti,,,jest da ovo sa PEPE-om ozbiljna stvar koliko on samo znaci u odbrani..oduzao nam je 25% mogucnosti za LP..ovako sad je 75%JameS 23 je napisao/la:sta ima strucnjakrob do bagro je napisao/la:Tema:Ispadanje iz 1/8 finala
![]()
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.