Casillas je u ovom izboru dobio 230 bodova, dok je na 2. mjestu ostao Gianluigi Buffon sa 150 bodova, a treći je golman Intera Julio Cesar sa 124 boda.

Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,Donnie Darko

miky_hz je napisao/la:Higuain 3 sedmice out
Eto Benzemi prilike da se dokaze

miky_hz je napisao/la:Higuain 3 sedmice out

jbg mora se neko povrijediti
 jbg mora se neko povrijeditimiky_hz je napisao/la:Higuain 3 sedmice out

a ne može više vako sad će morat Raul u 33 igrat,a najbolji nam se igrač povrijedi,ako se cr ne uozbilji ode titula
 a ne može više vako sad će morat Raul u 33 igrat,a najbolji nam se igrač povrijedi,ako se cr ne uozbilji ode titula  

aBd ali teškoCescinho4 je napisao/la:Moze njega Benzo zamjeniti, bez brige momci...

ako Benz pokaze i pola od onog sto moze bice itekako dostojna zamjena za PipiaLBJ MVP je napisao/la:aBd ali teškoCescinho4 je napisao/la:Moze njega Benzo zamjeniti, bez brige momci...

kad nam Ribery dodje da prouci koju bismilu tad ce stati u Realu sa povredamaomerbavarac je napisao/la:I vas krenulo sa povredama pravo. Kad ce ovo stati?

Te bismile ni njemu samom ne pomazu a kamoli Realu.JameS 23 je napisao/la:kad nam Ribery dodje da prouci koju bismilu tad ce stati u Realu sa povredamaomerbavarac je napisao/la:I vas krenulo sa povredama pravo. Kad ce ovo stati?

sta ima strucnjakrob do bagro je napisao/la:Tema:Ispadanje iz 1/8 finala
Mjesto radnje:Madrid
Glavni akteri:Real i Lyon
Vrijeme radnje:20.03.10. 22:40
Zakljucak:Real je totalno los i zasluzeno ispada...i tradicija se nastavlja

neČu spaMatrob do bagro je napisao/la:Ma ev nista kod tebe
Samo mojne spammat
Desaval se sta kod vas, kako sam malo pratio niste nikog doveli u odbrani.Mislim da vam treba jedan defanzivac koji bi pa et inekako ucvrstio taj stub u odbrani

Dobro ako Narkic tako kaze neka i ostane na tome, njegova je zadnjaJameS 23 je napisao/la:neČu spaMatrob do bagro je napisao/la:Ma ev nista kod tebe
Samo mojne spammat
Desaval se sta kod vas, kako sam malo pratio niste nikog doveli u odbrani.Mislim da vam treba jedan defanzivac koji bi pa et inekako ucvrstio taj stub u odbrani
Pellegrini izjavio da mu ne treba vise nijedan igrac i da smo dobro popunjeni na svim mjestima pa izgleda da nema nista od jos jednog defanzivca...kao moguce pojacanje najvise se spominje mladi 18-ak Canales,ali cak i da ga kupimo ove zime namjera Reala je da ga ostavi Racingu na posudbi do kraja ljeta isto kao sto su uradili i sa Garayaom...pa et vidjecemo sta ce od tog svega biti

vi u tarot gledali pa vidjeli da ispadamoCescinho4 je napisao/la:Znaci nisam ja jedini koji misli da ce vas Lyon izbaciti iz LProb do bagro je napisao/la:Tema:Ispadanje iz 1/8 finala

Haj bar je pozitivno to sto cete osvojiti La Ligu

Ja sam za tog malog iz Racinga citao i da su ManUtd,Chelsea i Arsenal takoder zainteresovani pored ovih spanskih klubova
 a taj mali je prejak ja bi njega sad doveo i ostavio ga na posudbi sezonu i po pošto je u nas teško da bilo ko od 18 godina igra,a za njega bi bilo loše da sjedi na klupi
 a taj mali je prejak ja bi njega sad doveo i ostavio ga na posudbi sezonu i po pošto je u nas teško da bilo ko od 18 godina igra,a za njega bi bilo loše da sjedi na klupima krivo im..a do marta samo neka bude dobro sve sa igracima,bezpovreda samo nas to moze izbaciti,,,jest da ovo sa PEPE-om ozbiljna stvar koliko on samo znaci u odbrani..oduzao nam je 25% mogucnosti za LP..ovako sad je 75%JameS 23 je napisao/la:sta ima strucnjakrob do bagro je napisao/la:Tema:Ispadanje iz 1/8 finala

:lol:ako se povrede u kompletu CR9  i Kaka Higuain, Casillas,lass,Sergio Ramos,Karim,Xabi...onda je 0,5% sansa za LP...samo se tad mozete radovati
  :lol:ako se povrede u kompletu CR9  i Kaka Higuain, Casillas,lass,Sergio Ramos,Karim,Xabi...onda je 0,5% sansa za LP...samo se tad mozete radovati 
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.