Nije dobra igra danas bila.Barem meni.Pola ekipe nije na sebe ličilo.Ova dva retarda na krilu su posebno iskakala i zbog njihovih promašaja se i prosulo ovo.Ista stvar je bila i pod FDBom na početku sezone kad nisu mogli ništa pogodit,a imali su hrpu šansu.I još uvijek mi je neshvatljivo da je JM cijelu utakmicu na klupi prosjedio...
FC Internazionale Milano - Uživo komentarisanje utakmica
Moderatori/ce: Monolog,ribery,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Puma
Re: FC Internazionale Milano - Uživo komentarisanje utakmica
Pa bilo je gotovo nakon Rome
Al šteta da se nije održala barem ta neka iluzija da se moze do treceg mjesta.Valjda nađu sad motivacije da se do kraja odradi kao što se vecinu utakmica pod Piolijem odrađivalo.
Nije dobra igra danas bila.Barem meni.Pola ekipe nije na sebe ličilo.Ova dva retarda na krilu su posebno iskakala i zbog njihovih promašaja se i prosulo ovo.Ista stvar je bila i pod FDBom na početku sezone kad nisu mogli ništa pogodit,a imali su hrpu šansu.I još uvijek mi je neshvatljivo da je JM cijelu utakmicu na klupi prosjedio...
- zamorano1plus8
- Kontakt:
meni je danas gagliardini bio ocajan cijelu utakmicu, perisic nije toliko los kolko je pokusavao neke spektakularne zavrsnice a ne plasirati loptu, candreva je dao gol ali osim toga nista korisno nije uradio, eder je bio bolji od njih obojice zajedno....idemo dalje
"We all have a past. We have ours and we're proud of it" Ausillio
"We have a lot of mental health problems in our country" Donald Trump
"We have a lot of mental health problems in our country" Donald Trump
Ako sam dobro zapamtio to mu je druga loša od dolaska u Inter.10 ih je odigrao ukupno.Nije loše.A tih preostalih 8 su bile briljantne.zamorano1plus8 je napisao/la:meni je danas gagliardini bio ocajan cijelu utakmicu
During the match against Torino Gary Medel suffered a muscle strain in his right thigh. His situation will be evaluated in next days.
Pioli: "The Champions League? Yes, it is farther away. It's clear that those teams in front of us are strong and win often."
Gledao vani drugo pol pa nisam stigao nista napisat, pa cu sada
*ebem ti majku Perišiću, nesposobni klocu!
(uh lakše mi je odmah
)
Prioritet na ljeto mora biti njegova i Candrevina prodaja. Koliko se samo sere na naše bekove, a cijelu drugu polusezonu igraju na duplo većoj razini od naših nesposobnih krila.
btw. I Pioliju također sve od reda radi debilnih zamjena!
*ebem ti majku Perišiću, nesposobni klocu!
Prioritet na ljeto mora biti njegova i Candrevina prodaja. Koliko se samo sere na naše bekove, a cijelu drugu polusezonu igraju na duplo većoj razini od naših nesposobnih krila.
btw. I Pioliju također sve od reda radi debilnih zamjena!
#Ausilio OUT
Ne treba ih se prodat nego dovest kvalitetnija krila koja će dobit vecu minutazu dok će njima ostat manje uloge.Solidni su igraci obojica,ali nedovoljno dobri za ono što Inter planira postat.Čak ni ne trebaju značajno kvalitetniji igrači umjesto njih ovo ljeto,ali netko dovoljno dobar da moze odmah igrat,ali i da ima potencijala postat još bolji s vremenom.Nije toliko problem što oni cijelo vrijeme igraju toplo-hladno nego što nemaju prave zamjene pa moraju igrat svaku iako daleko od toga da to zaslužuju.Jedno krilo znamo da sigurno dolazi,ali ja se nadam još jednom.Al opet,ne mozes ni sve što treba kupit u jedno ljeto.
Pioli kaze da uživa i da ne misli o tome ostaje li ili ne.Mislim da je i sam svjestan da je bivši ako će Simeone ili Conte htijeti promjenit klub.I nek uživa.
Slažem se ovo za bekove.Mozda ne cijelu drugu polusezonu...barem ne obojica.Danilo vec duze igra prilicno dobro i zato je zasluženo i pozvan u reprezentaciju.Što se mene tiče najbolji talijanski bek iako to ne znaci previše.A Ansaldi je solidan u zadnje vrijeme.22 - The last four Inter league matches have seen 22 goals in total (5.5 per game on average).
Pioli kaze da uživa i da ne misli o tome ostaje li ili ne.Mislim da je i sam svjestan da je bivši ako će Simeone ili Conte htijeti promjenit klub.I nek uživa.
Nit ce Perisic ostati da bi bio na klupi nit Candreva. Obojicu utopiti na ljeto dok su još na cijeni. S klupe forsirati Gabigola i Caprarija (ili kupiti nekog mlađeg ITA talenta) btw. riješiti se i kloca Edera.
Nova krila na ljeto trebaju biti glavni prioritet (okey poslije R. Rodrigueza
) i nadat se da će to biti neka top imena tipa Alexis, B.Silva, Bernardeschi, Di Maria etc.. 

70miliona = 0minuta u jednoj od najbitnijih utakmica u sezoni..
Nova krila na ljeto trebaju biti glavni prioritet (okey poslije R. Rodrigueza

70miliona = 0minuta u jednoj od najbitnijih utakmica u sezoni..
#Ausilio OUT
Netko je dobro napisao:
We need 2 technical wingers like Ouasmane Dembele!Not these 2 physical wingers requested by Mancini
UFFICIALE - Handanovic, D'Ambrosio, Medel, Miranda, Ansaldi, Gagliardini, Brozovic, Candreva, Banega, Perisic, Icardi
Opet nema Jmaria u prvih 11. Volio bi kad bi ga jednom stavio na mjesto Candreve, cisto da vidimo kako bi to izgledalo, ionako je sezona gotova, barem sta se tice LP-a.
Io non rubo il campionato ed in Serie B non sono mai stato!
Urlando contro il cielo
Tu regina di milano
Io son pazzo di te
Go into a room too fast kid, the room eats you.
Urlando contro il cielo
Tu regina di milano
Io son pazzo di te
Go into a room too fast kid, the room eats you.
Nije mi jasan nikako ovaj sastav nakon Torina,ali ajde da vidimo.
Predviđam da će Conti biti novi bek.
Ovo sa Atalantom postaje ozbiljnoAusilio has arrived at San Siro with Atalanta's sportin director Umberto Marino
Nema Kondogbie
al vrijeme je da i Brozovic zaigra
Bilo bi super kad bi s njima ostvarili odnos ko sto ga Juventus ima sa Sassuolom
Bilo bi super kad bi s njima ostvarili odnos ko sto ga Juventus ima sa Sassuolom
We all have a past. We have ours and we're proud of it.
Mislim da je Jomi samo trebao startati ispred Evera, ostalo ok..
Dobijamo u hendikepu
Dobijamo u hendikepu
#Ausilio OUT
Izgleda da je Pioli odredio fiksne pozicije i J.Maria vidi samo na današnjoj poziciji Banege,a ne više u vezi ili na krilu.Sve upucuje na to.Sad,koliko je to dobro...
3 bivsa igraca.Da popratimo i Schicka u međusobnom...I Linetty je zanimljiv.
Perišić i Candreva 
E sad bravo za Perišića,ali promašaj Candreve

Kako je **** kad krene ova e facci un gol...
E sad bravo za Perišića,ali promašaj Candreve
Kako je **** kad krene ova e facci un gol...
Zadnja izmjena: SiamoNoi, dana/u 03 apr 2017, 21:02, ukupno mijenjano 1 put.
Vec Sam pisao igra samo zato sto je talijan!
Retard požrtvoran i čak previše agresivan.To se traži.
Candreva izadji sam.
Candreva izadji sam.
Kakav je samo retard Candreva, najnepodnosljiviji igrac Intera ikad.
#Ausilio OUT
Dosta sa tom kampanjom
Meni ovo zvuci kao "barem dva nova braniča".Ausilio:Cambieremo soprattutto la difesa? Io dico solo che una squadra forte è forte soprattutto da dietro"
Broz i Candreva igraci utakmice,,,
Ide li to Eder umjesto Candreve?
To bi bila još jedna u prilog fiksnim pozicijama.
Danilo
Zaleđe ako sam dobro vidio.Ima li gorih sudaca od ovih klaunova?
To bi bila još jedna u prilog fiksnim pozicijama.
Danilo
Zaleđe ako sam dobro vidio.Ima li gorih sudaca od ovih klaunova?
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.