Messi bi mogao doci samo u slucaju ako Gags bude zelio da odmori malo

Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Puma
A zasto bi ga klub ispostovao, nije da je on tu 10 god pa da ga imaju za sta ispostovati ?Chinaglia je napisao/la: ↑08 avg 2020, 15:49sta kazu vasi izvori kad je rijec o kumbulli, predsjednik setti je rekao da ce il u lazio il u inter, al od tada nema vijesti na tom frontu
nasi izvori kazu da je izabrao lazio, al neki drugi izvori kazu da je izabrao inter, te da je inter spremio bolju ponudu... u svakom slucaju, mislim da ce verona ispostovat igraca i prodati ga tamo gdje zeli ici, cak i u slucaju da taj klub dostavi slabiju ponudu
To sam i napisao. Sve zavisi od strukture nase odbrane. Trenutno nam nije potrebno pojacanje osim ako neko ne ode.
Dosta 'jaki' izvori su već par puta prenijeli da su Kumbulla i Tonali 'blokani' od strane Intera i da se čeka kraj Europa lige da se objave službeno..
ovih dana se pise da je inter zainteresovan za milenkovicaJericho je napisao/la: ↑09 avg 2020, 13:58Dosta 'jaki' izvori su već par puta prenijeli da su Kumbulla i Tonali 'blokani' od strane Intera i da se čeka kraj Europa lige da se objave službeno..
Kumbulla mi je top prospect i zaista ga želim vidjeti u Interu :ljepota: , dok se potajno nadam da Tonali neće doć.
Kante bi trebao biti prioritet u veznoj liniji ovo ljeto. :pray:
Teško prve sezone,ali ako se pokaže ima sigurno šansu biti starter u budućnosti (i ne umjesto Bastonija).Vjerojatno dovoljno primamljivo.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.